יש לך עיניים מדהימות!!!
ז זאב חופשי New member 19/11/06 #46 פאן זה כל כך נעים בחורף אחרי מקלחת חולה על זה גרררר למרות שזה מעצבן לעשות פאן בכללי זה כל הזמן אחרי מקלחת ולפני יציאה אשכרה לשבת ולעשות רוח חמה בשיער נ.ב:יפה לך גם חלק וגם מתולתל
פאן זה כל כך נעים בחורף אחרי מקלחת חולה על זה גרררר למרות שזה מעצבן לעשות פאן בכללי זה כל הזמן אחרי מקלחת ולפני יציאה אשכרה לשבת ולעשות רוח חמה בשיער נ.ב:יפה לך גם חלק וגם מתולתל
B Blue Aura New member 19/11/06 #48 תודה. ../images/Emo25.gif |מסמיק| שאמא עושה לי פן אז אני משאירה את זה ככה, בלי שום רוח חמה. :-O אני שונאת שאמא עושה לי פן, היא שורפת לי את האוזניים.
תודה. ../images/Emo25.gif |מסמיק| שאמא עושה לי פן אז אני משאירה את זה ככה, בלי שום רוח חמה. :-O אני שונאת שאמא עושה לי פן, היא שורפת לי את האוזניים.
ז זאב חופשי New member 19/11/06 #50 לפחות מישהו עושה לך אני צריך לעשות לבד המקסימום שאמא שלי יודעת זה לקפוץ לספר ליד ולהגיד לו "תעשה לי פאן", אוי הבורגנות... ותראי את הצד החיובי יש לך אוזנים אדומות וחמימות כאילו הרגע שמת עליהם סומק או עברת כווית רוח חמה
לפחות מישהו עושה לך אני צריך לעשות לבד המקסימום שאמא שלי יודעת זה לקפוץ לספר ליד ולהגיד לו "תעשה לי פאן", אוי הבורגנות... ותראי את הצד החיובי יש לך אוזנים אדומות וחמימות כאילו הרגע שמת עליהם סומק או עברת כווית רוח חמה
B Blue Aura New member 19/11/06 #53 חחח. זה לא כזה כיף. ): יש לי עגילים והם טריים אז זה מאוד כואב. S: לפני נראה לי חודש וקצת עשיתי את אלו.
חחח. זה לא כזה כיף. ): יש לי עגילים והם טריים אז זה מאוד כואב. S: לפני נראה לי חודש וקצת עשיתי את אלו.
G GR££N woMAN© New member 19/11/06 #37 המממ בדר"כ לא.. אבל יש פה ושם תמונות שיוצאות נומליות.. וואו, תמונה ישנה ממש.. מפורים של לפני שנתיים. עם פן
המממ בדר"כ לא.. אבל יש פה ושם תמונות שיוצאות נומליות.. וואו, תמונה ישנה ממש.. מפורים של לפני שנתיים. עם פן
ט טול טולה New member 19/11/06 #51 האמת אני דיי פוטוגנית../images/Emo103.gif אבל יש תמונות שאני יוצאת בהן מכוערת ברמות... תמונה אתם תקבלו רק אם מישהו יצליח להסביר לי איך מקטינים קבצים כי אין לי מושג..=/
האמת אני דיי פוטוגנית../images/Emo103.gif אבל יש תמונות שאני יוצאת בהן מכוערת ברמות... תמונה אתם תקבלו רק אם מישהו יצליח להסביר לי איך מקטינים קבצים כי אין לי מושג..=/
D dark dumb New member 19/11/06 #54 פתחי את התמונה בצייר ושמרי אותה עוד פעם על תשכחי לשנות את השם, למה זה ישמור במקום המקורית
ט טול טולה New member 19/11/06 #56 הנה..../images/Emo103.gif זה מהבר מצווה של אחי לפני חצי שנה.. השתנתי מאז..אבל לא נורא תחשבו שעכשיו אני אותה אחת עם שיער קצר..
הנה..../images/Emo103.gif זה מהבר מצווה של אחי לפני חצי שנה.. השתנתי מאז..אבל לא נורא תחשבו שעכשיו אני אותה אחת עם שיער קצר..
T Tinkit16 New member 19/11/06 #58 ../images/Emo204.gif לאא!! ואני מניחה שמי שראה תמונה שלי אי פעם יבין למה
O O s H e R s i t A New member 19/11/06 #61 ממ בד"כ אני לא אוהבת איך שאני יוצאת בתמונות.. זה נורא תלוי בזווית, יש זוויות שמחמיאות ויש כאלה שלא מה שכן, כשאני לא יודעת שמצלמים אותי, אז אני תמיד יוצאת נורמלית עצם המחשבה שעומדים לצלם אותי סוחטת ממני פרצופים ופוזות מוזרות
ממ בד"כ אני לא אוהבת איך שאני יוצאת בתמונות.. זה נורא תלוי בזווית, יש זוויות שמחמיאות ויש כאלה שלא מה שכן, כשאני לא יודעת שמצלמים אותי, אז אני תמיד יוצאת נורמלית עצם המחשבה שעומדים לצלם אותי סוחטת ממני פרצופים ופוזות מוזרות
C Come Alive New member 20/11/06 #66 ../images/Emo194.gif כן, אני חושבת שאני בנאדם די פוטוגני. אני נראית בדיוק אותו דבר כמו שאני נראית במראה, ואני אוהבת מראות, ככה ש.. אני אוהבת תמונות.
../images/Emo194.gif כן, אני חושבת שאני בנאדם די פוטוגני. אני נראית בדיוק אותו דבר כמו שאני נראית במראה, ואני אוהבת מראות, ככה ש.. אני אוהבת תמונות.
L lover boy6 New member 20/11/06 #69 ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif וכל מילה אחרת מיותרת!!