שבת שלום לכולם צהריים טובים
אני שמתי לב להודעה שלך הדס וברצוני להגיב לך ולתת לך סיבה אחת בשביל מה זה טוב אבל אני באמת מסכים איתך שאין מקום לטוב הזה אבל זה היה יכול להיות טוב עם ליאון לא היה מגיב בצורה הזאת אולי נפגעתי קצת אני בנאדם בסך הכל אבל אני לא אוהב את הגישה הזאת ואני אכן מגנה אותה ולא משנה מי זה או מי זאת... אני חלילה אין לי שום דבר נגד מה שהלך פה הוא אמר את שלו ואני יכול להגיד לך בשביל להמנע מתגובות מסוג זה של פינג פונג כמו שאת אומרת ואני החלטתי לא לגעת במחשב בגלל שתי סיבות השירשור הזה וגם בגלל שהיו אצלי אורחים שישי שבת. אני רשמתי שאני רוצה להפסיק כי הבנתי לבד שאין טעם לחפור בנושא ואין טעם רציתי להשליט סדר אומנם אני רק משתמש פשוט אבל כנראה זה נגע ללב של כל הפורום מה שנאמר לי ואכן אני חושב שדבר זה נעשה בצדק לעשות את השירשור הזה אני חשבתי שאני עשיתי משהו לא במקום ומסתבר שאין לך מה לבוא אליי בטענות אני דיברתי יפה אומנם עקצתי לא קיללתי לא נתתי שמות אני יכול להגיד לך שזה היה יכול להמנע אם ליאון לא היה רושם את זה השבוע הזה הוא דיבר אליי לכי תדעי למי הוא עוד ידבר ככה. ועכשיו לסיבה העיקרית שאני אגיד לך בשביל מה זה טוב זה טוב מאוד שיראו מי הבנאדם שעורך לנו את התוכנית וצריך לתת דוגמא לנו הצופים ולא להשמיץ אותנו ועל זה אני חושב קמה הסערה שלי אני רציתי להגיד את הדברים כי בכל זאת עם כל הכבוד לו שהוא עורך של אקזיט שחקן זמר וכל זה את חושבת לדעתך הדס שהוא יותר טוב ממני בתור בנאדם? זה שיש לו שם בתעשייה זה נותן לו זכות לדבר למי שהוא רוצה לא יפה? אני חושב שמגיעה לי פה התנצלות אולי את תחשבי שלא אבל פורום שלם לא טועה אני חושב שהכל ירגע לדעתי אם ליאון יכנס לפה ויתנצל אני חושב שבטוח זה ירגיע את הרוחות ואם לא אני אישית דואג להרגיע אותם. שהיה לכולנו שבת שלום וגם לך הדס...