טוב אז ככה-

mayarel

New member
אוקי אז אני לא מסכימה לכן להחליט ../images/Emo3.gif

מה זה הדואטים הנוראיים שאתן נותנות לו????????????????????????? לללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אם חייב דואט זוועתי שיהיה עם גאגא (לפחות הקליפ יהיה מהמם) או עם קיטי פרי (שהיא חמודה רק קצת בנאלית). אבל הוא בכלל אמר שאין דואט אז אל תכניסו אותי סתם לחרדות.

nini18

New member
חחחחח אבל הוא הכי רוצה עם מדונה.

בכל מקרה אהבתי גם את ההתפשרות שלך חחחח ומה כל כך מגניב בקייטי פרי שאני חייבת לציין עד שלא ראיתי אותה באיידול לא היה לי מושג מי היא. אהה ואני הייתי רוצה עם קריסטינה אגילרה (רק בגלל הקול שלה).

mayarel

New member
היתה לנו כבר את השיחה על קריסטינה

ואני חייבת לציין שהיא מבחינתי הסיוט הכי גדול. טוב אולי בריטני מנצחת... אם הוא רוצה זמרת עם קול מדהים שיעשה דואט עם אריטה פרנקלין
לפחות היא תלבש משהו לכבוד הקליפ... ואם הוא רוצה אגדה שייקח את קויין.. מה יש לו לעשות עם מדונה.. רק המחשבה עליה נמרחת עליו (כי ברור שהיא תנצל את ההזדמנות) עושה לי צמרמורת. ואני פשוט שונאת את המוסיקה שלה... אם כי באמת סחטיין עליה לאן שהיא הגיעה.

nini18

New member
למה דווקא קריסטינה???? ואכן בריטני מנצחת בכל

חחחחחחחח מה קליפ עם אריתה פרנקלין השתגעת??? חחחח אני מאוד מקווה שהיא תלבש משהו חחחחח הוא רוצה מדונה אני יודעת זה חלק מהיותו כנראה הומו חחחח מה שאת מאוד אוהבת, אז תצטרכי לקבל גם את מדונה חחח איך הוא אמר שהוא הזיע לידה ולא ידע מה להגיד לה כשפגש אותה חחח אוי הוא כזה חמודי שבא לי לאכול אותו בנשיקות
וברור שקווין
זה גם אני מאמינה עוד יגיע.

mayarel

New member
רצית קול נתתי לך קול

יש לה ולג'ורג' מייקל דואט שאני אוהבת אז זה כנאה הזכיר לי. דייייייייייייי להגידדדדדדדדדדדד קריסטינהההההההההה אאווווווווווווווו מדונההההההההההההה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

nini18

New member
חחחחחח אבל הוא אומר לא אני חחח

כן אני מכירה את הדואט.. בסדר שישיר איתה אבל שלא יעשה קליפ איתה. תקראי את ההודעה למעלה ותמשיכי חחחח בא לי כבר שירשור שטותניק ממזמן לא היה חחח

magenta73

New member
שכחת שאת מדברת עם ינוקות,

את באמת חושבת שהן מכירות את הדואט של ג'ורג'י ואריתה?

nini18

New member
חחח וגם בגלל שאני אוהבת את גורג' מייקל.

היום פחות מבעבר חח אבל עדיין אוהבת חח

t r e c o o l

New member
אני באמת לא מכירה..חחח

נתקע לי באמצע..ואין לי כוח להמשיך..אבל מצאתי אותו שר סומבדי טו לב, עם קוין שם..יותר טוב

nini18

New member
לא אם הוא ישיר

פופ מודרני או מוסיקת מועדונים. (אני אוהבת רק לא לקול שלו)

nini18

New member
נו אבל גם אוהבת את השירים האלה

אז הוא גם יהיה לטעמך.

mayarel

New member
ברוררררררררררררר

סתם שעשעת אותי בחוסר הספציפיות שלך.. שזה ב-ד-י-ו-ק איך שאדם ענה כל פעם ששאלו אותו על הסנגון שלו חחחחחחחחחחחחחחח

למעלה