טוב אז-עוד סקר מוזר מאוד...

The Shoe

New member
בד"כ לא

לפעמים בדר"כ בפפראצי כשאנלא יודעת שמצלמים אותי זה יוצא טוב הנה תמונה שלי מהגדנ"עוש אני עם הלבן והמכנס החום, לא תמונה משו התמונה הכי טובה היא זאת מהמטווח ^^

tttttttttt1

New member
אויי ימי הגדנע..זכורים לי היטב...

היה כל כך כיף שם
.....

tttttttttt1

New member
אהה ואגב, בקשר לתמונות הפפרצי

אני איתך בקטע הזה..התמונות הטובות שלי יוצאות כשאני לא יודע שמצלמים אותי

dark dumb

New member
תלוי מתי...

בד"כ כן... אבל כשצילמו אותי אותי ביומולדת שלי, כשכ=ל הבנים של הכיתה מרימים אותי על כיסא (חוויה קצת מפחידה)... כאן אפקט בפפרצי לא כ"כ עובד.. יצא זוועת עולם... חחח

Infinity AL

New member
יו גדנעעע../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

אני רוצה לחזור |מתייפחת| היית בצלמון? מי היה הסמל שלכם, והמ"מ? והכרת את שני ומעין[מפקדות]?

The Shoe

New member
לא הייתי בצלמון, הייתי בשדה בוקר

אז השאלות עדיין תקפות? אבל הייתה מפקדת שני

shirk16

New member
גם אני הייתי בשדה בוקר!

והיה כל כך כיייייייף! כמה שהתלוננו בהתחלה וזה, כל כך בא לי לחזור לשם...אני כל הזמן נזכרת בזה. תגידו היה לך מ"מ בשם רועי? הוא היה המ"מ שלנו והוא היה כזה חמווווווווד, פשוט מושלם כזה, והוא לא שיחק אותה קשוח כמו כולם הוא היה כל כך נחמד. הוא סטייל יונתן שפירא רק שהוא לא טייס...חח יצאתי דפוקה ומפקדת אליאור? שגם הייתה ממש ממש חמודה. ואני זוכרת שהייתה אחת נאדיה שכולם צחקו על המבטא הכבד שלה. וואי זה מצחיק שאני כל הזמן שוכחת שכל המפקדים והמ"מ נשארים שם כל שבוע ומכירים אנשים חדשים ועוברים הכל שוב..את ההלם של כולם בהתחלה ואיך שמתגבשים וזה....משעשע.

The Shoe

New member
גמנייי יואו היה מזה כייף

והשמות לא מצלצלים מוכר למ"מ קראו בשמת, ולמפקדת שלי גלית ואני מזהה מתגעגעת ויוא בדיוק קלעת להרגשה שלי, שכל שבוע הם מכירים אנשים חדשים ומכירים את השמות שלהם, זה מזה לא נתפס אצלי!

shirk16

New member
זהו תחשבי מה עובר עליהם...

זה ממש משעשע כל הקטע הזה. הם בטח מזה צוחקים כל סופ"ש על החניכים של אותו שבוע חח וואי העלת בי נוסטלגיההההה בא לי שוב לחזור!

tttttttttt1

New member
וואי אני מזה שמח שה-

שהסקר הקטן והמוזר שלי עורר כל כך הרבה תשובות מממש לא קשורות לנושא [!!]
שבוע מצויין

Infinity AL

New member
חחח תשבעי..

אז הבסיס נראה בול אותו דבר
הבית האדום לבן קרם הזה מאחורה.
היו כאלה גם אצלנו..שיערתי שהבסיסים דומים אבל לא עד כדי כך. אני הייתי בצלמון אז השאלות לא תקפות

The Shoe

New member
איכ יצאתי דב-דבה

למרות שאני דב-דבה, נבא מיינד
אני ווי, לנו יש שתא שניהם אבל רק בגלל שמפצים אותנו, אז חפיף גם מסע בראשית זה אחלה בחלה!!!

Tinkit16

New member
../images/Emo204.gif יוו היא היתה מפקדת גם אצלנו!

אבל לא שלי
שלי הייתה הילה, אחת שבגללה עזבתי ביום השני ומאז אני מצטערת על כל רגע ;[

אני אגיד לך את זה בדוגרי.

אני אוהבת לצלם יותר מלהצטלם.... אתה תיראה שבמחשב אצלי בקושי יש תמונות שלי, ויותר תמונות של אחרים. אז זה ממש תלוי....פעם אוהבת את התמונה ופעם לא

למעלה