חלאה זכרית מכוערת

ufffnick

New member
קשה, אה?

"רצינות" זו לא חתונה, ובטח שלא הכרזה לטווח הארוך. תקראי שוב את העדות שלה על מה שקרה, בלי הכותרת וההקדמה, ותראי שהבחור היה הרבה יותר מהוגן איתה. ותכל'ס, היא יכלה לפתור את כל הסיפור בלומר "אני עייפה, לא בא לי לצאת בשעה כזו" וזהו! לא היה כל ה"חלאה" וכו'. הוא התקשר אחרי שהיה עם חברים (דוגרי, אחרי יציאה עם חברים לא יודע אם היא בכלל היתה עולה לי במחשבות), וחשב עליה, התקשר אליה ושאל אם היא רוצה להיפגש אצלו. כל שהיא יכלה להגיד זה כן או לא. להיכנס למגה סרט שסקורסזה לא היה חולם להפיק במימדים כאלה, מיותר, לא במקום וילדותי. במקום לקבל את זה כמחמאה שהוא בכלל חשב עליה אחרי מפגש עם חברים ולא התמוטט לישון, התקשר אליה והביע כמה שהוא רוצה לראות אותה, למרות שסביר להניח שהיה מתמוטט לישון שתי דקות אחרי שהיתה מגיעה... את מבינה איזו תמונה חלופית אני מנסה להציג? אין פה שחור לבן, והיא בחרה בתגובה הכי קיצונית, הכי שיפוטית שאפשר כלפיו. בסופו של דבר היא כנראה הפסידה בחור הגון וסימפטי. מישהי אחרת תהנה ממנו.

איזה בולשיט../images/Emo6.gif

איך הפכת את התמונה, אתה עו"ד או מה? כאילו זה מאוד נחמד שמישהו נזכר בך באמצע הלילה, אבל לצפות שהיא תעמוד דום לכבוד הוד מעלתו- תתארגן ותצא אליו הביתה זו באמת חוצפה. מה אני אגיד לך, זה ממש חלום רטוב שלי- שמישהו ייזכר בי באמצע הלילה כשהוא חוזר חרמן/שיכור ממסיבה ....מה נראה לך?
NOT

ufffnick

New member
את מתוסכלת ממש כמוה.

שימי לב, שיניתי את התמונה בכוונה, כדי (שאולי) תביני שיש שני צדדים למטבע. לא אמרתי שהי צריכה לעמוד דום, ואף הראתי שיש תגובה חלופית. וכן, תחשבי על זה שבמקום להיזכר באקסית שלו כשהוא שיכור/חרמן, הוא נזכר בך. זה רק מראה כמה שעשית עליו רושם חיובי. הנקודה שלי, בסופו של דבר, (ואת מתעקשת לא להבין אותה), שכשאת לא מכירה את הבנאדם שמולך (והיא לא מכירה אותו) לפרש את ההתנהגות שלו, באופן כל כך סטריאוטיפי, לא יוביל אותה לשום מקום טוב. גם אותך, אגב. תפסיקו לשפוט ותתחילו להסתכל על גברים כאינדיבידואלים, לא כעל סטריאוטיפ, כי את עושה כלפי גברים, זה בדיוק מה שחלאות שוביניסטים עושים לנשים.

מה אתה יודע על מה שאני עושה

לגברים? אני נותנת להם צ'אנס ואז הם מוכיחים לי כמה זה לא הגיע להם.... מסכימה איתך שמצד אחד אין לשפוט מישהו שבקושי מכירים.... מצד שני... דווקא בגלל שאני לא מכירה אותו, מן הראוי שיתאמץ להרשים כמו שאני לא מגעילה אליהם, לא מתנהגת אליהם בצורה לא מכובדת - שיראו לי גם שהם מכבדים אותי בתור בנאדם! יחס גורר יחס

ufffnick

New member
רושם?! זה מה שאת צריכה?

לא סיימת את המשחקים האלה? של "לעשות רושם"?! עם כל הכבוד, אם ה"אני" האמיתי שלי לא מוצא חן בעינייך, אז תודה ושלום. אני לא צריך לעבוד קשה בשביל להיות מישהו שאני לא. וגם את לא (אגב). אם עד עכשיו היית עסוקה בלעשות רושם, ולצפות ממנו לעשות רושם, לא פלא שלא הגעת אל הנחלה. כשתסיימי את עונת המשחקים שלך, ותוכלי לקבל את עצמך כמו שאת, מכף רגל ועד ראש, עם הטוב והרע שבך, תוכלי לעשות את זה גם אל האחר. עד אז לא אתפלה שתמשיכי לשפוט את בני הזוג שלך לפי מידת הרושם שהם עושים. ואת המגעילים, תמשיכי לבעוט, הם באמת לא שווים את המאמץ.

זה בדיוק מה שאני אומרת

אם הבנאדם שאני בקושי מכירה, לא "עשה רושם" כשהוא בא בתור האני העצמי שלו, וגרם לנורה אדומה להדלק אצלי-> שאולי הוא שוביניסט או טיפש או קמצן או סתם אידיוט---> למה שארצה להשאר איתו???? ואתה לא מכיר אותי, אני האחרונה שמשחקת משחקים
אני הכי כנה שבעולם והכי פתוחה איתם, אני מכריזה כבר על ההתחלה אם מישהו עושה משהו שלא מתאים לי , ולא אני לא אומרת את זה בתור קרציה או מחנכת או מניאקית , אני אומרת את זה עם חיוך ומבהירה מה מתאים ומה לא מתאים. עדיף לתאם ציפיות בהתחלה מאשר להתאכזב אחר כך... וברורררררררררר שאני בועטת במגעילים, בגלל זה כל המגעילים קפצו בשרשור הזה בתרעומת עליי ובהעלבות אישיות , חחחחח <תראה את הינשוף עם ההודעות התת רמה שלו...>

ufffnick

New member
בקיצור...

את מסכימה איתי למרות שאני גבר.
שיהיה בכיף.

ufffnick

New member
בהחלט

תגובה ברמה. תקראי עד הסוף לפני שאת שורטת. את לא מכירה אותי, לא קראת עד הסוף, לא הבנת את הפואנטה של הדיון ואת מחליטה שאני חלאה. מאחל לך לחיות עם עצמך, ורק עם עצמך עד היום האחרון. לא בגלל שאת לא נסבלת, אלא כמחווה הומניטרית למי שעשוי לטעות לבלות את חייו לידך. תצליחי.

ufffnick

New member
כמו שלא קוראים לאדם שאת לא מכירה

חלאה. ואלו איחולים מאוד לבביים מעמקי נשמתי, לקורן שיפול בידייך. שום דבר אישי נגדך. רק טובת המסכן.

o0Invisible0o

New member
באמת מלחמת המינים פה, אה?

אתה ממש לא מבין את הצד שלנו..ואני לא משנה איך אני מסתכלת על זה, לא מצליחה להבין את שלך.

ufffnick

New member
אני מבין מצוין את הצד שלך

זו בדיוק הבעיה. רף הציפייה הוא גבוה לאין שיעור ביחס למציאות. כל אדם, (גבר או אישה) יש את הזכות על חייו ועל עצמו (אני בטוח שאנו מסכימים). לכן, כששניים נפגשים, למטרות רומנטיות (וזה ממש לא משנה כרגע מה המטרה), עד שלא נוצר קשר ממשי (יותר משני דייטים ושיחת טלפון) אין לצפות ליותר ממה שהיא תיארה. למה? כי לפני שהיא הופיעה בחייו היו לו חיים משלו, והוא ינהל אותם כמו שמתחשק לו. אם הציפיות לא תואמות (והוא הצהיר עליהן מלכתחילה) אין טעם להמשיך, אבל ככל הנראה היא המשיכה מבלי להתייחס לציפיות ונכוותה. (ככה זה כשמשחקים באש...). עם זאת היא באה בטענות אל אותו בחור על היותו "חלאה" בגלל שהתקשר אליה בשעה לא סבירה וכו'. אני אומר, אין קשר בין היותו חלאה לבין מה שהוא עשה. היא פשוט התעקשה "לחנך" אותו. ככה זה, כשמנסים לאלף כלב, לפעמים הוא נושך...

אחותי, תמשיכי לסנן, לסנן בטירוף

נקסט נקסט נקסט, בסוף יבוא אחד נורמלי, תקראי את הבלוג שלי ותביני , גמני נתקלתי ונתקלת בהרבה אידיוטים, אל תתני להם לךעבוד עלייך ולשחק בך

mali111

New member
מסכימה איתך לחלוטין

גם בגילי המופלג... (39) ומצבי ה"מתקדם"... (גרושה + 2) נתקלים בחלאות מהסוג הזה. אני כל כך מבינה ומסכימה איתך!! ועוד דבר - כל הכבוד שנפנפת אותו בזמן (אני לא תמיד עולה על זה בזמן ונפגעת.

gabrielr

New member
כמו שאמרו, התבגרת...

פתאום יש לך דרישות יותר גבוהות מהבחורים שלך, ולדעתי זה טוב. ואת זה אני אומר בתור גבר! אולי ככה תלמדי להעריך אנשים יותר טוב. ולא חסרים בחורים טובים, פשוט ל"מנייאקים" שאת רגילה מתחילים עם כל דבר שזז, בגלל זה הם מגיעים אלייך...

למעלה