זמרים -בדרנים בהופעות

paper pieces

New member
שילה פרבר../images/Emo47.gif

וכל מילה נוספת מיותרת

יש גבול...

אין לי בעיה עם הכתר. מגיע לה, אבל שילה בדרנית? אני חושב שעישנת משהו מאוד מאוד מעורר :)

הדר ג

New member
ועוד לא הגענו אליו!

בהופעה האחרונה של שילה היו כמה סיפורים ממש משעשעים.. זה בטח לא סטנד אפ, זה סיפורים, אבל עדיין הקהל מתגלגל מצחוק. והיא ממש טובה בזה! אפילו יש לה שירים מצחיקים, ושיר החניון הוא אחד המצחיקים אי פעם. אולי דווקא שההומור בא ממקום לכאורה לא צפוי, הוא יותר משעשע.

sonic_green

New member
נו באמת הדר

כל אחד שעולה על במה מנסה להצחיק, יש כאלה שהולך להם יותר וכאלה שהולך להם פחות... אבל אם ניקח למשל את שילה כדוגמה, אתה לא יכול להכליל אותה בקטגוריית "מצחיקנים"... אלה אנשים מאוד ספציפיים... בטח ובטח שלא קרן פלס, זה שכל היום דבוק לה חיוך על חצי פרצוף זה לא אומר שהיא בדרנית...

קרן פלס פשוט מעלה מופע סטנדאפ על הבמה...

מאולתר או לא, לקהל לא ממש אכפת... ולעומת כל מיני יוצאי רימון למיניהם, קרן באמת מוכשרת....

יש בזה משהו..

הייתי שם :) אז, לא, בדרנית היא לא. למרות שבהתחשב ברשימה שיש פה, אז אפשר בקלות להכניס אותה... אבל אם עושים רשימה רצינית ועושים לה סלקציה קפדנית אז היא תישאר בחוץ.(או אם זה ביום שישי, אז עם עצמה בבית) שיר החניון הוא שיר ענק. ענק ענק ענק. היא אפילו משעשעת לפעמים. מאוד מאוד.אבל שוב, בדרנית גדולה היא לא.

sonic_green

New member
למי שמעוניין לשמוע את מאור כהן

יש הקלטה של הופעה (שהייתי בה) חשמלית של מאור עוד כשהוא היה עושה המון הופעות חשמליות לפני כמה שנים, היא שודרה גם ברדיו והנה ההקלטה, אחת ההופעות המצחיקות!!! חובה!!! העליתי את זה בזמנו לאתר הבוטלגים ישראבוט, שם תוכלו למצוא עוד הרבה הופעות להורדה

למעלה