זקוק לעצה...

אין ודאות מוחלטת בכלום. גם אני חשבתי שאין מצב

שלא הייתי מרגישה משהו שהוא כבר מזמן היה הרבה מעבר למשיכה. אבל עובדה שבמקרה הזה לא הרגשתי. הגילוי היה ממש הלם בשבילי, הרגשתי שאנחנו הכי קרובים שאפשר להיות, הוא היה קרוב יותר אליי מכל חברה במשך שנים רבות, אהבתי אותו אהבת נפש, כאדם וכחבר, לא כגבר. לא הסתרנו כלום זה מזה, או לפחות ככה חשבתי. אולי במחשבה שלי התייחסתי אליו קצת כמו שמתייחסים לחברה ולא אל מישהו מהמין הנגדי. כי, כאמור, בדרך כלל, אולי לא כל משיכה קטנה, אבל רגשות בעוצמה כזו כן הייתי חושבת שאזהה.
ומצד שני, אולי חייבת להגיב צודקת ואנחנו יודעים מה אנחנו כן מזהים, ואת מה שלא מזהים מטבע הדברים פשוט לא מרגישים ולכן לא מבינים שפספסנו, אחרת איך באמת אפשר להבין את טענתם של חלק מגברי הפורום שתמיד בהגדרה קיים מתח מיני בין גבר לאישה אם כלל לא מרגישים את המתח הזה עם חלק מהגברים.

אולי לא שמת לב, אך את ואני לא אותו בן אדם

ואת גם לא מכירה אותו ואת התנהגותו. הוא לא בדיוק טיפוס של גבר סטנדרטי. אבל לא משנה, האמת שלא אכפת לי אם תאמיני או לא.

alongrin

New member
העניין הוא ההסתרה

אם הוא מצא לנכון להסתיר, סימן שהוא ידע שמה שהוא עושה לא יהיה מקובל על אשתו.
אחרת למה לו להסתיר?
&nbsp
במקרה הזה, לא הייתי משתמש במילה חריפה כמו בגידה.
&nbsp
אבל הפרת אמון חמורה בהחלט הייתה פה!

alongrin

New member
הדבר הטוב ביותר שאתה יכול לעשות

זה להגיד לאותה בחורה לדבר עם אשתך ולהבהיר שלא היה כלום וגם לא יהיה כלום.
אתה בסה"כ שימשת לאותה בחורה בתור "נייר טישיו רגשי".
&nbsp
נכון שלא היית רחוק מכך שזה יתפתח למשהו מעבר,
אבל לזכותך יאמר שזיהית את המצב וחתכת את זה לפני שנחצו קווים אדומים.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

Age Enhanced

New member
אני פחות בטוח ממך שזה רעיון טוב להפגיש בינהן

וזה נאמר בלשון המעטה.

alongrin

New member
אני חושב שכן

הוא צריך לדבר איתה (הידידה שלו), להגיד לה שהוא נקרה לצרה עם אשתו.
ושכמו שהוא עזר לה היא צריכה לעזור לו.
כי רוץ מקצת הוצאת קיטור וקצת משחקים בנדמה לי לא קרה פה שום דבר רציני.

Age Enhanced

New member
מחזיק בדעתי שזה רעיון רע

תחשוב הפוך, שאתה היית מקבל טלפון מאיזה אדם שהיה אומר לך, שמע גבר, היה לי סיפור די מסובך עם אשתך, אבל הכל בסדר, אל תדאג. למרות שיכולתי לתקוע אותה באלף הזדמנויות, לא עשינו את זה. אז באמת שהכל בסדר, שחרר, אין לך מה לדאוג. כשלאויב יש פנים וקול, הייתי רוצה שיקרו דברים מאד, מאד רעים לאותו אדם. ואני בכלל לא בן אדם אלים מטבעי.

כשמשחקים באש, נכווים

היית צריך הרמת אגו ופגעת בשביל זה בשני אנשים. גם באשתך וגם באותה בחורה שפיתחת איתה יחסים ואז השתפנת וברחת כמו אחרון הנבלות בהודעת וואטסאפ. אז מה אתה רוצה פה סימפתיה? לא בבית ספרי. שתי הנשים, גם אשתך וגם האשה האחרת יתגברו על הפרשה אבל אתה יצאת כזה קטן ועלוב. אני מקווה לפחות שלמדת מזה שיעור לעתיד, שבני אדם הם לא בובות ואתה לא יכול לשחק ברגשות של אנשים ואז למחוק כמה הודעות ולקוות שהכל בסדר.

אני לא חושבת שהגזמתי

יש כאן בחור שמתנהל כאילו הוא לא חייב כלום לאף אחד, פוגע באנשים כי צריך "הרמת אגו", לא נראה שהבין שעשה משהו לא בסדר ונראה שמטריד אותו בעיקר זה שתפסו אותו.

ברור שהיא לא הגזימה. לא בוגד לא אבגוד פחחחחחחחחחחחחח

איך אתם מפרגנים אחד לשני מדהים מדהים מדהים
ואי, הלוואי והייתי לסבית, בחיי, אתם פשוט מגעילים אותי אחד אחד

והוא גם כתב שהוא אוהב לפלרטט עם בחורות בצחוק

כן בטח, רק בצחוק פחחחח
מכירה כאלה - מפלרטטים, מלפלרטטים ואז שולחים מסרון "בא לי לאכול אותך" או " אני מדמיין אותך בתחתונים" איזה צחוק
אן עשן בלי אש אין כזה דבר פלירטוט בצחוק. פשוט אין

ועוד כשאשתו ילדה..אין לו אלוהים. לפחות תחכה קצת.

שים את זה בקרח, משהו....
איך תאהבים באיזו מישהי מהעבודה כשאשתך יולדת? יו, הבן אדם חוצפן .

אכלת אותה Big Time

תצטרך לעבוד קשה כדי שהיא תסלח לך ולהחזיר נישואיך למסלול תקין. גם אם היא תסלח לך זה לא אומר שהיא תשכח את זה. הדבר הזה תמיד ישאר שם בינכם. מרגע שדבר כזה נכנס למערכת יחסים, הוא לעולם לא ייעלם ותמיד ישאר ברקע והיא תשמור את הזכות לשלוף את זה בכל הזדמנות שתתאים לה. מבחינתה כל יציאה שלך עם חברים תהיה בגדר תירוץ להסתיר בגידה, אם התפקיד שלך כרוך בנסיעות עבודה כנ"ל, כל תמונה של המחלקה שלך ביום גיבוש מטעם העבודה תצטרך להסביר למה אשה עומדת לידך, כל פעם שתפגוש במקרה חברה מהתיכון או מהצבא או מהאוניברסיטה תצטרך להסביר מי האשה הזאת ולמה היא חיבקה אותך ומה היה בינכם.

בטווח הקצר תצטרך לקנות הרבה פרחים ושוקולדים ולהיות מאד מאד בעל למופת. תצטרך להסכים איתה על כל דבר, לפרגן לה, תתכונן לעשות הרבה ספונג'ה ולא לשכוח להוריד את הזבל. וכמובן הרבה מאד שיחות נפש כמה שהיא חשובה לך וכמה שחייך לא שווים כלום בלעדיה.

בהצלחה.

אתה כותב ומתנהג כאכול חרטה ורגשי אשמה

כלומר שאתה מודה שלא היית בסדר. אז נשאר לך רק להתנצל, להבטיח שזה לא יחזור, ולקוות שהיא אוהבת אותך מספיק לתת לך עוד צ'אנס. עזוב הסברים, ברור לשניכם מה היה שם ואתה לא צריך להסביר. רק להתנצל.

אם היית בא ואומר אני לא חושב שעשיתי משהו לא בסדר, זכותי שיהיו לי ידידות ולדבר איתן על מה שבא לי, אז הגישה הייתה אחרת לחלוטין. אבל כאמור, לא נשמע שאתה שם בכלל.

גארוטה

New member
נורא קל לשפוט אותך

אבל לדעתי מה שקרה לך, קורה להרבה גברים רק שרובם פוחדים להודות בזה וזה כל ההבדל בינך לבינם.
אני חושבת שנהגת בבגרות כשעצרת את זה לפני שזה הגיע לשלב שאין ממנו דרך חזרה והסיבה שהגעת למצב הזה היא גם ההסבר שאתה צריך לתת לאשתך.

"אני חושב שיש סיבה שפזלתי לצדדים, אני מרגיש שאשתי לא מעריכה אותי כמו פעם וכבר לא כל כך כיף לה איתי ולכן הייתי צריך את הרמת האגו מהבחורה החדשה".
אם אתה רוצה לזכות באמון מחדש ולא רוצה למצוא את עצמך שוב באותה סיטואציה זה מה שאתה צריך לעשות. זה יהיה קשה, אשתך בוודאי תיעלב ותזרוק האשמות, בטח גם בצדק, אבל אם אתם באמת אוהבים אתם תיצלחו את זה.
בהצלחה

למעלה