חזרנו והיה ממש לא כיף.

אמיר.

New member
צר לי .... התכוונתי לאמא של ע.ק.ת.

אם לא התבלבלתי בעצמי..

מיכל153

New member
אני גם הייתי רבה עם בעלי, אבל בסוף

היי החלטתי שרק ענייני בריאות וחיים ומוות הם הכי חשובים, כל השאר אפשר לוותר ובכלל במשך הזמן הוא הבין לבדו שאני צדקתי או שאני הבנתי שאין צורך להתעקש על הדבר הזה והוא צדק. יצא מבולבל מה שכתבתי !! התכוונתי או שהסכמנו בסוף אחד לדעת השני או שהבנו לבד שזה לא עקרוני. סדר למשל הפריע לי מאוד, עכשיו גם מפריע לו ואפילו יותר ממני. נקיון הפריע לי ועכשיו לו יותר ממני. אין לי מה להתלונן מבחינת עזרה, כי הוא עושה קניות, כלים (לא מדיח כלים), דואג לכביסה לפני ואחרי וילדים בבוקר ובערב עליו. גם בלילה - הקימות בלילה עליו. כל אחד תורם את מה שהוא יכול. אני בלימוד, ברופאים, בטיפולים ובמשחק והוא בלקחת בבוקר למסגרות ולהביא מחברים ולהאכיל ולהרדים בלילה את הקטנים. כדאי למצוא פשרה . זה שווה. ביי מיכל153

אתיר

New member
אני מאד מבינה אותך

גם אצלי זה היה בדיוק כמו שכולן תיארו, הרבה ריבים היו בבית. לצערי בזמנו לא יכולתי לקחת מנקה מסיבות כלכליות. בהריון השלישי כבר לא יכולתי לנקות ולכן הודעתי לבעלי שאני מביאה מנקה. שימי לב, הודעתי, לא חיכיתי לרגע שזה יגיע ממנו, אלה פשוט מאד הודעתי. בעלי הסכים מייד ( במיוחד כשהוא יודע שאת העזרה שלו בנקיון יום חמישי אני גבר לא אצטרך - בזמנו הבהרתי לו שבימי חמישי הוא יוצא מוקדם ועוזר לי - אלה מה ??) מצאתי מנקה ומאז עברו יותר משנתיים וחצי ואני פשוט מאושרת שלפחות מטלה זו ירדה ממני - גם הוא מאושר שאני לא משגעת אותו. גם אם המצב הכלכלי לא בשמיים, לא אכפת לי, אני לא מוותרת, אפשר לוותר על דברים אחרים. כמו כן לפחות 3 פעמים בחודש הוא עושה את הקניה ליום שישי ולשבוע הקרוב. בנות, זה חוסך המון. הוא הולך לפי הרשימה ולא חורג ממנה, כמה מאיתנו עושות זאת?? אני הולכת פעם בחודש, וכמובן שהסכום עולה (נו אז מה????)בקיצור ליאת - אם את מרגישה שאת משתגעת ממשהו - אל תוורתי ותחכי שיציעו - תודיעי וזהו. בהצלחה. אתי.

wolf18

New member
השרשור הזה../images/Emo104.gif

הוא עוד סיבה למה צריך לשנות את שם הפורום מפורום הורים לפורום אמהות. איפה כל הבנים? רומסים את כבודנו
מה זאת אומרת ה"ציר במשפחה"? מה זאת אומרת "בזכותך יש לו משפחה"? הציר אצלנו הוא הילדים. אנחנו שותפים מלאים בה-כ-ל. אני למשל לא שונא להבריג ברגים ולקדוח קירות אני פשוט לא טוב בזה. בורג רגיל בסדר אבל בורג פיליפס כבר מסובך עלי. בכלים אני אלוף, לקפל כביסה לא הצלחתי ללמוד, יש לי טוב מאד בגיהוץ וכו´ וכו´ ותעיד ז´אנה. רוב הריבים בין בני זוג נובעים מהרגשת "הפסד" של אחד מהם. משפחה זה לא תחביב. כל מה שקורה במשפחה משפיע על כולם. אני יוצא לעבודה (כשיש עבודה) כדי להביא את "ליטרת הבשר" שצריך. וכשאשתי יוצאת לעבודה היא יוצאת מאותה סיבה. מאותה סיבה שוטפים רצפה ורוחצים כלים, אלה מטלות שצריכות להיעשות כדי שנוכל להתפנות כמה שיותר מהר לדברים החשובים באמת. להיות ביחד. אני לא אוהב לבזבז זמן על עבודה כשאני יכול להינות מחברת אשתי וילדי. אין משהו יותר מענין בעולם. תפסיקו לריב ותתחילו לחשוב כצוות עם מטרה אחת משותפת. זו העצה שלי. אבל מה אני מבין
רק סיבוב שני שלי בנישואים ורק שני ילדים ו 38 שנות טפשות כרונית (שוטר לשעבר מה לעשות ) שיהיה לכולנו חג שמח ושקט וד"א לנושא הפחדים מהמצב וכו´ - יש משפט מהספר/סרט "חולית" שממצה את השפעת האירועים הנוכחיים עלינו ועל חיינו "הפחד הוא קוטל הבינה", ותחשבו על זה

../images/Emo104.gif כמה טוב שאתה כאן!!!../images/Emo104.gif

ואני מאוד אשמח לשמוע מה יש לאמנון, אמיר, אביא וליאור של חנה לומר. אהבתי את מה שכתבת, ורוצה להוסיף עוד משהו: אנחנו יוצאים לעבוד, לא רק להביא את "ליטת הבשר", אלא גם להתאוור, לנקות את הראש ולבוא לאהובינו בשמחה ובששון. ובשום פנים ואופן לא נשנה את שם הפורום
אני מקווה שיכנסו לכאן עוד ועוד גברים (מסתבר שאתם טובים בעוד דברים, חוץ מלגהץ ולבשל
). סיגל של שגיא ושל האור שבחייה

אני רוצה להוסיף נקודה נוספת לדיון

אני חושבת שהרבה מהריבים נובעים מהעובדה שלאנשים שונים יש דרישות שונות, הרגלים שונים, ודברים שונים מפריעים להם. לבעלי לא מפריע למשל שיש מהפכה ולא כל דבר נמצא "במקומו". לי זה קצת מפריע, לאמא שלי זה נורא מפריע. לי אין בעיה שיצטברו בכיור כלים עד שיגמרו כל הכלים בארונות, לבעלי זה כן מפריע. לכן אני מסדרת והוא שוטף כלים - הטרנד ברור? אני גם מכירה את התופעה ש"הוא לא עושה כמו שאני". לדעתי, אם רוצים שבן הזוג ישתתף, צריך להיות מוכנים שהוא יעשה דברים בדרכו ולא להעיר. "אתה לא מנקה מספיק נקי, אתה מקפל עקום, לא ככה עושים - בוא אני אראה לך, ועד למה הנייר טאולט הפוך (שגעון פרטי שלי)" ודומיהם רק מורידים לדעתי את המוטיבציה ולא מעלים אותה... ודרך אגב, בעלי לא קודח, לא צובע ולא משפץ. אנחנו מזמינים איש מקצוע (או את אבא שלי) כשצריך לעשות עבודות מהסוג הזה בבית.

../images/Emo104.gif גם לי יש את השיגעון של נייר

הטואלט
. איזה מזל שכתבת את זה - כבר חשבתי שאני הפסיכית היחידה
.

ואני פשוט הופכת אותו לכיוון הנכון..

זה אחד הדברים הלא-מהותיים שאני מוותרת עליהם ואפילו לא מעירה. זה, ולמלא את מגש קוביות הקרח כשהוא נגמר ולא להניח אותו בנימוס על השיש, ולהשאיר בקבוקי קולה ריקים על השיש ולא בפח (האמת שיובל התחילה למחזר בגן, אז נפתרה הבעיה הזו
), וכהנה וכהנה דברים קטנטנים שמעצבנים.

jole

New member
באג אחד פחות../images/Emo104.gif

האמת גם אני חשבתי שרק אצלי קיים עניין נייר הטואלט, אבל רציתי לספר שזה באג אחד שנרפאתי ממנו לחלוטין.

meira

New member
שאלה מאוד "חשובה" ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

גם אצלי זה שיגעון ואני הופכת בלי להגיד, יותר קל. אבל.... סיפרתי לבן זוגי על הדיון שהיה כאן בנושא הנייר טואלט ועכשיו הוא טוען שהכיוון שלו זה הכיוון הנכון ולא שלי
הוא לא מבין ששלי הוא הנכון כי זה מה שאני אומרת
אז מה הכיוון שלכן?

שאלה מאוד חשובה!../images/Emo104.gif

אצלי הכיוון הנכון הוא שהנייר יוצא מלמעלה! ולא נדבק מאחורה לקיר. אצל בעלי הכיוון הנכון הוא כל כיוון שבו הוא הצליח להכניס את הנייר.

../images/Emo104.gif בנות נהדרות ../images/Emo6.gif

תראו איזה יופי אנחנו מצליחות לנהל דיונים לא רק על המצב בשטחים אלא על עיניינם לא פחות חשובים מזה
הכיוון ממנו צריך להכניס את נייר הטאולט. ואתמול בצהריים פתחו את מהדורת החדשות עם דיווח על מזג-האויר האם הגענו לימים הטובים להם כה יחלנו
ה ל ו א י.

לפחות הם שמים את הנייר טוואלט../images/Emo70.gif

הכי מעצבן זה להכנס לשירותים, לעשות מה שצריך ואז לשלוח יד ולגלות גליל ריק, אולי עם קווצות נייר קרועות!
וגם אם יש עוד אספקה ליד, זה לא משנה עצם העובדה שצריך להחליף את הגליל דווקא בדקה הזאת. וביננו, מי בדיוק אחראי אצלכם למלא את המתקן המאורך הזה בגלילים

אם זה קורה....

אני מזעיקה אותו בקולי קולות, שיביא לי מהר נייר! ואם הוא לא בבית, אז תמיד יש לי קופסא קטנה של מגבונים לחים ליד השרותים, שנמצאת שם למקרים מיוחדים (מחזור וכו´) אין אצלינו מישהו אחראי. מי שאצלו נגמר הנייר, אחראי למלא מחדש.

../images/Emo104.gif אני. אבל יש לי שגעון - איך

שאני מוציאה משם גליל אחד, ישר אני מכניסה אחד אחר במקומו. לכן, אף פעם לא מתרוקן...

../images/Emo104.gif אני. אבל יש לי שגעון - איך

שאני מוציאה משם גליל אחד, ישר אני מכניסה אחד אחר במקומו. לכן, אף פעם לא מתרוקן...

odeia

New member
../images/Emo104.gif שיגעון רציני, אבל למה להכריז

עליו פעמיים?

למעלה