טוב- הפתעת העונה- קרן וגב זכו

adiyon2

New member
שמתי לב שהרבה כותבים שההפקה לא רצתה

לבזות את דניאל ואיתן שאולי הגיעו למקום שלישי, ולכן לא הכריזו לאיזה מקום הגיע כל אחד. ההפקה נזכרה עכשיו להתחשב בהם? ההפקה בחודש וחצי האחרונים מבזה אותם, מעלימה את הזוגיות שלהם, בונה זוגיות מקבילה של קרן וגב, זוגיות שלא קיימת, גורמת לצופים להאמין בדברים שלא קיימים, הכל בשביל לתת את הזכייה לקרן שחם, יכול להיות אפילו שמרמה בהצבעות. אז אתם חושבים שזה משנה אם הגיעו למקום שני, שלישי או רביעי? כל עוד הם לא זכו זה כבר לא משנה לאור היחס המזלזל שקיבלו. למען האמת הכל פיקציה ואין קשר למקום בהצבעה.

הראלטי המושחת ביותר בישראל הגיע לסיומו עם אות

קלון גדולה כל מצחו ועל מצח ההפקה. עם כל הטרוניות שהיו לי לאורך העונות של האח הגדול לקופרמן וחבורתו,אני מוריד בפניהם את הכובע ביום זה. אצלהם לפחות אין שחיתות כזו.ההפקה אפילו לא ניסתה להסתיר את ההכנה לזוכים שלה,כאילו לא רק שצוחקים לנו הצופים בפנים,אלא גם מוציאים לנו משולשת. הכינו קהל אוהד מבעוד ראש לקרן וגב,עם פלקטים שנראו מוכנים כבר מלפני כניסת גב לוילה. הביאו איזה אחד עם צילינדר שצווח קרן קרן כל הזמן(מאוד מקווה שלא אבא שלה). והביאו סיום הזוי שבו לא מכריזים על המקום ה3,אלא מיד מכריזים זוכים. אם זה המתח שאתם בונים ברגע הפינאלה שלכם אמן שתקבלו 0% ריטינג. מיותר לציין כבר שלאורך כל הפרק שוב ערכו את הפרק עם זויית מאוד מאוד מסויימת שנוטה לקרן וגב. אולי חמישית מהשיחה הארוכה של דניאל וקרן הראו ומה שהראו כבר היה לא רלוונטי. הראו את קרן בדו פרצופיות שלה כרגיל(שאצל ההפקה מוצגת כמסכנות וקורבניות) שהיא משחקת אותה לא נעלבת מאיתן ומאחורי גבו כן. ציירו את קרן כקוזאק נגזל שנאנס על ידי צנון חסר לב.הלו??? קרן זרקה את עצמה כמו אחרונת החשפניות "בפוסיקט" על איתן בדייט... מה אתם מנסים לצייר אותה כקורבן? עם כאלו נתוני פתיחה שנמשכים כבר שבועיים אין סיכוי גם לא לאורטל. לסיכום:בושה,בזיון,חוסר צדק משווע,והכי חמור מנסים לצייר גניבה מתחת לאף כבסדר,כל כלי התקשורת של ערוץ10 משתפים פעולה באופן שגורם לשטיפת מוח לצופים תמימים. אבל אני לא תמים וראיתי כבר תכניות של ההפקה הבזיונית הזאת.גועל נפש...

אח איפה יורם אח ../images/Emo8.gif

מסכימה איתך. עם כל העצבים שהיו לי על האח.... הקהל החליט בסוף. ולפחות היה מעניין יותר בעריכה ובגמר....

אני מופתע שהם לא מתביישים להסתיר את זה אפילו.

הרגשתי מבוכה עבור המשפחות של דניאל ואורטל,שנאלצו לצפות במופע האימים שההפקה סידרה לקרן ומשפחתה... לפחות תהיו שוויונים או תנסו להיות עד הסוף ולא תאפשרו לקומץ מוזמן וקולני של משפחת שחם לעשות תוהו וובוהו באולפן.

רינתי77

Active member
תתאר לעצמך כמה יהיו איתן ודניאל וגם

אורטל מופתעים לרעה כשיראו את הפרקים ויתברר להם שלא היה להם באמת סיכוי...

איתן בחור חכם,הוא צפה את זה ברגע שאיבד קשר

עם ההפקה.תזכרי בפנים שלו שהודיעו לו יום לפני על כניסת רווק חדש. הבן אדם היה מכונס בעצמו ובאבל כל היום במתחם הבנים. הוא ידע כבר אז שהפסיד את אמון ההפקה ואת המיליון כי הם מאוכזבים ממנו רצח. צר לי על דניאל ואורטל שיצפו יבינו שלהפקה היתה אגנד'ה ברורה והיא כיוונה לכך,אבל מה שהכריע את הכף הוא האתר המושחת בוואלה שלא פיקח וניטר נותני הצבעות מנופחים שנעשו על ידי תוכנות הרצה.

רינתי77

Active member
נו..למה להם לנטר אם הם כבר החליטו שהם

מריצים את גב ובחירת ליבו למיליון? חבל על האנרגיה! עדיף לתת למטומטמים להרגיש שהם משפיעים.

אלונה1288

New member
אלי היקר, קצת פרופורציה. וכמה מילים על ה"גמר"

אז קוד כל אומר שאני מסכימה לחלוטין שההפקה הזאת היא חובבנית לעומת הפקת האח הגדול, ואין מה לעשות ההשוואה מתבקשת. "הגמר הגדול" היה די סתמי (מה עם איזה זיקוק לזוכים?) אולי כמה כסאות? כמה מילים מהפמליה? (למרות ליהוקם הגרוע של 3 בחורים, טובים אמנם, אך בהחלט לא דמויות ריאליטי צבעוניות ומעניינות). מתח היה ברור שלא יהיה וזאת תודות להפקה שדאגה לחשוף כל פרק את המועמדות, את מקבלת החסינות (במשימת הכלבים), את זוכי משימת הזקנים וכו'... מתח קשה היה ליצור כאן. די ברור ש"העלימו" את אורטל בפרק בגלל שהיא הייתה מדורגת מקום 2, והמטרה הייתה להעלות את איתן ודניאל למקום זה בדי ליצור "ראש בראש" בין הזוגות המובילים. כי הרי טלוויזיונית, להשאיר את אורטל מול קרן וגב לא ממש מותח כמו להשאיר את איתן ודניאל מול קרן וגב. מה לעשות? טלוויזיה. אני חושבת שהפרק נערך לא רק לטובתה של קרן אלא גם לטובת דניאל ואיתן שהציגו זוגיות נאמנה וטובה, ודניאל יצאה ה"מסכנה" כביכול. לגבי זה שקרן נעלבה מאיתן מאחורי גבו ולא הראתה לו שהיא נפגעה אתה קורא צבועה? אם אני אפגע מבחור בצורה כזו אני רק אצחק לו מול הפנים ולא יראה לו בשום דרך שהוא פגע בי, בדיוק כמו שכל בחורה אחרת הייתה עושה. קוראים לזה אגו של אישה. ממש לא צביעות. ואל תשכח שזה טלוויזייה!!!! מטרתה לייצר דרמות, קונפליקטים, דמויות ראשיות וסיפורי אהבה, בקיצור כל מה שיגרום לך כצופה לסמס. ולגבי קרן? אין שם מישהי שיותר ראויה ממנה.

קרן היתה צבועה עם איתן ודניאל.צבועה נטו.

כאשר דנה שאלה אותה על מה שהתרחש בדייט עם איתן,והאם היא מתחרטת על כך היא ענתה בנונשלנטיות ובבטחון מהול בהתנשאות שממש לא והם ילדים גדולים. כאשר איתן דיבר בכנות תהומית על כך שהיה לו מאוד קשה ליישם את לחצי ההפקה לשמר קשר רומנטי עם קרן,פתאום קרן נעלבת? פתאום קרן חשה שאיתן ניצל אותה? לאיפה נעלמה הילדה הגדולה,הילדה שהתעלקה על איתן ממש כמו שהתעלקה על גב,אבל גב דחה את חיזוריה האינטימים. איתן שאל אותה קרן נפגעת,ורק לפני דקה בחצר היא בכתה לגב מי זה איתן הכלום הזה בכלל... אומרת לו לא לא נפגעתי בכלל ורצה לעשות הצגות למצלמות עם גב בלופט שגב מעודד אותה לכך כדי להוציא את איתן חסר לב.. כבר שבועיים הפרקים נערכים בדמותה של קרן וגב.בחייך אנחנו לא תמימים פה. קרן ראויה? הכי לא ראויה בחורה זולה מאוד,דו פרצופית,מניפולטיבית,שחקנית בשקל 90,ובעיקר בושה לנשים צעירות,היא וליהי.קרן לא תגיע למאית ממה שדניאל כאישה צעירה. מאית היא לא תגיע,קרן תצא אישה מושפלת על סף האישה המוכה,אישה נבגדת,זה העתיד שלה..

אלונה1288

New member
וואו אנחנו כנראה לא באותה תכנית

כלללל מה שאמרת? זו בערך דעתי על דניאל. התעלקה על המטרה ולא הרפתה, משכה אותו בזכות המיניות שלה, הצהירה שוב ושוב "שהכסף לא מעניין" כל עוד הייתה חסינה מהקהל וברגע שהייתה מועמדת ציפורניים החלו להישלף. התרחקה מקרן ואורטל בטענה שהיא מבולבלת מכל האינפורמציה שמגיעה אליה מבנות אחרות, אבל לאתי נדבקה כמו קוץ. וזה שהיא אכלה את השטויות שאתי מאכילה אותה (וכל זה אחרי שתפסה אותה על שקר מול אורטל) רק מוכיח שהיא טיפשה ברמות אחרות. וקרן? עשתה את טעות חייה כשהתחברה לאתי (שם הרגישה בטחון) ונסחפה איתה לריכולים והליכלוכים. כשהבינה את זה גילינו קרן אחרת. בחורה מדהימה, חברה טובה, כנה, רגישה מאוד ויחד עם זאת חזקה בצורה מעוררת הערצה. כמו שגב אמר- קסם.

קרן קסם?חחח,מתי הקסם נגמר והבחורה נעלמת?

דניאל הלכה באותה דרך כל התכנית,לא זיגזגה שנכנס רווק חדש,וגם לא התאהבה כל שני וחמישי כמו קרן ואחרות שם. אני מאמין שדניאל מאוכזבת שלא זכתה אבל לא בגלל הכסף,כסף זה לא מה שחסר לדניאל ומשפחתה,היא מאוכזבת מחוסר האמון כביכול של הקהל בצדקת דרכה בתכנית,אם היא רק תדע שהכל היה מכור מראש שם,ושיש כוחות שמעבר לשליטתה או שליטת איתן. קרן התחברה באופן הכי טבעי לאתי,זה רק מוכיח את אופיה האמיתי,ואם את טוענת שהיא לא,אז זה מוכיח על הזגזגנות של קרן. כפי שכבר כתבתי אתמול נקודת המפנה שבה קרן קיבלה את "ההארה" שלה,היא ממש בפעם ה1 שהיא הועמדה יחד עם אתי וליהי. מאותו רגע קרן הריצה מחשבות כמו נגמלת במכון גמילה של גב.הבינה שאתי לא הגורו של סמסים כמו שכולן חשבו בתחילת התכנית,ושמה את עינה על זו שהקהל השאיר אותה באותה תקופה שוב ושוב-ענבר. כמו כל חייה בתכנית קרן נצמדה למובילים באותו רגע נתון,שלא צלח לה עם הרווק המוביל נדבקה לחבריו,שלא צלח עם חבריו נדבקה לדומיננטית בוילה שלא צלח עם הדומיננטית נדבקה לגבר חדש. מעולם לא היתה לבדה כמו דניאל שהיתה חודש מבודדת מחברות עקב קנאה קשה בה על יחסיה עם איתן. קרן לא קסם,אלא בחורה חסרת בטחון לחלוטין,שפשוט נקלעה לזמן הנכון עם האנשים\מכרים הנכונים-רייף והמאירי,שהבטיחו מתחילת התכנית את השארותה וזכייתה. לאיתן מעולם לא היה סיכוויי אחרת,מרגע שדחה את קרן שם את עצמו בחוץ.

אלונה1288

New member
אתה מאוד מאוד שיפוטי..

מה זה בעצם לזגזג?? בן אדם לא נמצא איפה שלא טוב לו. כולנו בחיים האמיתיים "מזגזגים". היא בהחלט חסרת בטחון ויחד עם זאת משדרת המון בטחון וזה מקסים בעיניי. ואכב אני מעדיפה "לזגזג" מאשר להרגיש בודדה ואז לנסות להתחבר לכל בחורה בוילה, אחת אחרי השנייה למרות שאף אחת מהן לא באמת מעניינית אותי, ואני פשוט צריכה "אוזן קשבת". (ואני כמובן מדברת על זה שדניאל הרגישה לבד - מעניין למה היא לא שמה על הבנות ברגע שהתחיל הקשר עם איתן - וניסתה להתחבר ללירון ואז ללינוי ואז לעדי...צעד אגואיסטי משהו). אני באמת תופסת מקרן אחת הבחורות, ואין פלא שגב התאהב בה. ואני בטוחה שאיתן מרגיש פיספוף.

דקל69

New member
אלי, לפי דעתי ברגע שאיתן שכב עם קרן בדייט

ולאחר מכן החליט שהוא לא ממשיך במשולש או במשחק נחתם הסיפור עבור קרן. ההפקה עשתה הכל בכדי שקרן תכנס עם איתן לדייט, ידעו שבנות הוילה יעניקו אך ורק לקרן את הכניסה עם איתן (נראה לי שבדיעבד כולן מלבד ענבר מצטערות על ההחלטה השגויה). לא ברור לי איך קרן ואיתן הגיעו למיטה, ראינו את תחילת הדייט היבש בו איתן חוקר את קרן וחושף את חוסר האמון שלו בה לגבי איך שהיא מתנהלת, את הנפיחות הלא נעימות שגופה הפריח ואת ההערות של איתן לגביהן. עד השלב שבו הלכו לישון לא היתה שום אינטימיות, קרבה או אפילו נועם בדייט אלא הרגשה של הכרח וחוסר הנאה. קרן אפילו בעצמה שאלה את איתן אם הוא רוצה לצאת (הבינה והרגישה שהוא לא רוצה אותה שם אלא אחרת), איתן סימס לדניאל במבלך הדייט. משהו מרגע כניסתם למיטה קרה למרות שאיתן לא רצה להגיע לשם, מרגע שלא בחר בה או במקביל לא המשיך להתלבט ולשחק את המשחק ניתן האות להציג את קרן כנפגעת, פגועה, דחויה, אולי אפילו מנוצלת. לפני זה ראו את קרן האמיתית אפילו בפרקים (מחושבת, קרה, מכוונת מטרה, שולטת בליהי חסרת עמוד השדרה ובאתי עם הפה הגדול אך טפשה שלא יודעת לקרוא כוונות של אדם שמשתמש בו). מכאן השיחות עם הפסיכולוגית תפסו נפח משמעותי (מקום שני קרן תמיד, לא בוחרים בה וכו') וברגע שאיתן התעלם מקרן ולא פנה אליה הוכנס גב (שהיה מיועד לקרן, למרות שהיסס לגביה הכניסו לו את דניאל שהצביע עליה). בנאום התודה היה צריך גב להגיד "ותודה לדניאל שהביאני עד הלום כי אחרת מזמן הייתי פורש/מתאבד/ מטביע את קרן באמבט כל פעם שעגבה עלי/ מעדיף לחזור להרשדות ולהפסיד שוב, וכדומה. מספר פעמים ביקש גב לפרוש למרות החוזה ולמרות שהוא מקבל כסף רק עבור שהותו בוילה (שבה לא עשה כלום מלבד סנוקר, בטן-גב וטקסטים כתובים עם קרן). וקרן - צריכה להגיד תודה להפקה שעשו עבורה את שהיא לא יכלה לעשות, הביאו את האמא שתעורר את גב, את החברה הטובה שתגרום לו להתחיל לשחק וכמובן המציאו משימה בה יהיו רחקוים מאנשים ובה גב יבקש מימנה להפסיק לחזר אחריו בכדי שחוסר הכנות של הקשר לא יהיה שקוף ובתמורה הוא יראה לה אהבה, ינשק אותה מדי פעם ויפנו בחיבה אחד לשני. מי לא נגעל מקריאות ה- מא-מי של קרן וגבבבב מצד קרן, וקרן לא מרגישה מושפלת, היא חיה את חייה ככה, לא למדה מטעויות וכנראה שגם איש מקרוביה לא מנסה להעיר לה וללמד אותה אלא היא זוכה לחיזוקים במקום לתמיכה ולמידה.

andy181

New member
דקל את חושבת שאם איתן לא היה שוכב עם קרן

לו ולדניאל היה סיכוי לנצח? (אני חושבת שהרבה אנשים כעסו עליו על כך שהשתמש וזרק...). אז שזה בכל מקרה לא משנה ואיכשו קרן הייתה מנצחת לא משנה מה?

דקל69

New member
FUCK, כתבתי לך תשובה ענקית והיא נמחקה.בקצרה

לדעתי אם איתן לא היה שוכב עם קרן הוא היה יכול למשוך עוד קצת את ההחלטה לגבי דניאל כי לא היה מרגיש אשם ולהאריך עוד קצת את המשחק. העוא לא היה חייב לבחור בדניאל באותו רגע, אחרי יחסי המין הלך לפי מצפונו וליבו ולא ראה עצמו משחק בקרן כי כבר לא רצה אותה בדרך זוגית וכנראה גם לא רצה אינטימיות גופנית איתה, רצה רק את דניאל בכל המישורים.

למעלה