חברים וחברות - The first question: WHO

timetraveler900

New member
איזו אמא מגניבה את

ואני ממש מקנאה בך שראית את הכל בפעם הראשונה. בעצם, הפעם הראשונה שאת צריכה לחכות לפרק זה לספיישל חמישים, נכון? brace yourself, זה לא הולך להיות קל

MonicaF

New member
תודה
באמת ברייס מיי סלף

אבל יש לי בינתיים חומר ישן לצפות בו, מקווה שימתיק את ההמתנה.

Double U

New member
יאללה!

האמת שאני קורא פה כבר כמה שנים, כותב ממש לעתים רחוקות אז הגיע הזמן להצטרף!
אני שי, בן 22.
לפני איזה 5-6 שנים ראיתי את הפרק "רוז" ונבהלתי ממנו. היה נראה לי הזוי ולא ממש גרם לי לרצות להמשיך לצפות (שלא נדבר על הפרומו לפרק השני עם החייזרים סוג ז' שהביאו). כשהייתי בסוף י"ב וסיימתי ללמוד מוקדם החלטתי לתת לסדרה עוד הזדמנות ואחרי שעברתי את פרק 2 זה כבר לא היה נראה כ"כ נורא והסתכלתי על הסדרה כז'אנר מד"ב הומוריסטי על כל מיני תופעות בעולמנו. בזמנו היה בVOD את עונות 1-4 אז ראיתי אותן ברצף ומאוד אהבתי את כולן (כי כשלא רוצים ללמוד לבגרויות - רואים דוקטור הו). אחרי שראיתי את 4 העונות הראשונות צפיתי שוב ב"רוז" ופתאום הוא היה נראה נחמד, לא כמו שזכרתי.
מאז כמובן אני רואה בקצב השידור בבריטניה

timetraveler900

New member
אחד היתרונות היותר גדולים של הסדרה

שעם כל הגודל שלה והתופעה שהיא נהייתה, היא לא לוקחת את עצמה יותר מידי ברצינות. וזה מה שהופך אותה לכל כך נפלאה. היא לא נשחקת.

הנה אני!

התגובה שלי היא שילוב של כמה תגובות פה, אבל תתגברו

אז ככה- קוראים לי שיר ואני בת 17. אני מסיימת י"ב ברגעים אלו ומתגייסת עוד חצי שנה בערך (
)
הפעם הראשונה שאני זוכרת שנתקלתי בדוקטור הייתה בערוץ AXN עליו השלום (כל כך הרבה סדרות טובות לקחתי משם...). במקרה היה זה הפרק הראשון, רוז, שהוא באמת אחד הפרקים המוזרים והלא מוצלחים לדעתי בסדרה. כל כך עצוב. זה היה בסביבות 2009.
במשך השנים שמעתי כמה פעמים על דוקטור הו וגם המליצו לי עליו כמה וכמה פעמים, אבל כל פעם פשוט נזכרתי במפלצות הפלסטיק המוזרות וברוז (שממש לא התחברתי אליה, גם אחרי שכבר התחלתי לראות. רק באמצע עונה 2 התחלתי לחבב אותה) ודחיתי את ההצעה להתחיל לראות על המקום.
משום מה גם התפתחה אצלי תוך כדי מעט סלידה מהטלויזיה הבריטית, כנראה בגלל שהתרגלתי כל כך לטלויזיה האמריקאית שכל דבר עם קצת מקוריות נראה לי מוזר.XD
ואז הופיע שרלוק, ומכיוון שאני מעריצה גדולה של שרלוק הולמס (וגם היה בחינם בVOD) התחלתי לראות, והבנתי כמה פספסתי את הטלויזיה הבריטית כל השנים. אולי פשוט למדתי להעריך אותה כי התבגרתי קצת, או אולי פשוט הבנתי את הגאוניות שבטלויזיה טובה.
מכיוון שבשנה שעברה הסתיימו כמה סדרות שאהבתי, חיפשתי סדרות חדשות לראות, עם עדיפות למד"ב
. נתקלתי בכמה אנשים עם התלהבות בלתי מוסברת מהדוקטור, ומכיוון שמה שזכרתי לא התאים למה שהם תיארו, החלטתי לתת לו הזדמנות שניה.
את הפרקים הראשונים באמת עברתי רק בגלל שהיה לי מאוד משעמם, אבל כשהגעתי לסוף העונה הראשונה הבנתי שהתאהבתי (טוב, קשה שלא להתאהב בכריסטופר אקלסטון).
ראיתי ברצף עד לסוף החצי הראשון של עונה 7, בדיוק בזמן לספיישל כריסטמס, ו...Here I am.
הספקתי גם לראות את הסרט של 8 (
) וניסיתי להתחיל לראות את הסדרה הישנה, אבל שחור לבן זה כל כך מעייף... טוב, יש לי חצי שנה חופש, אולי בסוף זה יקרה.

MonicaF

New member
מה זה הסרט של 8??

בבקשה בלי ספוילרים.
מה הכוונה בסרט של עונה 8 - חשבתי שזה משהו שעוד לא הסריטו.

AvivZ41

New member
היא דיברה על הסרט עם הדוקטור השמיני

(הסרט שיצא ב1996)

MonicaF

New member
אוף האייפד משלים מלים

התכוונתי: פיייייי נרגעתי

timetraveler900

New member
זמן.. בימים שזה עוד היה קיים בחיים שלי

וואו, אני לא מאמינה שטלוויזיה בריטית עצבנה אותך... טלוויזיה אמריקאית מעצבנת אותי

מצד שני, זה באמת לוקח זמן להבין את הדברים שעומדים מאחורי היצירות הבריטיות, המנטליות הבריטית כל כך שונה משלנו וזה מה שכל כך מושך אותי...

בדיוק

בתור ילדה בת 14, חיפשתי משהו שאני מסוגלת להבין, בלי להסתבך עם מנטליות שונה וכו'- והטלויזיה האמריקאית סיפקה לי את זה.
בתור (עדיין ילדה) בת 17, אני כן מחפשת את האתגר שבטלויזיה שמאלצת אותך לחשוב- ואת זה הטלויזיה הבריטית יודעת לתת מעולה.

האמריקאיים מצטיינים בגסויות,

ולעומת זאת הבריטיים מאופקים ושנונים הרבה יותר. חולה על טלוויזיה בריטית

Ayelet 363

New member
אני

היי, אני איילת. בת 20 מחיפה. השתחררתי כבר לפני כבר חודשים, אבל עוד לא מצאתי עבודה. התקבלתי לאוניברסיטה העברית, לחוגים ארכיאולוגיה והיסטוריה. בינתיים מה שאני עושה בחיים באופן כללי זה לחפש עבודה.

לפני הרבה זמן ראיתי את הפרק "רוז" ודווקא התלהבתי מאוד, וגם ראיתי אותו עוד פעם, כשהמלצתי לאחותי, אבל חשבתי שאין לי זמן לסדרה אז הפסקתי. באמצע\לקראת סוף ספטמבר השנה התחלתי שוב, בעיקר כי חשבתי על זה שאייקון קרוב ו"דוקטור הו" היא אסוציאציה שלי לאייקון, וגם כי מאוד רציתי לראות את הסדרה מזמן, ואז התמכרתי מאוד מהר.

MonicaF

New member
עונה 1 פרק 1

היה טוב לדעתי. למרות הפלסטיקיות עליה דיברתם, היה טוב.

AvivZ41

New member
Professor Ayelet Song, archeologist

סליחה, ראיתי עכשיו את פרקי הספריה והייתי חייב

timetraveler900

New member
נראה לי שברגע שאני משתחררת אני טסה

לUK. ה - Holy Land שלי. איזה כיף לך שאת נוסעת...
מתי את מתחילה ללמוד?

למעלה