שטויות במיץ בטטות....
1. ירידה חדה במספר קורבנות הפיגועים מאז 2002!
ניתן ליחס זאת למערכת הביטחון שפעלה כמו שצריך, חוצ'מזה, זה העבודה של ראש הממשלה. 2. מאז הנסיגה מעזה חלה צניחה במספר תקריות הירי: 78 רקטות נורו לעבר ישראל לעומת 304 קסאמים בתקופה המקבילה!
כלומר הנסיגה הצליחה, אז מה דרכו של שרון הייתה שגויה עד עכשיו? האם הוא לא היה צריך לעשות זאת לפני הרבה זמן? למה לחכות אחרי שהיו כל כך הרבה הרוגים? 3. שיעור האבטלה הנמוך במשק מאז 2002!
זאת חוצפה לייחס זאת למישהו בקדימה, זה עבודה של ביבי נתניהו ומפלגת שינוי, זו המדיניות הכלכלית שלהם. שרון ואולמרט רק תקפו את ביבי שהוא לא רחמן
4. תמיכה בין לאומית גבוהה מתמיד לפעולות הממשלה!
כל מי שביצע נסיגה, קיבל תמיכה בינלאומית טובה. זה היה יכול להיות גם פינגליין, אם הוא יבצע נסיגה העולם יאוהב אותו. 5. האופצייה הריאלית ביותר היום, לאישה חזקה ובעלת כושר מנהיגות ומידות יוצאות דופן.
אתה צוחק אלי? מה זה שוב העיוורון הפרסונלי? אבל בוא נדבר על עוד כמה דברים. עמרי שרון מורשע בבית משפט על עברה על חוק מימון מפלגות, תצהיר שיקרי, חתימה על מסמכי תאגיד שיקריים. הכול למען אביו ראש הממשלה. אריאל שרון נמצא תחת חקירה בעניין חשד לשוחד ועברת מימון מפלגות. גלעשד שרון ניצל בעור שינו בהגשת כתב אישום על עברות ששוב קשורות לאביו.(גם לאהוד אולמרט). צחי הנגבי - המלצה להגיש כתב אישום בגין מינויים פוליטים. רוחמה אברהם - נסיעה לחו"ל על חשבון חברה פרטית לאחר שנאסר אליה במפורש. אלי אפללו - בדיוק כמו רוחמה אברהם. מגלי והבה- חושב שהאישה הכל כך מוצלחת לא ראויה לכהן כשרת הבטחון (שובניסט). גדעון עזרא - סידר לעבריין בכלא חופשה בניגוד להמלצת השב"ס, כי הוא היהי חבר מרכז ליכוד. שמעון פרס -
לאחר שהפסיד עבר פתאום לקדימה, (האם הוא היה עובר גם אם היה מנצח?). חיים רמון - (מי?) זה שהרס לנו את מערכת הבריאות (אה..!) על אהוד אולמרט אני אפילו לא רוצה להתחיל, אני רק אגיד לך שאני מירושלים. ותודה לאולמרט שהרס לנו את העיר.