חברים יקרים אני צריכה גיבוי ממכם!!

דני ג

New member
אתם כנראה מבינים יותר מאיתנו

בלהיות הורים ובעוד אנחנו כנראה מבינים יותר מכם בנהיגה ובסכנות הטמונות בכבישים. לדעתי כאשר חיי אדם מוטלים כל הכף, אין מקום לפשרות, הכל הופך להיות משני. הסיכונים הנלקחים על מנת להסיע את התינוק במושב הקדמי פשוט מיותרים !! א. סכנה בתאונת חזית צד בצומת כאשר הפגיעה תהיה מצד ימין. המושב האחורי אמצעי בטוח יותר. ב. אי הפעלת הכרית לנהג תגרום לכך שהוא יפצע בתאונה ולא יוכל להגיש עזרה לתינוק ... ג. ישיבה קדימה מסוכנת יותר במקרה של תאונה חזיתית. ד. ביטול הכרית תעלה למישהו אחר יום אחד בחייו מפני שהיא לא הוחזרה לפעולה. ה. הסחת הדעת שכרוכה בהתעסקות איתו כבר גרמה ועוד תגרום לתאונות. יש עוד, אבל אלו העיקריים ... דני G. פורום מכוניות ב YNET, פורום רכב בתפוז, פורומים באתר Topspeed.co.il.

תגיד אתה נהגת פעם עם תינוק צורח?

נסעת פעם בגשם שוטף שהמגבים בקושי מצליחים לבצע את עבודתם ומאחורה יושב תינוק וצורררררחחחח ואין לך מושג על מה? אני מטעמים שהזכרת בהודעתך נסעתי ככה 4 חודשים אומללים שהנסיעה הפכה לי ולבני לסיוט - הוא לא ראה את אמא וסה"כ נפל לו המוצץ...- כל נסיעה של 10 ד´ הפכה למינימום 30 ד´ ואני חשבתי 6 פעמים לפני שיצאתי מהבית. אז מה הפתרון ? פשרות , נכון שזה לא הכי בטוח , אבל אני מקפידה לשבת מאחורה כשבעלי נוהג ולא בכסא ללא הכרית וטרמפיסט שעולה מיודע כי אין כרית אויר באוטו - ותאמין לי הם מסתכלים עלינו כאילו נפלנו מהירח שאנחנו מידעים אותם. הילד שלי הרבה יותר רגוע כשהוא מנמנם ופוקח עין ורואה את אמא בנהיגה - ואני הרבה יותר מרוכזת בכביש ואשר מה קורה לילד שלי מאחור. תאמין

ran levi

New member
נראה אותך כשתגידי לממממה

היא לא עבדה,לממממממממממממממממממממההההההההה
והכל יהיה בגלל
אני מצטער שככה תארתי את זה אבל בבקשה,אלה החיים שלכם חבל להסתכן שלא תדעי שום צרה בחיים

שמתי ../images/Emo23.gif בפורום שלך שקלטת שכריות

ברכב הן לא כזה "אישו" שבגללו ניתן לפסוק אם הרכב יותר בטוח או פחות בטוח.. להבא בבקשה ברר את כל הפרטים לפני שאתה בא ותוקף פורום שלם..

ran levi

New member
ועוד איך הן אישו

הנה אני פה בשביל לענות לך בוודאות זה מה שהציל אותי הנה תראי את הרכב

© DrorZi

New member
סליחה ../images/Emo35.gif

לא הוכח כלום. להפך, הוכח שכריות אוויר ברכב מצילות חיים והן ההבדל בין חיים למוות
איך קלטת אחרת
הדבר היחיד שאמרתי הוא כי אני מקבל את הנקודה של להושיב את התינוק לידך כדי לשמור איתו על קשר עין וזו נקודה שבהתחלה היתי נגדה כי חשבתי שהיא לוקח ריכוז מיותר מהנהג, הסכמתי לקבל נקודה זו כי הבהרתם לי שאם אתם מטפלים בתינוק אתם עוצרים בצד. אני לא שיניתי את גישתי העקרונית מהלך כל הדיון ואני עדיין מתנגד נחרצות לביטול כרית האוויר באופן שאי אפשר לנתק ולחבר אותה על בסיס של לחיצת כפתור. נראה לי כי את לא שמת
לפרטים או שהייתי לא ברור ואני מצטער, מקווה שאני ברור עכשיו
דרור זי, העתק בפורום רכב

כלומר הבנת את חשיבות הושבת התנוק

במושב הקדמי דבר שקטלת וגם נסחת בצורה מאד מאד בוטה וחבל

_גלית_

New member
אני מזועזעת מהסגנון! איכס!

האוירה שם בפורום מזכירה בדיוק את אוירת המלחמה שיש בכביש! עכשיו הכל ברור...

© DrorZi

New member
לימור וגלית:

אתם מלכלכות סתם ולא היתי רוצה ליצור מצב בו יתחילו לקלל גם אתכן בפורום רכב (לא משנה אם אמרתן זאת עדין או לא). את לא מכירה את האנשים, הועלה שם נושא שאינו מתיישב עם קוי הפורום, זכיתם לביקורת נוקבת (ו-ב-צ-ד-ק) ואתן אומרות בתגובה "הם חרות של אנשים אל תתיחסי" במקום להבין את הטעות שנעשתה פה. הכבישים היו נראים הרבה טוב, הרבה יותר טוב, אם רק לחצי מנהגי ישראל היה רק חצי מהידע והנסיון של חברי הפורום. אני קורא לכן להתנצל ולא לפתוח מלחמה.
דרור זי, שמאלני גאה.

mom&shaked

New member
הייתי מציעה שנפרד כידידים ../images/Emo69.gif../images/Emo68.gif

וכל מילה נוספת מיותרת

_גלית_

New member
אני לא אמרתי "חארות של אנשים

ואל תתיחסי". אני אמרתי שהסגנון דוחה אותי! מה זה כל ה????????????? וה!!!!!!!!!!!!! אה? ומה זה כל הסאאאאאאם הזה? וכל ה"גברת" הזה? ועוד כל מיני התבטאויות שלדעתי גם רק מקריאה מקרינות תוקפנות! אי אפשר להביע דעה בלי להתנפל? אני בכלל לא מדברת על התוכן, כי אי אפשר היה להקשיב ולהתייחס אליו מכל ההתנפלויות שלכם. אני לא פותחת מלחמה עם אף אחד לא באינטרנט ולא בחיים. תהיה ג´נטלמן ותתנצל אתה על הסגנון שלכם כי על זה אני דיברתי! מאמא ונהגת טובה וגאה!

© DrorZi

New member
לא מוכן לזה.

אני חוזר שנית: אין לנו על מה להתנצל. את תקפת את משתתפי הפורום שלי אומנם לא במפורש, אני זה שפירשתי בשבילך את זה, ולא סתם אלה כי ככה זה היה נראה. זה בדיוק לו הייתי כותב "לא הייתי רוצה להיות הבן שלך". גברת הוא שם שניתן לאישה אליה מתייחסים בכבוד, מכיוון שאני לא מכיר אותך ולא יודע מי את ובת כמה את אני נותן לך את הכבוד המגיע לך (ולא נראה שהמצב בכיוון השני דומה).
דרור זי.

be_roo

New member
מאין את יודעת ../images/Emo35.gif (במבטע פולני)

שאת נהגת טובה כלומר. חוץ מלעבור תיאוריה וטסט, מה עשית כדי להגדיל את מיומנותך כנהגת? כי תסכימי איתי שאם הכבישים שלנו נראים ככה, כאשר רוב הנהגים עברו רק מבחן וחצי בדרך לרשיון, סימן שזה לא מספיק. יש לך תינוק, ואת כאן בפורום כדי לאסוף ידע וליישם אותו. האם עשית משהו דומה בתור נהגת? ורק כדי להבהיר יש המון נהגים שנוהגים לאט, והם מסוכנים, כאלה שתמיד שלא עברו על אף אחד מחוקי התנועה מימיהם, אבל אין להם שום מושג איך לצאת ממצב חירום הכי קטן. לא שאני טוענת שאת נהגת גרועה, אבל חלק מכן למשל תקפו בכלליות את חברי פורום רכב על תגובותיהם, בגלל שאין להם ילדים. אז לחלקם יש, ולאלה שאין גם מותר להגיב, כמו שלא ניתן לדרוש ממך לא להגיב בנושאי נהיגה מתקדמת. סימני שאלה וקריאה נועדו להדגיש נקודות חשובות. חברי פורום רכב נחושים בדעתם להבהיר את עמדתם כי מדובר בעניין של חיים ומוות, ואם את הלשון חריפה את החלטת לראות כתקיפה, הרי שעשית זאת בעצמך. כאשר קוראים מסמך כתוב, ניתן בקלות להוסיף כל "טון" שרוצים לאופי הדברים. דרור כבר התנצל באופן כללי על כל הערה שלא במקומה שנאמרה ע"י מישהו מחברי פורום רכב. שיר, פורום רכב.

ran levi

New member
את מזועזעת מזה

שכולנו הסכמנו שם על דבר אחד שכרית האויר היא מתנה שיצרני הרכב נתנו על מנת להציל חיים אותי היא הצילה ואני מאמין שגם הרבה אנשים נוספים היא עוד תציל אני לא מבין איך אתן האמהות הבנתן את זה כהתקפה כל כך הרבה נהגים הגיבו באותה צורה וזה צריך להאיר לכן מנורה אדומה אולי נעצור כמה פעמים בצד,אבל לא נסכן את יקירינו האחרים בכך שלא תיהיה להם את הכרית אויר מצילת החיים במקרה חירום בבקשה ראו תמונה אולי זה יזעזע קצת את העינינים ויגרום לקצת יותר הבנה

ran levi

New member
אז שיהיה לך בהצלחה

בכל יום את עלולה להפוך לנתון סטטיסטי כי תאונות דרכים לא סתם נקראות תאונות דרכים (הן קורות בטעות)

דיאנה1

New member
נכון מאד! זה בדיוק מה שהרגשתי

כשעברתי מהפורום הזה לשם: כמו לעבור מהבית הידידותי והבטוח לנהיגה בכביש...

דני ג

New member
אין התייחסות לדברי, כנראה שזה מעיד

במשהו על מידת היותכם עניניים ... שלא לדבר על רציניים ואיכפתיים מהזולת. כנראה שהתינוקות שלכם עושים אתכם ילדותיים במיוחד. תודה. דני G. בן 27, ללא ילדים, מבין דבר או שניים בנהיגה ...

למעלה