"זכרים נוטים לעבר כמה שיותר"

C H 4

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תסלח לי, כן.. לצערי גיליתי שאין הרבה קורלציה בין השניים. (כשמדברים על יכולת, לא מדברים על גודל)

באמת? אני לא התכוונתי לגודל, התכוונתי

נגיד לעיקרון שעל פיו מישהו בכושר גופני טוב גם יעשה סקס יותר טוב. אבל בתור גבר אין לי מספיק ידע כדי לבסס מדגם מייצג בעניין...

נשאלת השאלה האם יש קורלציה בין

גודל לבין יכולת. אני בסופו של דבר סקפטי לגבי כל עניין ה"גודל קובע" (כל עוד לא מדובר בpetty stub באורך 3 מ"מ) - אבל אני כן יכול להבין מדוע all else being equal מישהו בכושר טוב יותר יכול להיות "ביצועיסט" טוב יותר.

דווקא זכור לי איזה פריט מידע לפיו

רוב הנשים נהנות יותר מסקס עם פרטנרים אטרקטיביים, ע"פ איזה מחקר שקראתי איפשהו.

C H 4

New member
כשכל השאר שווה כניראה שכן

אבל גם הביצועים משנים. יש בחורים שהטבע לא חנן בכח עמידה ארוך מי יודע מה, או כאלה שלוקחים יותר מידי מילולית את רעיון השפן של אנרג'ייזר. היה בבית הספר שלי איזה אחד (הוא היה מבוגר ממני) שהיה ממש יפה, המון בנות היו דלוקות עליו מאוד וכירכרו סביבו. אבל די מהר נפוצה השמועה שהוא ממש לא משתלם, בלשון המעטה, וקהל המכרכרות פחת משמעותית.

../images/Emo6.gif מסכן.

במקרים כאלה תמיד צריך לחשוב "מי הרוויח מכל העסק?" ולהגיע למסקנה שמי שהפיץ את השמועות בטח היה איזה מניאק...

C H 4

New member
לא נראה לי שזו היתה שמועה למטרות רווח

כי אני שמעתי על זה מ2 בנות שלא היו בקטע רכושני או בקטע של לחזור על אותו אחד פעמיים.

MOOLKI

New member
היי היי היי...

לגנאי? קחו לכם את זה כחידת הגיון ותנסו לראות אם ישנם שני מחנות, טיפשים וחכמים וע"י מעבר של אדם ממחנה אחד למשנהו, ניתן להעלות את האיי קיו בשני המחנות. כשתגיעו לתשובה, ייתכן שתפסיקו לשוחח עם "נקודת" כי תבינו עם מי יש לכם עסק...

MOOLKI

New member
מה קורה יצר הרע?

זו הייתה ההודעה המקורית. אח"כ התפתח שרשור נפרד ודי מעניין (לדעתי). שרשור די ארוך. "ודווקא Volunteer ענה שם על חידת ההגיון שלך." הנה *כל* דברי וולנטיר: 1."או שאתה מותח אותנו, או שהוכחת את טענתי. נסה להבין מדוע " 2." איזו פאדיחה ? האם כוונתך לתמיהתך כיצד נתן להעלות את ה- .I.Q הממוצע בשני המחנות ?" זו תשובתו בעיניך? וולנטיר אכן ענה משהו אך זה היה בשרשור אחר כאמור. חפש אותו ושתף אותנו. או better yet, אמור לי כיצד ניתן להעלות את האיי קיו בשני המחנות? אגב, כתרגיל מתמטי, זה ניתן. כשאלת הגיון, זה לא ניתן.

blueshark09

New member
אז אתה כן מתיימר להבין מושגים בסטטיסטיקה?

אולי בסוף תגיע לאנשהו, עם זאת סטטיסטיקה זה קצת יותר מחידות הגיון פשוטות ושינוי ממוצע וסטיית תקן בין 2 קבוצות על ידי מעבר פרט זה אולי חומר של שיעור 2.

MOOLKI

New member
תודה על השיעור בסטטיסטיקה.

אבל לא הבנתי איך זה מתקשר להודעה שהגבת אליה. הזלזול שלך לא מוסיף לטענותיך דבר, אגב. סטטיסטיקה למדתי ואני לא זקוק לריענונים ממך.

blueshark09

New member
אם אכן למדת אז ../images/Emo52.gif

הזלזול מכוון לאלה שמזלזלים במדע מבלי להבין אותו כלל

נקודת

New member
אופס

הייתי קרובה למחוק זאת. אך מכיוון שזה עדיין מכעיס אותך, זה עדיין מבדר. אשאיר.

Wolverchenus

New member
בבקשה לשמור על רמת דיון נאותה.

וזה כולל גם כבוד לשאר המשתתפים בפורום.. אם אתם רוצים, קחו את זה לפורום חופש ותצאו אחד על השני חופשי..

למעלה