זקוקה לרעיונות יצירתיים לכישוף

gwizard

New member
אנחנו לא

התפקיד שלי בפורום ? אני מומחה הפורום. משמע, אני הסמכות המקצועית לעניני מאגיה. מי שהציע לי את התפקיד זה מנהל הפורום ואת מוזמנת להטיל ספק בהחלטה שלו בפני הנהלת תפוז. "אנשים מתקשרים אליך, זקוקים לעזרה, זאת חלק מהשליחות שלך לעזור להם" חהחהחה מי בדיוק קבע מה השליחות שלי ? את ? ומי את בדיוק שתקבעי לי מה לעשות ? לי לא נראה במקום כל הגישה שלך, הדרך המתנשאת בה את כותבת בביטחון מלא דברים שלא נכונים לכל אחד, הניסיונות הפאטתיים שלך להשתלח בי מעוררים בי גיחוך. לתשומת לבך, אם תמשיכי בסגנון הזה אז אנו נאלץ לקחת החלטה ולמנוע את השתתפותך בפורום זה כי טרולים במסווה של "מומחים" היו לנו כבר בשפע וטיפלנו בהם אחד אחד בהצלחה רבה. כל הודעה נוספת שלא קשורה בנושא הפורום - תמחק.

איך אתה תמיד יודע להציל את המצב עם

עצות פרקטיות!

nepthys

New member
דעתי...

אני חושבת שהדרך הכי יעילה להיפטר משני דיירים היא להפריד בינהם.. כלומר, לגרום בינהם לריב או בינהם לבעל הבית.. זו גם הדרך שהיא הכי פחות פוגענית. אנשים יכולים להתמודד עם דירה מסריחה ומגעילה שלא כיף לגור בה (תשאלי אנשים שגרים באלנבי בת"א...), אבל לרוב כשעוזבים דירה זה כי שני השותפים מתעבים אחד את השני. כך שההצעה שלי - כישוף מריבה. אף פעם לא עשיתי כזה, כך שאין לי הצעה פרקטית. בעיקרון לכשפי מריבה מתאימים כלמיני עשבים חריפים או רעלניים. תנסי פלפל שחור, פלפל צ'ילי, בצל, אדמה מבית קברות, מסמרים חלודים...

רעיון טוב. רק שהם לא גרים יחד.

הם גרים ב-2 יחידות נפרדות.בגלל זה הם צועקים אחד לשני ..מדירה לדירה. לסכסך ביניהם דווקא יפתור את בעיית הצעקות,אך לא יפתור את בעיית כלי הנגינה. אני צריכה לעבוד על הכיוון של לגרום להם לעבור דירה.אולי אם הם ייתקלו באיזה מודעת דירה להשכיר מפתה..כבר שמעתי שהם דיברו על זה פעם שהם רוצים לעבור לגור ביחד.אז יאללה שיילכו לחפש קן אחר. רק השאלה היא איך.{להזיז את הגלגלים בראש}

moonflim

New member
תירגעו ומהר שניכם

חזרה לנושא מזג האויר מתאים אני לא מבין למה לא

RainBird

New member
אני אסביר את הבעיות עם זה. 1. מניין לך שיש לה את הכוח הזה או ההכשרה לשלוט במזג האוויר? 2. גם אם יש לה אותו מאוד קשה לשלוט בו ותמיד יש חשש בפגיעה אמיתית. אם היא רצתה להרוג אותם יש מספיק קללות בשביל זה שלא צריך גם לערב את אימא טבע. 3. שליטה במזג אוויר היא מתכון לאסון אם לא בדיוק יודעים מה עושים- וזה מנסיון. 4. במידה ואין בעיה טכנית של שליטה במזג האוויר- איך הערס הטיפש והממוצע יקשר בין "אתם מפריעים לי לחיות" לבין מזג אוויר גרוע? 5. הרצון האמיתי שלה הוא שקט ושלווה. שליטה במזג האוויר כדי להשיג את זה- זה קצת רחוק מהמטרה- זה כמו להרוג את סבא- כדי לממש לחש כסף- זה סתם מסורבל. 6. מה אתה חושב שאנחנו בדיוק? ברברים? אין שום סטייל במה שאתה מציע. 7. אני מזהיר אותך לשמור על טון מנומס בפורום. ארדן.

spiral dancing

New member
לא יכולתי להתאפק יותר

בדרך כלל אני שותקת על שטויות שכאלה אבל הפעם לא עמדתי בזה תגידו אתם מכשפים או עושים את עצמכם? אני מצטערת אבל ככה זה נשמע! חשבתם אולי לצאת מהקופסא הצרה שלכם ולעשות משהו באמת מועיל?!?! אני פשוט לא מבינה את זה מה אתה בסך הכל רוצה בשורה התחתונה? שקט! מה תקבל אם תנסה ללכת לפתרון במקום לתוצאה- כלום!!! אני מצטערת שאני נשמעת עצבנית אבל הפתרון מונח ישר מולכם ומנפנף בדגל הגאווה ואתם לא רואים אותו! אתה רוצה שקט? יפה! אז לך תתנקם בשכנים, הם יעברו דירה ותקבל במקומם להקת רוק שלמה באותו חדר, ניצחת? לא הפסדת, למה? כי לא קיבלת את מה שבאמת רצית שזה- שקט! כי הלכת על הדרך במקום על הפתרון!!! אולי אם אתה רוצה שקט פשוט תעשה כישוף ל... (טם טם טם...) שקט!!! מה אכפת לך איך תקבל אותו? אולי הם יתחילו לנגן בשעות שלא תהיה בבית? אולי הם יעברו דירה? אולי הם ימצאו חברה והחברה הזאת תבלה איתם את הלילה בשינה? אולי אתה תקבל הצעה טובה לדירה אחרת? מה זה משנה איך זה קורה?!?!!? פשוט תציין את הבעיות שלך (רעשים בשעות של הלילה, עוצמה בלתי נסבלת וכ') ותבקש... שקט! שנת לילה רצופה! אווירה רגועה ושלווה! למה? למה להסתבך?

RainBird

New member
זהו- שהייתה הצעה ליצור סוג של מגן מפני הרעש. אגב- אם את צופה סמוייה בפורום זמן רב ומתאפקת- אין שום סיבה. את יכולה להצטרף לדיונים. וכותבת ההודעה המקורית היא נקבה אגב. לא זכר.

spiral dancing

New member
הנה אבל זאת בדיוק הסיבה

שאני לא כותבת כאן (כי אני מדברת אל הקירות ואל האבנים...) אני אנסה שוב מגן נגד הרעש= פתרון ספציפי מה שאני אומרת זה שהפתרון הספציפי לבעית הרעש לא רלוונטי, כל עוד הבעיה נפתרת וההודעה נכתבה בגוף זכר ומיועדת לנשים וגברים כאחד... או משהו כזה

spiral dancing

New member
../images/Emo31.gif זה ממש לא זה

אשליה של שעמום = כישוף לפתרון אשליה של מקום שליו= כישוף לפתרון אני אומרת להגדיר את המטרה- לתת ליקום לבנות את הפתרון!!! אתם יכולים להמשיך להגן את הפתרונות שלכם, יתכן וחלקם נכונים (לא יודעת לא לטעמי התעמרות בחסרי ישע בעיקר בעלי מוח זבוב כשל ערסים אבל הקארמה שלכם היא עסקכם בלבד...) אני אומרת תהיו מוכווני מטרה אם אני רוצה להיות יזמית סטארטאפים מוצלחת, ואני החלטתי שהדרך שלי להיות יזמית סטארטאפים מוצלחת היא בלגדל 50 אלף גלדיולות ביום אחד, אז אני עושה כישוף כדי שאני אצליח לגדל את ה50 אלף גלדיולות האלה, והן גדלות ופורחות, יופי יש לי עכשו המון גלדיולות לא נחוצות, זה אומר שאני אהיה יזמית סטארטאפים מוצלחת?!?! בוודאי שלא, יש עוד מליון משתנים (רובם הרבה פחות מופרכים...) ביני לבין המטרה הסופית, הצלחתי בדרך (גדלו הגלדיולות) אבל המטרה הסופית לא הושגה (אני עדיין לא יזמית מצליחה).

PurpleFilth

New member
לפני שאני ממשיכה,

אני חייבת לציין שדי מצחיק אותי עד כמה את כותבת בעצבים על לבקש אווירה רגועה ושלווה. ועכשיו אני אמשיך: הייתי רוצה שתסבירי לי איך בדיוק, בלי אנלוגיות ומשלים, אשליה של מקום שליו זה כישוף לפיתרון, בעוד שלבקש אווירה רגועה ושלווה זה כישוף למטרה (לבקש? ממי? ממה?). אשמח גם אם תסבירי לי מה ההבדל בין לבקש אווירה שלווה לבין לבנות סרוויטור ששונא רעש. עכשיו, ספציפית לגבי פתרון/מטרה: מה שאת מציעה בעצם, זה שימוש בכח רצון גס, טהור, לא מעובד. אין בזה כל רע: אם את מיומנת בזה וחזקה מספיק, זה יכול לעבוד לך מצויין. הנקודה היא ששיטה כזאת דורשת הרבה יותר אנרגיה וריכוז מאשר כישוף שיזיז פרט קטן ויגרום לאפקט פרפר שבסופו אותה תוצאה. את צודקת, השיטה שלך הרבה יותר פשוטה, ועם זאת, פחות אלגנטית. לפני שאת עונה לי, הייתי רק רוצה להסב את תשומת ליבך לזה שאני לא מתווכחת איתך ולא נוקטת עמדה, אלא רק מציגה כמה עובדות.

למעלה