חברים וחברות - The first question: WHO

timetraveler900

New member
בקריאה הראשונה מכל ההודעה שלך זכרתי

רק את המשפט על סטיבן ווילסון חח..

על מה הספר?

jacobyd

New member
הספר...

זה מותחן פשע שמתרחש בלונדון ב1905.
טוויסט על סיפור מוכר עם המון מחקר ואפילו כמה קריצות לשרלוק הולמס.
190 עמודים (לא נורא ארוך) לקח לי ארבע שנים לסיים והוא כבר עבר עריכה ע"י חברה מקצועית (מה שעלה לי שלושת אלפים פאונד- לא זול בכלל).

בקיצור כרגע אני בשלב של לחפש מוציא לאור או סוכנות שמתעסקת עם הוצאה לאור.
אם אני לא אצליח אני אולי אפרסם אותו לבד באינטרנט או אתחיל פרוייקט בקיק סאטרטר כדי לאסוף כסף לself publishing

:)

Lhuna1

New member

אני לונה (שם אינטרנטי כמובן), בת 37, והנה וידוי: תמיד כששמעתי על הסדרה לפני שהכרתי אותה זה היה באינטרנט ובעברית, אז חשבתי שקוראים לו דוקטור הוֹ עם חולם... חחחחח

לפני הרבה שנים ראיתי חלק מהפרק שרוז מצילה את אביה ולא הבנתי כלום והדוקטור היה נראה לי מוזר מידי ולא משך אותי.

לפני כ-3-4 שנים - הייתי חולה בבית תקופה ארוכה ומשעמום ראיתי את הפרק הראשון של עונה 5, ששודר באותו זמן ביס. המשכתי לראות ולאט לאט "התאהבתי" בדוקטור ובסדרה.

אח"כ השלמתי במרתונים את עונות 2-3-4, אח"כ את 1, ואז חזרתי ל-6 שאותה כבר ראיתי אם אני זוכרת נכון בקצב של בריטניה.

Ayelet 363

New member
אני אמנם קראתי את זה Doctor Who אבל

חשבתי שה"הו" נשמע מפחיד ולמה שהוא ייקרא לעצמו כך (לא ידעתי שהוא "הדוקטור"', חשבתי שהוא "דוקטור הו"), אז חשבתי שהוא מרושע.
הכותרת נשמעה לי מיסתורית וקריפית.

זה מזכיר לי את אבא שלי,

שכשיצא הארי פוטר החדש לאקרנים הוא התפרץ לחדר שלי וזעק "מי זה לעזאזל ההארי הזה ולמה בכל מקום אני רואה שהוא פֻּטַּר?!"

May2112

New member
חח שלום כולם :)

היי, אני מאי בת 18 וחצי (עכשיו בצבא וזה)
האמת שלדוקטור הגעתי בכלל דרך טורצ'ווד 3- זה היה הדבר הכי גאוני שנתקלתי בו באותה תקופה (חיכיתי באמת כל שבוע שיס ישימו פרק חדש) ואז חיפשתי מידע על זה ושטורצ'ווד זאת בעצם סדרת בת. כל זה קרה לפני שגיליתי את הקסם של חיפוש סדרות באינטרנט ככה שחיכיתי שיהיה ביס מתישהו.
מתישהו באמת היה פרק- הפרק קריסמס עם דונה בתור כלה (THE RUNAWAY BRIDE) והגעתי אליו באמצע והאפקטים שם ממש היו ממש גרועים בעיניי (חח העכבישה הענקית וכל זה) אז הפסקתי ואל חזרתי לזה עד השנה.
השנה חיפשתי לי סדרות לראות עד הגיוס (שהיה באפריל ככה שמיוני היה לי זמן חח) ונזכרתי בדוקטור הו. הפעם אמרתי שאני אראה את זה כמו שצריך ובאמת ראיתי מהפרק הראשון (סיימתי בדיוק בשבוע שהתחילו את החצי השני של עונה 7 ביס).
הפעם כבר התאהבתי ;)

ailag

New member
אני גליה

גיקית, בת 32 כמעט, עובדת כמפתחת ווב (אתרים וכאלה).

על הסדרה שמעתי בפעם הראשונה דרך איזה קומיקס, בסביבות 2001, ואמרתי לעצמי שזה נשמע מעניין אבל "מתישהו" אראה אותה, היא נראתה לי מיושנת מדי... אותו דבר כשראיתי כמה פרקים מהעונה הראשונה ונפלתי בול על כמה פחות מעניינים (סלית'ין ראשונים). דוקא נראתה מעניין, אבל אני לא טיפוס של טלוויזיה, צריך יותר מזה בשביל לגרום לי לעקוב אחרי סדרה.

גם גרתי אח"כ בלונדון שלושה חודשים ליד טארדיס, ולא היה לי מושג מזה. כששודר End of Time part 1 ישבתי במלון בסקוטלנד והתמרמרתי שאין מה לעשות בחג המולד.

מתישהו הוט שמו את עונה 5 בויאודי, וזה נפל לי טוב על סופ"שים אצל אמא שלי שהיו בהם שעות ריקות. אצבעות הדגים בפודינג תפסו אותי, ו"למה אמרת חמש דקות?" הביא אותי להתמכרות שבה אני כיום.

שילוב של זיכרון טוב לפרטים אקראיים וזה שבד"כ יותר קל לי לכתוב ארוך מאשר קצר הביאו אותי (לא רק בדוקטור, בכללי) לכתיבת הודעות מסוג.. הייתי רוצה לחשוב שזה סוג מעניין. אז הנה אני.

הסדרה הזאת מציתה בי אילו שהם דברים שאחרת לא היו שם. גילפתי סוניק כי סתם בא לי, פעם ראשונה שאני מגלפת משהו. עבדתי על כמה פרוייקטים באלקטרוניקה (אם כי לא סיימתי) ולפני זה לא היה לי רעיון איך להתחיל ללמוד אלקטרוניקה. טסתי לאנגליה פעמיים, לפגוש בכנסים (בין השאר) את מאט סמית ודייויד טננט ולבקר בקארדיף, וזה היה מעולה, הגרעין הזה של טיול סביב התוכנית שיפר גם את הטיול כולו, מעבר לענייני התוכנית. ניהלתי שני אירועי דוקטור - ביום שישי הקרוב עוד אחד (תבואו), אני בתזמורת אינטרנטית של מוזיקת דוקטור... לא ברור מאיפה כל זה בא פתאום! אבל אני לא מתלוננת!

חולקת יום הולדת בין השאר עם דוקטור, קומפניונית שלו, מאסטר ודאלק.

עוד משהו?

חוץ מהדוקטור אני חובבת כללית של מד"ב ופנטזיה וכנסים בנושא, מתעניינת באינטרנט, מחשבים, קומיקס, ומתאמנת באמנויות לחימה. ובטח יש עוד דברים ששכחתי.

shaharEB

New member
Lets

אני שחר ,בת כמעט 18 :)
אחי הגדול ראה את הסדרה לפני ואמר לי .. :" אם יש לך אומץ ,תראי בויאודי דוקטור הו,עונה 3,פרק 10 "..
חששתי
אבל לא רציתי להראות שנאי מפחדת אז ראיתי את הפרק D=
זה היה Blink כמובן, ובהתחלה פחדתי קצת
בגלל המוזיקה והסיפור והאווירה הדוקטור-הואית הזו שלא הכרתי..

הפרק האחרון שראיתי הוא הפרק ה3 בעונהה ה-7 ,
בהתחלה לא ראיתי את הפרקים שאחריו כי לא היה לי זמן, אבל אז התעצלתי

בושה וחרפה אני יודעת.. אני חייבת להמשיך לראות ><
בקרוב אני מקווה

symptoms

New member
יאללה,

אני רעות ואני באפיסיטית
.
אז כן, הכניסה האמיתית שלי לעולם המד"ב הייתה דרך באפי, כולל כנסים והקרנות ומסיבאפי ומה לא. מאז אני פחות או יותר רואה כל מה שיש בו אלמנטיים של מד"ב/פנטזיה, אבל גם כמה דברים שלא.

את דוקטור הו גיליתי דרך אחותי, כי כשזה שודר בטלויזיה ניסיתי לתת לזה הזדמנות אבל ממש לא אהבתי, אחרי שאחותי התחילה לראות ואמרה לי שאני חייבת לנסות, השלמתי את העונה הראשונה ומהעונה השניה אנחנו רואות ביחד.

בפורום אני חושבת שאני בערך מהעונה החמישית? אולי, לא סגורה על זה. וממש נחמד שיש פה לאחרונה התעוררות.

חוץ מזה בחיים שאינם כוללים את הדוקטור אני לומדת כרגע לתואר במתמטיקה.

רעות

OKDeSign

New member
ואו השרשור הזה גדל

אז אני אור, בת 22, דוקטור הו אני רואה מהרגע שזה שודר ביס (2006?)
ומאז אני מכורה :]

גייקית, רואה מלא טלוויזיה, הדוקטור שלי זה טננט (ואפילו פגשתי אותו בכנס בדצמבר האחרון חצי תודות לגליה :})
ואני גרועה בלספר על עצמי, שאלו מה שאתם רוצים ואני אענה

ailag

New member
ואת בילי!

ויאנטו! וגוון! וסטראקס! ומרגרט סלית'ין! ודאלק!

אשאל - במה היית מעדיפה להלחם, ברווז בגודל סוס או חמישה סוסים בגודל ברווז?
(שאלה שהיתה נפוצה בכנס לפני ומסתבר שבכל מיני כנסים.. :) )

למעלה