טוב אז-עוד סקר מוזר מאוד...

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif צר לי לבשר לך זאת,

אבל את כ"כ יותר יפה ממני

Blue Aura

New member
את, תפסיקי עם זה. ../images/Emo11.gif ../images/Emo189.gif

את כוסית על. יפייפיה.
ואני אוהבת אותך עד השמיים ובחזרה ואת צריכה אותו דבר לגבי עצמך. מבינה אותי?

tttttttttt1

New member
חחחחחחחח תראי אם אנשים אומריים

לך שאת יפה אז הם בטח לא משקרים
..... אבל אנחנו לא נכריח אותך לשים תמונה...אם לא בא לך =) שבוע טוב

000יובל000

New member
נושא מעניין

אני כמעט תמיד אוהבת תמונות של עצמי. גם הרבה אומרים לי שאני פוטוגנית אבל תמיד אני אני עונה להם במשהו כמו: "לא נכון"/"ממש לא", אבל זה כי אני בישנית. כאילו, אני לא מסוגלת להגיד להם "כן, נכון" זה נשמע לי מוזר כזה. מקסימום אני אגיד "תודה". הנה תמונה--> פעם ראשונה שאני שמה תמונה בפורומים. אבל בלי הפנים.

000יובל000

New member
אפשר למחוק את התמונה?

אני מקווה שהמנהלת יכולה למחוק ואם לא אז בבקשה תמחקי את כל ההודעה. (אני פשוט מצטערת ששמתי תמונה)

tttttttttt1

New member
תמונה בסדר גמור...אין לך ממה לחשוש.

את יכולה בכיף להגיד לאנשים "כן אני פוטוגנית"...

000יובל000

New member
אני יודעת שהתמונה בסדר.

אני פשוט רוצה שימחקו אותה בגלל שאני מפחדת שאנשים יראו את זה ויזהו אותי. (אני ממש פראנואידית)

000יובל000

New member
אז אני כבר לא אכתוב פה

כי מפריע לי שאנשים שאני מכירה קוראים את מה שאני כותבת.

tttttttttt1

New member
באמת?!?!

לא מפריע לך שאנשים שאת לא מכירה קוראים את מה שאת כותבת אבל אם את כן מכירה אז זה לא טוב? איך זה? הרי אנשים שאת מכירה במילא מכירים אותך...

000יובל000

New member
יש אנשים שאני סתם מכירה

כאילו, לא ממש חברות ואנשים קרובים. אני מתכונת לסתם אנשים מבית הספר שלא בא לי שהם יקראו את מה שאני כותבת.

moshe present

New member
הממ באופן כללי

אני אוהבת תמונות שלי כשאני עושה דברים מצחיקים. תמונות רגילות פחות... אבל אני אוהבת להצטלם ולעשות דברים :) זה כיף.

תלוי,מאוד.

לרוב אני אוהבת לצלם,ואם לא-אז לעשות פרצופים למצלמה
אבל... כמו כל הבנות,כשמתקרבת מצלמה אני מסתירה את הפנים [בנות,לכו תבינו...]. זה מאוד תלוי בתמונה, אני חושבת שרוב התמונות אני יוצאת...מוזרה. אם אני אמצא תמונה נורמלית אני אעלה,למרות שבד"כ אני לא עושה את זה...

Black Balloon

New member
אוי, אני שונאת להצטלם!

אני לא פוטוגנית ברמות, פוי. :S בדיוק אתמול הצטלמתי תמונת פספורט, ויצא לי חיוך דבילי. :{ כולם אומרים לי שיצאתי אחלה, אבל בע. הנה תמונה מהטיול שנתי, וועא. D: [טוב, שכחו מזה. תפוזבל לא נותן לי להעלות תמונות. פוי. :[]

למעלה