חמשת העיוורים \ טולסטוי

עוד שניה אנשים שכל בוקר משנים דעה

עלי- לא אכפת לי!מחר גם ככה הם יחשבו הפוך....ככה שבמקום לשנוא אותי הם יאהבו אותי!

bhnadav

New member
ציפי לבני כופלת כל בוגי או בובי.

והעבודה בראשות מצנע קיבלה 19, לא 17. תמיכה לאומית גבוהה - תפתחי כל מוסף לשבת של ידיעות אחרונות או כל עיתון אחר ותראי 40 סקרים, לא אחד. שרון לא פחד ללכת לשום בחירות או משאל עם, כי הוא היה זוכה בכל משאל עם לאומי ברוב עצום.

אז תסתכל בסקרים לפני ההתנתקות

ששרון הציע אותה-מעל 50 אחוז היו נגד-אבל הוא פחד!!!!!!!!למה הוא עם כן לא הלך לבחירות?????.הוא פחד!הוא ידע מראש את ההפסד שלו והעודה היא: הוא הלך למשעל בליכוד-ענו לו לא.אתה לא הולך לעשות אתזה. זה נגד כל הערכים שעל פיהם נבחרתם-ולא היה חשוב לו!

bhnadav

New member
מאוד לא נכון ../images/Emo31.gif

הסקרים היו יותר בכיוון של 70%-30% בעד ההתנתקות מאשר 50%-50%. ולגבי משאל המתפקדים - כתבתי על כך רבות בשרשור אחר בעמוד זה.

תומרס1

New member
אני מאוד מסכים

הסקרים לפני ההתנתקות הראו בבירור שיש רוב בעד ההתנתקות

mean girl 16

New member
כמה שאתם מתלהבים אבל שרון חב לביבי

את הקריירה הפוליטית שלו. אחרי ימי ברק ביבי הוביל על שרון בליכוד כשלביבי היה 80-90% הסקרים הראו שעם ביבי הליכוד יכול לגרד את ה50 מנדטים. וביבי נתן את זה לשרון ככה במתנה
חשב שהוא נותן לו את זה לשנה עד הבחירות הכלליות ואז הוא לוקח חזרה.. חח זה כזה אירוני.

bhnadav

New member
ביבי היה במצב קשה באותה תקופה.

אני זוכר טוב מאוד את התקופה ההיא, בה הציבור עדיין לא האמין בו. היה משבר אימון קשה מאוד מאוד בין העם לבין ביבי, שנותר עד לאותה מסיבת עיתונאים מפורסמת אחרי שחזר מארה"ב, כשגם אז הציבור עדיין לא האמין בו. אני גם לא בטוח שהיום הציבור מאמין בו, אבל היום הסיטואציה אחרת.

mean girl 16

New member
חח ל-א. תשאל כל חבר ליכוד עם זכרון

ידעתי את זה טוב מאוד תמיד.. זכרתי מאז, ביבי לקח על שרון מעל שמונים אחוז בליכוד ובבחירות הכלליות לפי הסקרים השונים בעיתונות לפני שביבי החליט אם לרוץ היה "הליכוד בראש שרון" לעומת "הליכוד בראשות ביבי" לשרון היה בערך 35 תמיד ולביבי היה 40 וכמה. את כל זה אתה יכול לחפור, לשאול ולבדוק. גם לא מזמן סילבן הזכיר את זה. באיזה כינוס כזה שלו שהייתי בבית בהרצליה. לפני שאריק פרש מהליכוד.

mean girl 16

New member
תיקון ניסוח

ביבי לא לקח על שרון בבחירות בליכוד. לפי הסקרים הוא היה צפוי לקחת עליו בלמלעה מ80 אחוז. והוא הגיש לשרון את הליכוד כפרי בשל כמו שאומרים.

bhnadav

New member
ביבי היה במצב הרע ביותר אי פעם,

בתקופה ההיא. וחבל לדוש בהיסטוריה, במילא בנושאים הפוליטיים כל אחד מסלף את ההיסטוריה לטובתו, ואף פעם לא תמצאי את האמת המושלמת.

תומרס1

New member
אל תשכחי שביב הביא את הליכוד

למפולת עם 19 מנדטים בלבד ועם כל הכבוד לסקרים, שרון הביא בפועל 38 מנדטים לליכוד, שרון הוא הוא זה שהציל את המפלגה והרים אותה מלמטה וביבי חזר פתאום שהמצב בליכוד היה הכי טוב מזה שנים ושוב רצה להרוס והצליח לעת עתה.. אני לא יודע מה יהיה עד הבחירות ומי ינצח היום בקרב על ראשות הליכוד אבל ללא ספק כוחו של הליכוד כבר לא מה שהיה עם שרון...

mean girl 16

New member
מה שכתבת פה לא נכון לחלוטין מהסיבה

הפשוטה שזה היה בחירות ישירות והשני בחירות כלליות. אל תמרח אותי כשאתה יודע שהעובדות שאתה מציג פה מעוותות. בגלל זה החזירו את השיטה, כי זה לא אבד. אנשים חשבו נגיד שהם רוצים מועמד מסויים לראש ממשלה אבל יצביעו למפלגה אחרת וזה מה שעשו. ככה שיש הבדל עצום. וכמו שאמרתי באותם סקרים לפני הבחירות הליכוד בראשות ביבי היה צפוי לגרוף מעל ל40 מנדטים. שרון לא הציל את המלגה- אולי ברק הציל חח אבל בשיא הרצינות לביבי היה את הכל הקלות והוא נתן לשרון כי הוא היה בטוח שאחרי שנה הוא נופל אז פה הייתה הטעות שלו

izzyr

New member
שטויות במיץ בטטות....

1. ירידה חדה במספר קורבנות הפיגועים מאז 2002! ניתן ליחס זאת למערכת הביטחון שפעלה כמו שצריך, חוצ'מזה, זה העבודה של ראש הממשלה. 2. מאז הנסיגה מעזה חלה צניחה במספר תקריות הירי: 78 רקטות נורו לעבר ישראל לעומת 304 קסאמים בתקופה המקבילה! כלומר הנסיגה הצליחה, אז מה דרכו של שרון הייתה שגויה עד עכשיו? האם הוא לא היה צריך לעשות זאת לפני הרבה זמן? למה לחכות אחרי שהיו כל כך הרבה הרוגים? 3. שיעור האבטלה הנמוך במשק מאז 2002! זאת חוצפה לייחס זאת למישהו בקדימה, זה עבודה של ביבי נתניהו ומפלגת שינוי, זו המדיניות הכלכלית שלהם. שרון ואולמרט רק תקפו את ביבי שהוא לא רחמן
4. תמיכה בין לאומית גבוהה מתמיד לפעולות הממשלה! כל מי שביצע נסיגה, קיבל תמיכה בינלאומית טובה. זה היה יכול להיות גם פינגליין, אם הוא יבצע נסיגה העולם יאוהב אותו. 5. האופצייה הריאלית ביותר היום, לאישה חזקה ובעלת כושר מנהיגות ומידות יוצאות דופן. אתה צוחק אלי? מה זה שוב העיוורון הפרסונלי? אבל בוא נדבר על עוד כמה דברים. עמרי שרון מורשע בבית משפט על עברה על חוק מימון מפלגות, תצהיר שיקרי, חתימה על מסמכי תאגיד שיקריים. הכול למען אביו ראש הממשלה. אריאל שרון נמצא תחת חקירה בעניין חשד לשוחד ועברת מימון מפלגות. גלעשד שרון ניצל בעור שינו בהגשת כתב אישום על עברות ששוב קשורות לאביו.(גם לאהוד אולמרט). צחי הנגבי - המלצה להגיש כתב אישום בגין מינויים פוליטים. רוחמה אברהם - נסיעה לחו"ל על חשבון חברה פרטית לאחר שנאסר אליה במפורש. אלי אפללו - בדיוק כמו רוחמה אברהם. מגלי והבה- חושב שהאישה הכל כך מוצלחת לא ראויה לכהן כשרת הבטחון (שובניסט). גדעון עזרא - סידר לעבריין בכלא חופשה בניגוד להמלצת השב"ס, כי הוא היהי חבר מרכז ליכוד. שמעון פרס - לאחר שהפסיד עבר פתאום לקדימה, (האם הוא היה עובר גם אם היה מנצח?). חיים רמון - (מי?) זה שהרס לנו את מערכת הבריאות (אה..!) על אהוד אולמרט אני אפילו לא רוצה להתחיל, אני רק אגיד לך שאני מירושלים. ותודה לאולמרט שהרס לנו את העיר.

mean girl 16

New member
אהוד אולמרט

אחר מהאנשים המושחתים והרמאים ביותר שהפוליטיקה יודעת.

למעלה