טוב אז ככה-

nini18

New member
אז ככה ../images/Emo22.gif

לי אין תיאורים לי יש דוגמאות... הייתי רוצה לשמוע ממנו שירים בסגנון A CHANGE IS GONNA COME, סטרלייט ופילינג גוד של מיוז ועוד כמה של מיוז, LETS DANCE של בואי ושירים סגנון קווין. בט של קיס.ואיך אפשר בלי זפלין WLL. רק הבהרה אני לא רוצה שהוא יהיה הם, או ישיר את השירים שלהם, אני רוצה שישיר שירים בסגנון שלהם (מקווה שהסברתי נכון). ואם כבר פופ אז סגנון גורג' מייקל. עכשיו דואט אני מרשה לו לעשות עם מי שהוא רוצה, באיזה סגנון שהוא רוצה. לא אכפת לי שישיר שיר קיטש אחד או שניים אם זה מה שיגרום לו להיות מאושר. אני אוהבת אדם מאושר.

MISHMISH56

New member
100 % איתך,קלעת בול לכל

השירים והאמנים שאני אוהבת בכל ליבי,אני מוסיפה את רובי ווילאמס אגב רובי אוהד גדול של אדם והוא גם ציין את זה בפורום שלו באנגליה(יש לו גם אלבום חדש)

nini18

New member
אבל למה? ברור שעדיף רוק אך

אם הוא רוצה פופ את לא מעדיפה בסגנון של גורג מייקל מאשר בריטני ספירס או גאגא או מדונה או פינק (למרות שלפינק יש כמה שירים יפים) ותראי אם הוא ייתן לי 10 שירים טובים שאת ואני וכל העולם נאהב, מה אכפת לך שהוא ישיר דואט עם מדונה או עם אבי ביטר אם הוא רוצה חח

InbarKiii

New member
כן,בידיוק מה שחשבתי

משהו בסגנון השירים של מיוז שהוא כבר עשה\קווין עם הרבה הרבה עוצמה :)

mayarel

New member
אז במילים אחרות את רוצה

פופ-רוק-פאנק-אלקטרוניק עם טוויסט מודרני ...

nini18

New member
לא אני לא חחח

אני רוצה רוק או סגנון כמו הצנג איז גונה קום. אבל הוא רוצה גם פופ אז עדיף פופ סגנון גורג מייקל ולא בריטני, לידי, פינק, מדונה וכו'. עכשיו בדיסק יש 1 טרקים. אם 10 טרקים יהיו טובים. נו אני מתה על הילד הזה אז מה אכפת לי לשמוע או לראות אותו הכי מאושר שיש שר עם מדונה, או לידי בשני טרקים הנוספים??? אהה ופאנק אלטרוניק אני בטוח לא רוצה

mayarel

New member
פשוט הדוגמאות שנתת ../images/Emo6.gif כל אחד היה ג'אנר אחר..

a change is gonna come מעורבב עם גוספל וסול.. מיוז מעורבבים עם אלקטרוניקה והפקות מודרניות... קווין מעורבבים עם פופ... לד זפלין זה ממש רוק כבד קלאסי.. בואי של lets dance זה לגמרי פופ... ג'ורג' מייקל זה רוק-פופ... אז לא כל כך צימצמת את הבחירה.. חחחחחחחחחחחח

nini18

New member
טוב נו אז לפחות נתתי לו מגוון חחחח

את יודעת מה? יותר קל לרשום מה אני לא רוצה חחחחח לא רוצה, את כל זמרי הפופ העכשווים פשוט לא. אני לא רוצה שישמעו כל מיני עיוותים לקול שלו. אני רוצה פשוט שישמעו אותו שר כמו בשירים שנתתי דוגמא . OK אמרתי לך כבר שאני לא מבינה כזאת גדולה בסגנונות כי אין לי אחד ספציפי חחח

t r e c o o l

New member
עם לא רוק(חס וחלילה.)אז כ"כ הייתי רוצה

לראות אותו בארנבי גוספל וסול.. כי כ"כ מתאים לו! סטיל צ'אנז יז גונה קום או ג'ניס ג'ופלין, איך שהיא צורחת את השירים! זה כ"כ הוא! עם איזשהו שיר יהיה כמו צ'אנז יז גונה קום, מצד שיעשה דואט עם ברטני מדונה בקסטריט בויז וכריסטינה ביחד!! אני יהיה כ"כ מאושרת!

nini18

New member
../images/Emo2.gif טרקול נכנעת גם יאיי ../images/Emo24.gif

חחחח את מסכימה לוט לעשות דואט חחחח חשבתי שזה לא יקרה לעולם

t r e c o o l

New member
חח אני יהיה כ"כ מאושרת אז לא יהיה אכפת לי..

ברור שאני מקווה שזה לא יצא לפועל, או שלא יסכימו או משו כזה כן..

nini18

New member
די רעה אל תגידי שאת מקווה שהן לא יסכימו חחח

זה אומר שהן מסרבות לאדם. מסכן את זה הוא ייקח הכי קשה.
חחח

t r e c o o l

New member
חחח מה אני אעשה..אבל! אם הוא יעשה

את זה..אני מוכנה להתעלם מזה..הכל בשביל bb!!

nini18

New member
חחחחח אני רואה אותו יושב בבית ובוכה

,"מדונה לא רוצה לשיר איתי"
סטייל הסרטון של זודיאק שלא הסכימו לו שייצא לו אש מהראש חחחחחחחח ודרייק לא מצליח לנחם אותו, מתקשר לקריס להגיד לו שהוא אובד עיצות והוא לא יודע מה לעשות, לא מפסיק לבכות וקריס ממהר לבוא אליו ...........תמשיכו אתן חחחחחחחח
אין אני פשוט חולה עליו הוא כזה חמוד......

mayarel

New member
מישהו שם מנסה להרים את אדם??

(מילולית אני מתכוונת) ואם כבר זה יותר הגיוני שזה קריס. בכל זאת יש שם שרוולים.

למעלה