טוב אז ככה-

nini18

New member
נראה לך שדרייק הציפלון הזה יצליח להרים את אדם

!!!!!!!!!! (תרתי משמע).....

mokasosex

New member
די לחשוב כמוני -.-

בזמן האחרון נעלמה לי החשיבה האינדבידואלית .. כולם פה חושבים את אותו דבר [חוץ מאשר מהציפיות מהאלבום של אדם, פה כל אחת בשלה ]

t r e c o o l

New member
כמו שמאיה אמרה, מציאות זה דבר סובייקטיבי

והתמונות מדברות בעד עצמם..

mokasosex

New member
חחחחחחחחחחח

עדיין קשה לי לדמיין את דרייק ואדם, במיוחד סיטואציה שדרייק מרים אותו XD חחחחחחחחחח הצפלון הזה, את אדם !?

nini18

New member
חחחחח עוד בחרנו באותן מילים ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

mayarel

New member
הכי המשך ידוע שיש

הוא מספר לו שהוא וקייטי בתהליכי גירושים כי הוא הבין שהוא היה מאוהב באדם מהרגע הראשון אדם מביט בו ונאנח אנקת רווחה.. או .. סוף סוף הבנת את זה חשבתי שאני אצטרך ליזום עבורך מיצג אנושי רק שתקלוט... קריס יתנצל ויבטיח לפצות אותו מעכשיו והלאה אדם יגיד שיהיה לו הרבה מה לפצות כי הוא שנא להעמיד פנים שהוא החבר של דרייק. הוא אומנם מאוד מחבב אותו, והוא סקס טוב, אבל המשפחה שלו כבר טמטמה אותו לגמרי... קריס יגיד שזו הפעם האחרונה שאדם מדבר על סקס שזה לא איתו. אדם יאנח בשמחה ויסכים אחרי כמה לילות וימים ועוד כמה לילות שהם לא יצאו מהבית לאדם יתחשק קצת להתולל באיזה מועדון. הם יתעוררו למחרת עם האנגאובר לא מהעולם הזה. קריס יתכל עליו המום ויגיד oh no we didn't אדם לא יבין על מה הוא מדבר שהרי הם בהחלט עשו ועושים לפחות פעמיים ביום, וזה ביום רע... ואז הוא יקלוט שקריס מסתכל על כף היד ויש לו שם טבעת חדשה או. גם לו יש..

nini18

New member
חחחחחחחחחחחח אני אוהבת אותך חחחח

הפיק הכי טב EVER חחחחחחח אין דרייק יותר יאייי (למרות שעכשיו אני די מרחמת על דרייק, מסכן הוא הזעיק את קריס שיעזור לו עם אדם ובסוף גנב לו אותו
) אבל להרגע חתונה זה עדיין מוקדם.... אפילו עם קריס חחח

mayarel

New member
אין מה לעשות לי. it is written in the stars

ברור שתהיה גם חתונה.. ואם לא זה רק כי אין בעצם צורך... הם תמיד יהיו יחד. (מי אמר בת 12 ולא קיבל)

nini18

New member
ד"א אז את רואה ש...

מדונה זה טוב חחחחח
אומנם היא מסרבתלו אבל תראי מה יצא מזה בסופו של דבר חחחח

mayarel

New member
לימונים ללימונדה.

ובכל זאת לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

nini18

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אני לא רוצה מדונה, השירים שלה לא מתאימים לו בכלל. אבל תתארי לך את האושר שלו כשהיא תסכים לשיר איתו חחח תאמיני לי אז הוא יצייץ הרבה, יצטלם הרבה, יתחתן עם קריס יהיה הרבה אושר והעולם שוב יהיה ורוד חחחח

mayarel

New member
ממך זו באמת מחמאה ../images/Emo6.gif

שמחה שמצא חן בעיניך חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה