זמרים -בדרנים בהופעות

אם כל כך בא לך לא לאהוב אותה

ולחשוב בכוח שהיא לא מצחיקה, שיהיה לך בכיף :)) [גם שלומי שבן לא בדיוק יושב ומריץ צחוקים בראיונות שלו בחדשות. מה גם שהדיסק שלה עוד לא יצא ואת החומרים שלה עצמם עוד לא יצא לך לשמוע אם לא חפרת לעומק]. ההפסד כולו שלך

יניבל1

New member
לא מדוייק

כל מי שראה אותו בספיישל סיום שנה של ערוץ 24 של תוכנית המגזין יכול להעיד שהוא היה משוחרר לחלוטין ומצחיק מאד , או שפשוט החברת יחסי ציבור שלו נקטה באסטרטגיה לאומית שונה (כן אני ציני)

אושרי 7

New member
מחזק - דקלבאום היא הרבה יותר מהבנות נחמה

ההרכב הזה לא מבטא חצי ממה שהיא ומהיכולות שלה, לדעתי בשבילה זה סתם פרויקט צד - היא שרה לפניו ותשיר גם אחריו, היא נראית בו כמו זמרת סטנדרטית כשבפועל היא הרבה יותר מזה. ככה זה מבחינה מוזיקלית, אני מניח שזה גם ככה מבחינה אישיותית.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

gal1983

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

../images/Emo3.gif../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo122.gif

אתה רואה הרבה ראיונות יחסית למישהו שבכלל

לא אוהב את הבנות נחמה/יעל דקלבאום
ואתה יודע, בנאדם שמעלה מופע סטנדאפ ומצחיק על הבמה יכול להיות רציני ומעצבן בחיים... חוץ מזה שיש הבדל עצום ביו טלוויזיה לבמה...ובמיוחד במצב שאתה נמצא בו בטלוויזיה לעומת המצב שאתה נמצא על הבמה.. (לצורך העניין מתארח במקום כלשהו, לעומת...אפשר להגיד אפילו שכשבאים לראות אותך על במה זה מקום שאתה מארח אחרים..) לא ראיתי את יעל אףפעם, ואני גם לא ממש מתחברת למוזיקה של הבנות נחמה.. אבל אני פשוט לא מסכימה עם כל מיני דברים שאמרת....

SV Design

New member
דיי זה כבר נמאס

אני יכול לענות לך אבל זה נהיה מעצבן כי תמיד כל שרשור שאתה כותב בו הופך לוויכוח,דיון,ריב איך שלא תרצה לקרוא לזה.. זה פשוט מעצבן..והקטע הוא שזה גם לא סתם דיון ברוח טובה אתה מתווכח הרבה פעמים על דברים שקשורים לטעם האישי של כל אחד ואחד.. ואם זה לא על זה אז זה על משהו אחר שאתה פשוט בא ולא מוכן לשנות את דעתך בשום פנים ואופן..

Maayanav

New member
יוני בלוך כמובן ../images/Emo99.gif

לא בכל הופעה יוצא לו לדבר הרבה, אך בכל מצב הוא שנון ומשעשע, ובהופעות אינטימיות, כמו זו שהיתה באינדיקה, הוא יכול להפיל את הקהל מהכסאות (כן, כסאות, הופעה אינטימית כבר אמרתי?).

אני קצת אאכזב אותכם

וכל קטעי הקשור בין שיר לשיר כתוב מראש כמובן מבוימים,לכל אומן יש איש מקצוע שעושה לו את ההצגה על הבמה, זה חלק בלתי נפרד מההופעה הם לא באים להופעה ומתחילים לאלתר בן שיר לשיר,ממש ל כך כשבונים הופעה בונים אותה בשלמותה כולל קטעי המעבר,נכון שמדי פעם,יש שינוים קטניפ פה ושם אבל הכל מתוכן מראש,כך שאין פה קטע של מי מבדר יותר ומי לא במקרה של יוני בלוך,כל ההופעות שלו הוא אומר את אותם דברים בין שיר לשיר,הוא לא מאלתר כלום,, בסיבוב ההופעות הנוכחי ההיתי ב30,40 מי ספור בכלל וכל מילה ומילה חזרה על עצמה רק איפה שהוא השחיל שירים חדשים,התווספו דברי מעבר שלא היו בהופעות הקודמות(מין הסתם) אנחנו יושבות בהופעה ומדקלמות את דבריו בקיצור שום אומן לא סטנדפיסט פרט לסנדרסון שהוא באמת שייך לקטגוריה הזו כולם יוצרים טובים שקוראים מן הכתוב והמוכן

יניבל1

New member
מאור כהן מלתר, גם כשהוא עם תורן

והשרוט בטח ובטח שמאלתר, זה בן אדם שיצא לי דלבר איתו מספר פעמים והיציאות שהוא מביא ב"מציאות" הם בדיוק אותו סוג הומור שהוא דופק בהופעות אבל המ שאת אומר בהחלט נשמע יל הגיוני , כי זה ההסבר היחיד לאיך נניח חנונים כמו יוני בלוך או כפיר אפשטיין (שאותו גם הכרתי אישית בנסיבות מסויימות) שלכל היותר יש להם יציאות שנונות מדי פעם(ורוב הזמן הם רצינים) הפכו לקומיקאים המובילים של של הפורום

לא מכירה את החברה' שאתה מדבר עליהם

אבל נראה לי שיש לך טעות בסיסית בחשיבה הצגת שאלה בזו הלשון ,אני מצטטת אותך "האם יש אומנים שהייתם בהופעות שלהם ובקטעי קישור שלהם הם פשוט דפקו סטאנד אפ מאולתר וקרעו את כל הקהל לחלוטין?" ואני עונה לשאלת כן אני ההיתי ביוני בלוך ,מתי כספי ואתמול בבן ארצי,והם קרעו אותי מצחוק זו תשובתי ,ועליה אין לך אפשרות להתווכח איתי,גם אם ההית בדיוק באותן הופעות ויצאת משם דומע ועצוב עדיין זה לא בר ויכוח, אתה מנסה לעשות מבדק מי מהזמרים הכי מצחיק וזה שגוי לגמרי מכמה סיבות,כמו שכבר אמרו לפני,מה שמצחיק אותי ממש לא יכול להצחיק אותך וכן הלאה אז אם x אומר ש y מצחיק אותו,זה נכון לגביו בלבד, וזה לא ניתן לויכוח בכלל אותי מתי כספי קורע מצחוק,וכל מי שהיה איתי בהופעות שלו פשוט נכנס לדיכאון עמוק,עם רצון עז לסיים את חיו לכן זה לא בר השוואה,כל אחד וטעמו בדיוק כמו במוסיקה יש את אלו שמזרחית עושה להם נעים בנשמה,וחם בלב,ולי היא עושה בחילות, וסיבה נוספת היא כמו שאמרתי כבר ההופעות מבוימות,וכמעט כל אומן מכניס הומור למעברונים זה משהו שכמעט חובה לכן נושא האילתור יורד מהפרק, אני לא הבחנתי בכך שיוני הקומיקאי של הפורום, והוא גם לא כל כך חנון אבל בהחלט יש לו נציגות נכבדה פה

יניבל1

New member
מה הקשר טעם אישי?!

לא דיברתי עכשיו על טיב ההומור של יוני בלוך, דיברתי על המינון הוא פשוט מאלה שינסו להצחיק כל שניה , הוא רציני (רציני=אומר דברים אינטיליגנטים ועניינים) ברוב ההופעות שלו בטלוויזיה רוק מדי פעם מנסה להצחיק קחי למשל את דני סנדרסון , כבר כתבתי כאן שנאי לא אוהב את האומר שלו, אבל אם מישהו יבוא ויגיד שהוא בדרן אני לא התוכח איתו כי סנדרסון הוא באמת טיפוס שמנסה להצחיק כל הזמן (מאלה שאתה אומר עליהם שאתה כבר אל יודע מתי הם רציני ומתי צוחקים) ואם יש אנשים שזה מצחיק אותם אז סבבה

יניבל1

New member
לא אמרתי את זה

אמרתי שלפעמים אתה לא ידוע אם הוא צוחק או רציני, זה לא בדיוק אותו הדבר

תקרא שוב 3 שורות למעלה מה כתבת

בשורה תחתונה,אתה פתחת את השרשור הזה ואני מציעה שתסכם אותו ותספר לנו כמה החכמת בנושא אני רק מקווה שתשים לב שכל משתמש ציין את האומן שהוא אוהב או מעריך משמע............. בהחלט עניין של טעם , ואישיותו של הצוחק מול המצחיק שיהיה שבוע מדליק לכולם,ושלא נפסיק לצחוק

sonic_green

New member
סתם דגימה מהאלתור של מאור כהן

אין ספק בכלל, הבנאדם מאלתר, בונה כל כך הרבה בדיחות, חלקן ממש גאוניות, על דברים שהקהל אומר לפעמים ונושא גורר אצלו נושא בקלות. דוגמה ששמרתי אצלי במחשב, מאור כהן מחקה את שלמה ארצי ומתחיל לספר סיפור תנכי משעשע: להורדה

למעלה