חשוב לקרוא!

טשאפק

New member
הרבה דברים מפריעים להרבה אנשים

אז? האם הומו שרוצה לצעוד בעירו ונמנע ממנו הדבר, זה לא מפריע לו? האיזון הנכון - המצעד יצעד, לא בשכונות מגורים חרדיות.

trigotrigo

New member
לדעתי לא

האיזון הנכון - מצעד ישראלי בשכונות לא חרדיות, בלי מצעד בינלאומי.

טלמ

New member
מה קשור לאומי או בינלאומי?

העניין שירושלים היא עיר קדושה לכל הדתות המונותאיסטיות שרואות בהומוסקסואליות תופעה פסולה. ולכן צריך לקיים את המצעדים בעיר שאין לה קשר דתי חזק שייצור בעייתיות - כמו ת"א

trigotrigo

New member
וזה לא סותר ../images/Emo3.gif

רק אמרתי שאם הם מתעקשים לקיים מצעד בירושלים, שיתפשרו ולא יעשו את הבינלאומי.

אשרת

New member
אתה יודע מה הולך.

הם לא יעשו שם הפגנות. והחרדים שלא יעזו בכלל לחשוב על לעשות הפגנות בערים חילוניות עקב רגשות החילונים שגרים באזור, הולך? הדברים הללו הם דו צדדים, טלמ.

ירושלים היא בירת ישראל....

אם אזרחי ישראל, לא משנה מי, רוצים לעשות שם איזה מצעד שהם רוצים - זכותם. אין כאן בכלל קשר לדת.

טלמ

New member
הגבתי בעבר ואני אמשיך להגיד

מפלגת "ליגת המשפחות" ובראשה שר החינוך הפולני חייבת לצאת מהקואליציה בפולין ואפילו הותיקן מסכים על כך. בנוגע למצעד הגאווה בירושלים - אחוז גדול מהירושלמים הם חרדים או אנשי דת שמרנים מהאיסלאם והנצרות. לפי האמונה שלהם הומוסקסואליות זו מחלה. לא משנה מה דעתי בנושא אבל צריך לכבד אותם ולהעביר את המצעד לת"א. שנה שעברה היה אותו הסיפור, מארגני המצעד רוצים לעבור ברחובות שכל האוכלוסיה שלהם חרדית. אנחנו מתלוננים שהציבור החרדי לא מכבד את החילונים...למה אנחנו מצפים שאנחנו לא מכבדים אותו?

אשרת

New member
אז יש לי רעיון אדיר.

כידוע לך לבוש החרדים בקיץ הוא ארוך ומסורבל כאשר גורם לריח לא נעים. ריח לא נעים עלול לגרום לאנשים סביבם אי נוחות- בוא נאסור על החרדים ללכת כך. בוא גם נאסור על החרדים לעשות עצרות בת"א - כי בת"א רוב התושבים הם חילונים, מה דעתך? מה אתה חושב שאם נאמץ את זה החרדים יגידו? *הדברים נכתבו בציניות*

trigotrigo

New member
אוי אשרת את מזגימה!

מה אמרנו? שלדעתנו זה לא מכבד לעשות מצעד כזה בירושלים. לא אמרנו שאסור לעשו תאותו באף מקום! למה לא בתל-אביב? למה לא בבאר שבע? למה לא בחיפה, או אילת? שיעשו אפילו בנתב"ג, אבל למה דווקא בירושלים? בשביל הדווקא?

אשרת

New member
למה דווקא?

זאת עיר הבירה גם שלהם!!!!!!!!!!!!!! דווקא הם כן משלמים אתה הארנונה בניגוד לאלו שאתה כל כך חש לרגשותיהם. אגב, רק שתדע, שזה שפתח את השרשור הזה, הוא עצמו ניסה להרצח על ידי חרדי במצעד הגאווה. סתם שתדע.. שאם מדברים על לכבד אחרים - אז קודם כל שיכבדו את הזכות לחיות.

trigotrigo

New member
אמרתי לך כבר, לאומי קטן יותר

שיעשו את הלאומי.. ואת הבינלאומי שיעשו בעיר אחרת. שיכבדו גם את הזכות לחיים של המקדשים את ירושלים.

אשרת

New member
אההההההההההההההההההה

זה כבר לא מפריע לך משום שזה הם.. זה מפריע לך בגלל גודל האנשים שאולי יגיעו לשם. יש לי רעיון עבורך -תתחיל להגביל את מספר האנשים שיכולים להגיע לעצרות של החרדים. וזה שאתה מפספס את האינטרס של המדינה ושל העירייה עצמה, שזה יתקיים, חבל מאוד.

trigotrigo

New member
אני חוזר על מה שאמרתי קודם

פשרה. זה הכלי. אני מתפשר ולא טוען שאסור להם לחלוטין. ואת יודעת מה? אני מעדיף להפסיד כסף מאשר לבטל את העקרונות שלי. מצדי לחיות עני ולא לעבור עליהם.

אשרת

New member
אתה אמרת שאתה גר אצל ההורים שלך

נכון? כאשר תתחיל לחיות באמת את החיים, כסטודנט , כאחד שקורע את התחת שלו על מנת לסיים את החודש, משלם מיסים , משלם ארנונה, אני רוצה לשמוע אותך אומר את מה שאמרת עכשיו. הכסף הזה יעזור לעירייה הענייה שלכם גם כך לנקות קצת יותר את העיר שלכם, לקנות פחים חדשים כאשר החרדים שורפים את שלהם. אתה חי בעולם המצומצם שלך , וכך גם הדעות שלך נראות.

למעלה