חנויות יד שנייה

Gal4193

New member
אני תמיד נרתעתי אבל עכשיו

כשאני לא מצליחה למצוא בגד שאני אוהבת בשום חנות רשת וגם מצב הכסף קצת לוחץ, אני חושבת שזה משהו שכדאי לי לנסות. על איזו חנות בשינקין מדובר?

פלורנטו - רח' פלורנטין 21 ת"א

זו החנות שממנה היא קונה (כרגע שאלתי אותה). באמת מדובר במציאות, היא מוציאה לי את העיניים בכל יום מחדש.

שמים1

New member
יש חנויות יד שנייה שהם ברמה שחבל על הזמן

יש חנות כזו בשוק מחנה יהודה בירושלים מגיעים אליהם בגדים של מעצבים מהשורה הראשונה ובהחלט שווה להציץ ולהתרשם . כל הבגדים שלהם שמגיעים לחנות עוברים ראשית ניקוי במכבסה כך שאין מה להרתע מקניית יד שנייה . אני תמיד אוהבת להציץ אי אפשר לדעת איזו מציאה תעלה בידי

KarinDi

New member
ירושלים- בשנה שעברה

קניתי שם בגדים לתחפושות שלנו! לצערי מאז לא הצלחתי להיזכר בדיוק איפה בשוק היא נמצאת....חנות מעולה! יש לי חברה שמתלבשת רק שם. לצערי, אני קצת יותר "מרובעת" וקשה לי עם הפריטים הייחודיים מידי , שמושכים תשומת לב. בכל זאת קונה די הרבה יד שנייה- פריטים בסייסיים בעיקר, וגם מוצרי יצירה. מבחינת ריהוט ומכשירי חשמל- הרבה מהבית שלנו, כיאה לדירת סטודנטים, יד שנייה. 3 שולחנות כתיבה, שידת טלוויזיה, מגירות, מיקרו...גם כלי מטבח- כמעט כולם יד שנייה. בירושלים יש די הרבה חנויות בגדים יד שניה חוץ מזו שבשוק- מאחורי בניין הפעמון יש חנות חמודה. יש שם באיזור לפחות עוד 2. בקניון הראל (מבשרת) בחניון יש גם חנות נחמדה

הרעיון עצמו נחמד ומעניין אבל בפועל...נו צ'אנס

אני פשוט לא מסוגלת ללבוש משהו שמישהו אחר לבש ליותר ממדידה,עם הכביסות שהייתי מעבירה על זה וכו'... המחשבה פשוט עושה לי חלושס

MyTaoWay

New member
יש חנויות יד שנייה שכל ההכנסה שלהן הולכת ל

לתרומה, אז יש הרגשה כזאת שקנית וגם תרמת... יד שנייה הופך להיות באופנה, אם אנשים לא מתביישים להודות שקנו שם.. לי אין בעיה לקנות יד שנייה, אבל עם ההורים הפולנים שלי זאת בעייה, אצלנו זה נחשב כאילו האדם הוא עני אם הוא קונה שם... בנתיים עד עכשיו קניתי רק יד ראשונה, עכשיו בתמנון החנות האהובה עליי יש מבצעי סוף עונה =3 פריטים ב50 ש''ח
יש שם דברים ממש שווים !!! וכל בגד יוצא ב16.66 ש''ח !!! אז מה לא לקנות??
מצד שני המבצעים האלו גורמים לי להוצאות לא צפויות וגם לא ממש רצויות=ס''ך לא ממש צריכה בגדים חדשים עכשיו... אבל ב16 ש''ח לא יכולה שלא לקנות !!

0 אור 0

New member
הייתי בשמחה מנסה אבל בדרום אין

נכנסתי כמה פעמים לכל מיני בזארים של ויצו וכאלה, וראיתי רק סמרטוטים שאפילו עם מקל לא הייתי נוגעת בהם

למעלה