חנויות יד שנייה

זה בדיוק מה שאני טוענת,ונעליים חדשות בחנות?

ובגדים חדשים?לא מדדו לפני כן מליון אנשים? זה הכל גישה של השקפה וראיית עולם.

יש נס

New member
בבגדים בחנות לא הפליצו ולא השפריצו,

לכי תדעי איזה תהליך עברו מכנסיים, כתמים של מחזור, הפלצות, מחלות עור כמו פסוריאזיס, נו באמת את תשכנעו אותנו שלכל אחד מתאים יד שניה של בגדים משומשים יש לנו שכנה שמגדלת מליון חתולים וכלבים, הכינים מטפסות עליה, לא הייתי נוגעת בה עם מקל, תתארי לך שאת מקבלת או קונה בגדים של אחת כזו? אולה הבגדים הם של מישהו שמת. אותי מזעזע הרעיון.

zoe1111

New member
לחתולים וכלבים אין כינים

אולי פרעושים אבל הם יכולים לקפוץ עליך גם כשאת סתם הולכת בחוץ כי הם נמצאים בכל מקום אבל כנראה לא ישארו עלייך כי הם יעדיפו לחפש חיה אחרת. בניגוד למה שהרבה אנשים חושבים חתולים וכלבים לא מעבירים כ"כ הרבה מחלות חוץ מזה תמיד אפשר לכבס בהרתחה.... אני מבינה את הרתיעה מבגדים משומשים אבל בתור אחת שמגדלת חתולים קצת מעליב לקרוא שאני "אחת כזו" ושלא היו נוגעים בי עם מקל...

GeJuFan

New member
../images/Emo45.gif גם אני חתולאית- 3 מייללים, ומאד מעליב

ופוגע לקרוא כזה דבר.

../images/Emo46.gifחתולים וכלבים לא מעבירים מחלות.פרעושים לא

אוהבים בני אדם. כינים אין לחתולים-הם מעדיפים בני אדם

sagilgul

New member
מספיק עם השטויות. אפשר לראות אם הבגד אסתטי.

שערות של חתולים נדבקות לבגד ומאד קשה להסיר אותם, אפשר מייד לראות זאת. כל מה שאמרת באמת מאד מגעיל, אבל את חיה בסרט מתוקתי, אף פעם לא נתקלתי במכנסיים מלאות דם של מחזור, כינים של חתולים וכלבים וכו'.... אל תגזימי. ודרך אגב, אם מישהו מת אז מה ?זה אמור להפריע לי ? הוא לבש את זה כשהוא היה חי.

צ'מעי... בתור אחת שכן מפליצה במכנסיים

(אני מודה, נו, אבל בחיי שאימא שלי אמרה לי שזה טבעי), אני חושבת שכל כביסה מעבירה ריח של הפלצות, לגבי סוגי הכתמים השניים- לא נראה לי ששום חנות תסכים לקחת כאלו בגדים, אבל אולי פגשת במשהו אחר? לגבי שערות של חיות - בתור אחת שגידלה 7 חתולים פרסיים אני חייבת לומר לך שנגעו גם נגעו בי (גם בלי מקל) ושוב- אני חושבת שאף בעל חנות שכזו לא ייקח שום בגד שלא עונה על דרישות מינימליות (ולדעתי מקסימליות). בכל מקרה אני מודה לך שבאת אלינו לפורום, את ברוכה בבואך ומוזמנת להישאר, הראש שלך דווקא מוצא חן בעיניי, אז יאללה תישארי אתנו.

אל תגידי לה שסיפרתי לך, אבל אחותי הייתה אומרת

על ההפלצות: "יותר טוב באף שלך מאשר בבטן שלי"... מגיע לי שתתעלמי ממני, שכחתי להתקשר אליך כמו שהבטחתי...
זה לא אומר שאני אוהבת
אותך פחות!!!

RainBird

New member
עזבי את כל השימושי לא שימושי בואי נדבר על ההתחלה של הבגד. הוא יוצר בסדנת יזע בסין או בפריפריה מחרידה אחרת- וזה אגב, אף אחד לא מטריד אותו.

פרומית1

New member
מה הבעיה לקחת בגדים של בן אדם מת?

אני ודעת שיש בעיה עם נעליים של מת,אני לובשת בגדים של אימי ז"ל,ואני מתגעגעת לריח שנשאר עליהם אפילו שעברו כביסה

פסוריאזיס-מחלה לא מדבקת -אוטואימונית

גם במדידה בחנות אנשים מפליצים וחלקם מסריחים מזיעה. נעלים גם אנשים עם פיטריות מודדים בחנות ולפעמים בלי גרביים. כינים נדבקים בכל מקום,בעיקר מהילדים שחוזים ממסדות החינוך. צריך לחשוב לפעמים לפני שקובעים "עובדות"

נופשת

New member
מתה על כאלה, מאותה סיבה כמו סמאדי

בבינימינה יש אחת מדהימה של ויצו. עד היום, שש שנים אחרי שעזבתי את האזור ההוא יש לי בגדים מקסימים משם. בגדים איכותים ומיוחדים היו שם, אהבתי ללכת אליה. פה באזור הדרום אין חנויות שוות כאלה לצערי. יש אחת בנתיב הלה, אבל היא מבולגנת ואף פעם אני לא מוצאת בה כלום.

למעלה