זמרים -בדרנים בהופעות

דני סנדרסון !!!!!

יעל דקלבאום אבל זה סתם כי היא יפה
סתם, לא, היא מצחיקה טילים.

יניבל1

New member
תשמעו אתם הופכים את כל הפורום הזה לבית זונות

לא כל אחד שמדי פעם בהופעה מביא יציאות שנונות ומפתיעות נחשב לבדרן? בכלל איך אפשר לשים את יעל דקלבאום או את יוני בלוך עם אחד כמו גלעד כהנא שהוא קומיקאי לכל דבר (ברמה מקצועית אני מתכוון) באותו המשפט ? זה כמו שיהיה לך חבר שמדי פעם הוא שנון ומגניב ולהגיד "באנה הוא יכול להנחות לייט נייט זה"

יניבל :)

אני לא יודעת מה אתה צריך בשביל לצחוק, אבל אני יוצאת מהופעות שלה מחייכת באושר, אז אולי משהו דפוק אצלי. היא באמת לא בדיוק חברים או סיינפלד, אבל היא מצחיקה בטירוף, יש בה משהו, בהבעות הפנים שלה, בהתנהלות שלה, משהו שם היא עושה טוב. ואני לא יודעת אם ראית פעם את דני סנדרסון מופיע אבל הוא באמת פשוט עושה סטנד אפ על הבמה.

יניבל1

New member
אני מסכים לגבי סנדרסון

הוא באמת נותן סטאנדאפ בין השירים, אני אישית לא מת על ההומור שלו אבל הקהל נשפך לחלוטין (אגב סטאנדאפ אפילו היתה לו פינת סטאנדאפ בתוכנית טוק שואו של שנות ה-80) את דקלבאום אומנם לא ראיתי אף פעם בהופעה (ברוף השם אין יל מה לחפש בהופעה של הבנות נחמה) אבל מהופעות שונות שלה בטלווזיהי ,עם הבנות ולבד, התרשמתי שהיא בחורה חמודה שיש לה אינטיליגנציה לצד חוש הומור אבל היא בטח לא איזה קומקאית חולה בראש סטייל קונאן אובראיין(או אפילו השרוט שציינתי בהתחלה) ,ממש רחוק מזה ת'אמת

גפ אתה בחור חמוד...

תקשיב, התפלאתי שאתה חושב את זה אם אכן ראית אותה מופיעה [למרות שיש שרוצים שהכל יהיה סופר מושלם - זכור שאחרי הכל אתה משלם על הופעה של מוזיקה ולא הופעת סטאנד אפ] - אני רואה שלא. החזות שלה אכן ילדותית ומתוקה. זה חלק ממה שמצחיק. כי היא מאוד כן ולא כזאת בו זמנית, היא מאוד משחקת על זה. צריך לראות בשביל להבין... היא פשוט קסם על הבמה. תענוג. אבל כמובן שתמיד אפשר לפסול מראש אם רוצים

KEEK

Member
מה שמצחיק אותך, לא חייב להצחיק אחרים.

ולהפך. פתחת דיון בשאלה של מה מצחיק אנשים בהופעות ואנשים התייחסו הגיבו לך זה שנתנו לך שמות של אנשים שאותך לא הצחיקו לא אומר שהדיון הפך "לבית זונות". אתה יודע כל אדם משתעשע מדברים שונים... אני באופן אישי לא אוהב את הקטעים של גלעד כהנא בהופעות. פעם אהבתי.. זה היה יותר מאולתר וחופשי היום זה כבר יותר מידי מוכן מראש ונגוע בפוליטיקה. אז זה שלדעת המון אנשים הוא קומיקאי גדול בהופעות לא אומר שזה תקף לגבי כולם. וסתם לידע כללי - יעל דקלבאום זה לא רק הבנות נחמה. אם היית הולך להופעה שלה ורואה איזה ערב בידורי לכל דבר היא מעמידה בהופעות לא היית קופץ ומדבר שטויות.

יניבל1

New member
אני לא צריך

ללכת להופעות שלה כדי שהיא תוכיח לי שהיא בדרנית היא צריכה להוכיח לי אם בכל ההתארחויות שלה בטלוויזיה היא סתם ילדה טובה שעושה טוב כשהיא מספרת בדיחה פעם בשעה אז שהיא ומעריציה לא יבואו אלי בטענות כשנאי יורד עליה קומיקאי אמיתי זה אחד שמצחיק ופרוע תמיד , כי אם החוש הומור שלך לא בא לידי ביטוי ב99 אחוז מהזמן אז איזה מן חוש הומור זה

יניבל1

New member
תראי

כשהיא מתארחת באיזה תוכנית אירוח בערוץ 1 והמנחה אומרת עליה בסוף השידור "את פשוט חמודה" וכשהיא מתארחת בתוכניתץ אחרת ומציגים אותה בתור "הבחורה החמודה עם הקול המקסים" אז זה ככל הנראה הדימוי הציבור ילדה חמודה עם קול יפה , כן זה שנמע עגום אבל היא יצרה אותו בעמל רב אז לבוא עכשיו ולשכנע שהיא בכלל מגניבה ושהיא הבדרנית של החבר'ה זה מגוחך תסלחו לי

יניבל1

New member
והיה גם תוכנית בערוץ 23

היה ראיון מוזיקלי איתה ועם הסולן של פורטרט , הוא דווקא היה קצת פרוע הורים להנחתות אבל גם שם היא היתה די אנמית (ולא שלא אהבתי ת'הומור שלה , היא בכלל אל ניסתה הלשתמש בו) ויעקל דקלבאום לא באמת מעניינת, מה שמעצבן אותי בכל הסיפור זה שנוצרה אינפלציה סביב המושג "בדרן" זה נראה שפתאום כל ל אחד שמספר 2 בדיחות מוצלחות נחשב ל"בדרן הכי טוב בארץ" , נראה לי שכל שם שני שנאי אזרוק לך עכשיו של מוזיקאי את תגידי שהוא בדרן ממעלה ראשונה ולא אני לא מגזים עם העצבים שלי אני חושב שהומור זה אומנות לכל דבר, איך היית מרגישה אם הייתי לוקח את האומן האהוב עליך והייתי משווה אותו בלי בושה לזמרי תחנה מרכזית , לא היית מתעצבנת?

KEEK

Member
בנאדם. תרגע קצת. חבל על העצבים.

פתחת הודעה ורצית שאנשים ישתפו איתך מה שמצחיק אותם בהופעות. אז הבחור ההוא דקלבאום מצחיקה אותו. וכהנא ומצחיק אותך. אז? הוא לא משווה בין אף אחד.. ואף אחד לא אמר שדקלבאום או כל זמר אחר הוא "קומיקאי".. בסה"כ הוסיפו אומנים שבאמת יש להם קטעי מעבר משעשעים בין השירים. מה שמצחיק אותו - מצחיק אותו. ומה שמצחיק אותך מצחיק אותך... פעם הבאה שאתה שואל אנשים מה מצחיק אותם תחשוב פעמיים לפני שאתה מתעצבן שהם עונים לך. באמת כל הפורום צריך להתנצל שהם לא חושבים בדיוק כמוך.. ולא צוחקים ממה שמצחיק אותך..

יניבל1

New member
טוב אני רואה שאני צריך לחזור על הדברים שלי

לא אמרתי שהבדיחות שלה גרועות, אמרתי שהיא בכלל לא ניסתה להצחיק בטלוויזיה, היתה דמות די אנמית שאם לא היתה מופיעה בקרדיטים לא היית יודע שהיא בכלל השתתפה בתוכנית , וממתי לעזזל שלומי שבן ניהיה קומיקאי? נו טוף.....

ivis

New member
ואיי תנוח כבר... :S

אתה רוצה לראות קומיקאים לך למופע סטנד-אפ.. אז כן, אותי שלומי שבן, נגיד, משעשע בקטעים מסויימים בין השירים. מישהו אמר שהוא קומיקאי? בכלל משהו במעמד של אומן שמדבר עם הקהל מצחיק/מביך, כי אחרי הכל, הוא שם כדי לתת הופעה מוזיקלית, והרבה קטעי דיבור במעברים (במיוחד אלו שאינם מתוכננים מראש וממש מומצאים על המקום) משעשעים באותו הרגע (כמו התהייה של גבע אלון בהופעה במעבדה לפני שבוע אם למישהו יש חנוכיה
) בכל מקרה, צא החוצה, תנשום אוויר, תרגע ואז תמשיך להשתגע על כל העולם שלא מסכים עם הדעה שלך על גלעד כהנא (שלבושתי אין לי מושג מי הוא בכלל) או לא ראה מספיק אומנים מצחיקים לטעמך.....

נעים מאוד, אני בחורה ../images/Emo9.gif ולגבי הדקלבאום,

אני לא יודעת איזה תדמית מנסים לבנות לה בTV, אבל הבנתי שהיא גם ככה לא קשורה בעליל למציאות. ואם האדון יניבל1 רוצה לשמוע את האמת כמו שהציבור אוסף אותה מהשטח ולא כמו שהוא החליט שהיא על סמך אני לא בדיוק מבינה מה, הוא מוזמן להמשיך לשאול, ואם הוא כ"כ נהנה להתווכח, בטוח כבר פתחו פורום גם בשביל זה... ועכשיו, ערב טוב

SV Design

New member
דיי תפסיקו לענות לו

זה פשוט לא ילך הוא מתעקש להתווכח על דברים כאלה..לא מתווכחים על הטעם של כל אחד..כי לכל אחד יש טעם אחר..

יניבל1

New member
למה לא? מן הסתם זו מי שהיא במציאות

איזה סיבה יש לבן אדם להציג את עצמו ככלומניק לפני כל האומה?

כי זה טוב ליח"צ?

יעל דקלבאום עושה מוזיקה מאוד בלתי רגילה, והיא גם לא בדיוק הבנאדם הרגיל. ולא כולם מקיאים את עצמם מול כולם על כל מה שהם כמו נגיד, אביב גפן בזמנו עם כל האיפור והדור מזויין, חלק הרבה יותר אוהבים לעשות את הדברים במתינות ובכך לדבר לקהל רחב יותר, אולי - ומאחר ויעל חברה גם בהרכב הבנות נחמה ואכן מנסה לדבר לקהל רחב, הייתי חושבת, אני משערת שזה חלק מהעניין.. מעריצים ומעריכים ובכלל, חובבים שהולכים להופעות יותר אינטימיות שלה כבר מכירים אותה אולי בדרך קצת אחרת מאיך שמציגים אותה בטלויזיה למי יודע כמה איש במדינת ישראל, ואני חושבת שזה רק הגיוני. [והאמת שדיי נמאס לי להתווכח, אני באמת לא מבינה על מה הויכוח הגדול וגם אם יש סיבה לויכוח (?), מדוע שיהיה ברוח כזאת...]

יניבל1

New member
אז שוב

אם הדימוי הציבורי שלה כל כך מחורבן היא יכולה להאשים רק את עצמה ועוד שבאים אלי אחר כך וכותבים לי "היא לא כזו תפסיק לדבר שטויות" זה בכלל מרתיח אותי (אגבנ זה שבן אדם צריך יועץ אישי בשביל כל מילה שהוא מוציא בתיקושרת כאילו היה בובה, זה שלעצמו לא עגום?) ואגב התבלבלתי באחת ההודעות האחרונות , לא התכונתי לשלומי שבן אלא למר יוני בלוך , כבודו של שלומי שבן במקומו מונח (ראו הודעה נפרדת)

למעלה