כשאמרתי
לא יוצא הרבה, התכוונתי ל- מילולית לא יוצא הרבה. כלומר סגור ב- 4 קירות ולא יוצר מגע עם האנשים בחוץ. "יציאה" היא לא בהכרח תרבות מועדונים, פאבים סמים וכו'. אתה בכיף יכול לקנות מנוי לתיאטרון קרוב, סינמטק, ללין קונצרטים וכו'. תאמין לי שהרבה סמים וסיגריות לא תראה שם. וזה גם לצאת. לגבי שאר הדברים, לא נראה לי שהבנת מה כתבתי. וחבל, דווקא יצא מוצלח לטעמי. "טריק" זה לא בהכרח פליקלק, זה יכולה להיות גישה חדשנית אליה ואל העולם, זה יכול להיות משהו שהיא לא ראתה בתוך כל הפוסטרים האחרים שהתחילו איתה, כמו למשל אנושיות, כנות, בלי פוזות. לפעמים להיות פשוט, יכול להיות מאוד מיוחד (מקוה שעכשיו זה יותר מובן). אגב, צר לי לאכזב אותך, אבל לא כל הנשים ברשת (באתרי היכרויות) בהכרח מחפשות זוגיות ארוכה ויציבה. יש כאלה שבשילו זה מסע היכרויות עם אנשים חדשים, יש כאלה שבשבילן המושג דייטינג זה סוג של ספורט, יש כאלה שסתם מחפשות משהו קליל (ריבאונד). אתה מרובע, וחי בתוך ריבוע. חבל, אתה מפספס הרבה. דבר אחרון, אנשים מתנהגים כמו שבא להם, אתה לא מורה או מחנך של ההמונים, בין אם ההתנהגות שלהם לטעמך או לא. יש לך בעיה עם התנהגויות מסוימות, הבעיה היא שלך. לך זה לא נראה מנומס? נראה לך מבזה? יופי! כשתרד מהאולימפוס שלך, וכשתדע לגרום לה להרגיש שווה (ואין הכוונה שווה מבחינת ערכיות אלא שווה בין שווים), כשתדבר איתה בגובה העיניים היא תענה לך בגובה העיניים. ביטוי כמו "היו כאלה שידעו איך להתנהג" מראה על המון המון סנוביזם. מישהו מכיר חברת סנפלינג טובה לבחור?