לא מכירה את החברה' שאתה מדבר עליהם
אבל נראה לי שיש לך טעות בסיסית בחשיבה הצגת שאלה בזו הלשון ,אני מצטטת אותך "האם יש אומנים שהייתם בהופעות שלהם ובקטעי קישור שלהם הם פשוט דפקו סטאנד אפ מאולתר וקרעו את כל הקהל לחלוטין?" ואני עונה לשאלת כן אני ההיתי ביוני בלוך ,מתי כספי ואתמול בבן ארצי,והם קרעו אותי מצחוק זו תשובתי ,ועליה אין לך אפשרות להתווכח איתי,גם אם ההית בדיוק באותן הופעות ויצאת משם דומע ועצוב עדיין זה לא בר ויכוח, אתה מנסה לעשות מבדק מי מהזמרים הכי מצחיק וזה שגוי לגמרי מכמה סיבות,כמו שכבר אמרו לפני,מה שמצחיק אותי ממש לא יכול להצחיק אותך וכן הלאה אז אם x אומר ש y מצחיק אותו,זה נכון לגביו בלבד, וזה לא ניתן לויכוח בכלל אותי מתי כספי קורע מצחוק,וכל מי שהיה איתי בהופעות שלו פשוט נכנס לדיכאון עמוק,עם רצון עז לסיים את חיו לכן זה לא בר השוואה,כל אחד וטעמו בדיוק כמו במוסיקה יש את אלו שמזרחית עושה להם נעים בנשמה,וחם בלב,ולי היא עושה בחילות, וסיבה נוספת היא כמו שאמרתי כבר ההופעות מבוימות,וכמעט כל אומן מכניס הומור למעברונים זה משהו שכמעט חובה לכן נושא האילתור יורד מהפרק, אני לא הבחנתי בכך שיוני הקומיקאי של הפורום, והוא גם לא כל כך חנון אבל בהחלט יש לו נציגות נכבדה פה