חדשים.. חדשים.. חדשים..

גיל מ

New member
חתימה מאוד ארוכה? ../images/Emo13.gif

רוג'ר ווטרס, פול מקרטני וג'ימי פיי'ג' יכולים לחפור לפעמים, מהאני אעשה

חחחחחח

אבל איך תפוז אישרו כל כך ארוך
לחתימה שלי נגיד, אני לא יכולה להכניס אות, בקושי.. אני שמחה שנירשמת לפינה שלי D: גאש, אני שונאת את פול מקרטני, לא שהוא לא מוכשר.. אלא שהוא כל כך מעצבן
בעעעעעעעע ברוך הבא, שוב

חחחח

עכשיו קראתי בעיתון שפול מתגרש
כן, בהחלט כלבה.. אבל יצאו מזה שירים טובייייייייייייייייייייים

l u d

New member
נכון!

שום בלונדה שעונה לשם ג'ק"ר לא תהרוג לי אותו ככה! (או יותר נכון תעלים אותו מאחורי פרגוד כדי להסביר בעדינות לילדים קטנים את המשמעות של אובדן אנשים)

בהחלט!

הקטע של המאחורי הפרגוד והמסתוריות וכל זה- זה רק כדי שהיא תוכל להחזיר אותו. אם היא הייתה רוצה להרוג אותו באמת, היא הייתה עושה את זה כמו שצריך- כמו עם דמבלדור - עם מוות ברור ולוויה ובלה בלה. סיריוס חי וקיים

אבל היא סופרת אכזרית!

היא בטוח עשתה את זה בצורה כזאת מסתורית בשביל להשלות את כל אוהבי סיריוס למיניהם ולתת להם לחיות עם התקווה שהוא יחזור בספר השביעי. היא רעה. פשוט רעה.

LimiMimi

New member
אם שהיא הרגה אותו היא הייתה אכזרית,

אז בספר האחרון היא הייתה עוד יותר אכזרית. מה קורה לכן ]:

מחקתי את ההודעה שאמרת שהיא

"ספוילר עצבני" למרות שאני חושבת שהיא לא
, עברה כבר שנה - ואני עובדת לפי חוקי פורום ה"פ הספר, אבל נו, בשבילך.

l u d

New member
כל עוד היא לא תהרוג את רון היא בסדר

למרות שהיא אמרה שהיא תהרוג שתי דמויות ראשיות (אהמ ניחוש פרוע, הרמו ורון? וזה לא יכול להיות גארי כי כל הספר יוצא כמו משל אחד גדול ליהודים והיטלר ואנחנו שורדים בסוף אז ככה שגארי עוד יחיה הרבה מאוד זמן)

רק לא את רון!

שתהרוג את כולם רק לא אותו. אבל במחשבה שניה, אם היא תהרוג את כולם רון לא יהיה מאושר ויעדיף למות אז גם זה לא טוב. וההשוואה לשואה זו רק תאוריה, ככה שהסיכויים שהארי ימות שווים לשאר.

אני נורא רוצה להאמין בזה

אבל זה נראה פשוט לא הגיוני. אם בלונדינית בשם גק"ר הודיעה ששתי דמויות מרכזיות עומדות למות בשביעי, אני בספק אם היא מתכוונת להקים מישהו לתחייה. יש בסיס לזה?

למעלה