זקוק לעצה...

אכן נחמד ומשעשע, אבל לא נכון לדעתי.

ראשית, כי גם כשיש בשלב זה או אחר משיכה ואפילו רגשות רומנטיים עמוקים של אחד הצדדים כלפי הצד השני, החברות ארוכת השנים שלי שאינה כוללת מין עם שני הידידים האלה (ועוד כמה פחות קרובים, אבל עדיין בהחלט בגדר ידידים) מוכיחה שאפשר להתגבר או להתעלות על זה ולהישאר חברים קרובים לא רק עם הצד השני, אלא גם עם בת או בן הזוג של הצד הזה.
שנית, כאמור, יש לי ידידים שלפחות להערכתי מעולם לא היו מעוניינים ביחסים מעבר לידידות וגם לא ניסו לפתח כאלה. או לפחות, גם אם אולי לא היו מתנגדים אילו זה היה קורה באופן חד פעמי ולא מחייב (ואני לא יודעת אם כן או לא), זה ממש לא היה עקרוני להם ולא רצו דווקא אותי במיוחד, שלא כמו בשני המקרים הקודמים שציינתי. בדיעבד, לפחות אחד או שניים התגלו כעבור שנים כהומוסקסואלים, אבל היו גם כמה סטרייטים לחלוטין שיצאו עם בנות והתחתנו עם נשים ובכל זאת מעולם לא היה מצידם שום ניסיון או רמז למגע פיזי או תחושה של מתח מיני בינינו.
שוב, ייתכן, שבתור גברים, אילו הייתי מתפשטת ומזמינה אותם למיטה, לא היו מתנגדים לבילוי מקרי, אבל זה לא אומר שזה מה שחיפשו ביחסים בינינו. לדעתי זה ממש לא סותר את העובדה שמה שתכלס עניין אותם זו ידידות איתי ולא היה להם עניין או צורך מיוחד למשהו מעבר לזה דווקא איתי. ובכל מקרה, הם מעולם לא ניסו להביע עניין כזה.
שוב, איני מתיימרת לקרוא כליות ולב של אחרים, אבל היות שהם מעולם לא הפגינו עניין ולא הציעו כלום ואף לא ניסו ליצור שום מצב של קרבה פיזית במהלך ידידות של שנים רבות, אין לי שום סיבה להניח שהיו להם רצון כזה או מטרה כזאת. וכל עוד זה המצב אני לא רואה את עצמי אחראית על מה שאולי עבר להם בראש ולא רואה שום סיבה מדוע אני לא יכולה להמשיך להיות ידידה שלהם. בגלל זה אני אומרת - במקרה שאני מודעת שיש רצון או ציפייה לקשר פיזי או רומנטי, לעולם לא אניח למי שמבחינתי הוא רק ידיד לשגות באשליות שיש סיכוי שזה יקרה. אסביר לו מה המצב ושהוא יבחר אם מתאים לו להסתפק בידידות או לא. ובמקרה שאני לא מודעת כי הצד השני לא מפגין שום עניין שאני יכולה להבחין בו - אז מבחינתי אין כלום ומה שהוא מרגיש בינו לבין עצמו הוא עניינו כל עוד הוא בוחר שלא לשתף אותי, ואני גם נוטה להאמין שבמרבית המקרים באמת אין במה לשתף.

YoniS007

New member
פספסת את כל הפואנטה

לא משנה אם מקיימים יחסים בפועל או לא, המתח המיני תמיד שם.

לא מבחינתי. אם אני לא מרגישה ולא מודעת לשום מתח,

מבחינתי הוא לא קיים. כאמור, אין לי דרך להרגיש את מה שהאחר מרגיש, אך מבחינתי כל עוד מצידי אין מתח ואין שום ביטוי מורגש למתח כזה מהצד השני שמתערב בצורה כלשהי ביחסי הידידות, מבחינתי הוא לא קיים. כאמור, אני יכולה לקחת אחריות או להתייחס רק למשהו שאני בעצמי מרגישה שקיים או שמביאים לידיעתי שקיים, ולא למשהו שמבחינתי איני מודעת כלל בשום צורה לקיומו. גם בהנחה שקיים מתח כזה אצל האדם השני, כל עוד הוא סגור בנפשו הוא לחלוטין לא רלוונטי ולא יכול להשפיע עליי בשום צורה.

אז אם אין מתח מיני אין גם בעייה עם שיחות נפש ואין גם בגידה

תודה, פתרת לכולנו את הבעייה.

נכון, כשאין מתח מיני אין בעיה של בגידה בגלל שיחות נפש.

למה שתהיה? אלא שהבחור עצמו במקרה הזה יודע מצוין ולפי דבריו גם הבחורה יודעת מצוין שכן היה מתח מיני וכן היו רגשות מעבר לידידות, גם מצידו וגם מצידה, ושניהם המשיכו בקשר למרות הרגשות האלה עד שהוא קלט שעוד צעד אחד והוא נופל סופית. הוא בעצמו כתב זאת, לא אנחנו קבענו. אילו היה כותב שהיא סתם ידידה שניסה לעזור לו, בלי שום רגשות ומתח מיני, אז המצב היה באמת אחר. אם זו סתם ידידות ואין שום בעיה וסכנת היסחפות לבגידה, אז למה צריך להסתיר או להפסיק את הקשר?
בקיצור, לא ברור לי מה אתה רוצה להגיד.

אבל את אומרת שאף פעם אין מתח מיני בין חברים

או ששכחת את ה 90% מהאוכלוסיה שהם לא הומואים?

מה??? איפה אמרתי דבר כזה שאף פעם אין מתח מיני בין חברים?

אמרתי שלא תמיד ולא בכל המקרים יש מתח מיני, לא אמרתי שאין אף פעם בין אף זוג חברים. סיפרתי על עצמי במקרים ספציפיים, לא על כולם בכל המקרים. גם בעלי בהתחלה היה ידיד (שבכלל חשב שאני נשואה כי סיפרתי לכולם שאני מתגרשת כבר בשלבים יותר מאוחרים, ולכן לא ניסה לעשות עם זה כלום ובכל זאת היה לי ברור מה הוא מרגיש), ובכל זאת היה מתח מיני עצום בינינו, ולכן גם סיפרתי לידיד שלי שהולך לקרות בינינו משהו.
ובזמנו היה מתח מיני ביני לבין בעלי הראשון, שבתחילה גם היה ידיד, ולכן ידעתי שעליי להיפרד מהחבר שהיה לי לפניו, שכבר באמת במשך זמן מה הרגשתי שמיציתי את היחסים איתו.

YoniS007

New member

הדבר היחיד שאני לא מסכים איתו מהסרט

זה לגבי המכוערות. כי יש נשים כל כך מכוערות, בפנים ובחוץ, שהייתי מצטרף למנזר לפני שהייתי שוקל בכלל קשר גופני כלשהו איתן.

כאישה אני לא קונה את ההיתממות הזאת שלך

תמיד ברור כשגבר נמשך אליך, גם אם הוא לא מכריז על זה במפורש. יש את המבטים, רגעי המבוכה, המאמצים שעושה להיות במחיצתך. אי אפשר לפספס.

ככל הנראה זה לא נכון. לטענתם כ-ל הידידים

של אישה נמשכים אליה - ויש בהחלט ידידים שאני לא רואה שמץ של רמז שהם נמשכים אליי. אז לפחות אחד מהשניים לא נכון - או שיש ידידים שלא נמשכים לידידות שלהם, או שאישה לא יכולה לדעת ב-כ-ל מקרה של גבר שנמשך אליה. ברור שי-ש מקרים שבהם היא יכולה לדעת.

למעלה