ברוכים השבים מקווה שנהנתם מאיפה שחזרתם חחח
ר רעות האכלנית New member 16/4/06 #82 חזרתיי../images/Emo99.gif ../images/Emo205.gif היה מזה כיייייייייף אח שלי רב שם עם כווווווווולם ואיי, איך הוא הרגיז אותנו ואיזה חמווווווודים כל הבני דודים שלי אני מאוהבת בהםםםםם יש שם תינוק שקוראים לו נועם אז אנחנו קוראים לו נוני והוא מזה חמוווווד בליל הסדר היה אוכל טעיםםם ו..היה כיייף שיחקנו שש-בש..שיחקנו בקלפים ונהננו מאוווווד אז..ברוכה השבה לי:]] אוהבת המוניםםםםם רעות *אני עכשיו עוברת על הפורום*
חזרתיי../images/Emo99.gif ../images/Emo205.gif היה מזה כיייייייייף אח שלי רב שם עם כווווווווולם ואיי, איך הוא הרגיז אותנו ואיזה חמווווווודים כל הבני דודים שלי אני מאוהבת בהםםםםם יש שם תינוק שקוראים לו נועם אז אנחנו קוראים לו נוני והוא מזה חמוווווד בליל הסדר היה אוכל טעיםםם ו..היה כיייף שיחקנו שש-בש..שיחקנו בקלפים ונהננו מאוווווד אז..ברוכה השבה לי:]] אוהבת המוניםםםםם רעות *אני עכשיו עוברת על הפורום*
ט טל גבסו New member 16/4/06 #85 רעותתתתתתתתתתתתתת../images/Emo24.gif התגעגעתיייייייייייייייייייייי!!!!!!!!! יאאאאאאאאאאא איזה כיףף שחזרתתת מתי אני יראה אותך ואת עינב שוב?
רעותתתתתתתתתתתתתת../images/Emo24.gif התגעגעתיייייייייייייייייייייי!!!!!!!!! יאאאאאאאאאאא איזה כיףף שחזרתתת מתי אני יראה אותך ואת עינב שוב?
ש שיר חולה על אגמי New member 16/4/06 #86 חחחחחחחחחחחחח זאת הייתי אנייי בטעותת לא יצאתי מהשם משתמש של בת דודה שלי כי לא שמתי לב אבל היא ניכנסה שהלכתיי\חחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחח זאת הייתי אנייי בטעותת לא יצאתי מהשם משתמש של בת דודה שלי כי לא שמתי לב אבל היא ניכנסה שהלכתיי\חחחחחחחחח
ש שיר חולה על אגמי New member 16/4/06 #89 חחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo113.gif ובאמת אני רוצה לראות אותך ואת עינב! אבל אנחנו לא נהיה עוד פעם בבצפר שלכם ניראה לי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo113.gif ובאמת אני רוצה לראות אותך ואת עינב! אבל אנחנו לא נהיה עוד פעם בבצפר שלכם ניראה לי
ר רעות האכלנית New member 16/4/06 #90 חח../images/Emo3.gif ../images/Emo205.gif גמני רוצה לפגוש אותך שוב
ע עינבי ארנבי 1 New member 16/4/06 #97 ../images/Emo12.gif ../images/Emo10.gif../images/Emo108.gif מתי ראית אותי בדיוק?? בסוף לא ראיתי אותתתתתתךךךךךךךךךך איזה באסהה זההה יוו בדיוק היה לנו ועדת מנהיגות צעירה ומזה ניסיתי להיתחמק מזהה ((גם ככה היה משעמם)) אוףף ורעות אמרה לי שהיה מזה כייףףף בכל מקרה יהיו עוד היזדמנויות
../images/Emo12.gif ../images/Emo10.gif../images/Emo108.gif מתי ראית אותי בדיוק?? בסוף לא ראיתי אותתתתתתךךךךךךךךךך איזה באסהה זההה יוו בדיוק היה לנו ועדת מנהיגות צעירה ומזה ניסיתי להיתחמק מזהה ((גם ככה היה משעמם)) אוףף ורעות אמרה לי שהיה מזה כייףףף בכל מקרה יהיו עוד היזדמנויות
ר רעות האכלנית New member 16/4/06 #103 נכוווווון../images/Emo70.gif ../images/Emo205.gif איזה באסה שלא ראית אותה זאת שהייתה לידי זאת לא הייתה עינב... זאת היתה מישהי אחרת שקוראים לה שירה הבנת עינב הייתה במנהיגות צעירה..
נכוווווון../images/Emo70.gif ../images/Emo205.gif איזה באסה שלא ראית אותה זאת שהייתה לידי זאת לא הייתה עינב... זאת היתה מישהי אחרת שקוראים לה שירה הבנת עינב הייתה במנהיגות צעירה..
ש שיר חולה על אגמי New member 16/4/06 #106 מההה?????? זאת לא הייתה עינב?../images/Emo10.gif רציתי לראות את עינבבב!!!!! אבל בסוף אמרתם לי שזאת עינב לאא?? נווווווו אוףףףףףףף אז עינב למה לא באת?
מההה?????? זאת לא הייתה עינב?../images/Emo10.gif רציתי לראות את עינבבב!!!!! אבל בסוף אמרתם לי שזאת עינב לאא?? נווווווו אוףףףףףףף אז עינב למה לא באת?
ה הדסי מתה על אגמי New member 16/4/06 #91 רעותייייייייייייייייייייי התגעגעתי מלא מלא מלא מלא מלא שמחה שחזרתתתתתתתתתתתתתת הדס (חוויות יותר גדולות בקשה )
רעותייייייייייייייייייייי התגעגעתי מלא מלא מלא מלא מלא שמחה שחזרתתתתתתתתתתתתתת הדס (חוויות יותר גדולות בקשה )
ר רעות האכלנית New member 16/4/06 #92 דסייייייי../images/Emo24.gif ../images/Emo205.gif רוצה חוויות מחר תזכירי לי במסן ואני יספר חוויות גדוווווולות
דסייייייי../images/Emo24.gif ../images/Emo205.gif רוצה חוויות מחר תזכירי לי במסן ואני יספר חוויות גדוווווולות
י יקיר15 New member 16/4/06 #93 ברוכה השבהה ../images/Emo24.gif שמח שנהנתתת התגעגתייי אני מקווה שאת באה יום שניי -- ותבואו כולםם !!!
ה היללי 2 New member 16/4/06 #95 רעוווווווווווווותיייי!!!! היתגעגענו מלא מלא מלא!!!!!!!!!! שמחה שחזררררררררתתתתת!!1111111
ט טל ועדי1 New member 16/4/06 #96 רעותיי!!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיף שחזרת!!!! התגעגנו!!! אתם קראתם לתינוק, נועם נוני?????????!!!!!!!!!!!!!!!! אנחנו קוראות לבן דוד שלנו, גיאצ'וק המושלםם נוני!!!!!
רעותיי!!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיף שחזרת!!!! התגעגנו!!! אתם קראתם לתינוק, נועם נוני?????????!!!!!!!!!!!!!!!! אנחנו קוראות לבן דוד שלנו, גיאצ'וק המושלםם נוני!!!!!