חברים וחברות - The first question: WHO

Ayelet 363

New member
תודה רבה!

שווקים נשמעים מגניבים.

תודה רבה!

אני כבר יודעת מה יש בארלס קורט. באמת הייתה יכולה להיות הפתעה אם לא הייתי יודעת.

תודה!

Ayelet 363

New member
וסתם שאלה

אתה אוהבת באפי מהתקופה שבה הסדרה שודרה, או מהשנים האחרונות יחסית?

אני שואלת את זה מתוך סקרנות, כי שמתי לב שהמון אנשים שאני מדברת איתם התחילו לראות בשנים האחרונות, וגם לאו דווקא בזכות האוונג'רס, מה שממש מרשים לדעתי, כשמדובר בסדרה ישנה. אני, למשל, צפיתי בפעם הראשונה לפני קצת פחות משלוש שנים אפילו אבא שלי אהב אותה, והוא ראה השנה, והוא כבר בגיל 55. הוא גם רואה כרגע אנג'ל בצפייה ראשונה.
(אם כי זה לא נחשב בקטגוריית האנשים שאני מדברת איתם ואז מגלה שגם הם מעריצים יחסית חדשים ומתפלאת כמה הרבה מעריצים חדשים יש, כי הוא התחיל לראות בזכותי ובזכות אחותי). הוא גם ראה כבר כל דבר עיקרי אחר של ווידון, חוץ מד"ר הוריבל שהוא ראה חלקים בזמן שאני ואחותי ראינו, והוא ממש נגד לתת לזה עוד הזדמנות.

Oukami Kun

New member
אז זה קצת מצחיק,

כי בכלל התחלתי מלראות את אנג'ל, כששודרה בערוץ 3 נדמה לי, או משהו כזה שכבר לא רלוונטי יותר. ראיתי את עונה 4 של אנג'ל באיזה גיל 10, שזה לא הרבה אחרי ששודרה במקור, וממש ממש אהבתי. זה רץ עוד כמה פעמים בשידורים חוזרים פה ושם ויצא לי לראות אבל רק באיזה כיתה י"א (אחרי שהכרתי את ההורדות, ע"ע ההודעה הראשונה), גיליתי שזה בכלל ספין-אוף ואז ראיתי את באפי. ואז את אנג'ל. ואז דולהאוס שודרה וראיתי בקצב של ארה"ה והמלצתי לכל אדם שאני מכיר שיש לו יס שיראה כשהיא שודרה בארץ.

איך הוא לא רוצה לראות ד"ר הוריבל? זה משלב כל כך הרבה דברים טובים, ופאקינג ניל פטריק האריס. אישית יש לי את הסאונדטרק על האייפוד ואני שומע אותו לא מעט (כרגע 14 בplay count).

גילוי נאות- עוד לא ראיתי את האוונג'רס. מרגיש לי שאני צריך לראות את כל הסרטים של מרוול שיצאו לפני ואין לי חשק לזה. אבל זה יקרה בקרוב.

Ayelet 363

New member
מסכימה לגמרי בנוגע לדוקטור הוריבל

האוונג'רס זה הסרט האהוב עליי (ביחד עם הטרילוגיה הישנה של Star Wars). מאוד אהבתי את הסרטים שלפני (חוץ מאת ת'ור וקפטן אמריקה שרק חיבבתי), כך שאני מאוד ממליצה עליו.

גם קצת מוזר לי שהוא לא רוצה לראות את דוקטור הוריבל, כי בשלב מסויים, אחרי שהראיתי לו דברים של ווידון, הוא השיג את סרניטי מבלי שאמליץ לו על הסרט הזה בכלל, ובאותו השלב עוד לא ראיתי לא את סרניטי ולא את פיירפליי. סיפרתי לו שזה סרט המשך של סדרה שבכלל לא ראיתי, והוא ישר החליט להשיג את הסדרה, ואני הצטרפתי אליו. אז אמנם הוא לא מעריץ נלהב, אבל אחרי שהוא החליט כך לראות פיירפליי וסרניטי, מוזר לי שהו אלא נותן לדוקטור הוריבל הזדמנות נוספת, שהיא גם לא לגמרי "נוספת", כי הוא ראה רק קצת, כי ראינו את זה כשהוא היה בסביבה. מצד שני, חוץ מ"שיער", שהוא טוען שהוא יוצא דופן, הוא לא אוהב מיוזיקלס. אולי בגלל זה...

Oukami Kun

New member
אבל זה מיוזקל-קומי-מדב,

זה לא גלי או משהו

קיצור תשיבי אותו שיבזבז על זה 42 דקות מהחיים.
ופייר שיער זה אחד הסרטים אם לא ה-!

Ayelet 363

New member
נראה לי שיהיה קשה לשכנע אותו

אבל בעצם, אני עוד לא ראיתי שיער (אני רוצה. אני בכללי אוהבת מיוזיקלס, וגם הבנתי כבר שזה מאוד מומלץ
). אולי אם אגיד לו "אני אראה שיער ואתה תראה דוקטור הוריבל?", אבל לא נראה לי.

Oukami Kun

New member
אבל שיער הוא לא רק מיוזיקל

הוא גם סרט תקופתי, ביקורת חברתית וסדר מהפכה באופן כללי. זה שהם גם שרים ורוקדים זה בונוס. מה גם שהדור של ההורים שלנו גדל על זה אז זה אחרת.
אבל תנסי את הדיל הזה אולי זה יעבוד

Oukami Kun

New member

איזה כיף לך!
הQ&A קשור לmuch ado שיוצא סופסוף? או שסתם במקרה?
ואם הייתי יכול לשאול משהו זה לשאול את אלקסיס דניסוף אם הוא מתכנן לחזור לעולם המדב בזמן הקרוב והאם יש מצב שהוא יופיע באוונג'רס 2?

ולגבי הקומיקסים- אני קראית די הרבה אבל הבנתי שאני לא קורא בסדר הנכון (סיימתי את כל עונה 8 לפני שהתחלתי את AAF וכו') אז עכשיו אני עובד על לקרוא את הכל מחדש ע"פ סדר היציאה שלהם (כלומר, כאילו שהם היו פרקים כרונולוגיים). אב לאני מאד נהנה וממליץ בחום.

Ayelet 363

New member
כן

תודה רבה! אוסיף את זה לרשימת השאלות

ותודה רבה על ההמלצה. אקרא בהזדמנות.

Ayelet 363

New member
ניסיתי לברר, ונראה לי שלא

שלחתי מייל ליס פלנט, לא ענו לי. כתבתי לאתר seret וענו לי שלא ידוע.

timetraveler900

New member
וואי אתה לא מבין

כששודרה עונה 7א הייתי בטירונות וכל פעם ששודר פרק במוצאי שבת הייתי צריכה לחכות שבוע עד שאחזור הביתה כדי לראות. זה נתן לי פוש בהרבה מאוד מצבים ("לא להישבר, עוד יומיים דוקטור") אבל מאוד מבאס כי זה היה ממש במרחק נגיעה.. העדפתי לישון עוד כמה שעות ולהיות רעננה ביום ראשון

May2112

New member
חחח קרה לי בדיוק אותו דבר עם 7ב!

בשבת אף אחד לא העז לנסות לקחת לי את הדיבס על הטלוויזיה כי אני רואה דוקטור הו XD
בראשון ברכבת כבר הייתי נכנסת לפורום פה לראות מה כולם חשבו חחח

jacobyd

New member
כל פעם שעושים סקר כזה אני מרגיש מבוגר :)

אני דורם בן 20+11
אני גר בלונדון המדהימה כבר ארבע וחצי שנים ככה שיוצא לי לראות המון סדרות וסרטים אנגליים.
ויש פה תאטרון פנטסטי אז יוצא גם לראות המון הצגות ושחקנים מפורסמים.
לפעמים גם יוצא לדבר איתם ולהשיג חתימות ותמונות :)
כבר יש לי אוסף מרשים מאוד שאני הכי שמח מחתימה של פטריק סטיוארט והשיחה שהיתה לי איתו.
מדוקטור הו יש לי לא מעט אבל השלושה הכי גדולים הם של כריסטופר אקלסטון, דיוויד טננט וקת'רין טייט.

אני גם מת על מוסיקה בריטית ומכיר אישית את סטיבן ווילסון.
מה עוד? כתבתי ספר באנגלית ואני מחפש מוציא לאור...
:)

זקן זקן אבל הספקתי לעשות דברים

timetraveler900

New member
עצור הכל

אתה מכיר אישית את סטיבן ווילסון?! איך זה קרה? (לפגוש את אחד האנשים הכי מוכשרים בעולם זה פשוט מזל אבל להכיר אותו?)

jacobyd

New member
כן... :)

הוא המוסיקאי האהוב עלי כבר המון זמן.
והוא טס לא מעט לארץ (עכשיו כבב פחות אבל עדיין).
אני עובד באל על (ומחפש עבודה אחרת) ופגשתי אותו על אחת הטיסות.
דיברתי איתו, אמרתי לו כמה אני אוהב את המוסיקה שלו ונתתי לו מושב טוב.
- אף פעם לא נתתי לו משהו מיוחד...
אם הטיסה היתה ריקה אז סדרתי מושב לידו... דברים כאלה.
בסוף אמרתי לו שמבחינתי אני שמח על ההזדמנות לתת משהו בחזרה ושאם הוא טס שוב הוא יכול להודיע לי ואני אסדר לו מקום מראש ונתתי לו את האי מייל שלי.
ומאז אנחנו בקשר כמה פעמים בשנה...
הוא הביא לי גם כל מני דיסקים מתנה של הקלטות חיות. את אלבום הסולו הלפני אחרון שלו (Grace for drowning) הוא שלח לי הביתה 10 ימים לפני שהוא יצא למכירה...
והוא מסדר לי ולאחותי (שגם מתה עליו) כניסה למאחורי הקלעים אחרי ההופעה לפגוש אותו (הוא אפילו הציג אותנו בפני אמא שלו פעם קודמת גשני אנשים נפךאים שהוא מכיר מישראל וזה היה אולם שהוא לא הופיע בו קודם אז הוא נתן לי את הטלפון שלו למקרה שיהיו בעיות).

הופעה הבאה ברויטל אלברט האוס באוקטובר אבל עוד לא אמרתי לו שאנחנו באים... אני אדבר איתו שבוע- שבועיים לפני.

:)

timetraveler900

New member
זה נפלא

זה פשוט נפלא. הוא פשוט נפלא. ממה שראיתי מראיונות איתו הוא מאוד אינטילגנטי, והוא פשוט כבש אותי עם האישיות שלו. המוסיקה שלו כל כך אחרת וכל כך חודרת.. אחרי שהאזנתי לו כמה פעמים החלטתי שהוא בעיניי היורש של פינק פלויד. מוסיקה שהיא פשוט אמיתית.
כשסוף סוף מצאתי באוזן השלישית את האלבום האחרון שהוא הוציא (העורב שסירב לשיר) הרגשתי הבן אדם הכי מאושר בעולם.
את Grace for Drowning אני מחפשת כבר הרבה זמן...
אין לי מה להגיד לך... פשוט כיף.

למעלה