בכלל לא נסחפת
הבאתי רפרנס בלתי תלוי בפרופ' סומך או במשרד הבריאות שמראה שבחיסונים אשר נעשה בהם שימוש קיום אין כספית. אתה לעומת זאת מביא עלונים ליצרנים שאין לי מושג מאיזה שנה הם.
אני האחרון שיטיף לא לפקפק, אבל אני הראשון שיצעק כאשר יש סילוף גס ומגמתי של מחקרים, שחלקם הגדול פורסם בעיתנים נידחים וזאת משום שאף עיתון שמכבד את עצמו לא יקבל אותם.
אתה דוחף אוסף גדול של מאמרים שכל אחד בפני עצמו לא עומד בקריטריונים המדעיים להוכחה או הפרכה של תאוריה, אתה בונה על זה ששטף הדיסאינפורציה איתו אתה מלעיט את הציבור יגרום לאנשים "לחשוב" אבל לחשוב על מה שאתה מנסה לדחוף להם שמסכן את ילדיהם ואת ילדי (כן אותו אפקט העדר שאתה כל כך אוהב לזלזל בו). אתה מסתתר מאחורי הנימוק של "אני רק נותן מידע" אבל מסלף ומעוות את אותו המידע על מנת שיתאים לתפיסה שלך. אני מצאתי טעויות. מדוע אין לי זכות לדרוש ממך למחוק מידע שגוי?
למה במקום להביא מאמרים קיקיוניים מעיתונים נידחים באוסטרליה, שלא תביא גיבוי לטענות שלך מעיתונים מכובדים כמו הlancet או NEJM? ואני לא מדבר על רמיזות אלא מחקר אמיתי?
אה אני יודע, חברות התרופות משחדות את עורכי העיתונים הנ"ל שלא יפרסמו את המחקרים החשובים.
אני הצגתי בפניך עד כה שלושה טיעונים וזכיתי רק לתירוצים:
1. אין כספית בחיסונים. למה אתה ממשיך להפחיד אנשים איתה?
2. חישוב האלומיניום שלך הוא שגיאה גסה, מדוע אתה ממשיך להשתמש בו?
3. ה"הוכחה" שלך בדבר חוסר יעילות החיסון לאבעבועות שחורות (הסיפור עם אוסטרליה) אינו אלא אגדה אורבנית.
אני אוהב את ילדי ורוצה שיהיו בריאים, ואני רוצה גם ששאר הילדים יהיו בריאים וזאת הסיבה שאני אמשיך להתעקש ולהוכיח אותך על כל טעות שאמצא, משום שאני (ויתר הקיהילה המדעית) חושב שאתה טועה ומטעה, והיות ולא מדובר בפורום העוסק בויטמינים או תוספי מזון, אלא בחיסונים אני אפילו רואה בכך סוג של שליחות. זה לא אישי נגדך, אלא נגד הרעיונות המסוכנים שלך.
שיהיה לך חג שמח,
חסון