זקוקה לרעיונות יצירתיים לכישוף

זקוקה לרעיונות יצירתיים לכישוף

ככה:יש לי 2 שכנים חוליגנים שמשגעים לי את השכל. אחד מהם-הבעייתי ביותר הוא מאוד "מוכשר" ויש לו גיטרה ודרבוקה שתמיד,אבל תמיד זוכר להשתמש בהם בדיוק כשאני מנסה ללמוד/לישון וכשאני סוף סוף מתחילה להתרכז.וחוץ מזה,הוא מנגן גרוע ויש לו קול של צפרדע. בנוסף,הוא שומע מוזיקת טראנס נעימה לאוזן עם מקצבי אומצי בומצי חודרי קירות.כמו כן הוא נוהג לתקשר עם השכן הערס השני בשיטה הקדומה והטובה:צעקות.ב-4 בבוקר. ואיך אפשר בלי משחקי פלייסטיישן סוערים עם השכן גם כן באותה שעה.אה,ויש לו כלבה קטנטנה אותה הוא נוהג להכות באכזריות בכל פעם שהיא יוצאת מהבית. משטרה לא תעזור כי למי אכפת,גם ככה עד שהיא תבוא הרעש כבר יפסיק.הבקשות שלי לא עוזרות ומה גם שלא כדאי להתעסק עם ערסים חסרי מוח.אי אפשר לצפות מה הם יעשו. בכל אופן,לי נמאס. מה הייתם עושים על מנת לפתור את הבעיה בדרכים מאגיות? אפשרויות+הצעות לדרכי פעולה. האפשרויות שחשבתי עליהן: 1)להפוך אותם לאילמים. זה קצת אכזרי מדי וגם לא פותר את בעיות כלי הנגינה והאומצי בומצי.אילמים הם עדין שומעים. 2)לגרום לכלי הנגינה ולסטריאו שלהם להתקלקל. (מסובך מידי-יותר מידי פרטים ולא פותר את בעיית הצעקות). 3)לגרום להם לעבור דירה. כרגע-זה מסתמן כפתרון המוצלח ביותר שעונה על כל אחת ואחת מהבעיות המוצגות. 4)להפוך אותם לקרפדות.נהההה..לא יעבוד.הם בטח יקרקרו פה כל הלילה. (משפט זה נאמר בציניות,אינני חיה בלה לה לנד) יותר מזה המוח שלי מרוקן כרגע. ואל תטיפו לי על זה שזה כפייה וכאלו.זה לא מזיז לי . ההצעות הטובות ביותר ייזכו כמובן לביצוע על ידי ולסיקור התוצאות כאן בפורום. (יש!תכנית ריאליטי!)

לדעתי

תני להם מיגרנה. קשה. לשניהם. אחת ההשפעות היא רגישות גבוה לרעשים. ככה הם עצמם לא יהיו מסוגלים לסבול את הרעש שהם עושים. חוץ מזה, ערסים הם עם צעקן ורעשן מטבעו. כל עוד הם מסוגלים להרעיש סביר שירעישו כי הם פשוט לא מבינים את הערך או המושג "שקט". לכן לדעתי לגרום להם לעבור דירה זה גם רעיון טוב. אפשרות נוספת: לצלם אותו מכה את הכלבה ולהגיש תלונה על התעללות בבעלי חיים. חות מזה, הם ערסים. אפשר בקלות להקליט אותם בשיחה שתאפשר לך להגיש תלונה על הטרדה מינית.

טוב,גרמת לי לצחוק במשפט האחרון כי

זה כמובן נכון. העניין הוא שאני לא כ"כ רוצה להסתבך איתם בקטע של משטרה.זה יהיה די ברור להבין שאני היא זו שהגישה את התלונה (גם לגבי הכלבה) ערסים מטבעם אוהבים "לפוצץ במכות". לא מתחשק לי לבדוק את זה. עניין המיגרנה הוא נחמד.אך מיגרנה נוטה לעבור.. יש התעות לגבי "איך" לגרום להם לעבור דירה? היצירתיות שלי הלכה לאיבוד.

לגבי מעבר דירה

במקרים שבהם דרוש להרחיק אדם מסוים מאזור מסוים הכי קל זה פשוט להפוך את האיזור למקום שלא נעים לאנשים להימצא בו. הם יהיו הראשונים שיברחו ולאחר מכן יקח לך זמן למצוא שכנים חדשים. מקסימום תוכלי לטהר את המקום לאחר מכן. פשוט תכיני טקס דחייה לפי המסורת ושיטת העבודה שלך, תטעני אותו על אבקה או גיר ואז פזרי אותה או תציירי בכניסה לדירה שלהם. אפשר סתם לטעון אבנים קטנות בבית הקברות הקרוב ולזור להם לתוך הבית ככה שיהיו להם חיים יותר "בריאים" ואווירה יותר "נינוחנ" בבית. אפשר גם את בדרך הפלפית יותר של לברך אותם שיקבלו הזדמנות טובה יותר במקום אחר, אבל אני נוטה יותר לכיוון השתיים הראשונות. בנוסף לזה, קצת יותר מתקדם וקשה לביצוע אבל מהיר יותר בהשפעה זה כישוף גירוף (BANISHING). באופן כללי כמו שניתן לגרש ישות ניתן גם לגרש אנשים. קצת יותר מסובך אבל אפשר לכוון גירוש עליהם ולנדות אותם מסביבתך. כך הם יאלצו להתחפף בכל דרך אפשרית כמה שיותר רחוק מהמקום בו את נמצאת. אישית לא ממליץ להסתבך עם האופציה הזו.

PurpleFilth

New member
זה בדיוק מה שאני חשבתי עליו...

לבנות סביב הדירה שלהם אשליה של ריקבון וגועל נפש כללי. למרות שבמקרה של ערסים זה עלול לא להזיז להם, אז אפשר גם לנסות אשליה של שיעמום, קלסטרופוביה או אסונות. מהצד ההפוך, אפשר לבנות סביב כל הדירה שלך אשליה של מקום שליו. איסה יכול אולי לעזור. עוד אפשרות: לקשור לדירה שלהם סרוויטור קשוח ששונא רעש. או שסתם אוהב להפחיד אנשים. ופינת הפתרונות הלא-מאגיים: להתחבר איתם. אני יודעת שזה נשמע מופרך, אבל ערס אמיתי יגן על אנשים שחשובים לו בדיוק כמו על עצמו.

להתחבר איתם לא בא בחשבון,תסלחי לי

2 ערסים חרמנים is not quite my thing. זה ולמות מעישון פסיבי. (האמת היא שאם נחכה כמה שנים סביר שאחד מהם ימות לבד מסרטן ריאות,אבל הסבלנות שלי קצרה). זה יהיה מיותר לבנות סביב הדירה שלהם אשלית גועל ורקבון כי..זה כבר קיים.לא צריך אשליה בשביל זה.בחיי שאני משוכנעת שהם הביאו איתם מקקים.לא היה פה אפילו אחד עד שהם עברו הנה. קלסטרופוביה כבר אמרתי-הם תמיד עם דלת פתוחה והשוטטות שלהם זה גם משהו שמטריף אותי הם כל הזמן משוטטים פה מחוץ לבית וצועקים כמו ב"שכונה". אני צריכה פירוש מונחים בבקשה: מה זה סרוויטור ומה זה איסה? תודה.

gwizard

New member
פירוש מונחים

servitor - צורה מחשבתית הפועלת כמו משרת אישי. הוא/היא יכולים להיות ברמה של משרת צללים או פמיליאר או אפילו גולם או אלמנטל. איסה - אני מנחש שהכוונה של ארדן הייתה Issa, אך לא ברור לי מה הקשר של אל הנחשים מסדרת הפנטזיה בלגריאד למציאות שלנו

RainBird

New member
אתה מתכוון לזוהמה. לא אמרתי מילה על איסה- אבל אם כבר אני חושב שמדובר על רונת האי תזוזה בשם זה שמצויירת כקו אנכי פשוט. היא מסמלת קפיאה על שמרים וחוסר התקדמות.

אה תודה.ניחשתי לעצמי שזה משהו כזה.

אני לא ממש אוהבת להתעסק עם הדברים האלו.אני תמיד חוששת שבמקום להציק להם הם בסוף יציקו לי.

PurpleFilth

New member
שתי דרכים למצוא את אשליה אופטמלית:

דרך ראשונה היא לשחק עם ההילה של הדירה, לשנות כל פעם קצת מהמבנה של ההילה, קצת מהצבע, קצת מהגודל, ולראות איך זה משפיע. מחקר מעניין באופן כללי, אבל אני מניחה שאין לך סבלנות גם לזה. דרך שניה: ללכת על אשליה כללית מאוד, אשליה של "לא כיף בדירה הזאת", והם כבר יפרשו את זה בצורה שתהיה לא נוחה להם (ונוחה מאוד לך). אגב, כל הדיון הזה הוא די תיאורתי, את בטוחה שאת רוצה להתעסק עם האשליה של המקום? נשמע לי קצת רחוק ממה שאת עושה בדרך כלל. ואני נשארת בעמדתי: תתחברי איתם. ערס שמחבב אותך יעשה הכל בשבילך.

PurpleFilth

New member
יופי, בנוסף להכל

גם יש לי שגיאות תחביריות חמורות. אי לכל ובהתאם לזאת, נא לקרוא את ההודעה למעלה במבטא סובייטי כבד.

RainBird

New member
אני בעד שתכיני להם שיקוי גירוש גם תקבלי את מה שאת רוצה וגם תלמדי עוד על צמחים ברקע. אופציה נוספת ויעילה באופן מפתיע היא ליצור קמיעות חוסמי רעש. מעיין דבר סופח שגורם לדירה שלך להיות שקטה. אני השתמשתי ברונת רידהו שמסמלת תנועה (כמו תנודת גל של רעש) שבורה ומחוזקת.

תסלח לי שאני סקפטית לגבי "קמיע חוסם

רעש". בייחוד כשאני צמודה קיר לקיר לזה עם הדרבוקה.

וכמובן,אם אתה מציע שיקוי כלשהו,אנא

פרט דרך הכנה (לא מסובכת מידי! אל תשכח שאין לי פה את השוק המוזר הזה שאתה הולך אליו לקנות כל מיני דברים מוזרים לשיקויים שלך) ודרכי ביצוע.

RainBird

New member
1. לגבי הקמיע- לא ניסית את לא תדעי 2. פעם אחת אני מכין אבקה אקזוטית ונדירה- ויזכרו לי את זה עד הקבר הא? קחי פילפל שחור. קחי מנטה חריפה. קצצי דק. השרי בשמן. שלחי את הרצון שלך לגרש אותם בכל חלק של התהליך. אפשרי למשל לכתוב צ'אנט ולחזור עליו בזמן הכנת השמן, קיצוץ החומרים וכו'. אחרי שעשית את זה- תודיעי ל"אני הצעיר" שלך שהם לא מטרידים אותך יותר- תמרחי את הידיות של הדלתות לדירה שלהם בשמן, תזרקי את הבקבוק- ואל תסתכלי אחורה. זה נקרא "דם צוענים" לפי מסורת הוודון ובעל יעילות בדוקה (לפחות זה עבד כל פעם שאני עשיתי את זה) ואם זה לא עובד אני בשימחה אמסור לך את המתכון לקללת הטחורים המדממים שלי. אם הם רוצים לעשות רעש- שלפחות יעשו את זה בעמידה. ../images/Emo3.gif

LOL.טוב,לפחות יש פה סטנד אפ קומדי.

יש בעיה קטנה לגבי למרוח להם דברים על ידיות: הם ערים תמיד.אני יודעת,זה מאוד מוזר,אבל אני תמיש שומעת אותם,כמו שאמרתי,גם לפנות בוקר.והם גם בד"כ נשארים עם דלתות הבית פתוחות ככה שאם אני אגיע-הם יראו אותי.

למעלה