טוב- הפתעת העונה- קרן וגב זכו

adiyon2

New member
קרן ניצחה במשחק טלוויזיה

ותישאר לדראון עולם, ההיא שגב פשטי עשה עליה את החצי מיליון. גאווה גדולה, כל אמא בישראל עכשיו רוצה בת כזו, כולל אני.

adiyon2

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בטח מרמור

ממה בדיוק תסבירי לי?

קרן לא קיבלה אהבה עצומה מהקהל,אלא אהבה..

קנויה ומזוייפת כמו איילה רשף בזמנו. נתחיל בזה שעם רייטינג כמו שהיה לתכנית כל העונה לא בדיוק אפשר לומר אהבת קהל... אהבת מיעוט אולי. קיבלה 500 אלף ש"ח ולא מיליון,ולא קיבלה בן זוג אלא בן לוויה שנשכר עבור חודש וחצי של עבודה. אבל אין ספק שזיוף ואהבה קנויה מתאימים כמו כפפה ליד לגברת קרן שחם,כי רק החיוך הדבילי שלה מעיד על הזיוף שבה,רק המאמי שהיא מוציאה מקולה המזוויף מעיד על חוסר האמת שבה,ורק הדו פרצופיות שלה שניכרה מתחילת התכנית כאשר אמרה על אתי אני והיא זה עד הסוף,או אני מאוהבת באיתן,או ליהי החברה הכי קרובה שלי ולא אכפת לי לגנוב לה את בן,לא לתת לה לפגוש את אימא שלה אבל אימא של דניאל כן,מוכיחים מיהי קרן ומאיזה חומרים היא עשויה. אותם חומרים שעשויי מוטי רייף הציפנדיי'ל לשעבר שסידר לבת דמותו קרן נצחון.

איילה רשף ניצחה באח הגדול ולא ידעתי? ../images/Emo6.gif

איזו אהבה איילה קיבלה בדיוק? בקיצור, מאמי, זה המרמור שיוצא ממך.. לך לישון ותקום כמו חדש

איילה קיבלה אהבה מזוייפת וצבא של יחצ"נים..

בדיוק כמוך מ א מ י...חחחח מרמור עלק,עוד שבוע לא יזכרו שהיה ראלטי כזה בכלל. תמשיכו לנסות לפמפם את נערת הברים המשתרללת... "אני רק רוצה שמשהו יאהב אותי"... אויי אויי אויי... כמה מרגש.... חחח היא ומוטי רייף עשויים מאותו חרא... אנשים נפוחים ומלאים מעצמם לא פלא שהם יצרו חיבור כזה. מסכן איתן,לא ידע לאיזה קן צרעות הכניסו אותו,עם בחורה כמו קרן והמשפחה שלה שיניח תפילין כל יום על כך שלא יצא החתן שלהם.

עדיף מאשר להיות יחצ"ן של צנון יבש כמו איתן

הלוואי והייתי יחצנית, לפחות הייתי מקבלת על זה כסף
לא יחצנית של אף אחד והיום זאת הייתה הפעם השניה שלי בערך שנכנסתי לפורום הזה, כי כשנכנסתי בפעם הראשונה היה מספיק לקרוא את התגובות שיש פה כדי להבין שאני לא הולכת להשתתף בגנון הזה שהולך פה.

אני לא יחצ"ן של איתן,נהפוכו,אבל שאני חוזה..

בשקר מהלך כמו קרן וגב והזוגיות שלהם,גם צנון נהפך לאטרקטיבי.

noaxxx

New member
צנון לא קשור לעניין, מדובר בכבוד עצמי וערכים

הוא יכול להיות צנון עד מחר, אבל שמר על הערכים שלו והלך עם הלב.

izmeral1

New member
בפורם של וואלה בלי מלח שם אוכלים מי שרק מזכיר

השם של הנוכלת קרן וגב רק אורטל שם. בלי מלח אוכלים כאלה צבועים. אני היתתי מברכת את גב וקרן.אבל על מה ועל מי נוכל מצא נוכלת. בושה לזכיה שכזו. טמעים גיזל מכול הנאשים הטובים נכנס הכסף הזהה של הזכיה חברים. מקווה שהחברים שתמכו באורטל יעשו בירור. דין וחשבון. לו היה איזה אנשים באמת קצת מסכנים לא הרבה. גם היו מקבלים שפע של ברכות. ואני לא אהיה שותפה לנוכלים בחיים זה כאילו אני גם שותפה לגיזל.-כספים ברמות. לו רק נתנו טיפה של אמונה. לא היה ולא נברא. אז האבא של גב עשה טעות ענקית דרך הוא ובנו וכמובן קרן שחם. לא מגיע להם. לו רק היה לבד. והפורצט למען גבר לבד. גם היה נראה אימן. אבל לא היא נולכת שאמרה אני כאן ההפקה אוהבת נולכים. וכך הגב שבעטו בו על שלא זכה בהשרדות. הכפיש את רחמים. צחוק הגורל?

למעלה