חברים יקרים אני צריכה גיבוי ממכם!!

ran levi

New member
ניריתי אם את משתמשת במראות של

הרכב שלך ולא רק ביכדי להתאפר ומשתמשת בנתי הימני כשהכביש ריק אז גם אותך אני לא מסכן

כשנהג פרוע מאבד שליטה

הוא לא תמיד עושה את זה בנתיב שלו בלבד. על כך בעלי יוכל לספר לך שאיכשהו (ובאמת לא ברור לנו איך) חולץ ללא פגע כמעט, מהמכונית שלו שהפכה ל- total loss, והובאה לקבורות בשנה בה נולדה

© DrorZi

New member
נכון מאוד.

בואי נפריד את ההודעה שלי לשני נושאים הראשון: נהגים מופרעים מאבדים שליטה ועפים מהנתיב שלהם לתוך מישהו אחר. מיכיוון שאנחנו איננו מופרעים לא תתפסו אותנו לעולם מסכנים מישהו אחר פרט לעצמנו (אתם מרשים לי לקחת החלטות לגבי אופי החיים שלי
) תמצאו אותנו נוסעים על מגבלות הרכבים, יוצאים מהקווים בסיבובים, ועוד הרבה, אבל לא תתפסו אותנו עושים זאת בצהריים או כשיש תנועה על הכביש פרט לנו (לעומת זאת תראו אותנו קמים ביום שבת בחמש בבוקר כדי לנסוע לכביש האהוב עלינו, לבדוק שהוא ריק ואין בו פגמים ולהתחיל להלחם נגדו, אנחנו והאוטו מול הכביש השחור הזה, וכבר היו לנו תאונות והעובדה שרק הרכב נפגע, לעולם לא סיכנו אף אחד חוץ מאיתנו) אני כמוך בדיוק מנסה להלחם במופרעים ועוד יותר נפגע כשמחשיבים אותי לאחד מהם, לא תראי אותי חותך בין נתיבים בתנועה עמוסה, בחיים לא תראי אותי מחליף נתיב בלי לאותת כן תראי אותי נוסע מהר יותר משאר התנועה (אבל לא בהפרשים עצומים ורק בתנועה דלילה), אבל בעצם רובנו עבריני מהירות במדינה הזו (כמה פעמים קרה לכם שהצצתם במחוג המהירות וראיתם שאתם על 120 באילון, אני מתערב שרובכם יודעים על מה אני מדבר) חלק שני, התאונה : זה שבעלך יצא ללא פגע (יחסית) זה ב-ג-ל-ל שהאוטו טוטל לוס
האוטו בנוי להמעך קשות בשעת תאונה כדי להגן על הנוסעים ויחד עם המערכות האחרות (נכון, בין היתר כרית האוויר) מגן על הנוסעים בצורה טובה. כך שאל לך להתפלא כי הרכב נהרס, להפך עליך לשמוח שבעלך נהג ברכב בטוח.
דרור זי.

ran levi

New member
טוב אז בואי נקח מצב

היפוטטי ונגיד שאיזה נהג פרוע בלם בפיתאומיות או נכנס לך לנתיב והרכב שלך נכנס בו בעוצמה לא היית שמחה אם האדם שהיה לידך היה נהנה מכך שהיתה כרית אויר ושהיא כן הצילה את חייו תודות לכך שתינוקך תמיד היה מאחור באמצע המושב החלק המוגן ביותר ברכב ברוב המיקרים ושוב,אכפת לי לכן אני משקיע את כל המרץ

שתי עובדות שצריך לקחת בחשבון

1. להרבה מכוניות אין כריות אוויר מקדימה 2. רוב הכיסאות לתינוקות ולילדים לא מתאימים לכיסא האמצעי.

הילדים שלנו ובמיוחד התינוקות שלנו

הופכים אותנו ליותר אחראים, כי יש לנו מישהו יותר חשוב לדאוג לו וזה הילד, כמישהו שאין לו ילדים הוא לא יכול להבין את זה. אני לא נהגת מי יודע מה אבל רוב הנהגים שהפחידו אותי היו דווקא גברים.

ran levi

New member
צריכים להיות אחראים גם

לגבי אנשים בוגרים שנוסעים איתך ברכב וניטרול כרית אויר זה מעשה לא אחראי, אומנם אם יש לך רכב שישנה בו נורית אזהרה ומפתח לניטרול זמני של הכרית אני מבין את זה,כל עוד שכאשר נוסע איתך ברכב אדם בוגר אז לא תשכחי להפעילה מחדש

ימימה

New member
הנה דבר שדני לא מבין בו

כסא בטיחות של ילדים לא ניתן לקשור בד"כ - במושב האמצעי האחורי ברכב, מכיוון שרובם מותאמים לקשירת שלוש נקודות שאותה משיגים רק עם חגורת צד (ברוב המכוניות - להוציא רכבים גדולים). אי לכך קשירה במושב האמצעי היא קשירה לא בטוחה - ולכן כסאות ילדים נקשרים לפי תקני היצרנים במושב האחורי הצדדי ולא באמצעי. האם זו תגובה מספיק עניינית לטעמו של נהג גאה?

ran levi

New member
ברכבים החדשים

ישנה חגורת בטיחות אם 3 נקודות עגינה,אני מודע לכך שלהרבה הורים יש מכוניות ישנות יותר,ולכן מומלץ להשתמש בבטיחות המקסימאלית של הרכב אם אין לך חגורת 3 נקודות אז תשתמש בצדדית אבל אם יש אז תושיב את הילד במושב האמצעי באותה צורה זה נכון לגבי כריות האויר אם יש אז אל תבטל ואם אין אז אין

רותי ע

New member
דיאנה כל כך קלעת-הדיון שם ממש מזכיר

לי את הכביש לעומת הבית החם בפורום הזה. אני נוהגת יותר משעתיים ליום במשך שנים. והכביש מוצף בבריונים שמשתוללים, רומסים, מנסים להוריד מהכביש אחרים שלדעתם לא ראויים להיות עליו, שבזים לנשים, לועגים לנהגים זהירים, פותחים את הפה בכל הזדמנות.. וקצת סטטיסטיקה-נשים מעורבות בתאונות דרכים פחות מגברים (והכוונה יחסית למספרן על הכביש). אני בטוחה שאמהות עם ילדים עוד פחות.. והלקח שלדעתי אנחנו צריכים ללמוד מהשרשור הזה הוא שצריך לחנך את הדור הבא שיהיה טוב יותר על הכביש ומחוצה לו. יותר סבלנות וסובלנות, יותר אדיבות, פחות שוביניזם ופחות בריונות..

ב א ר י

New member
טוב עכשיו תורי להגיב...

אז ככה לאחר שקראתי את כל השירשור אני מגיב לכל נושא שאני מבין בו. ראשית כל לכריות האוויר : במידה וניתקת כרית אויר ברכב,ראי זאת כגזר דין מוות עבור נוסע בוגר שיישב ברכב מקדימה ! איך לפתור בשני צורות,או להחליף רכב שיש בו המתג המדובר או,לקנות מושב אשר ניתן להפוך את כיוונו ולחגור את הילד בצורה בטיחותית במושב האחורי באמצע ואילו אתם/ן בתור נהגים/ות התקינו מראה נפרדת פנימית אשר בה תוכלו להיות בקשר עיין תמידי עם תינוקכם ועם הכביש בעיקר ! והפיתרון הכי טוב,לנסוע עם אדם נוסף ברכב שיישב עם התינוק מאחור. כך לא תסכנו אף נהג אחר על הכביש בעת ההתייחסות לתינוק ולא תיקלעו למצב של תאונה ח"וח. הנושא הבא מהירויות גבוהות: אותו אחד שכתב שהולך לנהוג ב 200 קמ"ש הוא אני ! אותו אחד שכתב על איך להתחמק ממצלמות הוא אני ! ואותו אחד שכתב את ההודעות האלה (ושוב במקרה זה אני),אני מבטיח לכם שלא סיכן אף אדם מעולם פרט זולתו !!!! נהגתי כבר במהירויות גבוהות מאוד מאוד,כאשר הרכב ריק מתנועה,אני לבד ברכב ןמצב הכביש מאפשר לי זאת !!! עברתי די והותר קורסים לשליטה ברכב או כמו שקוראים לזה גם נהיגה מתקדמת ! נחלצתי ממצבי תאונה שיצא מצב והרכב שהיה אחריי נכנס ברכב שהיה לפני ואילו אני ברחתי מתאונה קשה. הכל הודות לכך שאני יודע שכאשר אנייוצא לנהיגה בכבישי הארץ,אני יוצא למעשה למלחמה וכמו במלחמה אני דרוך לכל מה שיבוא ומוכן להגנה על עצמי. אז תפסיקו לקרוא לנהגים מהפורום שנוהגים כמוני ויותר טוב ממני גם עבריינים כי אנחנו לא בדיוק כך ! העבריינים אלו אותם 85% נהגים בארץ שחושבים שהם יודעים לנהוג הכי טוב,אבל למעשה הם לא יודעים לנהוג בכלל !!! ואני מכליל בהם את הנשים בעיקר,נהגים חדשים,תיירים ועולים חדשים,נהגים מבוגרים <אינני רוצה להגיד זקנים> וגם כמובן גברים רבים אחרים שלא יודעים לנהוג. מעניין איך זה לנהוג בכביש כאשר בנתיב השמאלי נוהגת אישה,עם תינוק לצידה,מטפלת בו תוך כדי נהיגה ופתאום היא שמה לב שהיא מפספסת את נתיב הפנייה ימינה,מה היא עושה ?! כמובן שמייד חותכת את הנתיב הימני ישר לפנייה ימינה תוך כדי שהיא כבר עולה על פס לבן !!!! לא אחת ולא פעמיים והיו מקרים ונגרמה תאונה כתוצאה מכך,מפני מה ? מפני הסחת דעת הנהג ושיקול דעת נהג לא נכון !!!! נהגים כאלה אני קורא להם לרדת מהכביש לצמיתות ! באותה מידה גם יכול לבוא גבר כמובן ששכח שהוא צריך ימינה ויחתוך את כל הנתיבים,וגם הוא ברמת סכנה גבוהה לציבור אך מעטים הגברים אשר אינם יודעים כיצד לפנות ימינה בכביש. בואו נדבר יותר טוב באחוזים : 98% מהנשים בארץ לא יודעות לנהוג .<=נקודה 40% מהגברים בארץ לא יודעים לנהוג.<=עוד נקודה וזאת כתוצאה מניסיון אישי שלי ומבט על התנועה בארץ היות ואני נמצא כל היום על הכבישים בארץ. ועכשיו לנושא האחרון,מי אני בכלל : ילד בן 25 אוטוטו,שכל החיים שלו מגיל 15 נמצא על הכביש,6 שנים כבר עם רישיון נהג משאית שמתוך 6 שנים אני נוהג על משאיות כבר 4 שנים ובאינטנסיביות יום יומית במשך שעות ארוכות במשך כל היום. אני חולה הגה,חולה על מהירויות מטרפות,אבל <!> יודע לשלוט ברכב בעת סכנה,לרוב אני יוצא מכל סכנה שאני נקלע אליה עקב טעות של נהג אחר או אפילו טעותי <אני לא אומר שאינני טועה היות וגם אני אדם>. וכל טענותיי לרוב נגד הנהגים בארץ באו עקב היכרותי עם תרבות הנהיגה בארץ,האחוזים אותם ציינתי זוהי הערכה שלי אישית שאני רואה אותה כל יום על הכביש. ולשם ציון אחוזים שוב: 98% מהנשים לא יודעות לנהוג. 40% מהגברים לא יודעים לנהוג. 85% מהנהגים/ות לא יודעים לנהוג. 10% יש להם יודעים לנהוג ללא הפרעה. 5% יודעים נהיגה טובה ומתקדמת. וכן אני גאה להיות שייך ל 5% !!!! כי אני השקעתי מעט מזמני ללימוד נוסף לנהיגה הרגילה שאני בטוח שאם כל נהג היה מחוייב לעשות בעת הלימוד נהיגה,מצב התנועה בארץ היה יותר טוב. ולא אני לא עברתי טסט ראשון,עברתי בשישי ובכוונה נכשלתי כי רציתי ללמוד עוד,רק לידע אני התחלתי ישר ברישיון 03 ולא ברישיון 02. אני כמו אחרים מהפורום שבו אני משתתף,עברנו קורסים נוספים בארץ ובחו"ל בנוסף לנהיגה הרגילה הנהוגה בארץ. וזאת עם תוספת הניסיון על הכביש וסתם נהיגות כמו שנאמר בארבע-חמש בבוקר בכבישים אהובים למטרות אלו. אז לכל אלה כאן שהטיפו למוסר וקראו בכל מיני שמות ורוצים להרוג את יקירהם,תחשבו טוב לפני שאתם הולכים להגיב על ההודעה הזו !!! כי אני לא רוצה להיהרג בידי אף אחד מאותם 85% נהגים אבל גם לא מאותם 5% נהגים. כי אני עלול לפגוש באחד כזה כמוני על הכביש ואז מצבנו יהיה לא טוב...כי לא אני ולא אף אחד מסוגלים לקרוא מחשבות של אדם או נהג אחר ואף אחד אינו לצפות את העתיד,אז חבר´ה,כל אביזרי הבטיחות שקיימים ברכב לא קיימים לחינם. הגיע הזמן גם אולי שחלק מהנהגים והנהגות ייתעוררו ויגידו אולי בעצם אני טועה באמת ?! וכן אותה אמא שרוצה להושיב את תינוקה מקדימה טועה ואני לא מדבר רק אל יונית,אני מדבר אל כל ההורים הנוהגים כך ! כי בטוח וסמוך שאינני רוצה לקרוא או לשמוע בחדשות על תינוקות שנהרגו כתוצאה מרשלנות הוריהם או מאידך על נהג שנהרג כתוצאה מכך שהורה טיפל בילדו בעת נהיגה. לכל מצב יש פיתרון והבאתי מעט פתרונות שלדעתי יכולים להתאים לכם ההורים עם התינוקות. ביחס למצב התנועה בארץ אין באופק אלא אם כן נדע כל הנהגים באמת מהן החוקים. ואם תרצו לדעת מהן החוקים בעיניי אשמח לכתוב אותם כאן והאמת שזה לא יהיה ארוך כזה כמו שאתם חושבים. אז חבר´ה בכל השירשור כאן בזה הפורום ובפורום מכוניות,יש הרבה כעס,עצבים וגם שמחה. בואו נדאג לכך שנוכל להמשיך ולחייך ולא לצעוק ולהתעצבן. ולפני שאסיים אני יכול לומר שהסעתי ברכבי די והותר תינוקות ממשפחתי ולא ממשפחתי,דאגתי היטב לביטחונם פי אלף יותר מאשר לאדם בוגר שהיה באוטו ואל תגידו לי אתה לא יודע מה זה עד שיהיה לך ילד משלך כי זוהי סיסמת סתם,אין לי ילד משלי <אולי כן אבל אני לא יודע>,אבל אני בטוח יודע מהי אהבת הורה לילד היות וטיפלתי בילד כאילו היה ילדי במשך שלוש שנים מגיל אפס עד גיל שלוש וכשהוא עזב את הארץ עם אימו,חלק מליבי הלך יחד איתו... אז חייכו אבל תנו גם לאחרים לחייך
בארי מנהל פורום אהבה ורומנטיקה ומשתתף בפורום מכוניות

לאה_מ

New member
בארי, בתור מנהל פורום אהבה ורומנטיק

ההודעה שלך לא כל כך אוהבת ולא כל כך רומנטית. אני חושבת שאתה חוטא בחטא היוהרה. אני לא באה להתווכח כאן על איזה נהג מצויין אתה. אני מאמינה לך שאתה נהג מקצועי ומצויין. אבל אני חושבת, שאתה טועה בכך שאתה מדבר בהכללות (שמטבע הדברים אינן יכולות להיות נכונות לחלוטין), מציג עובדות פסאודו-סטטיסטיות, שמקריאה בהמשך מתברר שהן לא שאובות מנתונים של הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה, אלא מנסיונך כנהג (שגם אם הוא מסתכם להרבה מאד שעות בעשר השנים האחרונות, בכל זאת הוא משקף נסיון אישי שלך, ולא יכול להוות בסיס סטטיסטי כוללני). אפתח ואומר שאין לי מושג בכריות אוויר. לצערי אין כאלה באוטו שלי, וגם אם היו ודאי לא הייתי יודעת איך לבטל אותן (ואני מניחה שזה גם פשוט לא היה עולה בדעתי). א ב ל אני קצת מבינה באנשים. ואני חושבת שאתה היית לא הוגן בהתייחסות בהודעה שלך. אתה נוזף ביונית על כך שהיא העלתה בדעתה לבטל את כרית האוויר במושב שליד הנהג כדי שתוכל להסיע את ילדה מקדימה, וגוער בה, כי היא גוזרת גזר דין מוות על נוסע בוגר שישב לידה. כמעט באותה נשימה אתה אומר שכשאתה בוחר לנסוע מעל למהירות המותרת, אתה מסכן רק את עצמך. לא נכנס כרגע לויכוח האם יתכן שאפילו נהג מיומן כמוך יקלע בכל זאת לתאונה שמעורב בה רכב נוסף (אולי באשמת נהג הרכב השני). נאמר רק שעובדה היא שגם המחוקק לא ראה לנכון לבטל את הגבלת המהירות כאשר הכביש ריק או להותיר את העניין לשיקול דעתו של הנהג. אבל מה שצורם הוא, שאתה משום מה מניח, שיונית תסכן את חיי אותו נוסע בוגר היפותטי. הלא ברגע שהבאת לידיעתה של יונית את העובדה שנטרול כרית האוויר הקדמית ברכב מסכנת חיי נוסע בוגר היושב במושב הקדמי, מדוע שלא תניח, שיונית היא אדם בוגר ואחראי לפחות כמוך, ושאם היא תחליט להסיע במכוניתה נוסעים בוגרים, היא תבקש מהם לשבת רק במושב האחורי? מדוע שלא תניח, למשל, שיונית לעולם לא תסיע עוד אדם בוגר במושב הקדמי אחרי ששמעה את אזהרותיכם? יש לי שלושה ילדים. הם נוסעים חגורים כחוק בהתקני ריסון המתאימים לגילם ולמשקלם. הבן הצעיר שלי הוא תינוק בן שנה. הוא נוסע נוראי. אחרי בערך 20 דקות של נסיעה נמאס לו והוא פוצח בצרחות אימים. הוא לא לוקח מוצץ וגם לא בקבוק (הוא יונק) ולכן אפילו אין סיכוי שאני אתעסק בנסיונות לדחוף לו דברים לפה בזמן הנהיגה. האפשרות היחידה שלי להרגיע אותו היא הנקה, ובהכרח היא כרוכה בעצירה במקום שמאפשר זאת. אבל בתור מי שחוותה לא מעט נסיעות עם תינוק צורח, אני חייבת לומר לך, שהרבה יותר קל לדבר מאשר להיות שם. בעיקר לא כאשר המדובר בילד שלך, ואתה מתחיל לדאוג - למה הוא בוכה, אולי משהו לא בסדר? אוי, הוא הפסיק לבכות - הוא נרדם או שקרה לו משהו? אז אני מציעה דבר כזה - אף אחד לא יניח על זולתו הנחות שהוא לא יכול לבסס. אף אחד מאיתנו לא מכיר את השני. אתה לא יודע אם אני באמת אמא לשלושה ילדים או ילדה משועממת בת 14. בואו ניתן כבוד זה לזה. זה המינימום שאנו יכולים לעשות. אני אניח שאתה נהג מצויין, כפי שאתה מעיד על עצמך (אני מתכוונת ברצינות, אני לא צינית), ושאתה עושה כמיטב יכלתך כדי לשמור על בטיחות בנהיגה. אתה לא תניח שיונית מזלזלת בחיי ילדיה או בחיי הנוסעים עמה או בחייהם של אחרים הנוסעים בכביש. אם המלצתכם היא לא לנטרל את כרית האוויר - זה לגיטימי, אם אתם רוצים להזהיר, שלאחר ניטרול כרית האוויר הנסיעה במושב הקדמי מסוכנת ואסורה לנוסעים בוגרים - זה יותר מלגיטימי, זו עצה חשובה ומועילה. אבל אל תנהגו בפטרנליסטיות (שלא לומר בשוביניזם) ותניחו שמשום שמדברת אתכם אישה היא גם טפשה, גם נהגת גרועה, גם מזלזלת בחיי הזולת. היא ראויה לכבוד מצדכם בדיוק כפי שאתם ראויים שהיא תקשיב לעצתכם בשים לב. לאה_מ אשה, נהגת, אמא, עו"ד ומנהלת פורום חינוך לגיל הרך

ב א ר י

New member
טוב אז ככה...

בתור מנהל פורום אהבה ורומנטיקה אין נושא האהבה והרומנטיקה קשור לנושא כאן ! אם תרצי לדעת דעותיי בנוגע לכך אשמח ואת מוזמנת לבקר אצלי בפורום ולדעת. ניסיוני כנהג הוא די והותר בכדי להביא לכאן נתונים אישיים שלי שאני רואה מידי יום ויום על הכבישים בארץ ובכל הארץ ! זה נכון אולי שגברים מעורבים בתאונות קטלניות יותר,אך כפי שדרור אמר,כמה תאונות רכוש עושות נשים לעומת גברים ?! חשבת על זה,שממוצע שנתי בערך כמה אלפי תאונות רכוש,אני רוצה לראות אחוזי השוואה כאן בין גברים לנשים,אם תראי לי כי איננו צודקים בכל אוריד את הכובע בפנייך ואתנצל. את תרבות הנהיגה אני מכיר יופי בארץ,מחר כאשר תצאי לעבודתך או לנהיגה כלשהיא,אני רוצה שתשימי לב לרכבים אשר עוברים עבירות תנועה ותרשמי לך בטבלה על נייר X לנקבה Y לגבר נראה בסוף הנהיגה שלך כמה עבירות עשו הX וכמה עשו הY ! אני עשיתי זאת במשך יום שלם 15 שעות נהיגה רצופות,חיפה-עזה הלוך ושוב פעמיים באותו יום,כאשר לאחר 15 שעות נהיגה עצרתי כבר באחד התחנות דלק להירדם. החוק מאפשר 14 שעות נהיגה אבל רציתי להתקרב לתחנה ידידותית מוכרת וכך נסעתי עוד שעה ועצרתי... על סמך אותו יום אני מביא את ההערכה שלי לאחוזים המוזכרים לעיל. בקשר לכיפוף חוקים, מי כמונו צריכים לדעת שרוב החוקים הקיימים בארץ הינם מתאימים לשנות ה70 וה-60,אם תשימי לב לכל דו"ח כמעט,כתוב סעיף ככה וככה לחוק ככה וככה משנת תשל"X או תשכ"X לשם הסברה תשל"X הינם שנות ה70 ואילו תשכ"X הינם שנות ה60. לכן החוקים של אז לרוב אינם מתאימים לשנים של היום כאשר כלי הרכב מאוד מתקדמים ומאוד מהירים גם,הבעיה נעוצה בכך שאין הנהגים בארץ יודעים כיצד לנהוג ברכבים אלה,האמת היא שאם יאשרו לכל נהג לנהוג במהירות 120 קמ"ש על האיילון ובכבישים מהירים בכלל,אחוז ההרוגים יעלה בזכות אותם נהגים אשר יפריעו לתנועת הנהגים המהירים. לכן אם הייתי בכנסת,הייתי מכניס לתוכנית הלימודים לנהיגה,את המצב שבו ילמדו קודם כל תלמידים כיצד להתנהג במצבי חירום דבר ראשון. אחר כך מלמד אותם את תורת התנועה בכלל דבר שני. אחר יילמדו מעט שליטה על רכב במצבים מסויימים כג´ תת היגוי והיגוי יתר או סיבסוב הרכב שקורה לרוב דבר שלישי. ואחר כך כל השאר מה שאת מכירה,כיום מורי נהיגה לא מלמדים נהגים לעתיד כיצד לנהוכ אלא מלמדים אותם כיצד לחשוש מן הבוחן נהיגה וכיצד לעבור טסט וזהו ! נהג חדש שיוצא לכביש דינו כחייל שיוצא לקרב ללא שכפ"צ וללא רובה ! והאמיני שאם הייתה תורת החינוך הזו בארץ מבטיח אני לך שתאונות הדרכים היו יורדים דראסטית בסטטיסטיקה הלאומית שלנו. גם מספר ההרוגים היה יורד באופן דראסטי שכזה,אך הממשלה הזו זה כבר נושא לדיון אחר. ואני מבטיח לך שאם כל נהג היה עובר את כל הדברים האלה לפני שהוא עולה לכביש,תרבות הנהיגה בארץ הייתה שונה בהרבה. והחוקים אולי היו מצליחים להשתנות מעט. ובקשר לתינוק היושב ליד ההורה,אני לא אומר שהחוק לא מרשה זאת או משהו כזה,אלא אני אומר כאשר התינוק יושב לצידך את מרוכזת חצי בתינוק וחצי בכביש וכך בדיוק גם נהיגתך חצי מאת האחוזים מהסטטיסטיקה !!! ובקשר ליהירותי,את אינך מכירה אותי כלל ואינני כזה כלל. אבל אני גאה להיות בין הנהגים שכן השקיעו בקצת יותר מאשר רק לקבל רישיון ולצאת לכביש,חצי שנה לפני שיצאתי לכביש בכלל הלכתי עשיתי כמה וכמה קורסים לשליטה ברכב,לנהיגה מהירה ושליטה במצבי לחץ. גם בזמן שירותי הצבאי עברתי מספר קורסים כאלה היות והייתי נהג "אביר" בצוות שלי בלבנון. בקשר ליחסי כלפי נשים רבות הנשים שייתנו לך דעתן עלי ולא אני על עצמי. אני שובניסט מאוד אך יש הגדרה בעיני לשובניזם והאמת היא שזה גם נושא לדיון אחר. בכל אופן אישה זוכה ממני לכבוד מלא,ואני לא תומך בשויון הזכויות המלא. וכל הפאמינסטיות מוזמנות להתווכח איתי על כך מתי שהן רוצות רק שצריך לפתוח לשם כך פורום חדש כי בפורום פאמינזם חנה וטל לא סובלות אותי,כי הן כבר יודעות שצודק אני. בכל אופן כל הקטע כאן של השירשור איבד כל כיוון והלך לכיוונים שונים האמת היא שכבר נמאס לי לדבר על כך,כי גם ככה תמשיכו להצדיק את הצד שלכם ואנו נמשיך בצד שלנו וזה לא ייגמר עד אשר יקרה המקרה ח"וח ויוכיח טעותו של צד. שיהיו לכולנו חיים נפלאים ומאושרים בארי

ב א ר י

New member
נועה מתוקה...

זהו תפקידו של נהג משאית לא ?! לנהוג וכך אני נוהג כל היום,המצב במשק קצת קשה היום,מישהו צריך לעבוד במדינה הזו שכל שני וחמישי יש בה שביתות ואני עובד קשה מאוד כן. ממוצע נהיגה שלי בארבע שנים האחרונות זה 10 שעות ליום כולל שבתות ! כי גם בפרטית שלי אני נוהג המון...כפי שנזכר אי שם באחת ההודעות ע"י דרור אם אינני טועה,לפעמים יש הקריזה של לצאת ולנהוג בשעות הלילה המאוחרות כאשר הכבישים ריקים מתנועה ואני פשוט יוצא ונוהג לכיוון שהוא בעצם לא כיוון,את מבינה את כוונתי,סתם מחפש כבישים טובים "להרביץ בגז" ולקחת סיבובים ופניות בצורה חדה וכל בתנאי שאין אף כלי רכב או מכשול בתנאי הדרך. וכן אני נורמלי לחלוטין...קצת לא שפוי אבל נורמלי...כמו כל אחד במדינה הזו... בארי

noa_f

New member
גם 14 שעות עבודה משרדית הם טירוף

לדעתי. אני מקווה שמשלמים לך היטב, אם כי אני יודעת שבד"כ לא.

ב א ר י

New member
ממממממ...משכורת...

מהחודש הבא תהיה יותר טובה. בואי נגיד שעבודה משרדית לעולם לא אוכל לעבוד.כי אני לא מסוגל לשבת יותר מידי במקום אחד,בגל זה הנהיגה היא הדבר האהוב עליי במיוחד,כי כל הזמן מחליפים נופים ואני מטייל הרבה מאוד בארץ. וזהו... בארי

noa_f

New member
קרא הודעה שלי כמה שורות למטה

לגבי נהג משאית עייף, ובכלל...

.inbal

New member
מה הקשר של תאונות רכוש?

אם אתה מסכים איתנו שגברים מעורבים הרבה יותר בתאונות קטלניות זה אומר שהגברים הם, סטטיסטית נהגים יותר מסוכנים. נקודה. ולדעתי אין הגדרה אחרת לנהגים גרועים - מי שגורם לתאונות קטלניות הוא נהג גרוע. לעומת תאונה עם נפגעים, זה בכלל לא חשוב כמה מכות ושיפשופים חוטף האוטו. ואני לא יודעת אם יש סטטיסטיקה לגבי מעורבות גברים ונשים בתאונות רכוש, אבל אם אין לך סטטיסטיקה שמוכיחה מעורבות גבוהה יותר של נשים אז אין לך את הזכות לטעון כך ולהשמיץ לשווא.

למעלה