חלאה זכרית מכוערת

תקשיבי, כתבת כל כך יפה

בעצם לא כתבת המון פשוט שמתי לב שאת ממש מבינה אותי וכתבת בשפה שהיה כיף לקרא:) לא יודעת, נשמעת כל כך חמודה! מקווה שגם אצלך זה יסתדר, ובאמת, לפעמים הולכי םעם הראש בקיר, לא שמים לב לכל הרמזים, כל כך רוצים להאמין... לא תמיד עפים בזמן, רק הפעם נפתחו לי העיניים ,אחרי שכבר נפגעתי בעבר. רק הפעם הוצאתי את עצמי בזמן, ובדרך הכי מכובדת שיכלתי. הפתעתי את עצמי...

תודה את מקסימה../images/Emo13.gif

אני מאוד מבינה אותך ונורא הזדהתי עם מה שכתבת שהרגשתי דחף עז להגיב, לחזק אותך, ולתת את דעתי בעיניין. אמן אמן אמן שאצלי זה גם ייסתדר. תיראי,תמיד יש פעם ראשונה שאפילו את מפתיעה את עצמך ואת נורא צודקת, זה באמת נובע מכך שניפגעת בעבר...אומרים שאחרי שנכווים פעם אחת יותר מדי ,אז אחרי זה כשיש שוב סימנים לאותם גורמים שעלולים לגרום לך להכוות שוב ,התת מודע שלך שולח לך סימני אזהרה....רק שככול רוצים להאמין למה שיש בפועל כדי לא להתאכזב שוב שמבטלים בהינף יד את כול נוריות ההזהרה. תמיד יש פעם ראשונה שפתאום את עומדת על שלך וחושבת לעצמך: "מדוע שייתיחסו אליי ככה?, לא מגיע לי גם כבוד בתור האדם שאני?!" כן מגיע לך כבוד ומצויין שהעמדת אותו על מקומו ככה הוא יבין עם מי יש לו עסק וברגע שהוא יבין שאת לא מוכנה שיורידו מכבודך ואת יודעת להעמיד אותו במקום הוא ייתנהג אלייך גם בכבוד באם יירצה להיות איתך. כמו שנאמר: מה שאת מרגישה בפנים את מקרינה כלפי חוץ, ואלו הם השדרים שאנשים בחוץ קולטים ממך וכך הם יידעו כיצד עליהם להתנהג אלייך. תכבדי את עצמך- תגרמי לסביבה לדעת שיש לכבדך!!! נותר לי לומר שאני מחזקת את ידייך בנושא ותמיד שמחה לעזור

ואגב עוד משהו: דיברתי עם מישהו שגם

רצה להפגש ב12 בלילה: אמרתי לו : תגיד לי זה נראה לך הגיוני לנסות להפגש בכאלה שעות עם בחורה? ככה , ישר בפנים.. ואחריי זה המשכנו לדבר <לא נפגשתי איתו, ברור> ואז הוא שוב רצה שנפגש , והוא נשמע לי חמוד, אמרתי בסדר , אבל אל ב12 בלילה! כאילו הייתי מאוד תקיפה וגם התכוונתי לזה! אני לא אפגש עם אנשים שאני לא מכירה בשעות כאלה ולא בא לי שהם יבואו עייפים או שאני אהיה עייפה להגיע אליהם הביתה זה ישר חסימה במסנג'ר! בסוף נפגשנו ב9 בערב, והיה ממש אחלה דייט! הבחור העריך אותי על העקשנות שלי, אני יודעת מה אני שווה ואני יודעת מה אני לא מוכנה לקבל! פעם לא הייתי כזו זה בא עם הניסיון....
בהצלחה!

הייתי תקיפה ולא תוקפנית

זה כמו ההבדל בין אסרטיבית לשתלטנית אל תדאג, אני אמנם כאן קוטלת עם הרבה ארס, אבל במציאות אני ממתיקה את המכה

ufffnick

New member
לא זו הנקודה...

אצל כל אחד הפירוש למושג תקיפות ותוקפנות קצת שונה. הם קרובים מאוד זה לזה. תביני שאת עשויה, יום אחד, ממש בלי להתכוון, ליפול על חמום מוח, שההגדרה שלו לתוקפנות תיפול על אותה משבצת של ההגדרה שלך לתקיפות. בקיצור, תהיי תקיפה אל מי שאת מכירה. עם זרים תזהרי.

White sunrise

New member
קראתי את כול התגובות ! אז...

קודם כול אני לא חושבת שהוא חלאה פשוט הציפיות שלו שונות משלך וכן הדרך שהכרת אותו די מעידה למה הציפיות שלו שונות. ניסית שיכירו לך אנשים חברים טובים שיודעים מה את רוצה ?! רוב הבנות לא אוהבות שמזלזלים בהם הם פשוט לא אוהבות בנים שיתנו שידרכו עליהם ! אנחנו רוצות מישהו שיעמוד על שלו. יכול להיות שאם היית בשלב אחר בחיים הוא כן היה מתאים לך אין לדעת . אני גם לא מבינה את הקטע שאת יוצאת רק בשביל להכיר בחורים ?! איפה הכיף שביציאה ?! מה אם קצת מוזיקה טובה חברה טובה ואם יוצא אז גם בסוף הערב להכיר בחור טוב . רמת המקום לא נקבעת לפי רמת הבחורים לפחות לפי דעתי . תהני מהחיים ואל תיתאמצי כול כך לחפש לעצמך בחור כי הוא יבוא זה בטוח את צעירה !!! (זה לא שאת יוצאתץ עוד שניה לפנסיה ותקני אותי אם אני טועה ..) וזה שהבחור צילצל אלייך ב1130 אכן מעיד על מקומך בסדר העדיפויות שלו . אז כן זה לא התאים לך אבל יש עוד המון בחורים , וצריך לסנן ולהגדיר את הציפיות שלך ואני לא חושבת שאת צריכה להקטין אותם כי בסוף יהיה מישהו שיתאים לך. ולגבי כול אילו שאמרו שיש גם בחורות חלאות תיתפלאו אנחנו מאוד דומות לבחורים! הוקרצנו מאותו חומר ! זה לא קשור לחלאות זה קשור לשלב בחיים אני בטוחה שגם את היית או תיהיה בשלב בחיים שאת לא רוצה מישהו רציני אלה רק כיף והנאה . העיקר שתהני ותיראי את חצי הכוס המלאה !!! לכול דבר יש סיבה :) אני לא מאמינה שקראתי את כול התגובות מטורף!!!!!!!!

nudeles

New member
נכון אבל

יש כמה דברים שאת צריכה להבין ואז תסתכלי על שאר 1. ) הבנות של היום כמה לא משנה איך מתחילים איתן (הבחורים הטובים לא המניאקיים) הן מנפנפות אותם ומהנהגות קשות ומינאקיות כלפי אותו בחור ביחוד שאתן באות בקבוצות למסיבה . 2.) את צודקת לגבי זה שאם את שותה במסיבה המון וודקה רדבול ומאבדת את הראש אף בחור נורמלי(קריא רציני ולא מנייאק) לא ישתין לכיוון שלך. 3). לא משנה איך תסתכלי על זה אם את יוצאת הרבה למסיבות הסיכוי שלך לתפוס בחור רציני הוא אפסי (=קריא למסיבה באים כאלה שרוצים לתפוס סטוצים וכו') {מצטער אם זה נשמע הכללה אבל ככה לי יצא בכל הפעמים האחרונות שיצאתי למסיבות} טיפ: אם את באמת מחפשת בחורים רצינים תנסי בפאבים יש שם אחלה בחורים שרובם מחפשים קשרים רציים והם לא מינאקים רובם

icy rain drop

New member
אני כל כך מבינה על מה את מדברת.

ואין לי מה לומר לך כי גם אני לא הצלחתי לפתור את העניין הזה

l i r u s h

New member
סליחה, אבל...

אני לא הייתי נפגשת עם בחור לדייט שני ב 11 בלילה, לא משנה כמה ספונטנית אני, ובטח שלא בדירה שלו... עצם זה שהוא מציע לך לבוא לדירה בדייט שני אומר הרבה דברים עליו עצם זה ש"קפצת" ונסעת ועוד אמרת וכתבת בפורש שהיו עוד סימנים שהתעלמת מהם, זו בקיצור בעייתך בלבד. פגישות סבירות מתבצעות בשעות סבירות ואני לא נכנסת לדירה של מישהו בפגישות הראשונות עד אשר אני יודעת בוודאות שהוא רציני לגביי... אגב, הוא לא יתאמץ כל עוד את מסכימה לו כל פעם שהוא קורא לך... ועוד משהו, אם את מכירה בחור במסיבה, אל תצפי לשום דבר מעבר לסטוץ...הסיכוי שיקרה משהו רציני אחרי מסיבה מרובת אלכוהול הוא אחד לאלף... את צריכה לעשות חושבים ולדעת מה את שווה!

l i r u s h

New member
טוב בעצם לא הבנתי,תיקון טעות

לא קפצת ונסעת וזה טוב אבל פעם הבאה בדייט ראשון את צריכה לקלוט ישר סימנים מה הוא רוצה ומה לא גם בשאלות ישירות אליו וגם בדברים עקיפים כמו שפת גוף ודיבור

RReuTT

New member
כל כך מזדהה עם המצב הזה..

כבר אי אפשר לפגוש מישהו נורמלי בימינו, או שהוא תפוס או שהוא חרא של בן אדם.

guri667

New member
הבחורים הטובים נמצאים איפה שאת לא

תפסיקי להשתכר ולהסתובב בפיקאפ בארים אני מבטיח לך שתכירי הרבה בחורים טובים שסולדים מהמקומות הללו ומחפשים את הבחורה הרצינית והכנה והאמיתית. לא אומר שאין חלאות פשוט את נמצאת בסביבה שלהם ולכן את מן הסתם נתקלת בהם. אז לבוא לבכות שהבחורים לא טובים זה הכי קל במיוחד שלא הכרת את החלק הטוב שלהם.

HeartSave

New member
אני איתך!!!!!!

או שהם הומואים או שהם תפוסים! גם אני תהיתי איפה הם מסתתרים?

ינשוף 155

New member
ממש לבכות בדמעות על הבנות נו באמת

אתן לא מבינות שאין אליכן כבוד כי יצרתן מצב שאתן אובייקט מיני נטו? מצד אחד מתלבשות כמו זונות ומצד שני מבקשות כבוד. שילוב קריטי של תמימות וטמטום שפועל לטובת הגברים. למה שאקח מישהי ברצינות אם אחרי יום אני מקבל מה שאני רוצה ממנה והיא לא מעניינת אותי יותר? לכל מי שחושבת כאן שהיא מיוחדת אז תתעוררי יש עוד אלף כמוך ואם גבר לא יקבל מה שהוא רוצה בדייט השלישי גג אז הוא ילך הלאה למישהי אחרת שלא עושה בעיות וגם אותה יחליף. לי אישית אין כבוד לנשים בגרוש וגם לא יהיה כי נשים רוצות ליהנות מכל העולמות, שיוציאו עליהן כסף וגם לשחק אותה בתולות. בגיל 18 כבר אין בתולות כאן כי הספקתן לשכב עם כל מה שזז ותמשיכו ככה בנות-:) אנחנו מקבלים את מה שאנחנו רוצים ונותנים גז לבאה בתור.

למה בנות מתלבשות כמו זונות? בוא

נחשוב רגע... מי מכתיב את ה"אופנה" המטומטמת הזו של חוסר בדים? למה כשאני באה לקנות ג'ינס אין מכנס אחד לרפואה שכשאלבש אותו לא אצטרך מיליון פעם להרים אותו כשאני מתכופפת או יושבת, או חולצה שאצטרך למשוך למטה כדי שלאט יראו לי את הפופיק כל הזמן, ואז המחשוף גדל? לא שאני מצדדת נהייה אחריי צווי אופנה, אבל מה אתה מציע לי שאעשה? שאתלבש בבגדי סבתא? כי זה האופציה השניה... מי מוכר אותנו בזול בירחונים/מלולי דוגמנות? קליפים בMTV? הכל זה במאים/ תסריטאים זכרים! מי מזלזל בנו בסדרות מטומטמות בטלויזיה כמו מסודרים? מי המציא את פלייבוי? מי המציא את אתרי הפורנו?

רחלי ר1

New member
אתה בזבוז של זרע וביצית ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

קודם כל, אישה יכולה להתלבש איך שבא לה ולא מעניין שהזן הנחות רואה זאת כאובייקט מיני... במקרה הזה, הגברים יכולים להסתכל ולבכות (מהכאב ביצים שנגרם לכם...) רוב הגברים, חוץ מלהסתכל על ישבן וחזה של אישה אין משהו שהם יכולים לשאוף אליו... זאת ריקנות!!!! (זה ידוע כבר שאישה התברכה בבינה יתרה) בכל אופן,למה אתה מתלונן על זה שנערה בגיל 18 כבר לא בתולה
אצל הגברים... זה כבר מגיל 12 (במקרה הטוב...) אז במה אתם יותר טובים
למה לכם מותר ולנו אסור
אז אם אתה חושב שאתה מיוחד בשל היותך גבבבר אז ממש לא
קבל ביטוללללללללל
יש הבדל דק בין כל הגברים והוא שלאחד יש יותר גדול / קטן והשני מלטף בצורה שונה...
האחד יצליח בדייט השלישי ואתה... תמשיך להשתמש ביד ימין

RieM

New member
חחח ... איזו מצחיקה ../images/Emo6.gif

מזכירה לי את האקסית שלי
חחחח ....

למעלה