חברים, צפרא טבה לכולכם

adiyon2

New member
אני בטוחה שזה אפשרי

הפורמט הוא אחלה, ההפקה לא לי בינם לבין עצמםהקה אנשים מעניינים ולא נתנה להם להתנהל. הכל היה ערוך שקרן תזכה והשאר היו תפאורה. כמו שאמרו קודמי, אפילו המשימות היו משעממות. ברווק האמריקאי, הוא שוכב עם לפחות 3 בנות בכל עונה (כך קראתי באיזו כתבה על הפורמט הזה), אם היו גרים יחד, היו הרבה אינטריגוץ ובלאגנים. וזה הרי מה שמעניין.

כנראה שיש סיבה

למגורים שלו מחוץ למתחם הבנות.... ברור שזה יותר צהוב, מלוכלך והרבה יותר מעניין
השאלה האם זה אפשרי? פה חלוקות דעותינו, אני טוענת שאי אפשר למשוך מצב כזה לאורך שלושה חודשים. אתן חושבות אחרת. נראה מה יהיה אצל האירופאיים, אולי שם זה יכול להצליח, כאן ראינו מה קרה, בלי קשר להתערבות ההפקה, לאיתן היה קשה , לבנות היה קשה ומלבד דניאל אף אחד לא שרדה את המצב ההזוי הזה.

ששש זה כבר סטארט אפ לתוכנית אחרת

רשמי זכויות.
כן לחודש וחצי זה יכול לעבוד, כי עדיין לא נקשרים רגשית בעוצמות.

sexyleydi

New member
יש גברים כאלה

א.יש גברים שהיו משחקים את המשחק עד הסוף,גבר כמו גב למשל היה נותן חשיבות עליונה לכסף ב.יש בנות כאלה ועוד איך,יש בנות שבאות בשביל הכסף ומוכנות לשחק את המשחק ,דניאל לא שיחקה את המשחק ויחד איתה גם איתן לא בחר לשחק את המשחק וזאת הסיבה שהם מצאו את עצמם מפסידים ומחוקים אחרי פרק 12. ג.הבנות היו משעממות,ענבר,ענת,אורטל,ליהי ,תירצה ,לינוי,עדי היו די משעממות ולא תרמו לאוירה בבית .קרן גם כדמות רעה לא הייתה דמות משעממת

היחידה מבין כולן ששיחקה את המשחק, הייתה דניאל

לפחות מן הבחינה הזאת: היא הסכימה להשאר במירוץ בידיעה שהוא מבלה עם בנות אחרות, בידיעה שעם כניסת החדשות, הוא ינסה גם איתן ...זה נקרא לשחק את המשחק. כמובן עד לרגע שהוא בחר בה באופן גלוי ואז נגמר. אורטל פרשה באמצע כשאמרה שזה לא מתאים לה. גם קרן פרשה בשלב כלשהו (ואז פתאום חזרה בה, אולי נזכרה שיש מליון על הפרק) הבנות היו משעממות, כי לא היה עליהן פוקוס, אם איתן היה בוחר נניח את ענבר לצאת איתו לדייט אמיתי והיה נרקם ביניהם משהו מיני, אולי היית מגלה ענבר אחרת אולי ענבר שהייתה נלחמת על מקומה אצל איתן הייתה פחות ענבר חפרנית ויותר ענבר סקסית, לא יודעת, לא נדע לעולם.

דווקא דניאל היחידה ששיחקה את המשחק.

לפחות מן הבחינה הזאת: היא הסכימה להשאר במירוץ בידיעה שהוא מבלה עם בנות אחרות, בידיעה שעם כניסת החדשות, הוא ינסה גם איתן ...זה נקרא לשחק את המשחק. כמובן עד לרגע שהוא בחר בה באופן גלוי ואז נגמר. אורטל פרשה באמצע כשאמרה שזה לא מתאים לה. גם קרן פרשה בשלב כלשהו (ואז פתאום חזרה בה, אולי נזכרה שיש מליון על הפרק) הבנות היו משעממות, כי לא היה עליהן פוקוס, אם איתן היה בוחר נניח את ענבר לצאת איתו לדייט אמיתי והיה נרקם ביניהם משהו מיני, אולי היית מגלה ענבר אחרת אולי ענבר שהייתה נלחמת על מקומה אצל איתן הייתה פחות ענבר חפרנית ויותר ענבר סקסית, לא יודעת, לא נדע לעולם.

goodpink

New member
הן לא היו משעממות הן היו איכותיות-סקס לא מוכר

הציבור הישארלי הוא יחסית שמרן האם קרן וגב שכבו? האם בפרומו שלהם הלכו על סקס? לא בפרומו של איתן ודניאל הלכו עם סקס וכל פעם שהראו אותם בגיע פינס הראו אותם עסוקים בעיקר בסקס. הבנות שציינת הם היו הבנות היותר איכותיות תלוי מה בענייך נחשב מעניין ומה לא. עומק בשבילי מעניין דברים אחרים כמו מה שאתי עשה פחות מעניינים.... הבנות האיכותיות בתוכנית המרכזית לא נתנו להם זמן מסך כמעט הציבור בכלל לא הכיר אותם איך בדיוק הוא יכל לדעת מה מעניין ומה לא מעניין? הרי מה ששודר הרייטנג הראה שזה לא הכי מעניין. בנות איכותיות לא נכנסות לסיטואציה שאיתן יצר בהתחלה שהבנות היו צריכות להמירח עליו כדי לקבל זמן מסך רוב הבנות לא ככה ומי שלא הייתה בסיבבתו של איתן לא קיבלתה זמן מסך. לאחר מכן שגב נכנס ההפקה עשתה הכל כדי שהעריכה תיהיה לצד הפייבורטית שלהם והתעלמה כמעט משאר הבנות או כבר דאגה שהבנות שיכלו להוות איום כלשהו לא יהיו בווילה. לא רואה איך תוכנית כזו יכולה להצליח למה שהציבור יהיה מעוניין לראות גבר עובד על כמה בנות? ולמה ירצו לראות בנות זולות עובדות על גבר בשביל כסף? הרי כל הקונספט של התוכניות האלו עובד את פנטזיות של אנשים על למצוא אהבה.

צרצרה1

New member
ה"איכותיות" של אף אחת מהן לא השתקפה במסך

לא שמענו מאף אחת, לאורך כל 3 החודשים, שיחה אחת מעניינת. שיחה שאינה נוגעת באיפור, בגדים, וכל שאר ההבלים. לא התנהלה בוילה עם אף אחת שיחת עומק אחת, כל שיחה אחרת בעיניני אקטואליה/תרבות/פילוסופיה וכו' וכו'. כך שמצטערת, אבל אף לא אחת מהבנות נחשבת בעיני "איכותית" במובן המילולי והאמיתי של המילה. עולמן של כל הבנות היה צר מעולמה של נמלה. ולכן, ולמרות תעודת גמר זו או אחרת - אף לא אחת מהבנות נחשבת איכותית.

goodpink

New member
אז כנראה לא הקשבת טוב או היית עסוקה בפייבורטי

ת שלך שבאמת לא ניהלה שיחת עומק אחת אולי יש לה איכויות אחרות אבל עומק זה לא התחום שלה ולא פיספסת. השיחות לא היו בתוכנית המרכזית כי ההפקה לא רצתה אותם בתוכנית המרכזית הזמן מסך שלהן היה אפסי כמעט והרייטנג הוכיח שמה שהראו לא בדיוק עניין אנשים. חלק מהבנות שציינו שם לא נראה לי דיברו על איפור וכו' יותר משעה בכל הזמן שהן היו שם אז ממש לא האנשים הנכונים להפנות את הביקורת אליהן. או שראית רק את השידור המרכזי כנראה או שמישהו לא יודע לזהות עומק. ואישית עומק זה לא בהכרח אקטואליה למרות שזה יכול להראות על אדם מעורה בחברה ומעורב עומק זה לא בהרכח שיחות על תרבות זה מתבטא בדברים אחרים ולא דברים שטחיים בהרכרח כמו שגב ניסה להוכיח בידע כללי שטחי. צריך לדעת קצת מעבר ולהבין את המשמעות של הדברים. לדוגמא סרט מסויים טוב שראיתם את הסרט אבל מבינים את המשמעות מאחורי הסרט את הפילוסופיה מאחורי הסרט..... ככה שאני שמעתי מספיק שיחות איכותיות של הבנות האלה: איילת לינוי ענבר ענת תרצה פעם הבאה אולי תקשיב טוב יותר... או לפחות תדייק שלא ראית בתוכנית המרכזית שזה דברים אחרים לחלוטין.

poseidon111

Active member
טוב,אז אני לא הייתי עסוק בפייבוריטית שלי

מין הטעם הפשוט שלא היתה אחת כזו,ויצא לי לראות את השידור הרציף לא מעט.ואני אומר לך שאיכותיות והבנות שהיו שם הם שתי מילים סותרות.אני כמובן מתכוון לאיך שהבנות ניהלו את השיחות בינן לבין עצמן.יתכן שהיו שם אי אלו שהתעלו על השאר,אך זו אינה מחמאה כלל בהתחשב ברמה האינטלקטואלית או יותר נכון לומר מי האפסיים שכולם שחו בהם.אני ממש לא מבין מהי "איכות" בעינייך,אך גם לא טרחת לציין דיאלוג כלשהו שהתנהל שם והיה יכול לרמז על איזשהי סוג של אינטליגנציה מצד אחת מהנוכחות. גם אלו שהיה להן הפוטנציאל כמו למשל עדי,ענבר דניאל או אפילו קרן,לא עשו שום מאמץ נראה לעין לנהל שיחה שיהיה לה נושא ויהיה לה תוכן,מעבר לביצה המקומית. על איזה עומק את מדברת,כי אני בטח לא זיהיתי.אם בעינייך שיחה על סרט כלשהו היא ביטוי לעומק,אז אני בהחלט מבין את הודעתך,אחרת לא יודע על מה את מדברת. וחוץ מזה אני חושב בענווה כי ההתקפה הצינית שלך על צרצרה,במקום לחזק את עמדתך,היא לא ראויה.

goodpink

New member
לא מסכימה. היו איכותיות היו שיחות יותר עמוקות

מאחרות בו נגיד ככה העניין הוא שלא הראו זאת במשדר המרכזי כי הבנות הללו לה היו חלק מהתוכנית של ההפקה לפחות לא בשלב שהם ניהלו את השיחות הללו במקרה של ענבר לפחות (בזמן שהיא ניהלה שיחות יותר איכותיות היא לא עניינה את ההפקה). קודם כל הבנות שצויינו בהודעה של צרצרה לא היו דניאל ולא קרן אלו בנות מסויימות ואלו בהחלט לא התעסקו בביצה המקומית בזמן היותם בווילה אלו בשאלות אחרות חלקם יותר מאחרות אבל רוב השיחות שלהם היו על נושאים שונים לחלוטין. נתחיל עם זה שדניאל ועומק זה רחוק אחד מהשני לדניאל ישנם כל כךהרבה חסכים יש לה כמו לדוגמא לאורטל יתרונות בתחומים אחרים אולי אבל בעומק לא בהכרח משהו שהיא מתציינת בו. הנטייה שלי היא שאדם לא משכיל (educated ) לא בהרכח הוא לא חכם או לא אינטלגנטי או לא יכול להיות עמוק ישנם מספיק מקרים ומספיק אנשים שהראו שיכולים להיות לא משכלים ועדין עמוקים וחכמים אבל דניאל צריכה להרחיב אופקים כמו שאמרתי יש לה חסך בהרבה דברים מאוד בסיסיים. לגבי דוגמאות לשיחות עומק הרבה מהשיחות של איילת לינוי ענת ענבר תרצה היו שיחות עומק אלו שיחות שעסקו בדברים יותר משמעותיים מהא ודא שיחות על דימוי עצמי מה הן רוצות מהחיים מזוגיות איך היא מסתכלות על דברים כמה הן הראו את העומק שלהם לא עם כולם הסכמתי לא את כולם הראו הרבה לא הראו כי פשוט ההפקה כיוונה לאנשים מסויימים לאותם בנות שהתחילו עם איתן והפמיילה שלו. דברים ספצייפים לגבי אחרים קשה לי לזכור אבל יודעת לגבי ענת לפחות עצם מה שאמרה לפסיכולוגית בנוגע להפרעת אכילה שלה לא עצם העובדה שיש לה הפרעת אכילה אלא מה שהיא אמרה אחרי זה- שהחיים שלה בעצם יתחילו אומר הכל....התפיסה שלה לגבי זוגיות בחיים והמטאפורה שלה בנוגע לזוגיות כמו פאזל כל זוגיות מקרינה ומוציאה משהו אחר ממך החיבור הוא חיבור שונה ומוציא דברים שונים השיחות שלה עם בן שתי שיחות במיוחד והשיחות שלה עם ענבר אחרי ההדחה של איילת מדהימות שתי שיחות מיד אחרי ההדחה של איילת ובבוקר לאחר ההדחה של איילת השיחה עם הפיסכולוגית לאחר מכן גם בנוגע לאיילת בחורה לא משכילה אבל מלאת חוכמת חיים בכל כך הרבה דברים שאמרה. ענבר WOW עם הטרחנות שלה היה לי קשה אבל היא כן ניהלה שיחות בהתחלה בנקודות מסויימות שהראו על עומק. לגבי מה עומק אומר מבחינתי? עומק אומר משהו מעבר לידע הכללי השיטחי זה להבין דברים מסויימים להבין דברים מעבר למטיראלי.... לדעת על אלקטואליה לא בהכרח אומר שמישהו עמוק זה דברים מעבר לידע בסיסי דוגמא מישהו יכול לראות את הסרט ספרות זולה ולהגיד אהבתי את הסרט אבל האם הוא מבין מה הקונספציה מאחורי הסרט מה הקונספציה מאחורי קטעים מסויימים בסרט וכו' בנוגע לפולטיקיה ספרות פסיכולוגיה וכו' לא זכור לי שיחות בנושא גם באח הגדול למעת הריב הגדול באח הגדול שהיה תוצאה של אנשים מסווימים שבאו כדי לעורר דיון בנושא שלא היה מתעורר לולא אותם אנשים. ואיפלו אותו דיון לא הראה על שום עומק אלא הרבה סיסמאות מצד שני הצדדים. לא ראיתי את שיפרה כי התחלתי לראות האח הגדול רק בשידור המרכזי ורק מהאמצע אבל באופן כללי השיחה הכי טובה והכי זכורה לי מכל השיחות של האח הגדול היתה השיחה בין ליאון לבולביל שליאון מסביר לו על היותו GAY ומה זה אומר....שיחה מדהימה מצחיקה .... איפה בדיוק היו שיחות עומק בתכניות האחרות על הנושאים הספציפים הללו? כך שזה יותר מתבטא בדברים של מעבר לתפיסות עולם כיצד רואים דברים וכו' כי שיחות על נושאים יזומים כללו הסיכוי שיתקימו הם לא רבים. לסיום לדעתי צרצרה יודעת להגן טוב מאוד על עצמה במקרה והיתה התקפה. התשובה היתה בהתאם לתגובה.... ורוב ההודעות הם באותו האופן עם צרצרה כאן במקומות אחרים למרות שאישית מנסה להתעלם מכך ....

goodpink

New member
שכחתי גם את השיחות עם גב בכניסתו הראשונה

חבל שבאמת אין שידור של הכל וגם אפשרות הקלטה מאחר והזמן מסך בתוכנית המרכזית היה כל כך קטן לבנות האלו. השיחות עם גב היו גם כן עמוקות וגם הראו תפיסה מדהימה של אנשים וסיטואציות עדין זוכרת שהיא אמרה לגב שהוא אדם בוחן ולכן זה אומר שהוא לא מאמת מעורב רגשית ובכלל השיחה למה היא בווילה ומה היא מחפשת למעשה מזוגיות.... הייתי רוצה גם להקליט את השיחות עם לינוי מההתחלה להקליט את השיחות שהיו עם ענבר ולראות כמו שאישית קלטתי כבר בהתחלה את הבעתיות אצל ענבר שהיא שללה ולא רצתה לדבר על אתי שבנות אחרות קלטו את אתי שיחה אחת של איילת לינוי ענבר וענת חשפה אותה וזה היה כבר בהתחלה למי שחד אבחנה ורצה לראות מעבר לפופלוריות בפורום או מעבר לבייבי פייס המעורר אמפטיה של ענבר

צרצרה1

New member
מאחר ואני מאד לא עמוקה לטעמך (או בכלל)

אין לי כח להשקיע ולקרוא את כל המגילות שלך על הכלום (בעיני) של שיחות ה"עומק" של הבנות, רק אתקן אותך ואת "הסברייך" בשמי - כאילו התכוונתי לבנות מסויימות. אז ממש לא. התכוונתי לכל (כל) הבנות בתכנית. בעולמי הצר, הקטן והשטוח - שיחות בשקט בשקט של ענבר על "תכונותיה" של מישהי או כל שיחה אחרת שלה - אינן נקראת שיחות עומק, אלא פשוט: רכילות של ריקנית שעסוקה בכלום של עצמה אבל בוורבליות שאצל עילגים נחשבת בטעות ל"אינטליגנציה" . וכמו שכתבתי על ענבר, כדוגמא, אני מתכוונת גם לשאר הבנות. אבל מי אני השטוחה (מזל שלא תרתי משמע... לפחות בליטה בציצים יש לי) - שבכלל מבינה...
בשביל זה יש כאן פילוסופים מלאי עומק ותוכן. אני רואה טלויזיה רק בגלל התמונות הזזות.

צרצרה1

New member
גוד פינק, השטוחה השטחית (אני) יודעת מה שאת

לא השכלת להבין למרות כל הברברת המעיקה שלך שמנסה להסביר (זה לא הצליח לך באשמתי, כי קראתי רק כמה מילים מכל החיבורים שכתבת): שגם אם דעתך על התכנית והמשתתפים בה אינם לטעמי - לא אתבוסס בתחתית וברפש שהם בעיני - תקיפת הכותב. זה הכי נמוך מבחינה אבולוציונית. בעיני מי שתוקף כותב על דעותיו או דרך התנסחותו (שאינם עוברים על חוקי הפורום) - וזאת בעיקר עקב ניגוד דעות - הוא מסוג היצורים להם אני בזה במיוחד. הפעם סטיתי ממנהגי ומדרכי והחלטתי ללכת בדרך הירודה אבולוציונית וליישר איתך קו. לפני יום כיפור אני מנקה אורוות.

goodpink

New member
בדיוק על זה דיברתי הattitude שעולה מהכתוב

אומרת הכל שלא לציין מה אמרת מה כתבת בפורום אחר שלא הבאתי לכאן אבל מראה בדיוק היטב דברים מסויימים בדיוק את הדברים שאת כותבת עשית כאן ובאותו פורום. שנביא דוגמאות? כנראה לא הבנת היטב את הדברים לא היתה תקיפה רק תשובה לתגובה עם attitude מאוד מסויים בדיוק דומה לשל ענבר אותו אחד ששולל דעות של אחרים מבלי להסביר דברים וחושב שהם הכי צודקים בעולם. ודעתי האישית על התגובות שלך היא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא מכל מה שקראתי לא חושבת עליהם הרבה ולא רק כאן ויש לי באה מאוד רצינית עם ה attitude העולה מן הכתבים. עכשיו לתוכן עצמו ושיקול הדעת בנוגע לדברים שנאמרו או לא נאמרו בתוכנית ועד כמה הם מעידים על עומק של בן אדם כמו שאמרתי חולקת בגדול יש כן בנות שהראו עומק וכן בנות שפשוט לא הראו אותם בתוכנית ואי אפשר להגיד שמה שהראו היה מעניין כי הרייטנג לא הוכיח את עצמו. עומק איזה עומק בדיוק את מחפשת בתוכנית טלויזיה מעבר לתפיסת עולם דרך חיים הסתכלות על דברים? לא באח הגדול ולא בתוכניות הריאלטי האחרות הראו יותר מידי עומק או היו שיחות עומק על נושאים כמו שציינת מלבד אולי דברים יזומים שנוצרו על ידי אנשים שבאו לאותו מטרה בדיוק. להוציא את שפרה לא ראיתי אותה יותר מידי. עכשיו מה בדיוק העומק שהם צריכים להוכיח לך אני ראיתי עומק את כנראה לא הסתכלת יותר מידי ובענבר עם כל הטרחנות שבה היו דברים אחרים מעבר לדבר על בנות אחרות. את תמשיכי לחפש עומק בתוכנית ראילטי או אולי טראש זה העומק המתאים בשלבילך. כמו שאמרתי אנשים עם attitude כזה .........................................

צרצרה1

New member
האטיטיוד שלי או של כל אחד אחר אינו מעניינך

ואת יכולה רק להמשיך ולהתפוצץ. אני מציעה לך פשוט לבלוע או להקיא - אבל עם עצמך - כי התקפת כותבים כאן היא אסורה - כל עוד הם עומדים בתנאים, וזאת אני עושה - דבר שאת לא, ופליאתי שתגובותייך מסוג זה אינן נמחקות. אז תמשיכי להתפתל ולסבול - עם עצמך בלבד. מעתה לא אבליג עוד על כל התקפה של כותב - רק בגלל דעותיו הנוגדות או ניסוחיו שאינן לטעמך.

גם לדעתי לא היו שם שום שיחות עומק

והתוכנית הזאת כבר לא מעניינת והם לא כאלה מעניינים שימשיכו לדבר עליהם

למעלה