זה נראה דיי אבוד

Noam S

New member
אכן

היא, כמוך, הייתה חסרת אינטלקט מסוים, רש"י כבר אמרנו?
אם תרצה אשדך ביניכם, אעשה מצווה.

אה, אוקיי...

אתה גם משווה את עצמך לבראד פיט וגם לא מבין למה אנשים מעדיפים לעשות דברים אחרים מאשר לדבר איתך... נו, אז תמשיך לדבר עם עצמך... תהנה...

Noam S

New member
כמו אנרג'ייזר... just keep going & going...

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=378&msgid=100779277

מה קשר לבראד פיט???

אם הוא בראד - אוטומטית הוא ראוי לליקוקי תחת? ואם לא - אז מותר לזלזל בו? ככה אתה מתיחס לאנשים בחיי יום יום - לפי השווי החיצוני שלהם?

אם את חושבת שאיזושהי בחורה...

תתייחס באותה צורה לסתם מישהו שהיא לא מכירה מהמסנג'ר ולבראד פיט... אז באמת שאין לי מה להוסיף...

להתיחס בכבוד לכל אחד באשר הוא -

זאת כנראה באמת פריווילגיה של מעטים. אם אני אשוחח עם מישהו, גם אם אגלה שהוא האח התאום של פרנקלשטיין - אם בן אדם לא עשה לי שום דבר רע, אדבר איתו בנימוס ובכבוד. ולא אזלזל בו רק בגלל שהוא מכוער. אני לא אתן לו לצאת מהשיחה עם תחושת עלבון. גם אם אחליט ביני לבין עצמי שלא מתאים לי להיפגש איתו במציאות בגלל שהוא לא לטעמי, באותן 20 דקות של שיחת מסנג'ר, אהיה שם בשבילו. ובדיוק כזה אדם אני מצפה לפגוש מהצד השני. ואם הוא לא כזה, אדאג להעיף אותו מהמסנג'ר שלי בהזדמנות הראשונה.

את רומזת...

שפותח ההודעה הראשית מכוער? ולמה להיעלב אם לבר השיח שלך יש עוד דברים לעשות בזמן השיחה? זה עניין שלו לא שלך, ואם אתה מתעקש להיות מרכז עולמו באותו רגע, אז אולי כדאי שתפרוש מהשיחה ותחפש אנשים שכן ישימו אותך במרכז עולמם במקום להתלונן על אלו שזה לא מתאים להם...

אתה יודע טוב מאוד, שדברי היו תיאורטיים

וללא רמיזות למינהן. אז למה ההערה הזאת? זה אמור להיות משעשע, כמו ההערה על בראד פיט? אז אולי זה אתה שמנסה כל הזמן לרמוז כאן משהו? ואם אתה לא חושב שכשמדברים איתך, אתה ראוי להיות במרכז העניינים באותו רגע ספציפי עבור בר/ת שיח שלך, ואם אתה חושב שזה בסדר שהוא זורק עליך זין ושם עליך קצוץ ומתייחס אליך כאל זבוב טורדני שמפריע לו באמצע חיטוט באף, הכנת פשטדה ושליחת מיילים, אז אתה כנראה באמת ראוי ליחס כזה. כי אתה הרי מכיר את עצמך הכי טוב. אז... ברשותך, הלכתי לעשות פידיקור.

את כ"כ עצבנית...

ומאוד מזכירה את פותח ההודעה הראשית... אתם ממש מדברים בקול אחד, אותה עצבנות, אותו חוסר יכולת להתמקד בעניין, אותה גישה שלוקחת את הדברים באופן מאוד אישי, שלא לדבר על הטיעונים הילדותיים, המופרכים והמוגזמים שלכם... ממש אפשר לחשוב שמדובר באותו אדם... אה, ובהצלחה עם הפדיקור... תהנו... אופס, נפלט לי "תהנו"... תהני...

../images/Emo6.gif

דווקא מי שלקח את כל העניין אישי - זה אתה. כי אתה כל הזמן יורד לפסים אישיים : רמיזות לגבי מראה חיצוני של פותח הודעה, נסיון לאבחן את מצב העצבים שלי, רמיזה סמיה שמא אולי אני והבחור - זה אותו בן אדם :))) וכו'. ילדותי, בין היתר - זה חוסר יכולת (אולי מנטלית?) לנהל דיון או וויכוח ללא ירידה לפסים אישיים, וחוסר מיומנות להביא טעונים אובייקטיביים שמבטאים את יחסך כלפי דעותיו של האחר, ובמקום זה - התעסקות באישיותו.

avshalomat

New member
../images/Emo45.gif

מדהים איך לפעמים אנחנו מוצאים פרמטרים שלא קשורים כדי לפסול משיהו.

ufffnick

New member
רציתי שיהיה בקצרה, אבל...

אתה לוקח את זה רציני מידי, יסודי מידי, ביקורתי מידי ונכנס עם ציפיות מאוד גבוהות. קח את עצמך לסיטואציה הבאה: אתה יוצא לפאב ונכנס לשיחה ארעית עם מישהי שמוצאת חן בעיניך, לא שיחה על פרטים כאלה ואחרים, אלה סתם דיון מיקרי בינה לבינך. סביר להניח שלא תצפה ממנה לרצינות כזו או אחרת, לגבי עתידכם כבני זוג. למה לא? כי זו שיחה ארעית. תקח את זה לעולם הרשת. זה שהתקשורת שלכם היא תחת הכותרת "אתר היכרויות", זה לא אומר שכל שיחה צריכה להיות תכליתית ומושקעת. בטח שלא חושפנית ופרטנית. תוסיף את זה שעוברים לה בתיבה כמה עשרות ביממה, אז מבחינתה אתה עוד אחד שלא מתאים לדרישות הסף שלה - שהם יכוליות להסתכם בשיחת טלפון תוך דילוג על הצ'אט. אבל מה שבטוח ששיחה קולחת יכולה לשנות פלאים ברושם הראשוני. יש כאלה שהמדיה הכתובה לא בשבילם, יש כאלה שכן. אני באופן אישי לא מסתדר כל כך עם צ'אטים, עוד פחות עם טלפונים. אז כן, אם כבר תכליתיים, אז פגישה פנים אל מול פנים זה אידיאלי. מצד שני, זה בלתי אפשרי להשיג בלי שיחה מינימלית בטלפון או בצ'אט. כי הם מעין אמצעי ביטחון. לרוב מעדיפים את הטלפון - כי זה בעל תדמית "אמינה" יותר מאשר צ'אט. אז יש שמדלגים על הצ'אט. בקיצור, אתה בהחלט פדנט, אבל אני לא מאמין שלא תתגמש טיפה בשביל להגדיל את מצע האפשרויות שלפניך. ואגב הוא כל כך עצום לך וגם לצד השני, שריבוי האפשרויות הופך כל אינדיבידואל לדמות חולפת (כמו אלה שבתחנה המרכזית, אלה שאתה חולק איתם ספסל ברכבת, אלה שאתה רואה בתור של הסופר), זאת במידה והדמות לא נשארת לאורך זמן. אז למה שזה לא יעבוד אותו הדבר ברשת?

Noam S

New member
אני לא

לוקח את זה רציני וכלל לא מטפח ציפיות גבוהות. ובדיוק כמו עם בחורה שהייתי מכיר בתחנה מרכזית, אם כל רגע באמצע השיחה היא היתה למשל בודקת/שולחת SMSים, מחטטת בתיק, עושה עיניים לכל בחור עשירי שהיה עובר וכו' וכו' וכו' , הייתי מברך אותה לשלום וממשיך לדרכי. לעומת זאת אם הייתי נתקל בבחורה שהיתה משוחחת ומראה עניין ורצון להכיר, הכל היה נראה אחרת. you get what you give.

ufffnick

New member
אתה לא יוצא הרבה הא? ../images/Emo3.gif

וברצינות, לבחורה, באשר היא, יש חיים לפני שהגעת ואחרי שתלך. זה שהיא מתעסקת בחיים שלה בזמן שאתה מנסה להתפרץ אליהם, זה לא אומר שזה חסר סיכוי (אלא אם זה "לא"). אתה לא יכול לצפות מכל אדם (לא רק בחורה) שיעצור הכל וישים אותך באמצע הבמה, סתם ככה כי זה מה שאתה רוצה. בשביל לעלות לבמה הזו צריך עוד הרבה דברים, איזשהו קליק או "טריק" שימשוך את תשומת הלב של האחר. סתם פנייה אל מישהי זה לא מספיק. כי יש עוד כמה עשרות כאלה ביום (בעיקר ברשת), אז נוצרת סיטואציה שרק המתבלטים מקבלים איזשהו יחס, וגם אז הוא די מינימלי, כי יש תור ורוצים לראות את כולם... ככה זה. תוצרי לוואי של תרבות אינסטנט. אתה יכול להלחם בזה ואתה יכול למצוא דרכים פשוטות להגיע אל מי שאתה רוצה להגיע, בלי מפחי נפש והצהרות סופניות. כל אחד ומה שמתאים לו. הנגישות וההמוניות מביאים איתם את מחלת ה- "לא מיוחד מספיק", "יהיה אחר" ו- "משעמם", שהחליפה את "האביר על הסוס הלבן" אצל חלק מהנשים, או "הנסיכה" אצל הגברים. פשטות זה לא באופנה עכשיו, אבל כשזה יהיה - זה כבר לא יהיה מיוחד כל כך...

Noam S

New member
למרות שזו היתה הלצה קלה

אין לי בעיה "להודות"... אני אכן לא טיפוס של מועדונים, ברים ומסיבות. תרבות הניקוטין/גראס והאלכוהול לא ממש קוסמת לי. בגלל זה אני מנסה למצוא את הזוגיות והאהבה שלי באתרי היכרויות, תוך תקווה להכיר בחורה מתאימה. לא צריך להיות דרמטי, "לעצור את החיים". היו בחורות שידעו כיצד להתנהג ונהנתי איתן מאד. הן דיברו אחד על אחד (ולא עם 10 במקביל), ולא התעסקו ב101 דברים אחרים תוך כדי, בדיוק כמו שאני לא... לצערי לא היה חיבור בכל הקשור ליופי החיצוני, ומה לעשות, אנחנו רוצים להמשך ליופי הפנימי והחיצוני גם יחד. בקשר ל"טריק", אני לא הולך לעשות שמיניות באויר, ועל אחת כמה וכמה עם יחס כזה שכנגד. אולי יש בחורים שנהנים לכהן בתפקיד ליצן החצר - כל אחד והקיק שלו. אני לא אביר והיא לא נסיכה. אנו 2 אנשים שמעונינים למצוא קשר בעל עניין ותוכן הדדי. זוגיות. חבר לחיים. אח"כ היא תהיה הנסיכה ואני האביר או המלך ועוד תריסר דמויות ציוריות ורומנטיות, אדרבא.

ufffnick

New member
כשאמרתי

לא יוצא הרבה, התכוונתי ל- מילולית לא יוצא הרבה. כלומר סגור ב- 4 קירות ולא יוצר מגע עם האנשים בחוץ. "יציאה" היא לא בהכרח תרבות מועדונים, פאבים סמים וכו'. אתה בכיף יכול לקנות מנוי לתיאטרון קרוב, סינמטק, ללין קונצרטים וכו'. תאמין לי שהרבה סמים וסיגריות לא תראה שם. וזה גם לצאת. לגבי שאר הדברים, לא נראה לי שהבנת מה כתבתי. וחבל, דווקא יצא מוצלח לטעמי. "טריק" זה לא בהכרח פליקלק, זה יכולה להיות גישה חדשנית אליה ואל העולם, זה יכול להיות משהו שהיא לא ראתה בתוך כל הפוסטרים האחרים שהתחילו איתה, כמו למשל אנושיות, כנות, בלי פוזות. לפעמים להיות פשוט, יכול להיות מאוד מיוחד (מקוה שעכשיו זה יותר מובן). אגב, צר לי לאכזב אותך, אבל לא כל הנשים ברשת (באתרי היכרויות) בהכרח מחפשות זוגיות ארוכה ויציבה. יש כאלה שבשילו זה מסע היכרויות עם אנשים חדשים, יש כאלה שבשבילן המושג דייטינג זה סוג של ספורט, יש כאלה שסתם מחפשות משהו קליל (ריבאונד). אתה מרובע, וחי בתוך ריבוע. חבל, אתה מפספס הרבה. דבר אחרון, אנשים מתנהגים כמו שבא להם, אתה לא מורה או מחנך של ההמונים, בין אם ההתנהגות שלהם לטעמך או לא. יש לך בעיה עם התנהגויות מסוימות, הבעיה היא שלך. לך זה לא נראה מנומס? נראה לך מבזה? יופי! כשתרד מהאולימפוס שלך, וכשתדע לגרום לה להרגיש שווה (ואין הכוונה שווה מבחינת ערכיות אלא שווה בין שווים), כשתדבר איתה בגובה העיניים היא תענה לך בגובה העיניים. ביטוי כמו "היו כאלה שידעו איך להתנהג" מראה על המון המון סנוביזם. מישהו מכיר חברת סנפלינג טובה לבחור?

Noam S

New member
"אנושיות, כנות, בלי פוזות"?

שאני מדבר עם מישהי אני מדבר בצורה כנה, בלי פוזות. בין אם ציניות יוצאת מפי ובין אם משפט מבדח או מחמאה וכו'... כזה אני וזה האופי שלי. לא מנסה להיות אדם אחר ולא מנסה ללקק. "לא כל הנשים ברשת (באתרי היכרויות) בהכרח מחפשות זוגיות ארוכה ויציבה" מן הסתם לא כל הנשים מחפשות זוגיות וקשר רציני. אתה כותב שאני זה שמרובע ואולי אף סנוב, אבל אתה זה שמתיימר. אם אני פונה, אני פונה לבחורה שעושה רושם רציני, אחת שכותבת בכרטיס ההיכרות שהיא מחפשת קשר רציני. אנשים אכן מתנהגים "אין שבא להם", וצורת ההתנהגות שלהם היא לא הבעיה שלי אלא שלהם. הם אלו שחיים עם עצמם, לא אני. אני לא עליתי לשום אולימפוס ידידי היקר. ומצחיק שאתה מדבר על התנהגות של שווה בין שווים. להזכירך - אני זה שלא עשה שום דבר אחר במהלך השיחה, אני זה שהעניק את הכבוד הראוי למי שישבה מולי בצד השני של המקלדת. לא בדקתי לא מיילים ולא פסטה. כרגע אתה קצת טיפסת לאולימפוס והפגנת סנוביזם לא קטן בכך שאתה כנראה knows better... בינתיים עם כל העיצות שלך גם אני כאן וגם אתה כאן. מה התירוץ שלך? לי אין כל בעיה להודות שאני לא יוצא ובגלל זה אני כאן.

למעלה