הנה אני!
התגובה שלי היא שילוב של כמה תגובות פה, אבל תתגברו
אז ככה- קוראים לי שיר ואני בת 17. אני מסיימת י"ב ברגעים אלו ומתגייסת עוד חצי שנה בערך (
)
הפעם הראשונה שאני זוכרת שנתקלתי בדוקטור הייתה בערוץ AXN עליו השלום (כל כך הרבה סדרות טובות לקחתי משם...). במקרה היה זה הפרק הראשון, רוז, שהוא באמת אחד הפרקים המוזרים והלא מוצלחים לדעתי בסדרה. כל כך עצוב. זה היה בסביבות 2009.
במשך השנים שמעתי כמה פעמים על דוקטור הו וגם המליצו לי עליו כמה וכמה פעמים, אבל כל פעם פשוט נזכרתי במפלצות הפלסטיק המוזרות וברוז (שממש לא התחברתי אליה, גם אחרי שכבר התחלתי לראות. רק באמצע עונה 2 התחלתי לחבב אותה) ודחיתי את ההצעה להתחיל לראות על המקום.
משום מה גם התפתחה אצלי תוך כדי מעט סלידה מהטלויזיה הבריטית, כנראה בגלל שהתרגלתי כל כך לטלויזיה האמריקאית שכל דבר עם קצת מקוריות נראה לי מוזר.XD
ואז הופיע שרלוק, ומכיוון שאני מעריצה גדולה של שרלוק הולמס (וגם היה בחינם בVOD) התחלתי לראות, והבנתי כמה פספסתי את הטלויזיה הבריטית כל השנים. אולי פשוט למדתי להעריך אותה כי התבגרתי קצת, או אולי פשוט הבנתי את הגאוניות שבטלויזיה טובה.
מכיוון שבשנה שעברה הסתיימו כמה סדרות שאהבתי, חיפשתי סדרות חדשות לראות, עם עדיפות למד"ב
. נתקלתי בכמה אנשים עם התלהבות בלתי מוסברת מהדוקטור, ומכיוון שמה שזכרתי לא התאים למה שהם תיארו, החלטתי לתת לו הזדמנות שניה.
את הפרקים הראשונים באמת עברתי רק בגלל שהיה לי מאוד משעמם, אבל כשהגעתי לסוף העונה הראשונה הבנתי שהתאהבתי (טוב, קשה שלא להתאהב בכריסטופר אקלסטון).
ראיתי ברצף עד לסוף החצי הראשון של עונה 7, בדיוק בזמן לספיישל כריסטמס, ו...Here I am.
הספקתי גם לראות את הסרט של 8 (
) וניסיתי להתחיל לראות את הסדרה הישנה, אבל שחור לבן זה כל כך מעייף... טוב, יש לי חצי שנה חופש, אולי בסוף זה יקרה.