חוזרים לפורום!

זיוו2

New member
חחחח אה גם נזכרתיי...

ששיחינו למצוף הייתה שם רפסודה כזזאתת שכולם עלו עלייה כאילו כל מי ששחה וכולם הביאו לשם שמן וזהה חחחח והשתזפו והכל מחליק שם משמן של אנשים אחרים איזה אחד דפק מזה נפילהה חחח איזה מסכןן... ובלילה אמרתי לחברה שלי שנישארה איתי ערה בואי בואי נצא החוצה ואז יצאנו ותקעתי אותה בחוץ והיה לה מזל המורה לא ראתה אותה ואחר כך היא תקעה אותי ואז המורה באה התחילה לצרוח עליי חחחחח
תמיד רק אותי תופסיםם חחח וגם באוטובוס שהיו ג'וקים כולםם צרחוו וגמאני והערנו את כל מי שישןן וכמובןן על מי צעקוו בוא ננחש?!?!?!? עליי
חחח קיצר היה טיולל לפניםם!!
באלי לסוע שובב

זיווווווווווש../images/Emo110.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח שמחה שנהננננתתת גמני עשיתיי קעקוע חינה באילת בטייילת! בטח אצל מי שאני עשיתייי
חחח מגניייב:] איזה מלוווון הייייייית? גולדן טוליפ? כייי התמונה בחדר זההה דומה לחדר שאני היייתי
מהמממם שם
תמונותתת יפות!

זיוו2

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

הלוואי זה המלון הזה לקחו ואתנו למלון של שלושה כוכבים קוראים לו הולידיי אין אקספרס... מלון סבבה אני יודעת שעם המשפחה שלי בחיים לא הייתי נוסעת אליוו חח

חחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

אעעעעעעעע יווו זה נראה מבפנייים ממש דומה.. נראלי שיש לי תמונות מהחדר את פשוט חייבת לראות
זה קופיייי!!

זיוו2

New member
חחחחח

החדר היה סבבה קצת קטן בשבילי שאני צריכה מרווח כי אני משתוללת וחבל שאני יקבל מכות בראששש מכל דבר שנמצא שם חחח
כאילו היה חדר סבבה גם המלון סבבהה אין לי תלונות רק האוכלל בעעעע מי אכל בכלל

קעקועעעעעעעעעע../images/Emo99.gif

זיוווווווו'ש יפיופית שלי מוווווווואה התגעגעתי מלא מלא מלא1 לא יכלתי לראות מה כתבת בהודעה זה הראה לי כאילו לא כתבת כלום
טיול ממש ממש ממש שווווווווווווההההההההה וקעקוע חינה לא כואב נכון
? שמחה מלאמלאמלאמלא שנהנת
התדעדעתי אליך מלא מלא מלא מלא
והתמונות כל כך יפות שזה כואב

זיוו2

New member
חחחח ../images/Emo13.gif

גמאניי געגעתי המוניםם ופעם הבאה אני פשוט אתקשר
וקעקוע חינה זה ממש ממש ממש אבל ממש לא כואבב~~~

זיוו2

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo20.gif

גםם אמרו להביא מגבות אבל חברות שלי שחככו אז התקשרתי לקבלה שלום אני רוצה בבקשה מגבותת אז היא עושה לי אני כבר שולחת לא שלחה אחר כךך חברה שלי התקשרה שוב שלום אני רוצה בבקשה מגבות אמרו לה אי אפשר אין שרות לכם כי אתם באתם לטיול ואז היא אמרה לה טוב ביי אני התעצבנתי התרקשרתי שלום אפשר בבקשה מגבות היא עאומרת לי מצטערת אין שרות אתם בטיול אמרתי להה אבל בבקשהה!! היא עוןשה לי לא!! אמרתי לה נוו אני יחזיר לךך חחח היא לי לאא אני עושה להה נוווו בבקשה בבקשהה חח היא ניתקה ושיגעתי אותם אחר כך תביאו מגבב ופחח וסמרטוט חחח באו להבביא את הסמרטוט אמרתי לו שתיים בבקשה הוא בא חתך את זה לשתיים והביא לייי חחחח חברה שלי כזה פתחה תדלת והוא מדבר אנגלית והיא שעה מנסה להביא אותו היא עושה לוו חכהה באה זיו זיו בואיי דברי איתו את מבינה אנגלית שעה אני מדברתת אייתוו חחח
והוא היה קורעע

זיוווווששששש יפה שיילי..

התגובה באיחור אבל התגעגעתי מלאא אהובתי..=] שמחה שנהנת וזה הכי כיפפ להפריע להם לישון שאני נרדמתי בטיול שנתי כמעט צילמו אותי..אבל בסוףף לאא.. איזה תמונות מעלפותתת את פשוטט מהמממתתתתתת...איןן את מדהימה שתדעי לך כפרעלייך..התגעגעתי מלאא והכי חשובב שנהנת מותקק... אוהבתותך מלאא ונדבר במסןן.. והקעקוע יפהה מאודד גמלי באאא... לאב יו ודברי איתי במסן יפה שייליי

זיוו2

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

שירוש תודה נשמתי ושש גמאת מהממת ואני לע תבינו!!!!!!

למעלה