חוצפה
בין מובילי המאבק לדמוקראטי-

יש לי חולשה למנהיגים ../images/Emo8.gif ואני בטיפול../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif:

מה קרה אריאל...
הוכחתי אתכם...
ועכשיו אתה מנסה להסיט את התוכחה החוצפתית שלכם אליי...
להציג אותי כרודפת מנהיגים -
ובכן - אגלה לך- אני אוהבת את ביילסקי מאוד עד היום - (הוא אפילו הבטיח לי נישואים בגילגול הבא
) אני אוהבת מאוד גם את ברוידא- איש מדהים - שלא התמזל לו להיות ראש העיר...(עם תומכים כמוני וכמוך...פלא שלא ניצח-
) וחופרי...
- חופרי הוכיח לכולנו שהוא המנהיג
ישר, הגון, נעים הליכות, לא מושחת, חביב, אדיב, קשוב ועוד ועוד ועוד... ואתה לא מצפה שאומר כל שיבחו של האדם מעל גבי האתר... נכון...
אריאל, הויכוח כאן, אינו תמי פלד חיון וגחמותיה... הויכוח כאן אינו ההורים מהדמוקראטי, שהם תושבי העיר רעננה... - הויכוח הוא על ההורים שאינם תושבי העיר שמנהיגים מאבק על גב משלמי המיסים, שאני נמנית עימם... ואיך שלא תסתכל על זה - זו חוצפה
ואם אתה אחד ההורים הרעננים - אני מציעה לך לקבל את הביקורת ההגיונית שלנו כמשלמי מיסים...המשיכו לנסות להשיג את מה שיגיע לכם בסופו של דבר - ואגב, תקבלו הכרה רק משום שראש העיר שלנו הוא חופרי...(אופס...עוד הפעם נפלתי בהתחנחנות -
)

ואני לא מגנה על חופרי אלא על כספי משלם המיסים

שאני נמנית בניהם... ואם וכאשר, הרי שעניי עירי קודמים...
וחופרי...
חופרי, לא זקוק לי שאגן עליו...יש לו מספיק אנשים טובים שעושים איתו עבודה נפלאה לתפארת העיר רעננה
(עוד התחנחנות...ממש כמו בתופעת טיקים...
)

בינתיים 5!! שנים - ילדינו לא מקבלים את התקציב

שמגיע לכל ילד במדינה... קופת עיריית רעננה התעשרה במאות אלפי שקלים ויותר במהלך חמש השנים האחרונות וזאת כי לא מעבירים לילדים שלנו את התקציבים שמגיעים לכל ילד במדינה. בינתיים גם בעניין הזה, ביה"ס הדמוקרטי תורם לתושבי רעננה ולא להפך!!! מעניין מה חופרי עושה עם הכסף הזה? אולי משקיע אותו בחינוך הילדים שלך? אולי בפרחים היפים ברחובות? אולי בשיפוץ אחוזה? איזה כיף שיש כמה אלפי שקלים בעודף. ואז גם ברור למה אין שום אינטרס לעזור

התקציב הוא של משרד החינוך

וביה"ס נמצא במועצה אזורית דרום השרון, כך שהיא זו שמעבירה אותו. הרמיזות שלך ל"מה חופרי עושה עם הכסף" הן מכוערות, לא הגונות, לא ישרות ועל פי שיוך ביה"ס - יש מצב שגם ניתן יהיה לנגדירן כשקריות. האם חינוך דמוקרטי מאפשר את זה? מעניין...

ניטרוי

New member
תגידו לא התבלבלתם?

וגם בילבלתם.תמי עשתה סדר בבלגן . אתם תופסים אותה במילה כשטרם התברר לה מידע חדש - שחלק מכם מסתתרים מאחורי גילוי לא נאות.על מה אתם מלינים? טעיתם והטעיתם והיא תהתה על קנקנכם, חשפה, והתיחסה בהתאם.

a r t h e m i s

New member
לא רק שמגיעה לתמי תודה

על שהאירה את עיניי, אלא שגם נדהמתי מהתעוזה שיש לאותם הורים עוד לבוא אליה בטענות!!??!! הורי התלמידים בבי"ס הדמוקרטי שימו לב: התגובה המשתלחת שלכם על גבי הפורום להצעת העזרה של תמי גורמת לי להסיק מה טיב ואופי האנשים העומדים מאחורי היוזמה של ביה"ס. חלק מדמוקרטיה זה לאפשר העברת מידע ושקיפות ולא לסתום פיות של מי ששר לחן שאינו לטעמכם. מה שאתם עושים זה העברת מסר של עירפול מידע, טשטוש עובדות וסילוף האמת (למה, באמת, שמשלם מיסים רענני יממן חינוך עבור מישהו שאינו תושב העיר???). בניהול המלחמה שלכם כאן, עשיתם לעצמכם שירות גרוע במיוחד ואת הקול שלי הפסדתם. אני אעשה הרבה כדי שלא (!!!) ימומן הנושא הזה עבור מי שאינו תושב העיר. אחרי שכככככככל ילדי רעננה יזכו לחינוך משלים\הולם\עשיר(מבחינת חוגים,תכנים,שעות נוספות למתקשים וכו') ולכל "עניי עיריי" יהיו מסגרות הולמות, או אז אני מבטיחה לחשוב גם עליכם. עד אז............לא! לתמי- תודה!

lulyK

New member
הובהר בשירשור הזה ממש,

שכשבית הספר יקבל הכרה, תלמידים שאינם מרעננה ימומנו על ידי העיר/ישוב ממנו הגיעו.

Jab2

New member
כל מילה בסלע ../images/Emo45.gif

הורים יקרים - אולי אתם עושים לעצמכם כאן שירות דב? אין לי ילדים בגיל בית ספר ולכן מעולם לא חשבתי על בית ספר דמוקרטי כאפשרות, אבל אני שומעת כאן על דרכי הפעולה שלכם וזה לא מעורר בי אהדה יתרה. לכאורה נדמה שאינכם מבינים שמדובר בחינוך פרטי לחלוטין. הפתרון נעוץ במשרד החינוך, אני באמת לא מצליחה להבין מדוע הנכם חושבים שראש העיר ישקיע בחינוך שכזה? ומה אם מחר יקומו עוד בתי ספר פרטיים - זה לפי שיטת ההוא, זה לפי שיטת ההיא... אני בהחלט בעד להשקיע את כל הכסף, כמה שיותר, בחינוך הציבורי.

lul5

New member
../images/Emo104.gif עוד לא אבדה תקותינו עם תושבים נפלאים

ההתנגדות של כל תושבי רעננה יש לומר (אלה שכותבים בפורום) כנגד חינוך פרטי ובדלני מעודד וממחיש למה רעננה היא מיוחדת במינה וחנה מה שנכתב בקישור זה הסיבה להתנגדות מדאגה לדורות הבאים וללכידות החברה בעתיד והמפתח להכרה של הדמוקרטי נמצא במשרד החינוך בוועדת ווינשטיין לאישור בתי ספר יחודיים כך שקודם הכרה ושויוניות אח"כ תתקבלו בפרחים

שוב תיקון עובדות:

משרד החינוך מעביר תקציבים לעיריות לפי רישום כתובתם של התלמידים,ולא לפי מיקום מבנה בית הספר. חנה, לא לכבודך וליושרתך להאשים אנשים אחרים בשקרים, כשהעובדות שאת נוקבת שגויות. בבית הספר הדמוקרטי של רעננה רשומים לא 120 ילדים, כי אם 140, משום שיש בבית הספר גם גן חובה. מתוכם הרוב המכריע תושבי רעננה. הורים לילדים מיישובים אחרים כמו הוד השרון והרצליה מעוניינים לעבור לרעננה, כשייוודע היכן ימוקם בית הספר סופית. בכל זאת, רוצים לגור קרוב לבית הספר ורכישת דירה היא מבצע גדול ומשמעותי. האם אתם מעוניינים באוכלוסיה איכותית ברעננה שמעוניינת לתרום לקהילה, או שאתם מעדיפים להבריח אותם? גם שיקול שכדאי לקחת בחשבון. עוד נקודה חשובה: תקציבים המגיעים ממשרד החינוך לעירית רעננה במשך חמש שנים עבור עשרות תלמידים וילדי גן חובה שלומדים בדמוקרטי, אינם מגיעים אליהם, אלא משמשים בעיריה לצרכים אחרים. מעניין לדעת, לאן מופנים כספים אלה. כתושבת העיר אני מאוד סקרנית לאן העיריה מנתבת כספים שמיועדים למטרה מסויימת, ולא מגיעים אליה.

דיסוננס קוגנטיבי

בואו נמצא הסברים ותירוצים שונים ומשונים מכל הסוגים והמינים כד לשכנע את עצמנו, כדי לשלול בית ספר דמוקרטי כאן בעירנו רעננה. ראש הערייה שלה הוא ראש העיר של כו ל ם . כדאי לו לזכור זאת. בינתיים תושבים מצויינים עוברים לגור בכפר סבא והערים בהן יש דמוקרטי ודמוקרטיה.

תושבים ותושבי חוץ בבתי הספר

הנושא מורכב בהחלט, למשל בתי הספר הדתיים העל יסודיים בעיר הם כולם כיום בתי ספר פרטיים, כאשר שליש מהתושבים אינם תושבי רעננה. ואז מה? האם בישיבת מועצת העיר האחרונה שבה הגיעו הורים רבים כדי לקבל תקציב עבור בית ספר חורב, כולם תושבי רעננה? וגם ביתהספר חורב הינו בית ספר פרטי.אז מה עושים?

אני לא מבינה....

אני שואלת ברצינות, אין לי ילדים בגיל בית ספר ואני לא עוכבת אחרי כל ההפגנות. אבל מה הקשר בין בית ספר פרטי לבין תמיכה מהעירייה? כפי שאני מבינה מדובר במשפחות מבוססות שמוציאות הרבה כסף על חינוך ילדיהם וזה אחלה מבחינתי. שישכרו מקום יקבלו אישורים ויצאו לדרך. רוצים ללמוד יש מספיק בתי ספר ברעננה רוצים לשנות תהיו מעורבים ותשנו את הקיים. השתגעםת!? כל אחד שרוצה משהו אפילו אם הוא טוב מגיע לראש העיר ומבקש כסף!?

ניטרוי

New member
לאריאל ויהושפט

דיסוננס קוגניטיבי יש לאריאל שמרמז על כלנתריזם ולך שמרמז על חוסר עקביות. הדיסוננס הקוגניטיבי משחק תפקיד בעיקר רגשי בחיי היומיום ומונע מאנשים לשנות דיעות והתנהגויות "כי לא נעים". צריך הרבה גמישות וראייה מורכבת כדי לשנות דיעות והרבה אומץ כדי שלא להיכנע לציפיות של אחרים שמכנים זאת זיקיות מחליפת צבעים או חוסר יציבות.

למעלה