חדשים (ושאלות שהייתי אמורה למחוק)

PapaMishka

New member
Death

If I understand correctly, you’re asking, if you will be back into the Game after your Characters Death or no? The answer is “Yes”. You go back to play. You might even go back as “severely wounded” and play the same Character. I’d advise you to prepare a couple of “spare” Characters. Just in case. In any case, be careful with your life. From 80 to 90% of situation you can talk yourself out.

אני ממליצה לך

לקרוא את העץ הזה כהתחלה. מארגנים את האר שחקנים רוסים בעלי נסיון בארגון ארים. העמותה אינה גוף רשמי בארגון.

lightningbolt

New member
אם לא היית מתעצל לפתוח את הלינק...

אם לא היית מתעצל לפתוח את הלינק שנתנו לך היית רואה שאתה צריך לשאול את הקפטיין שלך!! אם אין לך קפטיין תרשם תיצור קשר עם הקפטיין שלך ואז תשאל אותו איפה זה

פדיעה בפרק היד לא נחשבת כפגיעה

המשחק הוא משחק הדמייה שמעורר לחיים עולם דמיוני, בשאיפה למציאותיות גבוהה. להגן מחרב עם פרק היד... זה נראה לך ריאלי? (ועל מנת להיות ברור: ל א !

IDstorm

New member
מגן יד

האם מגן יד שרק מכסה את האמה עשוי ממתכת או עץ יכול לשמש כמגן?

מגן יד לבדו אינו תופס

מה שאתה מתיחס אליו כמגן יד הוא למעשה חלק משריון, כאשר כל שריון נבחן ע"י מסטר-נשק בתחילת המשחק ומקבל דרוג הנמדד בנק"פ. שריון יד לבדו לא יזכה אותך ביותר מגיחוך... בנוגע לשריונות - נא לעיין באתר המשחק. אם ברצונך לעבוד עם ידך כמגן - השג לעצמך מגן, או נשק שני שתחזיק.

yontanbn

New member
רגע רגע רגע...

בקרב ריאליסטי כשאני אלחם מול חרב, אני בהחלט ארשה לעצמי גם להתחמק מהחרב ולהכניס אגרוף או בעיטה ליריב (שהרי כל אדם שהתעסק עם אומנויות לחימה יסכים איתי שאחרי הנפת חרב לא מוצלחת של יריב, הוא יהיה יחסית "פתוח להתקפה"). בכל אופן, הנקודה שלי היא שאין באמת הרגשה ריאליסטית כאן. יש הרגשה של לחימה, שהיא אמנם פיזית, אך מאוד מוגבלת. למען הסר ספק, אני לא מתלונן. אין לי רעיונות טובים יותר לאיך ליצור הדמיה ריאליסטית יותר, מה שאני כן טוען זה שהחוקים צריכים להיות ברורים יותר. ואם בחוקים כרגע כתוב שפגיעה בפרק כף היד לא מורידה נק"פ, אין מניעה ששחקן יגן עם פרק כף היד שלו מהחרב הבאה. אם מארגני המשחק רואים בזה כמשהו בל-יעשה (וזאת מהסיבות שציינת - זה לא ריאליסטי בעליל), אז צריך להכניס את זה כחוק. תגובות יתקבלו בברכה.

בשביל זה נפתח ערוץ תקשורת כגוןפורום

המארגנים יוצאים מנקודת הנחה שדברים כאלה ברורים מאליהם. הם למעשה ממשיכי דרכה של תרבות משחקים ענפה, ששאלות כאלה נלעסו בה לדורות של שחקנים, והתאזנו לבסוף במצב הקיים. בתרבות המשחקים הזו, כל שחקן חדש מקבל את החוקים של המשחק, מטבע היותו חדש ולומד. מעולם לא נפתחה תרבות זו לערוב מאסיבי כזה. ולשם כך בדיוק נפתח ערוץ תקשורת כגון פורום זה. ארחיב ואומר, שהמשחקים הראשונים היו דימויים הסטורים של מאורעות באירופה, של מסעות הצלב ושל מעשי גבורה, בהם הלחימה ללא אמצעי נשק פסולה מתוקף היותה "לא אצילית". אומר גם שהיו נסיונות לא מוצלחים להמחיש במשחק מהלכים כגון אלה שתיארת, אך היו אלה נסיונות בלתי מוצלחים בעליל. חבר´ה, אני חוזר, אנחנו אורחים, ועלינו להתנהג ככאלה.

Zarqoun

New member
מעט הגיון בבקשה...

אין ספק שלפי החוקים היבשים אתה צודק. אך עם זאת עלינו להשתמש בחוקים בהגיון - פעם אחרונה שאני ניסיתי לעצור חרב בתנופה בעזרת ידי החשופה, נאלצתי להיפרד ממנה... עם זאת אתה צודק, בעיטה או אגרוף ליריב "טועה" הנה תגובה נאותה, אך אם אנשים לא מיומנים ישתמשו בטכניקה זו, זה עלול להסתיים לא יפה... לכולם - אלה הם כללי הבטיחות והם בעבורנו. Just a little respect.

דוד לוי

New member
לא מדוייק

שכחת להתחשב בעובדה שאתה אוחז בשתי ידיך בחרב דו ידנית, ולאחר ההנפה הבלתי מוצלחת של יריבך לקרב, תוכל להניף את חרבך ולפגוע בו בהסתברות יתר בשל פגיעותו. לכל היותר, תוכל להשתמש בחרב ופגיון, בשל זריזות השימוש בהם.

לכל היהירים ביניכם...

אם המשחק היה נראה כמו הקרבות המבויימים של הוליווד או WB, אז ניתן להניח שאפשר היה לגשת ליריב עם בעיטה. כך רוצה הבמאי. אבל, בתרבות המשחקים הזו, אל רוב הלוחמים לא תצליח להתקרב גם עם חרב, גם אם הוא מחזיק חרב דו-ידנית, ומניף אותה לאן שנראה לך כמו כל העזזלים. אם אתה חושב בכל זאת שתוכל להתקרב, מה כל כך כואב לך להגיש מהלך הוגן וחוקי עם נשק, כמו שמנחים כללי המשחק? אם אתה כזה מוכשר, עם 30 ס"מ נוספים של פגיון, לא תוכל להרוויח מכה כפולה? חבר´ה, אל תמציאו את הגלגל. חוקי הבטיחות נכתבו בדם. תפסיקו להתחכם ותרדו ממכות בידיים חשופות, ובטח שבטח מהבעיטות.

כף יד

לאחר קורס קצר בפאטולוגיה (ניתוח גופות)שהיה מאלף ומדהים(כן, ראינו גופות והמון דם ומוח קצת קיבה ואיבר כרות או שתיים)אתה לא יכול לפספס את העובדה כי פרק היד והזרועה הם אכן כלי ההגנה הנפוץ ביותר בעולם!!! לאור החתכים הרבים של הזרועות על הגופות והשורדים. זה לו מוכיח שהגנה זו עוזרת למשל חרב אבירים טיפוסית לא חדה בכלל וכניראה תיפרוק את המיפרק ואו תשבור את העצם ולא תיכרות את היד (אלה אם יש עצם כמו בלוק עץ העוצר את מעבר האנרגיה מהמכה ומונעת מהיד תנועה אחורה).לא תמיד כלי נשק מימי הבינים הרג גם פגיעה בראש, רוב מיקרי המוות נגרמו מחוסר ידע בנושאי היגינה, אנטומיה, ורפואה בפרט,כאשר הרופא המקומי היה גם הכומר יכולתי להאריך אך התחילה לי פגישה

כאשר דמות מתה? מה אז?

קרא בעיון את החוקים!!! דמות מתה - השחקן עובר ל"ממלכת המתים", ולאחר ביצוע משימות מהמסטרים חוזר למשחק בדמות חדשה, ולא בהכרח קבוצתו המקורית.

באימוני הנשק, צריך להביא את הקשתות

כן. אין קשת? אין חרב? תקנה, תייצר, תכין, תשאיל, תשיג, תברא, תהביא לרשות הנמצא, ת ס ת ד ר !

lightningbolt

New member
תנחש

אם אתה לא מכיר כל כך את העולם של טולקין אז תבחר לעצמך קבוצה של אלפים ותרשם אם אתה מעדיף לדבר רוסית תרשם לקבוצה של אלפים שמדברת רוסית אם לא תרשם לדוברת עיברית

למעלה