זקוקה לרעיונות יצירתיים לכישוף

הם לא נמצאים שם כל הזמן

יש בטח כמה שעות שבהן הם עושים משהו אחר - לימודים או עבודה למשל. אפשר לנצל את הזמן הזה. לארנסט היתה הצעה מעניינת, אפילו שהוא הסתייג ממנה - מעין Banishing. היה לי פעם לחש ממש נחמד לזה איפשהו... צריך לחפש.

פחח..מצחיק-לימודים. האמת שכדי לתפוס

את השעות שהם לא שם אני אצטרך להפוך לחוש חש הבלש ולארוב להם בכל פעם שהם יוצאים מהבית.אין לי זמן לזה.אני רוב הזמן בלימודים גם ככה וזה כנראה השעות שהם ישנים או משהו. בכל אופן,גם ככה הרעיון של למרוח שמן על ידית לא כ"כ מוצא חן בעיני.הם ישימו לב לזה.מוח של ציפור יש להם,אבל אפשר להבין שאני עשיתי את זה. חוץ מזה,אני אשמח לכל לחש Banishing שעובד.

RainBird

New member
אז תעשי כישוף גירוש תגדירי מעגל שמסמל את מרחב המחיה שלך ותגדירי את סוג האנרגיה שלהם מחוץ למעגל.

Swicca

New member
אני בעד..

שתגידי לי מה שיטת העבודה שלך ואז אני אגיד לך מה לעשות. 3: חוץ מזה.. תמיד אפשר לשים מוזיקת רוק רועשת בשעות הבוקר אחרי שכולם הלכו לעבודה והם "מנסים" לישון. בהצלחה!

אז זהו שלתת להם "בהפוכה" ולעשות

"דווקא" לא יפתור שום דבר ורק יגרור את ההפך מצידם. אומנם מאוד בא לי לעשות את זה,אבל די,עברתי את הגיל.אין לי כוח להיכנס לזה. שיטת עבודה? לא משהו מיוחד..לחשים,קמיעות,טקסים.

Swicca

New member
....

אז את פחדנית.. הבנתי. ^^ טוב בהצלחה עם השכנים! 3: בכל אופן.. כששאלתי מה שיטת הפעולה.. התכוונתי האם את עובדת עם מאגיה טקסית או מאגיה יותר "ישירה" >> ?!

Swicca

New member
אגב..

חוץ מהעובדה שמאגיה עובדת כתוספת לפעולה פיזית כלשהי להשגת מטרה, ניסית פשוט לבוא ולבקש מהם בצורה יפה ולהסביר שזה מפריע לך?! או שפחדת שירביצו לך גם שם?! >> בלי להעליב. פשוט נראה לי מגוכך לבזבז אנרגיה על משהו כזה. אפשר לבוא ולומר להם "אני יודעת איפה אתם גרים(מן הסתם) וזה מאוד מפריע לי.. אז בבקשה יותר בשקט, פעם הבאה משטרה" :) הם לא יכולים להכות אותך ולהגיד שלא עשו זאת.. דהה אתם גרים באותו בניין. :S קצת ביצים אפילו אם גנטית אין לך.

Swicca

New member
ארממ..

כנראה שאני לא אהיה פה עד היום בערב או מקסימום מחר.. *Sigh* אז אם מאגיה זו הדרך היחידה, מה שהייתי מציע תכלס.. זה להכנס לגופם האנרגטי ולשים כמה הגבלות. (לדוגמא: אחרי שאת מוצאת פולס אנרגטי חזק שאומר "אני אוהב לשמוע מוזיקה בקולי קולות באמצע הלילה" לנקז אותו ולשים אחד חדש במקומו מהאנרגיה שלך שאומר "אסור לי לשמוע מוזיקה בשעה זו או אחרת, כי זה מפריע לשכנים", פחות או יותר.. ) בהצלחה >>

gwizard

New member
הייתה לי את אותה הבעיה

מצד חלון חדר שינה טמבל שתמיד יש לו חלונות פתוחים ואייסיקיו בפול ווליום (זה לא נחמד להתעורר לצלילי "התקבלה הודעה" כל 5 דקות). מצד שני יש צעיר אחד שתמיד שומע טרנסים (אומנם לא יותר מ-12 בלילה) וצועק "יש" בקולי קולות כאשר יש משחק כדורגל. קודם ניסיתי להשבית לו את המערכת / מחשב. לא עבד ודרש כמויות עצומות של אנרגיה. אחר כך שמתי לו סיפולטורה שאותה אני בעצמי לא סובל כנגד הטרנסים המזרחיים שלו. זה עבד עד שנמאס לי וכיביתי אצלי. הפתרון שכן עבד ועובד עד היום פשוט יחסית. חזרתי למקורות והלכתי על שיטת הפנטאגרם שלי. ציירתי את החותם, שמתי מסביבו 8 גנרטורים ענקיים של קוורץ, ריכזתי את האנרגיה ושלחתי בבום. שקט מיידי. באיזשהוא שלב הייתי צריך את הקריסטלים אז פירקתי את המערך ואז לילה הבא הם התחילו שוב. חזרתי על הפעולה ושוב - שקט מיידי. מסקנה: צריך לקנות עוד גנרטורים
אם את רוצה את החותם אני יכול לשלוח לך בפרטי.

gwizard

New member
ברקים זה פסה

לפתוח שער למימד אחר - זה כבר סיפור אחר לגמרי

gwizard

New member
חהחה, פשוט הייתה לי שיחת טלפון

חצי מצחיקה חצי עצובה. בחיי שלא שיערתי שפתיחת דלתות למימד אחר זה חלק מוויקה

gwizard

New member
לא

אנשים נוהגים להתקשר אלי לסלולרי ומייד להציף בשאלות. לפחות תזדהו קודם כדי שאני עם מי אני מדבר, אבל לא, מייד מתחילים בכל מיני "אתה יכול להשיג לי...." מה, נהייתי 144 לעיניני כישוף ?
ובנימה הומוריסטית זו, בגיליון פברואר של מגזין "טבע הדברים" התפרסמה כתבה הנקראת "מכשפה לא תחיה - יש מכשפות טובות" שאני שמח לומר כי התראיינתי עבורה. מערכת העיתון הייתה חביבה מספיק כדי לשלוח 2 גיליונות בחינם אז קראתי את הכתבה (שחלקים נרחבים ממנה פורסמו בדיוק איך שכתבתי אותם) ויצא נחמד מאוד. מומלץ לקרוא למי שמנוי.

spiral dancing

New member
../images/Emo31.gif אם כבר אנחנו משוחחים ככה

הנה הודעה שהתכוונתי להתעלם ממנה אבל אם אנחנו כבר כאן... הזלזול המביש שלך באנשים מביא אותי לתהות כל פעם מחדש מי אתה חושב שאתה ומה בדיוק אתה חושב שהתפקיד שלך כאן חוץ מאשר להזין את האגו האישי שלך... אנשים מתקשרים אליך, זקוקים לעזרה, זאת חלק מהשליחות שלך לעזור להם, זה לא התפקיד שלך לשפוט אותם בשום פנים ואופן, אתה לא במקומם, אתה לא הם, אתה לא יודע (וכנראה לא רוצה לדעת) מה עובר עליהם, ומה גורם להם להתנהג ככה. לא נראה לי במקום להתחיל לרדת עליהם, לחלוטין לא לעניין

RainBird

New member
השרשור הזה לא הופך להיות ניסיון הגדרה לאלון או לחברי הפורום ובטח לא פתח לביקורת פתוחה על גביו. גם- פיספסת את המשפט שמציין שזה הומור. אם יש לך דעה שחשוב לך להשמיע על אחד או יותר מחברי הפורום אנא להשתמש במסרים האישיים. תודה ../images/Emo140.gif

למעלה