חזרנו והיה ממש לא כיף.

jole

New member
כמובן שמלמעלה../images/Emo104.gif

והמצחיק הוא שהיום כשגילעד קרא את כל שרשור נייר הטואלט הוא שואל אותי- מה גם לך יש כיוון אז אם אני שם הפוך את מחליפה?? 9 שנים ולא היה לו מושג
. למזלי כמו שכבר סיפרתי זה באג שכבר לא קיים אצלי. אבל זה מנחם לדעת שעצם נוכחות באג זה גם אם בעבר, לא נותן לי קבלה של פסיכית.

לא, לא, לא!!!!!!

הנייר ח-י-י-ב (!!!!) לצאת מלמטה! אחרת הוא מסתיר את הגליל... ואז לגליל יהיה משעמם!!!!

לא נכון!!!

(תחשבי שאני אומרת את זה באינטונציה של לא מאמינה, לא כאילו השיטה שלך לא נכונה) אבל אז הנייר מתחבא מאחורה, וכשצריך אותו, צריך לגלגל את כל הגליל במקום לתפוס את הקצה!

שירלי, אני איתך... אבל בעלי ממש לא

מסכים. לטענתו, גם כשהנייר בא מלמעלה הוא עדיין נוגע בקיר, בצידו האחורי. יש לו גם תאוריה כזו שאומרת, שההתחלה של הגליל שנגעה בקיר בעצם העבירה עליו "ויש" (vish) וניקתה אותו, אז זה בסדר.

ענבל30

New member
../images/Emo6.gif שתהיו בריאות כולכן../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

איזה נושא מופלא לדיון
אני אגב, במיעוט שמחרף נפשו ונוהג לשים את הגליל כך שהנייר יוצא מלמטה - ככה נוח לי יותר לתפוס. אני לא מאמינה שאני בכלל כותבת את ההודעה הזו

איזה כיףףףףףףףף../images/Emo104.gif

ואני חשבתי שאני היחידה עם תסביך הנייר טואלט ודרך אגב זה צריך לצאת מלמטה יותר נוח אנחנו ממש משפחה אחת גדולה בנוגע לנייר טואלט
~~~~~~~~~מאיה~~~~~~~~~~~

יטבת

New member
מלמטה, רק מלמטה...

ושנינו חושבים ככה, אז אין בעיה. זה עובד באופן אוטומטי

wolf18

New member
אחרון קובע../images/Emo104.gif

לאחר שבחנתי את כל הראיות שהונחו בפני הריני מודיע על גזר הדין הסופי בנושא. להלן גזר הדין: הנייר חייב לבוא מלמטה, לא רק בשל הוויש שהוא מקבל מהקיר שמנקה אותו אלא בעיקר בגלל הסיום (להלן ייקרא "התלישה/החיתוך"), שמאפשר שימוש בגליל עצמו כנקודת סימון למיקום החיתוך ומאפשר חיתוך ישר לא אלכסוני שגורם לסיבים המפריעים לניגוב אופטימלי. בשל העובדה שגזר דין זה ניתן על ידי בית השימוש העליון ייחשב להלן מהיום כחוק ובמועד מאוחר יותר תקבע הסנקציה לעבירות לחוק זה. לאחר פתרון סוגיה זו אני מעלה סוגיה נוספת לדיון שמהווה סכנה בריאותית משמעותית הרבה יותר: מה עושים במקרה של הפסקת חשמל בדיוק בסיום החיתוך (להלן "הסיום"). איך יודעים בחושך מתי אפשר להפסיק לנגב? ההשלכות במקרה של טעות יכולות להיות הרות אסון לבריאות הציבור.

חחחחחחחחחחח......../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

גלעד, לא שכנעת אותי, אבל הצחקת אותי! רותי, לגעתי השרשור הזה צריך להפוך למאמר....

רותי ע

New member
השירשור הזה גדול ../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif

והוא הפך לטאג-ליין.

גם אצלנו ההעדפה היא מלמטה

ושנינו חושבים כך אז לפחות על זה לא יהיו מריבות ... אבל האמת היא ששנינו לא ממש מקפידים ואם יהיה הפוך אז זה גם בסדר...

jole

New member
עידכונים בנושא כוון הנייר../images/Emo104.gif

אין לכן מושג מה השרשור הזה עשה לי. עכשיו כל אחד שאני פוגשת אני שואלת אותו אם משנה לו כיוון הנייר ובנות אני רוצה שתדעו
לכל אחד יש כיוון. בין אם הוא היה מודע לו ובין אם לא. אנשים בהתחלה בהלם ממני ומהשאלה אבל אחר כך הם אומרים "את יודעת מה...עכשיו כשאני חושב/ת על זה אז בעצם.... ומסתבר שלכל אחד יש העדפה רק שאף פעם לא מדברים על זה. ואני רוצה לומר שזה אחד השרשורים המצחיקים ביותר שקראתי. זה לא סתם שמי שנכנס לפורום הזה אפילו במקרה פשוט נתקע פה. אין אין כמו פורום להיות הורים ואני מצדיעה לכולן

תמר של

New member
../images/Emo104.gif סיכום נושא קטן ../images/Emo41.gif

המצב האידיאלי- חלוקת תפקידים סימטרית בין שני בני הזוג. המצב בשטח אצל זוגות כבר לא מעטים בימינו- נשיאה שווה פחות או יותר בנטל. המצב בשטח אצל רוב הזוגות (לדעתי, אבל אני מקווה שאני טועה)- האשה עושה יותר ולוקחת יותר אחריות, אם מבחירה ואם מחוסר ברירה. הפתרונות למצב הלא אידיאלי הם רבים: 1. להתעלם ולעשות לבד. 2. לריב ולהתכסח ואז או שעובד או שלא..... 3. לדבר ולהסביר, ללמוד להתחשב ולהתחלק, ללמוד מהזמן,מהגיל ומהטעויות. כל משפחה וכל אשה בוחרת את הדרך שלה. הלוואי שלכולנו יהיה טוב בחיינו ושילדינו יגדלו עם הורים שלווים, מסופקים ומלאי אהבה.

שוב ../images/Emo51.gif לכולם . ../images/Emo25.gif - ארוך..

אבא שוב יצא עם בר, אחרי שהבוקר הענינים די החמירו. כמובן שעלו כל מיני ענינים לא קשורים (הריב כבר מזמן לא על הנושא בו התחיל, כמובן) . ברור לי שלשנות אותו יהיה מאוד קשה, הוא בא מבית של אמא די "משרתת", עם כל האהבה שלי אליה. לא אפרט כאן את כל המחשבות שלי.. (נחסוך - זה לא כל כך מענין) אבל התשובות של כולם מאוד מאוד עזרו לי - אם בלחזק דברים שחשבתי ואם ברעיונות חדשים (כמו למשל חיזוק ה-לא להתפס לדברים הלא חשובים, מה שאני יודעת מזמן אבל קשה לי ליישם...מעכשיו זה חייב להיות מיושם, סתם פוגע בזוגיות) אני מקווה שהענינים יסתדרו ומהר, זה כבר גלש להורים שלי (סיפור ארוך אבל אבא של בר צודק ואני כמובן באמצע) ונמאס לי מהמצב הזה. הערה אחת, למרות הכעס והכעס וההרגשה שאני אפילו לא יכולה למנות תכונה אחת טובה שלו - יש לי גם הרבה דברים טובים להגיד, כמובן. אני מבטיחה לפרגן לו ביום אחר. נשיקות לכולם, שוב המון תודה,

ליאתי יקרה שלי!../images/Emo24.gif

אני לא אוסיף למצבור הדיעות וההצעות לסדר שנתנו לך פה. אצלנו זה בערך קצת מכל דבר, ובגדול- כמו אצל שירלי של איה- מי שמפריע לו- מסדר. כמובן שאם לבעלך שום דבר לא מפריע- זה יכול להיות מתסכל מאוד בשבילך. מה שכן- אני חושבת שאני יודעת מאיפה באה לו היציאה הזאת של "את בבית עם בר כל היום, איזה כיף לך" כשלירון התפלקה יציאה כזאת, ואני רתחתי מהזלזול, הכרחתי אותו לעשות חושבים טוב-טוב, ואז הלכתי לשעתיים לחברה. השארתי אותם לבד, בשעב קריטית של ארוחת ערב, בלי ציצי, אמבטיה והשכבה. הוא עבד כל כך קשה סביבה, שהוא הבין שני דברים- 1. זה ממש לא קל להיות אמא במשרה מלאה. 2. הוא פשוט מקנא בכמות ובאיכות הזמן שיש לי עם גלי. הפתרון לקנאה הוא מאוד פשוט- רה-ארגון של סדר העדיפויות. ולסיום- מלאן
ים ו
ות לך ושירלי את שירלי את דיאנה צודקות- מהר מפגש. יש לנו פארק מקסים ליד הבית של אמא שלי, אולי תקפצו אלינו? זה כבר לא נסיעה לאיזור מסוכן בקצה המפה...

קראתי את כל השירשור ../images/Emo24.gif

תהיי חזקה! מבינה אותך הרבה יותר ממה שאת חושבת- אלא שבמלחמות לא נשיג כלום וגם לא בלעשות דווקא! נתחיל מעצם העובדה שפשוט תורידי רמת ציפיות ורק תקווי לטוב! כך האכזבה תהיה קטנה יותר..... את לא תצליחי לשנות ובטח לא ביום אחד, ויש הרבה טיפים לאיך לגרום.....וכו´...אני אדבר איתך בארבע עיניים...... אבל בינתיים תשפכי פה את הלב ותהיי חזקה! אני אכתוב לך למייל/ למסר או טלפון......

למעלה