טוב- הפתעת העונה- קרן וגב זכו

sivan1237

New member
לדעתי הם היו קצרים בזמן

הם הקדישו יותר מידי זמן למה שהיה השבוע וראו שהם בלחץ זמנים

andy181

New member
הם קיצרו את התוכנית רבע שעה ממה שהיא

בדר"כ..זמן היה להם. הם פשוט פחדו מאנשים שנגיד תומכים בדניאל יצביעו לאורטל ולהפך. אני הייתי מסמסמת לאורטל אם זה קרן מול אורטל, הם פשוט פחדו לקחת את הסיכון הזה שקרן לא נצח. זה מגעיל אותי. אני מרגישה שפשוט יש פה אי צדק.

תשורה

New member
וליתר דיוק מצאו זמן אך ורק כיצד לשווק את קרן

לא הזכירו ואף לא טרחו להזכיר את אורטל דקה אחת שלמה! שלא לדבר על דניאל ואיתן - העלימו אותם לגמרי!

ומה שעוד יותר אבסורד הוא ../images/Emo243.gif

שאיתן נכנס עם כל ארבעת החברים שלו לתכנית הבזויה הזאת. הסכימו להיות שפני הניסיונות של העונה הראשונה, למען החבר שלהם, בסוף כולם יצאו חפויי ראש, ומי שזכה היה אחד שנכנס לפני חודש וקצת וחוץ מלישון, לשחק סנוקר ולהציק לקרן לא עשה דבר בתוכנית. אויש זה כל כך עלוב

sivan1237

New member
צודקת..אני התביישתי בשביל הבנים

שכ"כ חיכו ליום הזה ומילה לא נתנו להם לדבר..

סתיו7337

New member
סליחה, אבל לא מרחמת על איתן והחברים

אין פה מה לרחם. מדובר באנשים מבוגרים ואחראים להחלטות שלהם, שהחליטו שבא להם קצת להתפרסם ולקבל חשיפה טלויזיונית. כל אחד מחברי הפמליה רצה לקדם את ענייניו בצורה זו או אחרת ואף אחד לא דחף אותם פנימה לוילה ונעל את הדלת. לרחם ממש אין מה. מעבר לזה, עם כל הכבוד לאיתן, הוא (כמו שגם הוא אמר) עשה החלטה מושכלת ובחר בדניאל, בידיעה שהוא מסיים את המשחק. לא זכור לי שאיתן היה כל כך פעיל טלויזיונית. לשחק אמת או חובה, לפוצץ בלונים וללכת לישון בשמונה בערב, איך להגיד, לא נשמע לי כזה אטרקטיבי. לכן, שוב, אין מה לרחם פה על אף אחד

yly463

New member
בושה לוואלה ולערוץ 10 הכל מכור מראש ו

לכל אורך התוכנית העריכה בשידורים הכל בקיצור רק לרגע חשבתי שבגמר יהייה יושר אך כנראה שאין ושוב בושה למערכת וואלה ולערוץ 10

לאה133

Well-known member
בושה וחרפה. הזמן לא נגמר להם התוכנית היתה

להגמר ב23.05 וסיימו אותה לפני הזמן. ההפקה ביזתה את עצמה. ההפקה קבעה מי יקח ת המליון. ההפקה לא היתה הוגנת שלישי ושני, זכות אנשים שהתחרו לדעת באיזה מקום הם יצאו. תמיד הוציאו אחד אחד, כמו באח הגדול, הוציאו והמשיכו להצביע והמנחים אמרו אחרי שהוציאו את ליהי שההצבעות ימשכו ואז קרה משהו, שבטח לא הלך לפי התכנון של ההפקה, וסגרו בבת אחת את הקווים. הכריזו על מקום ראשון ללא שלישי ושני, דבר שלא מתקבל על הדעת בכלל, וסיימו מהר את התוכנית. לאיתן שהוא השחקן הראשי לא ניתנה הזדמנות לדבר, וגם לא לאורטל. גועל נפש הפקה בזוייה

בגלל שהזוג ה"מלכותי" קיבל מקום שלישי חסכו מהם

עוגמת רפש... ולא אמרו מי שני ומי שלישי מעריציהם צריכים להודות שכך נעשה.... בשבילם...

מיקאלה1

New member
גם אני חושבת ככה

לא רצו לבזות את איתן ודניאל שהיו במקום השלישי. לפי הסקרים אורטל במקום השני צמוד לקרן וגב. מה מצאתם באיתן ודניאל ממש מוזר. אתם כנראה ציפיתם שאם איתן הרווק הוא צריך לזכות. אבל אמרו בפירוש שגם בחורה יכולה לזכות ולא רק הרווק. אז תקבלו את זה שרוב מי שהצביע רצה את קרן ואהב לראות את קרן. גם בלי גב קרן היתה לוקחת. לדעתי.

איציק911

New member
איתן ודניאל הפתיעו שכנראה הגיעו למקום ה3

או שפה יש רמאות והם בכלל היו מקום 4 ולא רצו לבזות את הרווק העלוב איתן. ושוב דניאל מקסימה עם בן זוג נורמלי היא היתה מנצחת בהליכה,אבל איך אפשר להצביע לאיתן?????????????????

sivan1237

New member
היא כבר אמרה שהיא מבטלת את הנסיעה

מסוג הבנות שיבטלו את עצמן ואת השאיפות שלהן בשביל ספק חתונה עם מיני סלב

אז אמרה, לכשתסתיים ההתרגשות........

תגיעה המציאות (שמחליפה את הריאליטי) ואז היא תאלץ לעשות החלטות חשובות חתונה או לימודים........

למעלה