חברים, צפרא טבה לכולכם

noaxxx

New member
טלויזיה כן או לא?../images/Emo268.gif

באופן כללי יותר נוח להתרווח מול הטלויזיה מאשר מול המחשב.. מה גם שהמחשב משמש אותי לעבודה.. ולפעמים בא לקחת ממנו קצת חופש.. לא יוצא לי לראות הרבה טלויזיה... ועדיין, בזמן שיש לי, הייתי מעדיפה שיהיה לי מבחר, וזו הסיבה שלא הייתי מבטלת את הכבלים. בלי קשר, אני לא רואה את תכ' הפריים טיים.. עם כל הפרסומות... תמיד מעדיפה לתפוס איזה סרט או תכ' בערוצי נישה אחרים... לכן הממיר של ה- 5 ערוצים לא עוזר לי. אהה, ולגבי תחביבים... יש להם קדימות על פני הטלויזיה... תמיד!
זה הכל עניין של סדרי עדיפויות
*כל זה קורה כמובן עד שמגיעה איזו תכ', שבה סוגרים אנשים בבית ומשדרים לנו אותם 24 שעות ביממה

שאפולי

New member
../images/Emo6.gif

מסכימה... (למרות שלפעמים קשה עם סדרי עדיפויות) נועה, בת כמה את?

puma141

New member
כמה תגובות:)לנכתב על הדף והיי! ו-המאירי!

ככה..דניאל, אל תתני לקוסטנזה לבלבל אותך, ועשי חשבון נפש!איתן ואת לא הגעתם למסיבה של המאירי, כי שניכם מתנשאים,וכאילו שבטוח היה שהמיליון יהיה בכיס שלכם מהתחלה, ןואם לא אתם כועסים! זה אומר, 20 בנות, ועוד גבר-מי הם? מה הם? המיליון אמור להיות שלכם!!! כרגיל, אני רואה בזה חוצפה, התנשאות, חוסר ידע להפסיד בכבוד,ועוד. אז אני מבחינתי, לא רוצה בכלל לראות אתכם יותר! תתנשאו לכם בשקט בבית,היכן שיאה לכם, משום מה דניאל לא נמצאת בטוקבקים, היא משעממת כמו איתן ולא מעניינת כמו איתן בדיוק. סליחה שכך אני כותבת, ואולי מישהו מכם נפגע אישית בגלל זה-:) אבל זו האמת. הכוללת. מי שראויים בעיני להמשיך לככב-קרן,גב,אורטל ואפילו ליהי. גם ליהי עוקפת את דניאל בטוקבקים. המאירי,רייף אבוט-כל הכבוד על יושר, באמת לא ציפיתי, אני יודעת שנתתם לדניאל ואיתן את כל זמן המסך שיכלתם,אבל בסופו של דבר הייתם מאוד הוגנים! אז יישר כח-ויאללה לדור הבא 2:) ולצליל-הכל עניין של הרגל. TV בבית, זה דבר שגוזל מחייך מלא זמן, וגם דבר שלדעתי מעצב ילדים בסמוי.זה אומר שאם למשל את נגד אלימות, אבל הבן שלך בלי שאת מתכוונת רואה אלימות נוראית בTV ובעצם זו לגיטמציה לכך מהעולם.שיש אלימות. ולפעמים האלים מנצח אפילו. זה דבר שמעצב. אני עוד לא יודעת מה נכון,אבל צריך למצוא נוסחה כי את לא יכולה להראות לילדייך עולם וורוד, בזמן שהוא לא. אין לי מושג:) ואני גם לא מעוניינת להתמודד עם זה היום. אבל לדעתי כל הTV ובטח התוכן שלה, הם בסך הכל גוף לעשיית כסף על חשבון עיצוב של חברה.והמון המון זמן מבוזבז ויקר על בולשיט. אולי זה סוג של בריחה מהמרוץ שאנחנו חיים בו. אין לי שמץ.

את יודעת מה אלימות יש במחשב?

המון. המון משחקי מחשב הם משחקים שמושתתים על אלימות. אפילו הקטנה שלי אוהבת משחק שאני לא זוכרת את שמו, בו היא (באמצעות הדמות הראשית) הורגת, דורסת, רוצחת את כל מי שעובר בדרכה...וכך צוברת נקודות ומתקדמת במשחק...... אני לא חוששת שתצא ממנה רוצחת, היא מבינה את ההבדלים בין משחקים ומציאות, האלימות אם לא שמת לב נמצאת בכל מקום, אנחנו חיים במזרח התיכון, זה מספיק אלימות בכל רגע נתון, בלי קשר לטלויזיה או מחשב. יש למחשב המון יתרונות מול הטלויזיה, אבל לזרוק טלויזיה רק כדי לצפות באותן תוכניות במחשב, קצת דבילי בעיני.

puma141

New member
צליל, לטעמי בטווח הרחוק-המחשב גרוע מהTV.כי בו

יש דברים נוראיים בהרבה, מהמציאות-כבר לא מצויר, ולכי תדעי איפה הגבול הדק ואיפה הגיל שהילדים שלך יכולים להיחשף לכל זה. הרי מגיע גיל, שהכי חשוב לילד, זה לא לערב את הוריו! זה חלק מהעצמאות והמרד שלו. שאין מצב שהוא ייערב את הוריו. אז בואי נגיד שאת מצליחה בבית לנטרל את מה שהוא גולש אליו. אז הוא יילך לחבר, ששם הוא יכול עלשות הכל. כי שם ההורים לא ממש מצליחים להתעניין. זו בעיה ענקית. כרגע איך שאני רואה שאני אעשה בעתיד, זה פשוט לנסות להנחיל לו מה חשוב יותר ומה פחות. אם אני אצליח? קשה להאמין עם הסביבה שבחוץ:) אבל...דיה לצרה בשעתה, וזו צרה.

שריוקי

New member
חח גדול,זה בא יחד עם עריכה מגמתית???

גם את זה הם רוכשים ?או שבחו'ל זה יהייה באמת 24/7 לטוב ולרע...מעניין.

למה לא? הרעיון הוא טוב, הפורמט הוא טוב

ההפקה היא הגרועה ביותר שיש שלא יודעת לתחזק פורמט. אני סומכת על האירופאים שיעשו מזה מטעמים.

כי אני חושבת שהרעיון לא כל כך טוב

אומנם ההפקה עשתה שמות לפורמט הבעייתי ממילא הזה. אבל בלי קשר, המישמש שהם עשו מ'הרווק' ו'האח הגדול' לא יצלח. למצוא גבר מספיק 'מניאק' שיהיה מסוגל לנהל מערכות יחסים מקבילות עם כמה נשים כשכולן גרות איתו באותו הבית וכמובן אחת עם השניה.....למשוך את זה לאורך זמן , זה בלתי אפשרי, איתן לא פרש באמצע כי הוא מיוחד, זה בלתי אפשרי כמעט. גם כאן ראינו שהבנות פרשו בדרך, למרות שהיה מדובר בבחור מנומס ונחמד כמו איתן, גם אורטל וגם קרן פרשו בשלב מסויים כי התקשו לקבל את העובדה שאין להן אקסקלוסיביות. כמה נשים כמו דניאל יש? חזקות כמוה, חדורות מטרה כמוה? מסוגלות לבלוע צפרדעים לאורך זמן כמוה? הקומבינצייה של גבר מנאיק+נשים שמוכנות לסבול התעללות נפשית לאורך זמן, בעיתית. אולי באירופה הם בנויים אחרת...

כל הכשלונות שתיארת הן כשלונות של ההפקה

בגלל זה אמרתי שבחו"ל ימצאו דרך לעשות את זה יותר טוב. ראי אי המתים שזו המצאה שלנו.. ששם מי שמודח לא באמת מודח ועדיין יכול לחזור למשחק? זוכרת שנועם טור חזר? אז ב2 העונות האחרונות בארה"ב, הם לקחו את זה אליהם, אבל עשו אותו אפילו הרבה יותר טוב!

שריוקי

New member
באירופה יהייה אחרת,ולדוגמא..האח הגדול,

,הרוק וכו' , אותו פורמט אך האנשים...מתנהגים אחרת,פתוחים יותר,בוטים יותר על כל מה שמשתמע מכך...ובגדול,אני שמחה שאצלינו הכל יותר "עדין" אבל רבאק...שיהייה אמתי ולא ערוך.

easternstar

New member
הדרך שאני רואה לעשות את הפורמט מעניין היא

לעשות אותו צהוב ונמוך מים המלח.
האירופאים יצליחו בכך.

sexyleydi

New member
הפורמט מעולה.

א.היו צריכים ללהק בחור יותר חם ותוסס מאיתן. ב.ההפקה בישראל חובבנית,היו הרבה פאשלות כמו למשל במקום לתעד שיחה מעניינת היו מתעדים משחק סנוקר ג.הכניסו משחקים לוילה כגון גיטרה שחמט וסנוקר שאלה אלמנטים של שיעמום לצופה ד.העריכה הייתה מגמתית רק לדמות אחת -קרן.כל השאר לא קיבלו זמן מסך או מספיק זמן עם איתן ,היא יצאה איתו לדייט,הייתה איתו בדייט של 24 שעות,טסה ליוון,זכתה בחסינות.הכל רק קרן. ה.התוכנית היא על אהבה,אבל כשאיתן הרווק של התוכנית מצא אהבה ההפקה החליטה להעלים אותו ואת דניאל מעל המסך. ו.המשימות היו משעממות ז.רב הבנות שהביאו היו משמעממות

אני לא מאמינה שהיו מוצאים גבר

שיצליח לאורך זמן, או עד תוכנית הגמר, לג'נגל בין כמה וכמה בנות. אני לא מאמינה שהיו מוצאים בנות שהיו מוכנות להפגע רגשית בהתנדבות לאורך זמן , כפי שציינתי קודם, גם אורטל וגם קרן פרשו באמצע הדרך, כי זה לא פשוט. אני מבינה למה ההפקה העלימה את איתן ודניאל, איתן, לפי הקונספט, היה אמור לחשוף רק בסוף במי הוא בוחר לאחת שלו (כמו ברווק האמריקאי) ואז היו חושפים במי הקהל בחר עבורו ורק אז היינו אמורים לגלות מי זוכה בכסף (ככה אני הבנתי בהתחלה) הם חטפו קריזה שהוא דפק להם את התוכנית לחודש וחצי הבאים, אפשר להבין, אבל היו צריכים לחשוב על זה קודם, שוב הקונספט בעייתי. אגב, הבנות לא היו כאלו משעממות, הן פשוט הבינו בשלב יחסית מוקדם שהן פשוט תפאורה והתנהגו בהתאם. כל השאר מסכימה.

נכון, אבל הרווק לא גר איתן באותו הבית

עם החברים שלו... זה עושה את ההבדל. כל תוכנית בפני עצמה מצויינת (הרווק, האח הגדול), החיבור ביניהן הוא הבעייתי. אבל בואי נראה, אולי אתבדה וזה רק הליהוק שבעייתי (וכמובן כל עוולות ההפקה)

להיפך, זה שהוא איתן באותו הבית

זה אמור להביא עוד יותר עניין ובלאגן. אבל ההפקה הזו מלכתחילה הייתה גרועה, למות.

למעלה