זה נראה דיי אבוד

ufffnick

New member
איך?

איך אתה מצליח לפספס את הנקודה בכל פעם? טוב, ממש בקיצור: 1. אתה אדם זר בשבילה, וזה היחס שתקבל. 2. את אותו היחס היא תתן לעוד 30 כמוך, למה? זו דרך הסינון שלה, לך תתווכח עם זה. 3. פגעה לך בכבוד? ביג דיל, לך תבעט פנדל. 4. נתת לה את היחס והכבוד המלא ולא קיבלת בחזרה? במקום להתבכיין תברך שהצלחת לסנן עוד כוסית ממוצעת שלא היתה מגיעה לרמה של שקפקף טבוע עמוק בבוץ הכינרת. 5. אתה מחפש את האינטראקציה המתאימה והמשיכה המתאימה? אתרי היכרויות זה לא המקום בשבילך. קשה לקבל יחס אישי וכבוד על פס ייצור של דייטים. זה יותר כלי סטטיסטי מאשר כלי סינון יעיל - כלומר, בתרי היכרויות (לדעתי!) אתה יכול להשיג המון דייטים, יותר דייטים=סיכוי גבוהה יותר למצוא את מבוקשך. בסופו של דבר אין לך מושג עם מי אתה הולך להפגש רק אחרי שאתה נפגש איתה. 6. שאלת למה אני פה: באתי בגלל התיסכול, נשארתי בגלל האנשים. 7. ולא, אני לא יודע יותר טוב, לי יש יותר מזל. לפחות בחלק הזה של החיים. מקווה שעכשיו זה יותר ברור.

Noam S

New member
טוב, אם אני זה שמפספס או אתה

זה כבר כנראה נושא לשרשור שלם בפני עצמו
אני אדם זר וזה היחס שאקבל? יחס גורר יחס. אי-אפשר לתת יחס מכפיר בטענה שאני זר ולקבל יחס נורמלי בחזרה. "כבדהו וחשדהו". ולא, לא פגעה לי בכבוד ואני לא מתבכיין (כתבתי בפוסט הראשוני, בלי נגינות כינור). מדובר ביחס מינימלי שבין אדם לחברו, זה הכל. זה שזה עניין של מזל אני מסכים. צריך הרבה מזל ליפול על האנשים המתאימים.

אישון36

New member
משהי לא רוצה להיות

חברה לעט שלך ? לא יפה. אפשר למצוא חברים לעת נוספים במעריב לנוער. אם אתה מעוניין בקשר שהוא לא חברים לעט..........תתקשר...........תיפגש..............תיזום..................תיזרום. אם לא. לא. אישון. לא.

ד נ י ת3

New member
תראה,

אחת הבעיות הגדולות של הרווקים היא צפיות בלתי ראליות. אני לא יודעת איזו אישה אתה מחפש, לאיזו אישה אתה נמשך - חיצונית ופנימית אבל.. עושה רושם שמאוד קשה לך למצוא אותה. אני במקומך הייתי בודקת מהן הציפיות שלי מבן זוג, איפה אני מוכנה להתפשר - ועד כמה. דבר שני - אישית - אני שונאת מסנג'ר, שונאת ICQ, מסרים, זה נראה לי בזבוז זמן והכרות לא אמיתית. הכול נחמד כשזה תיאורטי אבל פגישה ממשית עם הבנאדם תקבע אם יש לי את זה איתו או לא. בעיני זה בזבוז זמן על אוויר. יותר מזה - אני מוצאת שאין לי כוח/סבלנות/עניין לשבת ולשרוף כ"כ הרבה שעות מול המחשב. אני מעדיפה במקום זה לעסוק בתחביבים שלי, לצאת עם חברים - או כמו שאני מגדירה את זה - "לחיות את המציאות ולא את הווירטואל". אז האם על סמך כל הנתונים האלה היית פוסל אותי? חבל. כי יש בי המון תכונות ומאפיינים אחרים שאולי היו מוצאים חן בעיניך. מה שאני מנסה להגיד לך - שהיית פוסל אותי לפני בכלל שהיית נותן לי הזדמנות. תחשוב על כל אותן בחורות שפסלת. בעיני הפסילות שלך הן תירוץ. הן בריחה ממשהו. אתה לא ממש רוצה בת זוג. אתה גם לא ממש מתאמץ בשביל למצוא. הדרך הכי קלה זה לומר אף אחת לא מתאימה - כשאתה לא ממש מנסה. אתה פוסל בשלב כ"כ התחלתי - עוד לפני שנפגשת, עוד לפני שבכלל הכרת את הבחורה. להכיר אדם לוקח המוווווון זמן. שנננננננים. צריך להשקיע אנרגיה, זמן, להיות איתו, להקשיב לו, להתפשר, לוותר. זוגיות זה דבר מאוד קשה - וזה לא משהו ששיחת מסנג'ר או שגיאות כתיב אלו או אחרות יכולות לרמז אם היא תצליח או לא. מעניין אותי - ממה אתה בורח וממה אתה מסתתר. בהצלחה לך.

Noam S

New member
אני יודע בדיוק מה ואת מי אני מחפש

ומכיר את עצמי טוב מאד... הכל נכתב בכרטיס ההיכרות באתרים השונים. צדקת שהיכרות דורשת השקעה. אם האדם אינו מסוגל להשקיע את המינימום של שיחה אינטרנטית - הוא זה שמחפש פתרון קל. אני לא נהנה יותר מידי מהוירטואליות. אבל יש איזה מינימום של שיחה אינטרנטית לפני. לא עוברים ישר לטלפון. רק אדם נואש יעבור ישר לטלפון. יש כל מיני טיפוסים ברשת, לא מוסרים ישר טלפון. מדברים קצת, טיפה לפני... אם תסרבי לצ'וטט זמן מינימלי כפי שתיארתי לעיל, כנראה שאת זו שמפחדת להשקיע, להתאמץ ולחפש קיצורי דרך. את לא רוצה לא להשקיע אנרגיה, לא זמן, לא להיות איתו, לא להקשיב לו, לא להתפשר, לא לוותר. את מעדיפה במקום זה לעסוק בתחביבים שלך, לצאת עם חברים - וזה מה שיש לך. אם הייתה משקיעה בדברים אחרים היו לך דברים אחרים. you get what you give.

Barvazoom

New member
נראה לי שלא כ"כ הבנת את דנית...

אבל אני אשאיר את זה לה להסביר אם תרצה. לך דנית - אני מאוד התחברתי לכל מה שרשמת. :0)

smartblonda

New member
../images/Emo127.gifהוא לא הבין

ודנית אהבתי את התגובה שלך . אני חושבת בדיוק כמוך:))

ד נ י ת3

New member
מחייכת.

לצורך העניין בוא נסדיר כמה עובדות.. אני במערכת יחסים רצינית ו... (הינה סקופ) אנחנו הולכים לעבור לגור יחד. את בן זוגי הכרתי דרך הרשת. שיחת טלפון קצרה. ואח"כ נפגשנו. מבין?

Noam S

New member
את לא יכולה להקיש מזה לגבי כל קשר וכל אדם

יכול מאד להיות שאת היית נואשת והוא היה נואש ומין מצא את מינו. יכול מאד להיות שפשוט היה לכם מזל כמו שכבר נכתב כאן, צריך הרבה מזל. ועניין אחר - לכתוב בפורום סינגלס שאת כבר לא סינגלית נראה לי טיפה מחשיד. אבל מיילא. בכל אופן, אם היית מוסרת את מספר הטלפון שלך ישר ונופלת על טיפוס מפוקפק, היית מדברת אחרת. תגידי תודה ש(שוב) המזל שיחק לך ולא נפלת על אדם מעורער בנפשו. מבינה?

ufffnick

New member
זה ה"משחק"

אלה החוקים והנורמות. יש המון כישלונות ויש המון הצלחות. בשביל לבלות בצד כזה או אחר צריך לעשות דבר אחד בלבד - לקחת סיכון. אפשר לשבת ולסנן את כל העולם ואישתו ולהכריז שהכל אבוד. אפשר לצאת מהבועה, לקחת את סיכון הזה שתיפול על טיפוסים מפוקפקים. ומאחר ואתה חובב משפטי "חוכמה" אמריקאים: no pain no gain... או game, תלוי מאיזו אסכולה אתה מגיע.

Noam S

New member
את "המשחק" אפשר לשחק גם

בצורה בטוחה (יחסית). וזה אומר לא למסור את הטלפון ישר לכל אחד. לא לקחת סוכריות מזרים. ולהפגש במקום ציבורי.

למעלה