טוב- הפתעת העונה- קרן וגב זכו

izmeral1

New member
הרבה אסמסים למען אורטל נעשו. גם ממני איפה הצד

איפה הם אנשי אורטל להלחם נגד ערוץ 10 וכול מי שקשור לתוכנית. אהבו את קרן וזה התחיל מהמסימה של הכלבים. נתנו לה הכול. עוד שהיא הייתה עסוקה בלחפש ולגשש מה עם איתן.. והבינו שהיא יודעת לעבוד על כולם מוח זוועתי. וכך הכנסו את גב להרוס את איתן ואת התוכנית. אומרת לכםאם בן לא היה משאיר את הביצ'ית ליהי קרן היתה באמת מגלה אפס על ידי. אתי ועוד דעות מהבית. אבל בן המנובל. וכמובן גןם אורן דפקו את איתן וכנ"ל את עצמם גול עמצי. העיקר הכפישו את אתי.שידעה והיה לה הרבה יכולות לתת מה עובר עם הזמימות של קרן. כן אמרה להם טפחה להם בפנים שקרן צבועה. לא נתנו לה את מקום הראוי לגמר העדיפו את הכוח לקרן זה להשאיר את ליהי. למי היה לה ללכת ולקבל טיים. והמצלמה רק על קרן ליהי. ועוד משפט לצאת אנדרדוג לא יכולה קרן לצאת לו היתה לבד? כי היא עם הגבר והקושי שלו לסבול אותה אבל הכסך מעוור חכמים. בושה להקפה בוז לזוג" שהוא לא זוג...... אז נכנסו על מה ולמה השאר כדי לתת לרוע של שני נוכלים לכטוף הכול. איתן צעשה חשבון נפש עם החברים. לא אמרתי לעזוב אותם אלה לנתוש אותם לא בגלל הפרס בגלל שלא עזרו לך. עזרו רק לאינטרס שלהם פחחחחחחחחחח

שאפולי

New member
איזה מבעס יאלאלה

יש לי נטיה לרדוף אחרי צדק ומשגע אותי שהעיוות דין הזה הצליח. הלוואי והם יחטפו תביעות מכל הכיוונים. ומעצבן אותי שגב קיבל חיזוק להתנהגות המטופשת שלו והכי עיצבן אותי- שקרן הצליחה עם כל המסכה שלה לעבוד על כולם- אני אתנחם בכאפה שהיא תאכל מגב.

adiyon2

New member
לדעתי זה יקח קצת זמן עד שהם יפרדו

עכשיו יש קמפיינים, ארועי סלב. חודש חודשיים. לירון וייצמן שאלה אותם איפה הם ישנים הלילה ביחד או לחוד, גב מיהר לענות שעכשיו זה הזמן הפרטי שלהם. כבר התחיל תהליך הנפנוף.

באמת מעצבן שגב מבסוט ../images/Emo46.gif

אבל דיל זה דיל. ערוץ 10 הבטיח לו פיצוי על השרדות.... ומה יותר טוב מאשר עיסקת חבילה עם קרן שאיתן העיף אותה והם הבטיחו גם לה??? מאד מקווה שיתבעו אותם. מאד.

adiyon2

New member
למה נראה לך שיתבעו אותם?

הרשות השנייה לא מתערבת, למה להם לפחד.

איזה כאפה היא תאכל ממנו? קרן היא

הרבה דברים, אבל לא טיפשה, באמת נראה לכם שהיא לא שמה לב שגב לא מעוניין בה? ביוון כאשר היו בלי מצלמות לידם הם תכננו טוב טוב את המשך המשחק, הכל היה הצגה של שניהם יחד כדי לזכות במליון, וזה הצליח להם.

מעולה. שיסבלו ביחד. לפחות בזה נתנחם

היא תצמד לו לוריד, והוא יחטוף עצבים, אבל הם יהיו חייבים לשחק אותה מאוהבים. חחחחח

anonimit75

New member
בזה אני ממש לא מסכימה איתך

אני חושבת שיש ביניהם כימיה והם יכולים להיות חברים ממש טובים.... הם מבינים טוב מאוד אחד את השני... חוץ מזה, לשחק אותה מאוהבים, חודש נוסף זה יהיה קלי קלות אחרי מה שהם עברו...

כמו שאמרת לי כבר.... 'נחיה ונראה'

אין ויכוח שהם יכולים להיות חברים/ידידים. אך בטח לא מאהבים. וקרן מאוהבת, ורוצה יחס ותשומת לב, והוא יהיה חייב לשחק את המשחק, לפחות בהתחלה. נראה מה יהיה..... מספק שאת אומרת 'לשחק אותה מאוהבים חודש נוסף' זה כבר נשמע רע

anonimit75

New member
תאמיני לי, עוברת אורח

פעם ראשונה שהפיבוריט שלי זוכה, ואני בכלל לא שמחה... החשד שבאמת הכל אצל גב זה משחק, כ"כ חזק אצלי ואני לא מרגישה שימחה. עם כל החיבה והאמפתיה שיש לי לילד הזה, אם הכל היה משחק, אני כ"כ אתאכזב, שרק המחשבה על כך לא גורמת לי רגע של נחת... ולא יודעת למה, האינסטינקטים שלי אומרים שהוא שיחק... הלוואי ואתבדה

adiyon2

New member
תראי יותר טוב מאוחר מאשר אף פעם

מבינה על מה את מדברת. מקווה שתתבדי, למרות שלא נראה לי

anonimit75

New member
יואו, אני מה זה מבינה אותך

ואני אומרת את זה בתור מי שתמכה וסימסה קרן וגב כל העונה...רק בימים האחרונים שיניתי את דעתי ואני יותר ויותר מאמינה שגב שיחק... אני מתנחמת בעובדה, שקניתי את ההצגה שלו (של גב) הרבה זמן (למרות שתמיד חשדתי בו ) ככה שהוא לא שיחק כ"כ גרוע...והחברות ביניהם היתה אמיתית. בכל אופן, אני מקווה שאתבדה , ושבכל זאת יש שם משהו אמיתי , וזיצליח להם...אם קרן מאמינה לגב, אולי יש דברים שלא ראינו.... לא יודעת... אני מעדיפה לשמור על אופטימיות... גב לא נראה לי אדם רע ,בכל זאת...אולי בכל זאת הוא נקשר אליה קצת... אני רק מקווה שלא יראו תמונות של גב עם החברה שכביכול עזב בחודש הקרוב, כי זה יהיה ממש מאכזב...

למעלה