B bnzaky New member 19/11/06 #20 אני אמממ בדרך כלל יוצא אחלה תמונות........אבל לפעמים באמת שיוצא תמונות של מישו שאני לא מכיר.....זה מוזר-זה הכל בשורה אחת......
אני אמממ בדרך כלל יוצא אחלה תמונות........אבל לפעמים באמת שיוצא תמונות של מישו שאני לא מכיר.....זה מוזר-זה הכל בשורה אחת......
ת תפוז קומפקטי New member 19/11/06 #22 הרבה פעמים אני שונאת,כי באמת לא יוצא טוב אבל יש תמונות שיוצאות ממש יפות,ואני לא אתחיל להגיד "לא אבל יצאתי מכוערת!! "
הרבה פעמים אני שונאת,כי באמת לא יוצא טוב אבל יש תמונות שיוצאות ממש יפות,ואני לא אתחיל להגיד "לא אבל יצאתי מכוערת!! "
J just PolPoll New member 19/11/06 #28 בדר"כ לא. אני תמיד יוצאת כמו איזה נרקומנית או כאילו תקוע לי מטעטע בתחת. תמונה מפולין.
T tttttttttt1 New member 19/11/06 #29 וואי קוראים לך פולי? איזה שם מגניבב אם אני צריך לבחור תמונה לוקח לי שעות...אני גם לא הכי אוהב את התמונות שלי... אבל לפעמים יוצאות תמונות יפות
וואי קוראים לך פולי? איזה שם מגניבב אם אני צריך לבחור תמונה לוקח לי שעות...אני גם לא הכי אוהב את התמונות שלי... אבל לפעמים יוצאות תמונות יפות
J just PolPoll New member 19/11/06 #32 תודה../images/Emo9.gif האמת זה קיצור של פולינה.כי את פולינה כולם מעוותים. אז הלכתי על משהו קליט יותר.
תודה../images/Emo9.gif האמת זה קיצור של פולינה.כי את פולינה כולם מעוותים. אז הלכתי על משהו קליט יותר.
L lover boy6 New member 20/11/06 #67 ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ודרך אגב באמת יש לך שם מגניב...חחח
ז זאב חופשי New member 19/11/06 #31 שונא להצתלם!!!! תמיד משום מה אני לא אוהב את התמונות של עצמי... אני בעיקרון מהצד השני זה שמצלם את כולם..המציק עם המצלמה אבל לא..אישית אני לא אוהב פוזות למצלמה והגעתי למסכנה שאם לא עושים פוזות יוצאים יותר נורמלים
שונא להצתלם!!!! תמיד משום מה אני לא אוהב את התמונות של עצמי... אני בעיקרון מהצד השני זה שמצלם את כולם..המציק עם המצלמה אבל לא..אישית אני לא אוהב פוזות למצלמה והגעתי למסכנה שאם לא עושים פוזות יוצאים יותר נורמלים
T tttttttttt1 New member 19/11/06 #36 וואוו את ממש שקועה במשהו..על מה את חושבת? יפה לך פאן...[למרות שלא ראיתי תמונה עם תלתלים...אבל שטויות - פרט שולי ]
וואוו את ממש שקועה במשהו..על מה את חושבת? יפה לך פאן...[למרות שלא ראיתי תמונה עם תלתלים...אבל שטויות - פרט שולי ]
B Blue Aura New member 19/11/06 #43 חחח, אני לא שקועה פשוט מתרכזת... בתמונה. הנה עם תלתלים... לא ממש רואים אותם אבל רואים שאני בעלת שיער חלק. P:
חחח, אני לא שקועה פשוט מתרכזת... בתמונה. הנה עם תלתלים... לא ממש רואים אותם אבל רואים שאני בעלת שיער חלק. P:
T tttttttttt1 New member 19/11/06 #44 את עם חולצת בית ספר בתמונה?!?! קוראים לבית ספר שלך "בית ירח"...וואי זה שם מקורי...
B Blue Aura New member 19/11/06 #47 כן. P: הבי"ס שלי מיוחד. הוא ליד הכינרת ויש לנו מנהל עם משקפיים מוזרות. S:
T tttttttttt1 New member 19/11/06 #45 אם תהיה לך עוד תמונה שרואים הרבה תלתלים אז תשלחי..עד אז אני עדיין בדיעה שיפה לך פאן