זקוקה לרעיונות יצירתיים לכישוף

RainBird

New member
אני מטיל ווטו ../images/Emo13.gif הפשטת עור פשוט הרבה יותר יעילה וכיפית. ../images/Emo3.gif

RainBird

New member
קיבלתי מספיק בחיים שלי כדי שכנראה לוודא שיש משהו נכון בעשייה שלי. אני לא אומר שהגישה שלך מוטעה- להפך תמיד יש כמה גישות ופתרונות לבעיה אחת. אם היה רק פתרון אחד זה בעייתי. אני חושב שאת לא ממוקדת בבעיה- יש שקט, אבל הוא מופרע על ידי גורם מסויים. אם רוצים את השקט בחזרה צריך להסיר את הגורם. זו לפחות דעתי הכנה. אם לרגע את חושבת שהלחש שלך לא עשוי גם הוא להעלים את הגורם (או הגורמים- שני ערסים במקרה זה) אז ייתכן שלא חישבת כשורה, כי אני מאמין שכן, ייתכן מאוד שזה מה שיגרום להם סילוק מהקמפוס או עזיבה למקום אחר. וגם- האני הצעיר שאין בו טוב או רע ומושגים מורכבים אנושיים עשוי פשוט להעלים רגישות של סלביישן לצלילים. מה את חושבת? שחוסר שיקול דעת ומיקוד *זה* הפיתרון? ארדן. אני מבקש גם בהזדמנות חגיגית זו- לשמור על טון הדיון נקי מהתקפות אישיות ועלבונות.

nepthys

New member
אצלך זה ככה..

כי אתה טיפוס נקמני שחושב רק על דברים מהסוג הזה.. אני עשיתי מלא כשפים "פתוחים" ולא ספציפים ותמיד הדברים הסתדרו על הטוב ביותר. כי אני לא חושבת על דברים כמו לעוור, להחריש או להזיק לאחרים באופן כללי. מה שיוצא מהכישוף זה מה שאתה שם בתוכו - אם אתה בנאדם אלים, אז כן, דברים אלימים ולא נעימים יכולים לקרות לך. כשאני עושה כשפים אני לא עושה אותם אף פעם מתוך רצון להזיק לאדם אחר, וזו כנראה הסיבה שאני לא מזיקה לעצמי. עצם החשיבה על משהו נוראי או אלים, גם אם זה מופנה כלפי אדם אחר, יכולה בסופו של דבר להגיע גם אלייך. כי זו האנרגיה שאתה משחרר ולכן היא זו שנמצאת איתך וסביבך.

RainBird

New member
ואצלך זה לא כך Little miss know it all? אם הייתי אך ורק טיפוס נקמני לא הייתי מסוגל לחוות אושר ואהבה. משום מה זה קיים בחיים שלי- אז אני מודאג. אולי אני צריך להיות נקמני *יותר* אם היית שמה לב לא המלצתי לעוור או להחריש אנשים אחרים. הצעתי לגרש את הגורם המפריע. זה הכל. אני מבטיח לך שאם לך הייתה שכנה ששמה לך את שרית חדד באוזן גם את היית שוקלת את זה לפחות פעמיים. ואם לגרש אותם ישים אותם עם ערסים אחרים שהם ימצאו משהו במשותף איתם? בניגוד לשכנה המעצבנת שכל היום רוצה שקט? "עצם החשיבה על משהו נוראי או אלים, גם אם זה מופנה כלפי אדם אחר, יכולה בסופו של דבר להגיע גם אלייך. כי זו האנרגיה שאתה משחרר ולכן היא זו שנמצאת איתך וסביבך." אז בואי נקיף את עצמנו בגנים של פרחים ועם חומות גבוהות כדי שהכיעור של העולם שבחוץ לא יגע בנו. פה אני מסכים. ארדן

nepthys

New member
השרשור הזה מלא בהגזמות פרועות...

לא אמרתי שיש רוע בעולם - אבל אני אישית מעדיפה להשקיע אנרגיה כדי לעשות לעצמי טוב ולא כדי לעשות לאחרים רע. אני חושבת שבסופו של דבר גם בלי קשר למאגיה, אדם שמתמקד בלעשות לעצמו טוב במקום בלחשוב על כמה העולם אכזרי הוא אדם מאושר יותר. אני לא חושבת שהעולם מלא בכיעור - זו הגישה שלך. והיא מוזנת מכך שאתה עצמך מכניס כיעור לחיים שלך. אתה בעצמך גורם לאנשים אחרים לסבול (כי זה "כיף") ומכיוון שאתה רואה הרבה סבל, אתה מרגיש רע לגבי החיים וחושב שהחיים אכזריים ונוראיים. כי אם אתה עצמך אכזרי, כנראה שכך גם כל העולם. כמו שאין מאגיה שחורה ולבנה, אין עולם "טוב" או עולם "רע". צריך רק לדעת איך לקבל כמה שיותר טוב ואיך להתמודד עם הרע. לעשות לימונדה מלימון וכו'. הרעיון הוא שבמקרה הזה אני הייתי עושה כישוף כדי להכניס שקט ושלווה לחיים שלי. ומכיוון שאני לא אדם שוחר רוע, קשה לי להאמין שאחרי כישוף כזה הערסים יתאשפזו בבית חולים במצב קשה. סביר להניח שהם פשוט יריבו עם בעל הבית, ימצאו דירה טובה יותר, יחליטו לעבור לגור באנטרקטיקה, יתחתנו או ווטאבר. זה לא שהיקום "יודע" מה לעשות. פשוט שיש אלף דרכים לפתור בעיה, ועדיף להשאיר את האפשרויות כמה שיותר פתוחות..

spiral dancing

New member
אם אתה לא יכול להשתלט על עצמך

ולמנוע מרגשות כעס שנאה ונקמנות להכנס לתוך הכישוף, אין טעם שתעשה אותו בכלל שליטה עצמית היא הדבר החשוב ביותר לכישוף ולמה אני אומרת? כי סביר להניח שלו היתי נצבת מול אותה בעיה הייתי מרוגזת בדיוק באותה מידה והפתרונות המעשיים שלי היו אי שם בטווח הזה (הייתי רוצה ללכת ולהרביץ להם פיזית) ולכן בהתמודדות כזאת מה שהייתי עושה זה או שהייתי מחכה להזדמנות שאני רגועה וקרת רוח כדי להתמודד עם המצב מבחינה מאגית או שלא הייתי עושה כלום בתחום המאגי בכלל ופונה לדרכים רגילות יותר לפתור את הבעיה לגייס את האנרגיה השלילית הזאת כדי למצוא פתרון כוחני ומשתלט זה בריחה ופורקן בעיני, זאת הדרך ה"קלה" והחסרת אחריות, זאת לא שליטה, זאת לא מאגיה ואם כן סאלווישן היתה מחכה להזדמנות שבה היא רגועה בטוח שהיא היתה עולה גם על פתרונות יצירתיים שכוללים פחות אלימות, ואם לא אז כן, רצוי שהיא תבין שמשהו לא בסדר בשיטה שלה ושהיא צריכה אולי לתת את האחריות הזאת למישהו אחר או לא לעשות כלום.

gwizard

New member
עד עכשיו שתקתי, אבל הפעם אני מרגיש

צורך להגיב. א. אנא הפסיקי לדבר בסימני קריאה. הדרך שלך היא לא הטובה ביותר שקיימת ואין שום צורך לקבוע עובדות עבור אנשים אחרים. אמירות בסגנון "אין שום טעם..." ו-"רצוי שהיא תבין שמשהו לא בסדר בשיטה שלה" הם טובות ונחמדות, כאשר את מדברת עם עצמך. אנשים אחרים אולי חושבים אחרת. ב. אם כבר סימני פיסוק, אז בבקשה ממך, התשמשי ביותר פסיקים. יהיה הרבה יותר נוח לקרוא. ג. כבר כתבתי למעלה מה אני ממליץ להשתמש בו ומה עבד לי. לצורך העניין, סלווישן פנתה אלי בפרטי והסברתי לה את הדרך שלי. לא יודע לומר מה היו התוצאות, אם בכלל, אבל הדרך אותה הצעתי היא מאין שילוב של שני הגישות אשר הוצגו כאן. אני אישית דוגל באיזון וחושב שהוא הדבר הכי חשוב לחיים בריאים ומאושרים. לפי כך, ההצעה שלי היא לבנות חותם אשר מגדיר מטרה כללית (לדוגמה, שלווה) על מושא ספציפי (לדוגמה, שכנים). במידת הצורך ניתן לתכנת מאפיינים נוספים לתוכו אשר יגדירו את המצבים בהם הוא פועל והצורה של פעילות זו. כאמור, לי זה עבד, פעמיים, כך שהשיטה עצמה והגישה הוכיחו את עצמן. ודרך אגב, אף אחד מהשכנים שלי לא עבר דירה ולא קיבל שיתוק מוחין, אלא פשוט הבינו שלעשות רעש זה לא מעניין. כאשר אדם מאבד עניין הוא אוטומטית מפסיק את מה שהוא עושה ועובר לדברים אחרים שכן מעניינים אותו, לדוגמה, להתכרבל במיטה עם חברה חמודה (שכן מול חדר שינה) או לשחק בשקט בפלייסטיישן חדש (שכן בצד השני). ד. "לתת את האחריות הזאת למישהו אחר" - הדבר הכי חסר אחריות ששמעתי ממך עד עכשיו.

spiral dancing

New member
אבל אני נהנת כ"כ ../images/Emo13.gif

אולי בכל זאת? טוב נו שוכנעתי, אני נשארת

אני חוששת שהיה לנו פה קצר בתקשורת

קצת קשה לי להבין גם כלפי מי הדברים מיוחסים,אבל באם הרושם שנוצר היה שכוונותי כלפי בעיית השכנים הן פוגעניות-זהו רושם מטעה. ההפך הוא הנכון. ייתכן שהציניות בה אמרתי את חצי מדבריי בהודעה הראשונה שלי לא נתפסו כנראה בציניות מספקת (להפוך לאילמים,לצפרדע וכ"ו) אז אם היה ספק-זו ציניות.כנ"ל לגבי לעלות על המוקד שזו עוד אנקדוטה חביבה לגבי מכשפות.אני מבינה שלא קלטו את ההומור שלי. אני עצבנית-נכון,הם מרגיזים אותי-נכון.אני רוצה שזה יסתיים כבר,ושישרור פה שקט כפי שהיה לפני שהם עברו להתגורר פה,כשהיו שכנים אחרים במקומם.מודה בהכול. א ב ל ...אין לי כוונה לפגוע בהם .אני בטוחה שאם הייתי פועלת ברגע של זעם ונקמנות-התוצאות היו אלימות,אבל זה בדיוק מה שאני לא עושה.מה שאני עושה זה להפעיל שיקול דעת,לא לפעול באימפולסיביות,לכתוב את זה כאן כך שאולי יהיו עוד רעיונות והצעות,ככה שתהיה חשיבה בהירה ולא פעולה מהירה מתוך כעס.אני לא אדם שנהנה לפגוע באנשים סתם כך. כפי שאמרתי-אני יודעת מאוד טוב מה כעס יכול לגרום. כן יש לי את הזכות להפסיק את הסבל שלי בדרכים מאגיות.זה נראה לי לגיטימי לחלוטין ואני לא חושבת בכלל שאני נוהגת בצורה אנוכית או מפונקת.יש לי את הזכות לישון כמו בנאדם,יש לי את הזכות ללמוד ולוודא שהלימודים שלי לא יפגעו בגלל גורמי רעש כאלו ואחרים,ויש לי את הזכות לא לקפוץ בבהלה ב-4 בבוקר בגלל צעקות או ביטים של טראנסים. קצת מוזר לי שאני צריכה להסביר את עצמי ככה,כי חשבתי שזה די מובן מאליו.אני אשקול להבא אם בכלל לכתוב את התהיות האלו פה בפורום הזה או לשמור אותם לעצמי ולקרובים אלי.חשבתי לתומי שריבוי דעות ורעיונות הוא דבר שיכול להועיל. וכפי שאמרתי-האופציה שנראית לי הכי טובה והכי סבירה כרגע היא לגרום להם לעבור דירה.הרי זה גם ככה מה שהם רוצים לעשות-לעבור לגור יחד.אז אולי קצת מוטיבציה והשפעה מאגית תעודד אותם. למה אני לא חושבת שפשוט לבקש שקט יפתור את העניין? כי כנראה שזה לא עובד על האני הצעיר שלי.לא כל הדברים מסתדרים לי לבד כי ביקשתי בקשה פשוטה.כשאני מבקשת דברים ספציפיים הם כן קורים (לרוב).שקט הוא לא ספציפי מספיק,הוא כוללני מידי לטעמו של תת המודע שלי ועובדה היא שכבר ניסיתי דברים דומים (ולא,לא בכעס) והם לא עבדו. מה לעשות-זה פשוט לא עובד בשבילי.לי עובד כישוף ספציפי. אם כל דבר שאת מבקשת מהיקום לחשוב בעצמו איך לסדר את הדברים וזה מסתדר מאליו,וזה תמיד עובד לך-מאברוק חברתי,הלוואי על כל אחד.

ותוספת ששכחתי:

למקרה שזה לא היה ברור דיו בהודעה הראשונה שלי-כן ניסיתי את ה"דרכים הרגילות" לפני שפניתי למאגיה. וכאן תמו ההסברים שלי.

spiral dancing

New member
ציניות כבודה במקומה מונח כמובן

ואם זה היה נגמר בזה ואנשים היו מציעים לך הצעות ראליות בתחילת השרשור, ניחא אבל כמעט כולם תפסו גל על מה שאפשר לעשות לשכנים המרושעים... (אווירת ג'יפה, גירושים, ושאר שעורה) תארתי לעצמי שאת לא באמת רוצה שהם יהיו אילמים אבל עצם העובדה שאלו המסקנות היחידות שהגעת אליהן קצת מעורר התנגדות, למה אלו ההצעות הראליות היחידות שאת יכולה לחשוב עליהן? למה כולם פה עסוקים בגרושים, כפיה, יצירת אוירה רעה ושאר מרעישין בישין? דברים לא מסתדרים מאליהם אף פעם, כן יש להם נטיה להסתדר איך שהם תוכננו להסתדר מלכתחילה... זה די משעשע כשחושבים על זה ככה אני לא מטיפה לפאסיביות אני מטיפה לשיקול דעת כמה שיותר רחב ולא כמה שיותר צר אופקים

אני לא רואה איך עוד הצעות ראליות

היו משנות את רוח הדברים. כי כל הצעה ריאלית הרי אינה לטעמך כי את סגורה על ההצעה הכוללנית של "שקט" ודי. כמובן שהייתי יכולה לשבת ולחשוב בשעת לילה מאוחרת בה כתבתי את ההודעה על עוד 20 "הצעות ראליות" אחרות. אבל למה לי? הרי זו בדיוק הסיבה שכתבתי פה בפורום. כדי לשאוב מאחרים הצעות ריאליות. טענות ספציפיות שיש לך כלפי דברים שכתבו אחרים-אנא תפני ספציפית,קשה לי להבין למי ההודעות שלך מופנות. בכל אופן,אני מקווה שהבהרתי את עצמי כראוי ושהרושם הקודם (שעשיתי טעות כשכתבתי ברוח צינית) שונה.

spiral dancing

New member
../images/Emo140.gif

זה נכון כי ההודעות שלי לא מופנות כלפי אדם ספציפי (לא מכירה אפאחד מכם וזה בסדר) הן מופנות לכולם (מטבע הדברים כפורום) אבל כן הבנתי, ושמחתי לראות שהדברים נרגעו בחזית הסאדו מאזו שלמעלה...

moonflim

New member
אני עדין מאמין בפיתרון של

ברק לכל ארס זה שיויוני ,יעיל ומפואר

וכל זה בלי שגיאת כתיב אחת אפילו!

וואו,אני גאה בך.
*אם כי שִוויוני נכתב בדאבל וו,אבל לא נהיה קטנוניים..

למעלה