"זוג ידיים שלישי"

חובבן

New member
לדעתי תיזכי לראות זאת בימי חייך

כבר היום מגדלים יריעות של עור במעבדה לטיפול בנפגעי כוייות.

השמ

New member
בשביל בשר "התנדבות, לא חייבים

לגדל "פרות מבחנה" ניתן למיד לאמץ את השיטה "הפסיכולוגית" של דוגלאס אדמס ב"מסעדה בקצה היקום", הפרה שם נכנסת ומציעה בגאווה חלקים מגופה לאכילה ומסבירה שזה הרבה יותר הגיוני/מוסרי וכו´.. לגדל פרות עם יעוד לאכילה שתהיינה גאות בתפקידן מאשר...... אז מה שאנחנו צריכים זה לא רק פיתוח ביולוגי אלא גם פיתוחים ביופסיכולוגים

ygantman

New member
בשר ללא הרג חייה

אני לא זוכרת באיזה ספר זה היה אבל דיברו על נקודה שלמיטב ידיעתי היא נכונה. שהחלבונים מהחי שהכי מתאימים לנו הם....חלבונים אנושיים. היה באיזה ספר שגידלו בשר שניתרם עלידי תורמים אנושיים בריאים וממנו סופקה כול אספקת הבשר. זה נשמע זוועה אבל אם להתעלם מהדחייה המוסרית האין זה נכון? היה גם משפט נחמד בספר של פרציט משהוא בסיגנון: "בני אנוש החלו לבזבז חלבון זמין בערך מהיום שהחלו לתהות על חייו של חלבון זה" (אלים קטנים, נדמה לי) לא ממש הבנתי את הנקודה שלך בקשר בעלי החיים. וגם לא קראתי לא את זה ולא את זה. (תן פשוט נקודה רעיונית משם.הנדוס כזה זה רע או טוב?) ואיך הספרים? שווים קריאה? (מי הסופר?)

Boojie

New member
הסיפור הוא של קלארק, למיטב זכרוני.

וב"גילוי עיניים" של וארלי יש סיפור בשם "בטרקלינם של מלכי המאדים" או משהו כזה (אני די בטוחה ששיבשתי את השם) שבו יש צורות חיים מהונדסות שבין השאר מפיקות בשר למאכל ממידע גנטי שהן הוציאו מגופות מתים, ונוזל לשתייה שהוא למעשה דם אנושי.

גם היינלין כתב בנושא

בספר ´החתול העובר דרך קירות´ משתילים לקולין ייחור של רגלו של לאזארוס.

Boojie

New member
פספסתי משהו?

אתה מנסה לטעון שהשתלת רגל זה אותו דבר כמו אכילת רגל?

השמ

New member
../images/Emo13.gif , גם אני לא הבנתי את הקשר, אבל

אני חושב שהוא לא התכוון שאכילת רגל היא כמו השתלת רגל, הקשר היחיד שיכול להיות, זה, שאם תאכלי רגל לא מבושלת עם העצמות , זה יכאב לא פחות מהשתלה

ygantman

New member
לא אכילת רגל (מאיפו הראיון?!?)../images/Emo2.gif

הכוונה שגודלו תרביות של בשר שפשוט ממנו הכינו את כול מאכלי הבשר. תרבית כבד (אפרופו עודים את זה במציאות מגדלים כבד בקר בתנאי מאבדה וחותכים ממנו כול פעם חתיכה) הכינו ממנו מאכלי כבד, תרביות בשר ירך -שישלק (זה לא שממש גידלו ירך אלה גידלו מיכל ענקי עם בשר) וכו´ יולי

tarfon

New member
אם כבר מדברים על בשר אדם

אז אי אפשר להתעלם מהסרט "שמש ירוקה". זוכרים ? סיפור על החברה העתידית שבה האוכל מגיע בצורה תעשייתית, ורק מדי פעם נעלם מישהו....

blackwolf

New member
איזה יופי שאמרת את זה.

ישר חשבתי על התרנגולת הזאת, אבל לא זכרתי איפה קראתי עליה. וכשאמרת מאיזה ספר היא צצה זה יצא אפילו יותר טוב, אני תמיד רואה את הספר הזה ברשימות ספרים ואף פעם לא זוכרת אם קראתי אותו או לא. עכשיו אני יודעת.

הספרים של דיויד ברין

טרילוגיית מלחמות הרימום.סדרה מצוינת! הרעיון מזכיר מאוד פרק בSTTNG על מקורותיהם של כל הגזעים בגלקסיה. לפי דעתי סדרת סטאר טראק גנבה הרבה רעיונות מהספרים הללו ואפילו דמויות ,נזכיר אחת: ג´יליאן באס קין -רופאה מהונדסת גנטית ג´יליאן באס יר -רופא מהונדס גנטית.

מה לא ברור?

שיטת ה"הוכחה" שלך דומה לשיטתם. מסתמכת על המון רצון ואמונה שיתקיים קשר, יותר מאשר קשר ממשי.

ואיך זה באנגלית?

הרי הספרים וסטאר טראק הם במקור באנגלית, הצליל לא נשמע זהה?או לפחות כתיב דומה? (לא קראתי באנגלית כך שאין לי מושג) עדין הם די דומים

למעלה