חברים יקרים אני צריכה גיבוי ממכם!!

ran levi

New member
אז אני נהג שכמעט נהרג

בתאונה עצמית בגלל אשה שהיתה אם תינוק ברכב ואני משער שהיא בלמה בכביש המהיר לעצירה מלאה כשאני נוסע מאחוריה ואני מניח שזה קשור באיזושהיא דרך לתינוק שלה היא ותינוקה לא נהרגו על ידי כי אני פשוט ניכנסתי לתוך גדר ההפרדה ואני ועוד חבר כמעט נהרגנו,דרך אגב אני לא נהרגתי ולא קרה לי ולחברי כלום עקב כך שכריות האויר הצילו את חיינו (ולא הייתי רוצה לחשוב איך הייתי מרגיש אם חברי שנסע איתי ברכב היה נהרג בגלל שהיה לי תינוק שרציתי להושיב בכיסא הקדמי ואני הייתי יוצא ללא סריטה שיהיה לך יום נעים

רותי ע

New member
רק רציתי לדעת מה המקור של

הסטטיסטיקה? והלואי והיה לי שקל עבור כל נהג משאית שחתך בלי לאותת, שנסע לאט בנתיב השמאלי, שהתנהג כאילו הכביש שלו, שצפר בפראות, שסינוור, שצרח, ש.. מעניין כי פעם אחרונה שדיברו על הסטטיסטיקה העצובה של תאונות הדרכים בחדשות הזכירו כמה הנשים מעורבות פחות בתאונות דרכים וכמה נהגי המשאיות מעורבים יותר.. אבל אתה בטח ראית חדשות בערוץ אחר. ואיך שכחתי את אותו נהג משאית יקר שנכנס בי מאחור עם מערבל הבטון שלו כי מיהר לעבודה ושהשאיר אותי עם כאבים עד היום. הוא לא היה אשם בגלל אי שמירת מרחק. האישה אשמה שהיתה שם. ולא במטבח. כי הרי נשים לא יודעות לנהוג.. ולכן אני מקדישה את ההודעה הזו לאותו נהג משאית יקר (באמת שהוא עלה לי ביוקר. בהרבה כאבים וטיפולים). וגם לך אוהב נשים ועוד יותר-מומחה גדול בנשים. מזמן לא קראתי הודעה כל כך...איך להגדיר בעדינות? מתנשאת ומטופשת. לא החלטתי מה יותר. אז בנות-בואו נחזור למטבח ונשאיר את הכביש לאלו שנולדו עם הגנים המתאימים לנהיגה.

דיאנה1

New member
קצת סטטיסטיקה (אמיתית לשם שינוי,

אם אפשר): http://bd.mot.gov.il/statistics/stat11.htm ואני מצטטת: "... העבירה השכיחה ביותר מבין אלו שגרמו לתאונות דרכים קטלניות בשנת 2000 היא המהירות המופרזת, שנרשמה ל-71 נהגים, המהווים %20 מכלל הנהגים שהיו מעורבים בתאונות קטלניות שהייתה בהן עבירת תנועה. ... ניתן לשער שלעברות נוספות שגרמו לתאונות קטלניות יש קשר למהירות הנסיעה ..." איזו הפתעה, לא לנהוג עם תינוק במושב ליד הנהג? אה כן, זו בכלל לא עברת תנועה, אז זה לא יכול להכנס לסטטיסטיקה הזו... רותי - אני אשמע כמו אמא שלי לרגע - ת ז ה ר י מאד אם את כל כך הרבה בכבישים. במיוחד מנהגים שחושבים שהם כל כך טובים שמותר להם לכופף כמה חוקי תנועה, הם הרי לא נועדו בשבילם...

© DrorZi

New member
וווואוו וווואוווו לאן הכנסת את עצמך

בתור מישהו שעובד עם המשטרה (אני מתנדב של משטרת התנועה, אני שוטר תנוע על מדים כשאני במשמרת) בואי ואני אגלה לך סוד (והוא לא סוד בכלל) לא קל לבוחן תנועה לסכם דוח תאונה, זו משימה מורכבת, אז מה עושים, מאשימים את המהירות. תרשי לי לחדש לך, לא המהירות היא שגרמה לתאונה, היא מה שגרמה לה להיות קטלנית, שימי לב, את מצטטת נתונים אז נא דייקי, המהירות המופרזת גרמה להרוגים, לא לתאונה
על זה אף אחד לא התווכח (או יתווכח) איתך שכשקוראת תאונה אז המהירות מחמירה את התוצאה. אבל מה שגרם לתאונה מתכתחילה היה משהו אחר לגמרי ברוב המקרים
ואפשר לספור אותם מאוד בברור, נהג שאיבד שליטה על הרכב. נהג שעקף בדרך לא פנויה. נהג שנרדם בעת נהיגה. כל אלה נכנסים תחת מהירות מופרזת
במקום למקום הראוי. אני אגלה לך עוד סוד, תאונות שנגרמות כי נהג דיבר בטלפון ולא שם לב שהוא סוטה מול משאית שדוהרת מולו יכנס לסטטיסתיקה כמי שנרדם על ההגה למשל. עוד
את יודעת למה כולם הולכות לקטגורית מהירות מופרזת
כדי שיהיו להם מספרים יפים להציג, כדי שיוכלו להפחיד אותך עם פרסומות מטומטממות (שהוכח מחקרית פסיכולוגית שעובדים בכיוון הפוך ד"א) כי שתוכלי להצדיק את מכונת שאיבת הכסף מהאזרח שנקרא "ליזר" כדי להסתיר ממך את האמת שהמדינה לא עושה כלום כדי לבלום את נושא התאונות בדרכים. אין אף מקום באירופה בעל תשתית גרוע כמו שלנו, בכל אירופה המהירות על פי חוק גבוהה מהמהירות בארץ ומספר תאונות הדרכים קטן יותר, תסבירי לי איך זה
איך זה שבגרמניה נהג שנתפס נוהג מהר הולך לבית משפט וזוכה כי הוכיח שבקט שנתפס לא ארע תאונת דרכים מזה זמן רב ולכן לא מסוכן לנהוג שם
ורק בארץ תופסים אותך בקטעים הכי בטוחים כי שמה קל לתפוס
(מי שיכול להצביע על תאונה אחת קטלנית באילון בשנה האחרונה בגלל מהירות גבוהה נטו שיקום) עוד
איפה הסטטיסטיקה כי נשים עושות פחות תאונות
בואי אני אגלה לך את הסטטיסטיקה המלאה (כי את התחלת) נשים עושות פחות תאונות עם הרוגים, זה נכון אבל הן עושות הרבה יותר תאונות פח
, מה יש לך להגיד עכשיו
עם סטטיסטיקה אפשר לשחק לאן שבא לך ... עוד
תאמיני לי שיש עוד הרבה אבל ממילא אתם לא קוראים עד לפה אז למה להמשיך, אתם נעולים בחרא שהמדינה הזו מאכילה אותכם ואומרים שזה טעים, אני קורא לכם להתעורר מהקיבעון בו שמו אתכם וליצור יחד איתנו שינוי בתרבות ובתפיסה
!
!
!
!
!
!
!
!
!|
דרור זי, ממוצע זה הרע של הטובים וטוב של הרעים.

noa_f

New member
הו, הו, לאן אתה הכנסת את עצמך:

1. תאונות פח לא הורגות הן מקסימום כואבות בכיס (של הביטוח ובסופו של דבר שלנו), תאונות במהירות גבוהה אכן נדירות על כביש מספר אחת (אז למה אתה וחבריך למשטרה עומדים שם עם הלייזרים?), אבל כשהן קורות - לא משנה איפה, הן קטלניות. 2. אחח, שוטרי תנועה ומתנדבי משטרת התנועה - כמה שאתם פרועים על הכביש - הרי אותכם לא יתפוס שוטר. 3. עוד על נהגי המשאיות המצויינים: הראשון, "חתך" מכונית של חברה שלי (ממש, דרך הפח), כ"שכח" לרדת ביציאה הנכונה באיילון והיה כמובן בנתיב שמאלי. הוא אפילו לא טרח "להרגיש" את התאונה (פגע וברח בלשון החוק). השני, עמד ברמזור בירידה, התעייף מלשים את הרגל על הבלם, והתדרדר לתוך המכונית של אמא שלי, השלישי, כמעט הרג לפני חודשיים את בן זוגי שעמד לפניו ברמזור, רכוב על אופנוע, כאשר התחיל לנסוע בצהוב ובלי להסתכל קדימה ולמטה. הוא עלה עליו עם הפול טריילר שלו, גרר אותו כמה עשרות מטרים ואז התחיל לטפס עוד יותר ופתאום הרגיש "משהו מוזר" ועצר רגע לפני הסוף. כמובן שצפירות כל הנהגים ההיסטריים מסביב לא הטרידו אותו, הוא נהג משאית, "יש לו הכי גדול" והוא יודע הכל. הוא גם היה אחרי המון שעות עבודה, וכמובן מכחיש את כל העניין. (רק התיקון היה קרוב ל-20,000 ש"ח) אה, והשוטרים שהגיעו למקום היו כמובן מהסוג ה"קורא" ולכן לא הצליחו לכתוב דו"ח תאונה אלא סתם שרבטו קשקושים על הנייר. ואלו "רק" ההתקלויות של המשפחה שלי. (דרך אגב, בנזוגי הוא מהסוג שלכם, אחרי אי אילו קורסי השתלמות בנהיגה במכוניות ובאופנוע - באמת עזר לו כשטיפסו עליו ה"מקצוענים האמיתיים"...) 3. כריות אויר: האם לא ב.מ.ו. הידועה הוציאה לשוק כריות אויר שהרגו בעצם פעולתן?, אני אישית מכירה בחור שהוציאו לו את הטחול מפגיעת כרית אויר צידית ושמעתי על עוד אחד עם פגיעה קדמית(התאונה היתה ממש פגיעת פח קטנה, ככה שזה רק הכרית. ד"א, במוסך המרכזי עדיין לא יודעים איך להחליף אותה). נכון שאין עדיין דבר טוב יותר, אבל כריות אויר הן לא אלוהים.

ב א ר י

New member
שוב...

בקשר לנהגי המשאיות יש מצבים בהם יש באמת נהגים אם תרשו לי להגיד חרא ואני גם רואה אותם לעיתים על הכביש ואנו נפגשים פה ושם ויש שיחות של הנהגים ואני בהחלט מעיר להם על כך ואם יש לי קשר רדיו עם אותו נהג אני גם מעיר לו בקשר רדיו. בקשר לאופנועים ורכבים קטנים ,נהגי משאית שדה ראייתם הוא קטן יחסית לרכב פרטי יש הרבה שטח מת בו לא רואים כלום. בכל אופן גם האופנוענים אינם טלית שכולה תכלת. והרבה נהגי משאיות מכירים רמזורים בארץ כך שהם יודעים מתי מתחלפים האורות וכבר בהתאם משלבים הילוך ונכנסים למצב נסיעה כבר בצהוב על מנת לעכב כמה שפחות רכבים מאחור לפחות ככה אני. יש פעמים רבות בהן התפלאתי מהיכן הגיע הטוסטוס הזה או הרכב הזה לתחום הנסיעה שלי ויש הרבה שחושבים שמשאית זה רכב איטי ומסורבל,להבנה כללית רק שתדעו שמשאית יכולה להיות מהירה מאוד ומסוכנת מאוד אם בא איזה נהג וחותך משמאל לימין כמו באיילון למשל ששם ייאמר כי הרגל שלי יותר על הבלם מאשר על הגז במשאית. כי אני כנהג משאית אסור לי לעלות לנתיב שמאלי שלישי כלומר נתיבי הנסיעה שלי הם הימני והשמאלי המקביל לו וזהו ! לכן אני רוצה לדעת אולי אם את לא מהנהגות האלה שתופסות את הנתיב השמאלי המקביל לימני ונוסעות בו 70 וכאשר באה משאית מאחור נכנסות לפאניקה בגלל הצופר שלו. יש הרבה מקרים על הכבישים והפורום הנ"ל הוא לא בדיוק הפורום הנכון לכך. את רוצה לדון על כך בואי לפורום מכוניות נפתח שם שירשור חדש ואני אדון איתך על כך ככל שתרצי... בארי

© DrorZi

New member
אני מבין את העצבים שלך

ואני אענה לך אחד לאחד 1. א. את צודקת לגבי התאונות ב. אני לא מוסמך להפעיל ליזר, אני מתנגד להצבה שלי כתגבור לשוטר שעושה כך (כן כן אני פשוט לא עולה על הניידת ובוחר משימה אחרת). 2. גם נכון, לא תתפסי אותי מנצל לרעה סמכויות שניתנו לי
אני רוצה להדגיש כי הצתרפותי למשטרת התנועה נעשתה כדי לנסות ולבצע שינוי מבפנים
ולא כדי לקבל הרגשה שיש לי כח, אני (ואת) מתלוננים על אותו דבר ולכן אני לא עושה את אותם דברים שמרגיזים אותי כנהג מן המניין, העניין הוא שאני מנסה לעשות משהו בעוד את ממשיכה להתלונן וחושבת שאי אפשר לעשות כלום
3. א. יכול מאוד להיות שנהג המשאית לא שמע את הצפירות, אני לא מגן על הבן זונה בטעות, רק אני יודע שקבינה של משאית מנותקת מהמציאות, סתם לידע כללי (וזה משעות של טרמפים מלבנון חזרה למרכז הארץ כחייל) ב. אני שמח שאת מכירה את ה"מחלה" מקרוב (בעלך), תשלחי אותו לפורום שלנו הוא יהנה, מבטיח (ואולי תשני את דעתך עלינו בסופו של דבר) ג. כרית אוויר, עניתי על זה בפורום שלי הנה עקרי התגובה : כרית אוויר יכולה להיות ההבדל בין חיים למוות, היא לא מונעת מוות אבל בלעדיה פגיעה שהיתה יכולה להסתיים בפציעה נגמרת במוות. אם נגרם מוות עם כרית אוויר היי בטוחה כי מוות היה נגרם גם בלעדיה, לא כך במקרה ההפוך ד"א בארץ לא נצפה מקרה אחד (למיטב ידיעתי) של מוות בגלל כרית, גם בארהב המקרים בודדים והאחוז שחי בגלל הכרית לעומת האחוז שמת בגלל (ורובם לא היו חגורים ד"א ) בטל בשישים (לא יודע למה 60 דווקא, למישהו יש הסבר לביטוי )
דרור זי, עכשיו את פחות כועסת עלי

be_roo

New member
ואתם דיברתם על הכללות ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

הנה, מישהו שהנושא קרוב לליבו סיפר שהוא לוקח חלק פעיל במאבק, והסביר את משנתו, ואת באה ותוקפת כאילו הוא זה שמחליט עבור משטרת התנועה היכן להציב מלכודות (שהוא עצמו מנסה להתחמק מהן). ואז את עוד מגדילה לעשות ומכלילה אותו בין השוטרים שמנצלים את מעמדם כדי לעבור על החוק מבלי להענש. אז רק שתדעי, שכמובן בתור מתנדב, כשאינו במדים, שום דבר לא עומד לזכותו כאשר הוא עובר עבירה, וכאשר הוא כן בתפקיד... אם אינך מכירה את האדם שאת מדברת איתו, אל תמהרי להאשים. ואם בהכללות עסקינן, לא שאני חובבת נהגי משאיות, אבל שוב הלכת ו"טיפסת" על כולם. אז בבקשה, לפני שאתן "נגעלות" מיחס שקיבלתם אולי תקבלו איזה יחס נתתם. שיר, פורום רכב.

be_roo

New member
כמו שלומדים בסימסטר א´

בקורס סטטיסטיקה, עם מספרים אפשר לשחק כמה שרוצים כדי שבסוף הם יתמכו בטענה שלך. אז בואי ניפטר מהסופרלטיבים "אמיתית" וכו´, כי אין להם מקום (פרט בהתייחס להערותיו של בארי, שאינן כמובן מדעיות, והוא הצהיר על כך). הנה כמה דוגמאות קשורות: "כך, למשל, ציינה המשטרה את העבירה "סטייה מנתיב" כגורמת ל-16% מכלל התאונות. אחוז הדו"חות שקיבלו נהגים על עבירה זו במהלך השנה כולה עמד על… 1.6%. לעומת זאת, נסיעה במהירות גבוהה מהמותרת בחוק החוק גרמה לאחוז הזניח של 1.5% מכלל התאונות. להזכירכם, לפי נתוני המשטרה. ובכן, כמה דו"חות העניקה המשטרה לעברייני מהירות? לא פחות מ-20.2%. דוגמאות נוספות? המשטרה טענה בפרסומים רשמיים כי עבירות חנייה גרמו למספר המדהים של 0.4% מכלל התאונות. ואיזה אחוז לדעתכם מכלל הדו"חות חילקה המשטרה בגין עבירה זו? נכון, 18.8%. לעומת זאת, על מהירות גבוהה מדי בנסיבות מסוימות רשמה המשטרה 0.1% מכלל הדו"חות. כמה תורמת עבירה זו לסך התאונות בשנה האמורה? לא פחות מ-9.1%. כך גם בנוגע לעבירת אי-מתן זכות קדימה להולכי רגל או לרכב (כל אחת אחראית ל-5.6% מכלל התאונות), ש"זכתה" ל-0.1% מכלל הדו"חות. אגב, 0.1% מהדו"חות נרשמו גם על נסיעה לא זהירה לאחור או אי ציות לתמרור "תן זכות קדימה". מה חלקן של עבירות אלה בסך התאונות? 3.6% ו-3.7% בהתאמה. מישהו אינו מבין? למישהו עדיין לא ברור היחס ההפוך? " http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-904888,FF.html "...שבארה"ב, הפלא ופלא, נחשפו השבוע נתונים המצביעים על מעורבות גדולה מבעבר של נשים נוהגות בתאונות דרכים - יותר משנים עברו בכל אופן. כך למשל הם מצביעים על עליה של 49% במעורבות נשים בתאונות כיום לעומת 1975. לעומת זאת, נרשמה באותה תקופה ירידה של 9% במעורבות גברים בתאונות. אז מה זה אומר? שגברים נוהגים טוב יותר ושנשים נדרשות לעבור מחדש קורס נהיגה? כמובן שלא, כי ניתוח קצר ופשוט של הנתונים מגלה שנשים פשוט נוהגות היום, רבע מאה מאוחר יותר, הרבה מאד קילומטרים ביחס לעבר. ובכלל, שישנה ירידה כללית במעורבות בתאונות, וגם שנשים אינן נוהגות טוב יותר או פחות מגברים - לפחות לא בהתבסס על הנתונים האלו" (גם זה מ-YNET, אך גם הוא מצטט מקור אחר, שאינו ידוע לי) ובקשר לזה, עד כמה שידוע לי (לא מצאתי את הנתון המתאים לתמיכה), נשים אומנם נוהגות היום יותר, אך לא כמו גברים. השוואת מספר התאונות בין המינים צריך להעשות לא ביחס לחלק באוכלוסיה, אלא ביחס לכמות הק"מ המצטברת. לא שאני טוענת חס וחלילה שנשים אכן נהגות גרועות יותר. אופי הנהיגה שונה (וזה נמצא במספר מחקרים פסיכולוגיים), ולכן גם סוג התאונות. שני המינים באופו כללי, כפי הנראה על הכבישים, מוכיח חוסר שליטה וידע. ובכלל איני יודעת מדוע בכלל עלה הדיון הזה, רק בגלל שאתן החלטתן שחברי פורום רכב מאשימים את הנשים כולן בנהיגה גרועה ביחס לגברים. מה שכבר כתבתי בהודעה אחרת, שהוא דבר חסר בסיס ולא נכון. ובקשר להערתך: "...שמותר להם לכופף כמה חוקי תנועה...." תני לי לנחש, מעולם לא חנית באדום לבן, או הפוך לכיוון התנועה, או בתחום של פחות מ-6 מטרים ממעבר חציה או ברז כיבוי, מעולם לא קרה שלא עצרת להולך רגל במעבר חציה, או שגנבת צהוב ברמזור. לא יצא לך לנסוע 100 קמ"ש באיילון, או להוריד יד מההגה כדי לפתוח את החלון. אף פעם לא נסעת רברס כי פספסת את הפניה, ולא ענית לסלולרי רק כדי להגיד שאת נוהגת ולנתק. מעולם לא עמדת בחניה כפולה, רק כדי להוריד את הילד ולאעמדת בחנית נכה "רק לרגע". אם את יכולה להגיב בחיוב על כל אלה, אני אשתוק. אם לא, למה שאת שתקבעי אלו פינות מותר "לעגל" ואלו לא
שיר, פורום רכב

be_roo

New member
בנות, תפסיקו להתבכיין

דווקא על הנקודה הזו
מכל הדיון
אז אתן נובחות על העץ הלא נכון. אני אישה (בחורה, גברת, נקבה...) ואני כותבת קבוע בפורום הרכב וזוכה לאותו יחס של כבוד מצד כולם, ושווה בין שווים. אם תדפדפו קצת בפורום תראו שהיחס לנהגים גרועים, הוא זהה לנשים ולגברים כאחד, כמו זה לנהגים שטורחים להרחיב את ידיעותיהם בנושא. אז בבקשה. אני לא אומרת שזה היחס בכל מקום, אבל את חברי פורום הרכב המלאים בטסטוסטרון אין לכן במה להאשים. שיר, פורום רכב.

Yarik N

New member
נקבה יקרה ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo35.gif

אם היית קוראת קצת ממה שחברייך לפורום כתבו , היית מגלה שהיחס בפורום שלך שונה לחלוטין לנהגים ולנהגות (קראי את שכתב מ נ ה ל הפורום והתרגיל האידיוטי שלו בלוגיקה למתחילים) אבל איך נוכל לצפות ממישהי כל כך שוביניסטית כמוך "אני אשה (בחורה, גברת, נקבה...)" להבין זאת? עברית: נקבה מגיעה מהמילה נקב (חור) ומתייחס לאיבר מינך, נהוג לקרוא כך לבעלי חיים. נוח לך להשתמש בביטוי הזה כלפי עצמך? שיבושם לך.

© DrorZi

New member
LOL ../images/Emo70.gif

אני לא אגזול תשובה משיר, היא תענה, ואני גם יודע מה היא תענה, אבל כל דבר בזמנו, בואי נגיד ששוביניזם זה אחד הדברים האחרונים שאפשר להגיד על שיר
(וגם עלי ד"א) התרגיל הדבילי שלי נלמד בקורסים לפסיכומטרי, נכון שכאיש מחשבים שלוגיקה היא תורתו (ואמונתו) זו לוגיקה למתחילים אבל לא כך היתה ההבנה של משתתפי הפורום כך שבחרתי להציג זאת בשפה הכי פשוטה הכי יבשה והכי ברורה שאני מכיר, אם את חושב שההסבר שלי נמוך מרמתך סימן שאת יודעת בעצמך את כל מה שהסברתי ולכן את מוזמנת להתעלם ממנו. תרגיל אדיוטי אולי אבל לודיקה היא עהף מתמטי, 1+1=2 ומה לעשות ולוגיקה היא לא ספרות ואין פרוש שונה לאותו דבר, יש נכון או לא, וההסבר שלי עם כל היותו אדיוטי (לך, כי את הרי מכירה הכל) נכון הוא. מה לעשות וחלקנו אנשים הומנים ולא ראלים.
דרור זי.

be_roo

New member
אז עכשיו מתיימרים לדעת מה קראתי

ומה לא. אז רק לידיעה, לא פיספסתי מילה אחת שנכתבה בפורום בחצי שנה האחרונה, ואני כותבת שם מידי יום, כך שלגבי היחס לנהגות אני חושבת שביכולתי לשפוט מעט טוב יותר. התגובה שלך רק מוכיחה כיצד ניתן ליחס כל טון דיבור למילה כתובה. אותה שורה: "אני אשה (בחורה, גברת, נקבה...)" נאמרה בצחוק, כתגובה לאחת ההודעות בה התלוננה מישהי על הכינוי גברת, כאשר הוסבר לה שבמקור (וכך גם אצלנו בפורום) מדובר היה בכינוי של כבוד. אני אפילו לא אכנס לויכוח הלא רלוונטי על שוביניזם ופמיניזם, בניגוד לרבים, איני מגדירה את עצמי על פי מה שאחרים חושבים עלי. לא מפריע ה לי למשל המחשבה שאתה חושב אותי לשובינסטית, או שמישהו אחר קורא לי כוסית או נקבה. ואם אתה חושב שלהשוות אותי לבע"ח זו איזו פגיעה בכבודי, תדע שעולם החי מלא ביצורים מקסימים, ואין לי שום בעיה עם זה, בעיקר בגלל שמה לעשות, האדם הוא חלק מעולם זה, ואינו טוב יותר או פחות מכל מין אחר. זכר או נקבה, כלב או כלבה, איש או אישה. שאלה יהיו הדברים שיפריעו לך בחיים. אתה מוזמן לשרוף חזיות, רק לא את שלי בבקשה. שיר, פורום רכב.

Yarik N

New member
be rooooooo

אני לא צריך לקרוא לך שוביניסטית. מי שאומרת שלא מפריע לה שקוראים לה נקבה (נקב), כוסית (כוס) מי שקראה את המשפטים כגון "נשים נוהגות פחות טוב מגברים" ולא יצאה נגדם, אף אחד לא צריך לקרוא לך שוביניסטית...לא אקרא לך בכלל... (למרות שעל פי דמות האשה שמצטיירת לי ממך...כשגבר קורא את רצה ומקשקשת בזנב...אל תיעלבי עולם החי מקסים גם בעיני...) (ואם לא שמת לב אז השמות שאת מוכנה שיקראו לך בהם מתארים את איבר מינך ולא את האדם שבך....) אני בטוח שתהיי בהלם...מעולם לא שרפתי חזיה. (וכך גם רוב הפמניסטיות שאני מכיר, מלבד הפירומאניות שביניהן)

be_roo

New member
LOL פירומניות

אתה מפספס את הנקודה. להודעה של בארי, זו המפרטת את פילוח הנהגים הטובים לא הגבתי, מהסיבה הפשוטה שהיא לא היתה ראויה לתגובה. מדובר בפליטת מספרים חסרת כל גיבוי, ובגלל זה לא ראיתי טעם אפילו להתייחס. לא משנה כרגע שלדעתי פשוט מדובר בפליטת פה בלהט הויכוח שהיה פה, משום שאני מכירה מעט את בארי מהדיונים בפורום, ומעולם לא זכיתי ממנו ליחס אחר מאשר כבוד. תן לי בבקשה לבחור את מלחמותי, האם כל אישה שאינה מתקוממת מול כל חסר דעת ששורק לה ברחוב היא שובינסטית
אני בספק שזו ההגדרה שתמצא במילון למונח. אתה יודע מתי אני נלחמת
כאשר הדיעה גם מיושמת בצורה מפלה. אני מוכנה שיקראו לי בכל שם שרוצים, זכותו של כל אחד להביע את דעתו גם אם היא מטומטמת
, אבל אני זו שאחליט אם להגיב לקריאה, ואותם כינויים שדברת אליהם זוכים ממני להתעלמות. כמו למשל המשפט שלך: "למרות שעל פי דמות האשה שמצטיירת לי ממך...כשגבר קורא את רצה ומקשקשת בזנב" יזכה ממני לאותה התייחסות כמו זה ששורק לאישה ברחוב, כי שוב, ממש לא אכפת לי איך אני מצטיירת בעיניך, זה לא משפיע על החיים שלי או על איך אני מצטיירת בעיני. שיר, פורום רכב, בכלל לא מבינה איך מגררה לויכוח הזה.

Yarik N

New member
למה הדבר דומה?

לתלמיד בכיתה א´, שלומד את האותיות, אז הנה התשובה שלך כבר עלתה רמה, למדת 4 אותיות חדשות.... תמשיכי בדך הזו ואולי אפילו תדעי קרוא וכתוב. חזקי ואמצי.

.inbal

New member
לא נראה לי שיש ויכוח על העובדות :

לגברת הנכבדה היה טוב ונעים בפורום רכב, אשר לא התייחס אליה בצורה חריגה. יום בהיר אחד בגלל שאלה תמימה נחשף המסך וים של הצהרות שוביניסטיות בוטות זרם ממקלדותיהם של כמה מחברי הפורום. היא חשבה קצת והחליטה שהיא דווקא מסכימה עם הדיעות האלו, עובדה לא מפתיעה שכן אנו יודעים שמעמד האשה היה במצב טוב הרבה יותר אם כל הנשים היו פמיניסטיות. היא שוביניסטית ולא אכפת לה שבעינינו זו תעודת עניות. עד כאן נכון? אין לי מה להגיד לך, אבל שלוש נקודות למחשבה בכל זאת: 1. אף פעם בהיסטוריה של הפמיניזם לא שרפו חזיות. 2. אשה שוביניסטית זה כמו שחור שתומך בעבדות. 3. אלמלא הפמיניסטיות שאת כל כך מתעבת לא היית יכולה להוציא רשיון נהיגה, שלא לדבר על להחזיק חשבון בנק משלך ולקנות רכב.

למעלה