חברים, עכשיו אני מגיבה

אההה או קייי

עכשיו הבנתי מה קרה פה.... באמת לא יפה מה שהם עשו!!! טוב עכשיו אני הולכת להמשיך לראות טלוויזיה אז תודה שהסברתם!!
לאב יו!!

כנסו..

תסבירו לי מה הקטע שלכם??????????????????? למה אתם מאשימים את ליאון בהכלללללללללללללללללללללל?????????? אתם לא קולטים שהוא לא היחיד בהפקה של אקזיט..!!! או שמא צריך להזכיר לכם שההפקה של אקזיט די גדולה!!! אז תפסיקו כבר להפיל עליו את כל "הרוע" של התוכנית שאתם כל כך לא נהנים ממנה.......

ToXic BoY17

New member
תגידו שניה:

ההודעות להפקה היו מכוונות לליאון מההתחלה? חח למרות שנראה לי שעד שליאון כתב לאופיר אז הם דיברו על ההפקה בכלליות. תקנו אותי במקרה שאני טועה.
שבת שלום לכולם

כתבנו להפקה בכלליות (אתה התחלת)

ליאון היה זה שנכנס להגיב לנו וכתב לנו לנו הודעה ממש מגעילה עד שהדס מחקה אותה

שמעו -

לא מפילים כלום על ליאון וגם הדברים שהיו כתובים היו לכלל הפקת אקזיט! זה שליאון ניכנס וכתב כמה דברים לא יפים לילדים זה קצת לא יפה מצידו... [וכל אלה שאוהבות את ליאון לא לקחת ללב]

nat18

New member
אנחנו לא מפילים את הכל עליו

זה לא התחיל כפניה אליו. אבל הוא נכנס והוא הגיב נכון לכן עכשיו מדברים אליו. ואירנה. אני יותר לא מגיבה לך בנושא. לא במסרים לא פה ולא במסנגר ולא באייסיי. נמאס לי מזה כבר.

שיוש 12

New member
צודקת!!!

הוא לא היחידי שם ואני בטוחה שהוא עובד נורא קשה כדי שתהנו... הוא רוצה לתובתכם... אין למה אתם כל כך נגדו.... כל אחד ודעתו האישית
אבל כאילו היו הרבה פעמים שאמרתם שג'וני יותר טוב וכאלה.. זה סתם תחשבו קצת
ואני בטוחה שהוא רוצה שהצופים יהנו מאקזיט...

לא התייחסתי לאיך שהוא עושה את

העבודה שלו אני אומרת שבתור בן אדם הוא לא בסדר ההודעה שהוא כתב לנו הראתה שהוא ממש מגעיל

שיוש 12

New member
אבל....

לפי איך שהם כתבו לו.. אז זה הגיע להם.. וחוץ מיזה אני יודעת שהוא היה חדש באקזיט אז כשניכנסתי לפורום.. ראיתי שהוא ענה לשאלות שלכם.. וכתב בפורום.. ואתם אפילו אמרתם שהוא חמוד... (זה היה שהוא הפך להיות העורך של אקזיט)

או קיי כנסו שנייה בבקשה...

עכשיו כשהבנו מה קרה,ישראלה הסבירה מה קרה ואופיר אמר את שלו וגם הדס נכנסה והגיבה פה ואפילו התנצלה שישראלה לא הבינה נכון את מה שהיא אמרה לה אז לפי דעתי צריך עכשיו לעזוב את זה,להישאר רגועים ולחזור לשיגרה... שיהיה לכולם אחלה סוף שבוע ושבת שלום!! -לילך-

התגובה שלי להכל:

אני לא ממש קראתי את השירשורים שהיו אבל ממה שהבנתי ישראלה עשתה הצעות לתכנית אנערף...... ורצתה מפגש הפקה אבל תבינו -- ( ואני לא בעד אפח'ד אני רק אומרת !) ההפקה לא חייבת לנו כלום! נכון שאנחנו אלה שעושים את התכנית ורואים אותה והכל אבל זה הם עשו לנו טובה שהם עשו איתנו את המפגש שהם יירצו הם יגידו לנו ואתם לא צריכים לקפוץ על הדס.. היא לא המנהלת של אקזיט... היא רק עוד בורג במערכת שם והיא אמרה לכם שהיא העבירה להפקה את מה שאמרתם והיא ניסה ומעברק לזה זה לא בעיה וחוצמזה אני לא מבינה מה הבעיה באקזיט :| הם עושים ספיישלים מ-ע-ו-ל-י-ם-! הם עושים דברים מצחיקים תכניות מדהימות ועוד שהם חזרו לאולפן עכשיו בכלל אקזיט חזרה ליהיות האקזיט של פעם!! וזה לא בא כנגד אפח'ד!!

קיצר לא הבנת כלום

אני לא רציתי מפגש פורום. היו כאלה שרצו אני לא. ריכזתי להם בהודעה אחת את כל מה שצריך לשפר בתוכנית (ותכלס רב האנשים פה מסכימים איתי בדברים האלה). אני כועסת על ליאון על מה שהוא כתב לנו. זה לא חוכמה להגיד לי שאנחנו סתם מגזימים או שליאון בנאדם מדהים אם לא קראתם את מה שהוא כתב לנו. יכול להיות שבפעמים אחרות הוא נחמד אליכם אבל לפי מה שהוא כתב לנו פה הוא ממש לא.

שיוש 12

New member
אבל...

את לא יכולה לדעת אולי הוא היה עצבני.. והוא לא באמת היתכוון לא שווה לכם לברר את זה?

גם אם הוא עצבני הוא לא צריך לעשות

את זה והוא יכול אחרי שהוא נרגע להיכנס ולהתנצל לפני כולם אני לא צריכה לרדוף אחריו ולהתנצל על זה שלא עשיתי כלום

למעלה