חיסונים בישראל לא מכילים כספית

בואי נתמקד

אני לא מנסה ליצור דיון על הנזקים של הכספית. הכספית הוצאה מהחיסונים למעט אותו מקרה פרטי של DT שהצגת. באותו מקרה פרטי כמות הכספית היא זעומה - 0.6ug תימורסל כלומר 0.3ug כספית (היא מהווה 50% מהתרכובת). האם יש לך רפרנס שמראה שכמות כזאת בהזרקה חד פעמית יכולה לגרום לנזק? כן או לא?

פולספגן

New member
הכמות היא פי 2 מהרף והשתמשתי בסה"כ ברפרנס שלך

אני לא מבינה למה כל מילה שניה שלך היא מקור, כאשר אתה בעצמך רשמת את הנתונים

אין לי עכשיו כוח לחפש לך רפרנס, כי להבדיל ממך, אני לא מקבלת כסף על כך.
אם אתה רוצה בשלוף, אז יש לך את המשפט של חנה פולינג (מקווה שלא עיוותתי את השם) המפורסם שקיבלה פיצוי מאוד גדול בארה"ב לאחר קבלת החיסון.

הנה הקישור הקודם שנשבר:-
http://www.functional-medicine.org/...בתיים-ומתכות-כבדות/מתכות-כבדות-והשפעתן-הרעילה

את צוחקת עלי נכון?

אם אין לך סימוכין הקביעה שלך חסרת משמעות, ואגב הלוואי שהייתי מקבל כסף על התחביבים שלי...
אין לי בעיה לעצור את הדיון כאן אבל אני עומד על כך שטיעון הכספית לא רלוונטי לא עבור חיסוני החובה נטולי הכספית ולא עבור החיסון היחיד שאולי מכיל כמות זעומה של כספית - 0.6 מיקרוגרם (מיקרו לא מילי). 0.6 זה הרבה פחות מ50 מיקרוגרם שזו גם כמות שעומדת בדרישות הFDA.

פולספגן

New member
יש לי, אך כעת אין לי כוח לאתר אותם בשבילך

אני אף פעם לא מדברת באוויר אלא על דברים מבוססים.

פולספגן

New member
בכדי שלא תבכה

זכית ומצאתי במחשב שלי דף ממכתב תשובה לפרופ' אנגלהרד מגובה במקורות לתשובה שהוא נתן לדר' דייזי שטרן, המעלה טענות קשות נגד החיסונים לשפעת החזירים.
שמרתי את הדף הזה כי הוא התייחס לכספית ואין לי את היתר, אז לא יעזור לך אם תבקש (אולי למור סגמון יש)

, רק הערות ענייניות ולא טרוליות.

עכשיו אנחנו מתקדמים

במכתב שקיבלת יש הפניות מעניינות, במיוחד 10-12. תוכלי בבקשה למצוא את הביבליוגרפיה שאוכל לשזוף את עיני במאמרים הללו? מאמר 10 לדוגמא יכול להיות משהו מאוד ענייני והוא יכול להיות ניסוי שנערך על תאים בתרבית שהוא חסר ערך לחלוטין לדיון שלנו.

מור אם יש לך את המאמר המלא, אודה לך אם תעזור לנו.

הנה, אני ענייני לא טרולי ואפילו לא בוכה.

המסמך המבוקש

במסמך התיחסות ארגון חסון לתשובתו של פרופ אנגלהרד לדר שטרן יש כמה רפרנסים בודדים.
אני כבר הפניתי את חסון ווקס לדף עם רפרנסים רבים על נזקי הכספית והאלומיניום שבחיסונים. חסון, איך אתה יכול להתווכח עם הנתונים הללו? עם דבריהם של מומחים שכן טרחו ובדקו את הנושא, מומחים כמו פרופ בויד האליי, דר' בליילוק ואחרים?

אתה סוטה מהנושא

בחיסונים היום אין כספית. היחיד שיש בו הוא DT - לא חיסון חובה והוא מכיל 0.6 מיקרוגרם כספית.
המאמר היחיד שאולי מתקרב להיות רלוונטי הוא זה:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed?term=Toxicological Sciences 74, 361-368 (2003)
שים לב: ראשית מדובר בתרבית תאים שלמחקר כזה יש את הבעיות שלו ובפירוש לא ניתן להסיק ממנו מסקנות רפואיות.

שנית מדובר באינקובציה של כמה שעות עם תימרוסל בריכוז גבוה. עכשיו יקומו כולם ויגידו רגע, זה הריכוז שיש בחיסון, הם מתחילים מריכוז של 0.125uM שזה ריכוז נמוך מבחיסון הDT, ובכן, תרשה לי להוסיף פרט קטן ושולי והוא נפח הדם. כאשר מזריקים חומר לגוף, הוא נמהל במחזור הדם, כלומר הריכוז שלו יורד - והרבה (דמיין לעצמך כל נפח הדם) וחלקו הגדול יוצא החוצה בשתן. גם אם מסיבה כלשהי הוא מתרכז ברקמה מסויימת עדיין מדובר בנפח גדול בהרבה מחצי מיליליטר כך שהוא עדיין נמהל בכמה סדרי גודל (לפחות פי 100 - לנפח של 50 מיליליטר - חמישית שקית שוקו). במאמר הזה הם מצאו שהריכוז בו מתחילים לראות נזקים הוא 1uM כלומר 0.2ug. אם נזריק 0.6ug גם אם הם ימהלו פי 100 עדיין נהיה רחוקים מאוד מריכוז שעושה נזק אפקטיבי ובוא לא נשכח גם שחלק גדול מופרש החוצה בשתן בתוך כמה שעות.

מאוד מדגדג לי לעשות את החישוב עבור 50ug - הריכוז שהיה מצוי בעבר בחיסונים, אבל כאמור זה לא רלוונטי.

מור - הרפרנס הזה לא רלוונטי ואני מבקש ממך להסיר אותו ביחד עם כל מה שקשור לכספית כי - אין כספית בחיסונים בישראל!

באופן כללי אני גם מבקש ממך שתשתדל להציג מחקרים קצת יותר איכותיים, כאלו שפורסמו בעיתונים שמדענים אשכרה קוראים.

Nice try

חסון ווקס,
אני מבין שיש לך מטרה חשובה מאד, לשכנע את הציבור הרחב שלא כדאי לו לשאול שאלות וללמוד על חיסונים מה שאתה לא רוצה שילמדו.
אתה מחליט שאין כספית בחיסונים (כי פרופ' סומך אמר לך) בניגוד לעלון היצרן ואתר ה CDC.
אתה מתעלם ממחקרים רבים ביותר המצביעים על רעילות החומרים אשר בחיסונים, לרבות מסמך רשמי של ממשלת ארה"ב בנושא.
אתה טוען שהמדע נר לרגלך, אבל אין לך בעיה להזריק לילדים חיסונים שלא נערכו עליהם מבדקי בטיחות בסטנדרד מדעי (קבוצת ביקורת עם פלסבו נקי, מגדם מייצג, אקראיות וכפולי סמיות), שלא לדבר על תכנית חיסונים עם עשרות מנות חיסון שמעולם לא נבדקה לבטיחות במחקר אחד אפילו.
ואתה מבקש להתערב בתכנים של העמותה לפי שיקול דעתך (הנ"ל).

בהצלחה ובריאות שלמה לילדיך.

בכלל לא נסחפת

הבאתי רפרנס בלתי תלוי בפרופ' סומך או במשרד הבריאות שמראה שבחיסונים אשר נעשה בהם שימוש קיום אין כספית. אתה לעומת זאת מביא עלונים ליצרנים שאין לי מושג מאיזה שנה הם.
אני האחרון שיטיף לא לפקפק, אבל אני הראשון שיצעק כאשר יש סילוף גס ומגמתי של מחקרים, שחלקם הגדול פורסם בעיתנים נידחים וזאת משום שאף עיתון שמכבד את עצמו לא יקבל אותם.

אתה דוחף אוסף גדול של מאמרים שכל אחד בפני עצמו לא עומד בקריטריונים המדעיים להוכחה או הפרכה של תאוריה, אתה בונה על זה ששטף הדיסאינפורציה איתו אתה מלעיט את הציבור יגרום לאנשים "לחשוב" אבל לחשוב על מה שאתה מנסה לדחוף להם שמסכן את ילדיהם ואת ילדי (כן אותו אפקט העדר שאתה כל כך אוהב לזלזל בו). אתה מסתתר מאחורי הנימוק של "אני רק נותן מידע" אבל מסלף ומעוות את אותו המידע על מנת שיתאים לתפיסה שלך. אני מצאתי טעויות. מדוע אין לי זכות לדרוש ממך למחוק מידע שגוי?

למה במקום להביא מאמרים קיקיוניים מעיתונים נידחים באוסטרליה, שלא תביא גיבוי לטענות שלך מעיתונים מכובדים כמו הlancet או NEJM? ואני לא מדבר על רמיזות אלא מחקר אמיתי?

אה אני יודע, חברות התרופות משחדות את עורכי העיתונים הנ"ל שלא יפרסמו את המחקרים החשובים.

אני הצגתי בפניך עד כה שלושה טיעונים וזכיתי רק לתירוצים:

1. אין כספית בחיסונים. למה אתה ממשיך להפחיד אנשים איתה?

2. חישוב האלומיניום שלך הוא שגיאה גסה, מדוע אתה ממשיך להשתמש בו?

3. ה"הוכחה" שלך בדבר חוסר יעילות החיסון לאבעבועות שחורות (הסיפור עם אוסטרליה) אינו אלא אגדה אורבנית.

אני אוהב את ילדי ורוצה שיהיו בריאים, ואני רוצה גם ששאר הילדים יהיו בריאים וזאת הסיבה שאני אמשיך להתעקש ולהוכיח אותך על כל טעות שאמצא, משום שאני (ויתר הקיהילה המדעית) חושב שאתה טועה ומטעה, והיות ולא מדובר בפורום העוסק בויטמינים או תוספי מזון, אלא בחיסונים אני אפילו רואה בכך סוג של שליחות. זה לא אישי נגדך, אלא נגד הרעיונות המסוכנים שלך.

שיהיה לך חג שמח,

חסון

פולספגן

New member
"לעומת זאת מביא עלונים ליצרנים שאין לי מושג

מאיזה שנה הם"
אתה צריך להאשים רק את טיפת חלב או יותר נכון את משרד הבריאות, כי העלון לצרכן שאני ראיתי הוא זה שניתן לילדים

אז, אתה טוען, שנותנים לילדים חיסונים ישנים ולא מעודכנים?

ליתר הדברים שלך לא אתייחס, כי בפעם האחרונה שבדקתי, הבחנתי שאני לא

פתרון פשוט

האם את יכולה להשיג עותק עדכני של העלון לצרכן מטיפת חלב (עם תאריך בבקשה)? מספיק לשניים שלושה חיסונים (חוץ מDT), לא צריך את כולם. אם רשום שם שיש כספית (לא "עלול להכיל עקבות") אני מבטיח שארד לשורש העניין, משום שאראה בכך הפרת אמון מצד משרד הבריאות. אבל לעומת זאת, אם לא כתוב, הנושא כבר לא יהיה רלוונטי.

מתאים?

פולספגן

New member
האם אתה יכול לשלם לי
על הזמן שלי?

כשאהיה (לא בזמן הקרוב) בטיפת חלב, אבקש זאת שוב, אך לא אלך לשם במיוחד.

אם אתה לא מאמין לי שבדקתי וראיתי את זה בעצמי (אגב, בדקתי רק ב-3 חיסונים שהם ה-DT, DTaP וצהבת A ורק ב-DT היה)
לא בדקתי בשאר, כי לא עניינו אותי, אז אתה מוזמן ללכת לשם בעצמך ולבדוק, כי אתה כפי שכתבת שאתה "אפילו רואה בכך סוג של שליחות", לכן ששליח לך תעשה את העבודה שלך ..., אחרת תפסיק לכתוב כאן שקרים שהמקורות שמביאים לך לא עדכניים.

zlp

New member
או, התחלנו עם ההכפשות, האייקונים וההדגשות

שוב טענת טענה שאינך יכולה לעמוד מאחוריה ושוב כשמבקשים הוכחות את עוסקת בעלבונות.

אכן מתאים לחסידי האנטי-חיסונים.

hhaaa

New member
מר וקס לי נראה שמי שמכפיש כאן זה אתה

ולאחר מכן מגדיר את כל מי שעונה לך בכבוד הראוי ותוך כדי התייחסות ענינית כ"חסידי האנטי חיסונים" ובכך מנסה לבטל את כל התוכן הענייני שנכתב כאן
וזאת במקום להתייחס לנקודות שעלו כאן :
למשל מה שמור כתב תחת "Nice try"

התרשמותי היא שאתה כל הזמן מאוד צודק וממשיך בהתמדה להתכחש ו/או להתעלם מהעובדות.
זכותך.

zlp

New member
התרשמותי היא שאתה מתבלבל ומבלבל

היות ואני הוא לא וקס.

גם לא קראת את דברי, שכוונו לפולספגן אך מאפיינות גם "מתנגדי חיסונים" רבים שכותבים בפורטל הזה.

מעבר לכך, אדם שכותב שירי הלל לעמותה שהוא פעיל בה תוך הסתרה של העובדה שאישור הניהול התקין של העמותה רשום על שמו והצגת מצג שוא של נייטרליות.
הוא אדם שאני מטיל ספק ביושרתו. במיוחד אם הוא מצהיר שכוונתו היא לתת את כל האינפורמציה הרלוונטית.

קריאה לסדר

ZIP,

אתה מתבקש להתיחס בכבוד לגופו של עניין ולא לגופו של אדם.
אנא קרא את תקנון השימוש בפורום כאן למעלה.

למעלה