אבל אני מעלייך
T the disposable hero New member 29/9/06 #94 חחחחח, היית רוצה ../images/Emo3.gif נו, לא הוגן, אתה מרמה, זה נגד חוקי המשחק, זה לא נקרא...
F FightFireWithFire New member 29/9/06 #97 לא נורא../images/Emo9.gif ../images/Emo25.gif ציון הגנב נשיקות הזה
R RakTsarot001 New member 27/9/06 #36 ../images/Emo6.gif בחיים לא הלכתי לקוסמטיקאית [ואם כבר וידויים מרגשים, אני לא יודעת לשחק טאקי.] [יאללה, מיציתי.XD]
../images/Emo6.gif בחיים לא הלכתי לקוסמטיקאית [ואם כבר וידויים מרגשים, אני לא יודעת לשחק טאקי.] [יאללה, מיציתי.XD]
B Bax New member 27/9/06 #39 ../images/Emo12.gif מה עשית כל היסודי? כל היסודי שיחקנו בזה! הייתי אלופה בחרא הזה,עכשיו אני כבר לא זוכרת איך זה נראה בכלל
../images/Emo12.gif מה עשית כל היסודי? כל היסודי שיחקנו בזה! הייתי אלופה בחרא הזה,עכשיו אני כבר לא זוכרת איך זה נראה בכלל
R RakTsarot001 New member 27/9/06 #42 "מה עשית כל היסודי?" אני לא הולכת לענות על זה. לפחות היית יודעת לשחק, אני גם אז לא ממש ידעתי.
J JumpInTheFire New member 28/9/06 #53 איך אפשר לא להיות אצל קוסמטיקאית? איך אפשר לא לשחק טאקי???????????