זמרים -בדרנים בהופעות

sonic_green

New member
אגב

רוב האנשים שהוזכרו פה הם אולי אנשים משעשעים, אבל לא ברמה יוצאת דופן, לא ברמה שניתן להשוותם לסטאנדאפיסט. כל בנאדם שמופיע על במה רוצה ליצור איזשהו קשר עם הקהל וברוב הפעמים הדרך הכי קלה היא לספר סיפורים וקטעי מעבר משעשעים. לגבי סטאנדאפ, מבחינתי זה מאור כהן, לא ראיתי יותר מדי אחרים, אבל מאור כהן יותר מצחיק אותי מרוב הסטנדאפיסטים המקצועיים. לא הייתי בהופעות שלו אבל לפי מטב ידיעתי, גם גלעד כהנא מצחיקן לא קטן, לא יודע אם סטאנדאפיסט, אבל למשל על גידי גוב ועל דני סנדרסון אני יכול להאמין שהם כאלה. יוני בלוך בוודאות לא, הוא משעשע אולי. גם מנדלסון. דן תורן גם משעשע, אבל כשהוא עם מאור כהן הוא פורח והופך לסטנדאפיסט לערב אחד.

סופסוף מישהו כותב לעניין!

ראיתי את יובל מנדלסון..ראיתי את דן תורן(כתבת עליו מעולה. עם מאור הוא במיטבו.לבדו הוא מעולה אבל 7 רמות פחות)... טוב שלא ראיתי את יוני בלוך... ושמות אחרים שרצו פה, שגורמים לך לחשוב שחצי מההופעות בארץ הם מוזיקומדי, וזה שקר גס או חלום מופלא. קיצור, הוצאת לי את המילים מהפה. ברשימה האקסלוסיבית, צריך לכלול את מאור כהן, וגם גלעד כהנא, ואין לי ספק שיש עוד, אבל לא זכיתי להכיר.

sonic_green

New member
מה קרה בלוכית?

מדוע את בוכה? לכי להופעות של מאור ותהפכי לשמחה

האמת שהיום הוא ממש כלום ../images/Emo4.gif לעומת פעם...

אני זוכרת בסיבוב עם אסף וערן, הוא היה פשוט...
ראיתי אותו בזאפה לא מזמן, והוא עדידין קורע אבל לעומת פעם זה כמעט כאילו שהוא התעייף... אבל שלומי עדיין שלומי כמובן, השירים עדיין כמו מופע סטאנד אפ בפני עצמם, מיותר להגיד, וברור שהוא קורע, אולי הוא פחות מצחיק אותי כי אני מצפה ממנו להמון, אבל הוא באמת אחד המצחיקים, אין מה לומר.

יניבל1

New member
שלומי שבן מלך!

אפשר לראות שהוא גם העביר את הכישרון הקומי שלו לאלבום הראשון (זה שאיזה בחור בשם אריק ברמן יבוא אחר כך ויחקה עד דק) את האלבום השני ,למרבה הפלא, עוד לא יצא לי לשמוע , אבל הבנתי שהוא יותר אישי ורציני בטקסטים לא?

MarkDeen

New member
../images/Emo45.gif

בהחלט דן תורן! ואי איך מתאים הופעה של המרסדס.

דורן מ

New member
אני הולכת לכל הופעה כמעט של נועם פנחסוב

הוא מספר סיפורים על בחורות שהוא יצא איתן ועל דברים מצחיקים שקורים לו איתן ממש מצחיק הייתי אגב בהופעה שכפיר אפשטיין יתארח אצלו והם שניהם היו ממש מצחיקים ביחד :))

Funky Giraffe

New member
צמד מוסיקאי פלסטיק מלאים בחשיבות עצמית

קרן פלס גירסה זכרית, שניהם. איכס.

יניבל1

New member
אני לא מבין את זה

למה תמיד שבן אדם מעביר ביקורת נוקבת על מישהו אחר זה נח/שב "מירמור" , למה אני או סוניק גרין צריכים לאהוב את כולם, או לפחות לסמפםט את כולם, לדעת שנינו אפשטיין הוא דמות פלסטיק , ומותר לנו להגיד את זה, בעקיר אם אנשים הרעג הכריזו עליו כסטאנדפיסט ובקשר לקרן פלס , עזבו את זה שהיא מעצבנת ומוזרה , אמנם לא הלכתי להופעות שלה אבל אני יכול ליהותב טוח במיליון אחוז שהיא ל סטאנדפיסטית במציאות , כי זה דיוע שסטנדפיסט מכניס מההומור שלו משירים, אפילו אם הוא לא מתכוון זה זולג פנימה לפעמים(ע"ע סנדרסון, גוב,מאור כהן, גלעד כהנא באלבום הראשון של הג'יירפות, הבילויים , שאנן סטריט בדג נחש וכו) כל מה שקןר פלס סיפקה עד עכשיו זה שירים דביקים ובגיינים לנקבות עם טישו והמון גלידה אחרי שחבר שלהן עזב אותן

למעלה